Ok, ne znam odkud da krenem.... pripremite se.....ajmo
Dakle..., uvazavam, potpuno sve sta ste napisali.
Ali....
Aragorn, u vezi ovoga sta kazes da sam emocionalno vezan za tu temu. Moje poznavanje teme o "indigo djeci" je iz nekoliko tekstova dr. Herceg. Ono zasto sam pridao vaznost toj temi su karakteristike te "navodne djece". Preokrenuo sam vec milijun puta svakakve opcije u glavi, i to da bih ja mozda samo htio biti ne znam sta vec, dakle da li je to ego na djelu, ili samoodvaznost, kako kaze Java, da li je ovo, da li je ono.....
I na kraju uvijek dodjem do samo jednog zakljucka, a to je slusaj sebe.
Kad kazem to onda naravno ne mislim da sad odustanes od svega i mislis da ce sve samo doci jer sam ja odabrani ili u tom stilu nesto. Naprotiv, svaki dan raditi, raditi, osluskivati i zakljucivati. Ali uvijek u tome dodjes do jedne granice kada ti nesto unutra kaze to je to... Ili nije to, ili to je to, ali to vec znam, idemo dalje, ili slicno.... Bar je tako sa mnom, ne znam da li je tako kod vas, ali ja sam uvijek imao tu unutarnju potvrdu ili negaciju necega o cemu bih razmisljao.
Tako mi je i u ovom slucaju oko te djece; TAKLO me, ali nesto mi je u toj prici falilo.... kako da objasnim.... to pisu ljudi koji NISU ta djeca, vec samo oni koji ih proucavaju i ne mogu pokrit sve aspekte tog fenomena svojim 3-denzitetnim razmisljanjem.
Pokusavam ukratko ali ne ide....

Nadam se da sam bar razumljiv....
Onda sam u Kas. "wave" seriji, u 1. nastavku, u dijelu gdje Laura opisuje hipnoticku seansu sa jednom zenom, naisao na dio gdje toj zeni vanzemaljci govore kako "moraju okupiti svoju spiritualnu djecu" i kako ce ici sa njima....
Mada se u tekstu nije davala daljnja pozornost tome, na snagu stupa ono moje unutarnje, i to "pospremam za daljnju razradu"
Dalje sam, da ne duljim previse, na slican nacin, uocio kako se Plejadanci u jednom dijelu obracaju prilicno izravno da bi bilo opcenito "da smo MI (cini mi se da je naglasak bio na ovoj rijeci) izabrali upravo ovo vrijeme da dodjemo ovdje" i treba samo da se sjetimo....Treba napomenuti da jos tada nisam bio upoznat sa pojmom Wanderer....
U kasnijoj seriji sam prvi put naisao na pojam Wanderer (klik je odmah proradio), Laura je upitala za taj "koncept", kako ga je nazvala. Taman sam pomislio, da cujemo malo vise o tome, ali zanimljivo, (pre)brzo je odustala od daljnjih pitanja. Sta mi je bilo, iskreno, prilicno cudno, posto su joj Kasiopejci jasno rekli kako su to entiteti 6-tog denziteta postojanja. A ona se zadovoljila pitanjima tipa "osjecaju li se cudno u ovoj nasoj stvarnosti"......(Vidis li tu neku poveznicu mozda sa onim njenim pitanjem meni:
How can you tell that a Wanderer even exists as defined? Who made this up? Why? )
Negdje jos, ne znam tocno u kojoj seriji se spomenulo kako ce duhovna djeca, ili tako nesto odigrati kljucnu ulogu u "skoku", ali ni tada se nije tema dovela do kraja. Jedva da je (Laura) po povrsini zagrebala. A posto kasiopejci daju odgovore kad ih pitas, to je ostalo na tome.
I na kraju, ostao je Ra materijal. Najkonkretnije moguce, direktno o ovoj temi dani odgovori, sta se moze zahvaliti ispitivacu na dobrim pitanjima.
Evo ljudi, to je moja poveznica indigo djece i wanderera. E sad, ono sta je jako bitno za reci, je da sam ja pojam "indigo djece" nakon sta sam dosao do ovih spoznaja nekako vec stavio sa strane, i smatrao sam ga, kao sta ga i sada smatram nebitnim, jer je skovan od strane koja je morala nekako nazvati taj fenomen. Cak je i prilicno dobar, nista mu ni ne fali
I ni na kraj pameti mi nije padalo da pisem o toj temi. Ali tada sam procitao onaj clanak, gdje se takva djeca izjednacavaju sa psihopatima, i jednostavno sam morao reagirat. Da vidim sta ce mi odgovorit. Iskreno, nije mi se svidio odgovor.
Da, i jos nesto je bitno, jer jos to nisam spomenuo do sada, ja ne tvrdim da su sva djeca sa dijagnozom "indigo" wandereri. Zapravo je vrlo vjerojatno da su dobar dio njih i zaista, kao sta se tvrdi u clanku, psihopati. U prvoj poruci sam i napomenuo da su "options limitless". Ali ako postoji ta mogucnost, nije li osudjujuce dati generalni zakljucak "svi su oni psihopati..."? Ne bi li bilo prilicno lako za 3.denzitetnu matricu razmisljanja zamijeniti wanderera za psihopata? Jer kao sta sam rekao balans je spoznaja i jednog i drugog. A wanderer je entitet koji je taj put koji nama (ili njima, nisam siguran jos

) tek predstoji, vec jednom prosao i onda samo ovisi o njegovom osobnom stupnju razvoja u ovom realitetu u kojem je okovan, ili mozda o njegovim osobinama kao wanderera (zasto je dosao, koja mu je svrha u pomaganju pri "skoku" (u Ra materijalu se to spominje) kako ce reagirati na odredjene situacije, zar ne? U tom slucaju i u toj spoznaji onda ne bi trebalo biti niti malo iznenadjujuce da reagira potpuno hladno na neke "negativnosti" ili "katastrofe".
Da dam zakljucak:
Prihvatili smo kako wanderer entitet postoji, dakle potvrdjeno iz Kas. i Ra channelinga.
I sad, ako uzmemo samo kao mogucnost, da su dijelom takozvana "indigo djeca" ustvari wandereri, kakvu situaciju imamo u svijetu danas? Sa jedne strane propagandu, koja "ohrabruje" roditelje sa takvom djecom, dakle "malim" wandererima jos kompletno okovanim ovim realitetom da ih prepusti brigi "strucnjaka". A sa druge strane oni koji bi trebali raditi sve sta je u njihovoj moci da to zaustave ih nazivaju psihopatima!
A sad osobni zakljucak:
Moje misljenje je da ce wandereri odigrat KLJUCNU ulogu u nasem skoku u 4. denzitet. Da su oni sredstvo uz pomoc kojeg ce stvari postat vidljive kakve zaista jesu, jer to je po meni uvjet prije skoka. Gdje onda dolazi do izbora u kojem cemo smjeru dalje....
I bez obzira bio ja wanderer ili ne, ili mi je uloga izmedju ostalog, razmisljat o tome i evo, pisat ovo sta sad pisem, ....... ostao sam bez inspiracije kako da upecatljivo zavrsim ovaj esej......
Sta da kazem, hvala na paznji, mislim da mi je ovo najduzi ikad napisani tekst na nekom forumu, nadam se da je bio citljiv..
pozdrav, i do citanja