Sada je: uto maj 06, 2025 12:11 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 170 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon dec 05, 2005 3:25 pm 
Administrator

Citat:
Joj Jack, kud baš 13!!!

hehe, prije mjesec dana bilo je 14... smanjuje se. Ali, 13 je prirodan, prost broj. Kad bi se vrijeme računalo 13 mjeseci u godini... bili bi više sinhronizirani s Zemljom, Mjesecom i ostalom prirodom oko nas...

Čak je u horoskopskom ciklusu bilo 13 znakova... pa je namjerno izbačen Pauk da se malo poremeti sistem... radi već vjerojatno poznatih razloga.

Enivej, pičio sam, pičim, pičit ću!!! Kasiopejce - stići ću !!!

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 05, 2005 4:40 pm 
Član foruma

Jack, samo navali sa tim prevodima to je materijal vrijedan svakog truda, ali moram ti reći da, iako mi je jasno da si OPD osoba i da ti to nije potrebno govoriti ipak ti hvala na trudu koji ulažeš i tako svima nama pomažeš da brzo i lako dođemo do tako vrijednog znanja.
Jedna opaska, oni koji prate star trek, vjerovatno ste primjetili da u jednoj od sezona posljednje generacije enterprisa koja je skoro prikazivana na HTV-u, se pominju reptoidi i insektoidi, veoma zanimljivo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 05, 2005 4:59 pm 
Administrator

Citat:
iako mi je jasno da si OPD osoba

Ma nisam još OPD. U potpuni OPD se vjerojatno mogu odlučiti tek u 4. denzitetu. Jer, ako se i hraniš drugima - to je OPS.

Hehe, ali svima hvala koji me podržavate u prevođenju. To je težnja svih vas prema OPD-u !!! Kruženje energije od sebe prema drugom, a to se, kao što ovdje vidite, i vraća!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 05, 2005 8:17 pm 
Član foruma

Uzmi ti sebi autorska prava na prijevod i objavi to, sigurno će se neko naći da to i ostvari?!

To je ipak velika stvar!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 05, 2005 11:28 pm 
Administrator

Citat:
Uzmi ti sebi autorska prava na prijevod i objavi to, sigurno će se neko naći da to i ostvari?!

NE ŽELIM ići putem klasičnih OPS-a... izvući iz toga novac...

Ali ako baš netko hoće, neka sve ukrade i potpiše se gore - svejedno mi je.

Meni je drago da ste me vi tu podržali, da mogu omogućiti ljudima koji hoće to pročitati, a neznaju engleski, da dođu do dragocjenih informacija. Meni uistinu nije do nekih novaca od toga. I na kraju, krajeva, vi tu svi možete svjedočiti kako i od koga se pokrenulo u prevođenje kasiopejskih transkripti.

U biti, i vi koji to želite čitati - ste bitni. Za neku osobu koja bi to slučajno mogla kasnije negdje kupiti na nekom kiosku i to posluži samo za popunjavanje police jer je knjiga debela - uopće me nije briga.

Hvala još jednom svima na podršci!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 06, 2005 4:04 pm 
Član foruma

Ma nisam mislio na novac, nekada je dobro da čovjek ostavi traga iza sebe...

Netko bi je možda jednog dana mogao pročitati kao knjigu a ne e-book, pa vrijedno je da se zna tko je uložio sav taj dragocjeni trud...

Ma ne pare, ima stvari viših od toga! :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 06, 2005 4:55 pm 
Administrator

Citat:
Netko bi je možda jednog dana mogao pročitati kao knjigu a ne e-book, pa vrijedno je da se zna tko je uložio sav taj dragocjeni trud...

Da... ali ako pređeš u 4. denzitet, ionako to možeš saznati iz grupne baze podataka pomoću misli, a ako ostaneš opet u 3. denzitetu, to ti neće pomoći jer će se sve resetirati na možda nivo kamenog doba... hehe. Papiri onda više baš i ne pomažu mnogo...

Maksimalno još 7 godina... no, u tom periodu, probat ću nešto.

Mogu isprintati transkripte, imam zasad laserski printer... brz je. Kao knjigu isprintam i uvezem u fotokopiraoni... Ili nešto slično.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 06, 2005 7:36 pm 
Član foruma

Jack, jedno pitanje.
Znam ponesto o nadolazećem valu kao i da bi isti trebao, po našem računanju vremena, da stigne negdje otprilike 2012. godine. U tom trenutku mi, stanovnici 3 denziteta, bi trebalo da pređemo u viši nivo svijesti, tj. u 4 denzitet, naravno ne svi već oni koji su "kandidati" za prelazak.
S druge strane negdje sam pročitao da ljudi koji su kandidati za prelazak, tj. koji su postigli takav duhovni razvoj mogu i prije dolaska vala preći u 4 denzitet, tako da se to dogadja u trenutku njihove smrti. Tada njihova duša prelazi na viši oblik postojanja, tako da je to, kako sam ja shvatio jedan, da kažem, trajan proces.
A kada naiđe već pomenuti val kandidati za prelazak će preći u 4 denzitet u već postojećem obliku, odnosno u svom fizičkom tijelu.
Imam još nekih komentara ali sada nemam vremena, pa ću se javiti kasnije da još malo objasnim i ovo što sam napisao.
Kalki, čitao sam o onim tvojim avanturama sa NLO-ima, stvarno je jako "zanimljiva" situacija, šta ima novo u vezi toga, da li se to još događa?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 06, 2005 8:05 pm 
Administrator

Fingolfin,

Tako nekako... s tim da val može doći i prije, radi ubrzavanja prostora/vremena. No 2012. je navjerojatnije krajnji rok.

Duša koja je "zrela" za 4. denzitet, to može učiniti na 2 načina ( koliko je trenutno nama poznato, a možda ima i još neki ):

1. Ako živiš u svojem fizičkom tijelu u 3. denzitetu i spreman si za 4., napustiš fizičko tijelo, odeš prvo u 5. denzitet ( umreš ), pa se onda reinkarniraš u neko biće 4. denziteta.

2. Ako si u trenutku prolaska vala koji čini "lift" denziteta, tj. spreman si za 4. denzitet, ti ne moraš napustiti tada fizičko tijelo da bi prešao u 4. denzitet. Ovo je prilika svakih 309000 godina, odnosno veliki ciklus.

Ovo sve je jedan trajan, prirodni proces, koji se dešava uvijek, u raznim prostorima/vremenima. Val nije samo lift sa 3. na 4. On omogućuje i 1. na 2., 2. na 3., kao i 4. na 5. Nivo 6. denziteta nema potrebe za reinkarnacijom više, tako da njima to ne igra, vjerojatno, toliko veliku ulogu kao nama, iako po svim pokazateljima - jako ih zanima što se dešava kod ove, ne baš česte, pojave u određenom prostoru/vremenu. Mislim da je to jedan lijepi veliki show-time!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 06, 2005 8:35 pm 
Član foruma

Uh Jack hvala ti na ovom objašnjenju.
Čovječe mislim da stvarno osjećam kako se nešto "veliko" približava nama.
U stvari, kad malo bolje razmislim osjećam to, maltene odkad znam za sebe.
Ne znam, možda će zvučati čudno ali nekako na sav ovaj naš svijet danas gledam kao na završnicu nekog filma, u stvari imam takav osjećaj. Ono kako ja posmatram 70-te i 80-te godine (ja sam rođen 1974.) su bile dosta mirnije i stabilnije, da ne kažem nevinije, kakvo smo samo svi mi djetinjstvo tada imali.
Ali ne govorim to samo zbog ovog našeg nestretnog prostora (ex yu), mislim da je tako svugdje u svijetu. 90-te su bile kao neka kulminacija radnje i tada se već moglo osjetiti šta će se dogoditi. 2000-te stvarno naznačuju skorašnji kraj svega nama poznatog ovdje i ja to nekako osjećam po "atmosferi" (ne mislim na atmosferu zemljinog omotača), odnosno opštoj atmosferi na ovoj planeti (stvarno ne znam kako bih to objasnio).
Da restart je ovdje hitno potreban, pa toliko se sranja nakupilo na ovom svijetu da ništa drugo ne može ni pomoći.
Možeš li mi još reći Jack, znam da nije toliko ni bitno ali kako ti očekuješ da će to izgledati kad na našu nesretnu planetu stigne val, odnosno gledajući očima nekog običnog čovjeka koji nema ni pojma da se tako nešto uopte može dogoditi, dakle u kojoj "formi" ti očekuješ da će se to dogoditi?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 06, 2005 9:45 pm 
Administrator

Nešto slično kao ovo već opisano, jedino možda bez ova dva bića koja kao "čekaju" da stignemo. Vjerojatno bez njih i princip - sam se snađi, druže !

http://www.galaksija.com/forum/viewtopi ... 9&start=40

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 06, 2005 10:23 pm 
Član foruma

Citat:
Kalki, čitao sam o onim tvojim avanturama sa NLO-ima, stvarno je jako "zanimljiva" situacija, šta ima novo u vezi toga, da li se to još događa?
[/quote]

Nema ništa, posebno, novoga, mogao bih ispričati što se sve događalo ranije al ne bi da se razvodni priča... točno i ja malo kontam da mi se neš posebno nije u zadnje vrijeme događalo u svezi toga, ako iskrsne što ja budem podijelio to s vama.

Naime, stalno mi u oči upada to prepucavanje oko denziteta i svih tih nadolazećih promjena, pa moram da nešto komentiram.

Stekao sam dojam da, u pravilu, duša treba da ide nekim uzlaznim tokom do 6. denziteta da se ne bi trebala više reinkarnirati, i mislim da sam to dobro shvatio?!

Ali što to znači onda?! Gdje je ona onda?! Ona je i dalje, bez obzira na sve, u materijalnom svemiru, ali na krajnje suptilnoj razini... naime postoje duše/bića koja su u službi Svemogućeg i omogućeno im je da po svojoj volji odlučuju kada će biti materijalna na bilo kojoj razini, ali u potpunosti svijesna sveg savršenstva, te kada će po volji napuštati materiju i doći u duhovni svemir... samo ti oblici to rade po svojoj volji, mislim na taj prijelaz... sve druge uvjetovane duše moraju spoznati Transcendenciju da bi se oslobodili okova materijalne prirode... u tome nikako neće pomoći uzlazni prijalaz na više denzitete...

Uopće nije pravilo da netko na 1. 2. ili 3. nivou ne može riješiti taj problem... naime u tome i je caka... što to mi smatramo pod Znanjem tj koji nam je cilj svih naših inkarnacija... naime ja sam potpuno uvjeren da sam do sada doživio nebrojene živote, odnosno da sam se inkarnirao u gotovo svim oblicima života koji nastanjuju "naš svemir"...

To vrijedi i za većinu pojedinaca s ovog foruma, jer kako bi inače imali toliku tenziju za ovakve stvari, a da to nije duboko već potisnuto u nama, tj da to već sve zapravo znamo, samo se sad pokušavamo podsjetit i sebi to što znamo objasnit na ovome nivou...

Ma ljudi, zaboli me za više denzitete!

Svaka duša koja je ušla u proces inkarniranja mora krenuti od najnižih oblika života pa do najviših, da bi u konačnici, što je karmički uvjetovano dobivala priliku da se oslobodi ovog procesa...

Mislim da ponekad malo krivo interpretiramo neke stvari...

Naime, tko to meni može reći da sam ja duša 3. denziteta, samo zato što živim tu gdje živim i uvjetovan sam svime što određuje upravo ovu razinu?! Način gledanja na sve ove stvari daje nama puno pravo da kažemo da je dovoljno biti na ovoj razini i razmišljati Apsolutno da bi se ostvario konačni cilj!

Konačni cilj je okončati reinkarnacijski proces, i to je to.

Ja denzitete doživljavam kao školu. Krećete od prvog pa nadalje da bi postigli neki cilj. Tko kaže da nema pojedinaca koji u manjem vremenskom roku mogu svladati jednaki put...

Sve što postoji je balans duhovnog i materijalnog. Materija ne može bez duhovnog, ali duhovno može bez materijalnog. Stoga koliko god vi bili pametni i pokušavali sebi objasniti svemir u kojem živimo ,nećete moći, jer materijalne gune vas uvijek nekako skrenu s puta, bit postojanja ne može se objasniti materijalnim znanostima... to je iluzija...

Duša se nikada ne rađa niti umire.Nije nastala, ne nastaje i neće nastati.Nerođena je, vječna, uvijek postojeća i prvobitna.Nije ubijena kada je tijelo ubijeno...

... stoga duša ne može biti nikada mjerena materijalnim jedinicama, ona sama po sebi je iznad svih denziteta, njen najsuptilniji materijalni omotač, koji je vodi po svim nivoima kroz materijalni svemir, je na određenom denzitetu te se tako očituje ...

Jedina razlika pojedinačne duše od Kreatora je u kvantiteti, ne u kvaliteti.

Evo usporedbe: duša je samo mala iskra iz vatrenog ognja. Ima ista kvalitativna svojstva, ali ne i kvantitativna.

Poanta svega je, da nema potrebe težiti višim denzitetima, već treba shvatiti kako okončati cijelu priču a da se ne moraš ponovo roditi. Pa ljudi jer shvaćate, da sad imate šansu da se napokon maknete iz ovog materijalnog "sranja"???

Što više proučavaš materiju više se u nju i zapličeš!

Sve one priče koje smo mogli čuti u KS i općenito od bića s viših nivoa nisu potpuno točne, jer ako su oni u potpunosti svijesni Tvorca što rade onda u ovome nesavršenom svemiru?! Oni nemaju slobodnu volju u njenom istinskom obliku, ali je mi ljudi imamo, stoga mi možemo ono što oni ne mogu, samo što su oni svijesni da to ne mogu i sve znaju, no mi nismo svijesni da to možemo a nećemo da naučimo kako da to napravimo...

Zato nas i proučavaju, ne radi nas, nego radi njih samih, jer svaki materijalni oblik života ima svoj kraj, pa na kojem god denzitetu/dimenziji bio.

Sve se svodi na jedno!

Sve duše vrište: " HOĆU VAN IZ OVOG SRANJA!!!"

:roll: :?: :idea:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 06, 2005 11:42 pm 
Član foruma

materija je podloga- kako se više uspinješ sve ju manje i manje vidiš.

priroda je postavila stepenice i sa njima svoje zakone kroz koje treba prolaziti u ovim i drugim realnostima da bi došao do spoznaje sebe u kreatoru

stepenice koje nikad ne pucaju!!

Puca netko drugi :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 07, 2005 12:13 am 
Član foruma

Cijela priča oko vala, 2012.g i sličnog je linearno gledanje na sve to. Vjerujem da mi u ovom trenutku živimo u svim denzitetima, a ne samo u 3. Sve "prošle" živote živimo sada. Kako sve to funkcionira, ne možemo trenutno znati, jer ovaj jedan dio nas koji je u 3.denzitetu to još ne može razumijeti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 07, 2005 12:17 am 
Član foruma

imamo memoriju sa svim denzitetima ,naša svjest se nalazi u ovdi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 07, 2005 12:57 am 
Administrator

Citat:
Sve one priče koje smo mogli čuti u KS i općenito od bića s viših nivoa nisu potpuno točne, jer ako su oni u potpunosti svijesni Tvorca što rade onda u ovome nesavršenom svemiru?!

Možda sve duše zajedno, sa njima, tek mogu postići Jedno kad se ujedine u 6. denziću. Dakle, dok god ima duša u nižim koje trebaju naučiti sve lekcije - ne mogu postići 7. denzitet. Bez nas nižih - nema mature.

Možda recimo kao primjer: igra bez granica u kojoj recimo 10 učesnika treba doći do cilja, ali je na cilju 10 postolja i kad se SVI nađu na cilju - tada se mjeri postignuto vrijeme i onda je kraj igre u tom jednom krugu. Znači, put je pun rupa, prepreka, vode koju valja preplivati, stupova na koje se valja popeti i slično. Sad, neki članovi napreduju brže, ali to im ništa ne znači pojedinačno jer je kraj ionako kad SVI dođu na cilj. Zato, ako žele biti kao cjelina bolji i brži - pomažu jedni drugima na određenim dionicama. Onaj koji dobro pliva možda pomaže onom koji ne, da se ne utopi, a taj poslije se bolje penje na jarbol i vuče gore onog koji zna dobro plivati a slabo se penje na jarbol. Uglavnom, pomaže onaj bolji onome lošijem. I kad svi zajedno budu na postolju - svih 10 - onda je cilj postignut.
Ali, recimo da ima 5 OPS-a i 5 OPD-a, kao balans. I naravno, OPS-i gledaju samo na sebe i kako će oni prije stići na cilj. Ali, bez OPD-a ne mogu postići rezultat, jer SVI moraju na kraju biti tamo. Zato možda i tih 5 stigne na cilj prvo, ali čekaju ostale i na nekom nivou OPD-i se muče, zaglavili... i onda se OPS-i moraju vratiti po nih i pomoći im da idu dalje. ČEKAJ ! Pa to je OPD varijanta... Opa! Moraju se transformirati da bi postigli cilj. Naravno, tako ne mora biti, ali...

Da, uostalom, MI nismo samo MI ovdje u fizičkim tijelima 3. denziteta. Imamo misaoni centar na možda nivou 5. Možda. Ili čak 6. A možda i samo 4. Tko zna!? Ali, možda svaka pojedina duša ima na drugačijem nivou. A opet, sve se reflektiraju kroz SVE denzitete.

Možda se mi ljudi 3. denziteta, činimo samo kao male energetske točkice gledano iz 4. denziteta, tj. tako se tamo manifestiramo. Kao recimo planktoni u moru. Noću ponekad svijetle u moru, imaju neki energetski tok kroz sebe... pokupiš ih ako želiš... ili opet, ne... hehe!

Možda se manifestiramo u 5. denzitetu samo kao brojevi na nekom ekranu koji pokazuje red za inkarnaciju...

Možda se u 6. denzitetu manifestiramo kao "statička" fizička materija koja mijenja kut gledanja i izbacuje neke misli koje su na nekom jako niskom nivou u odnosu na nivo 6. Možda samo sjene. Možda vibrirajuće energije nestabilnih karaktera... tko zna.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 09, 2005 5:48 pm 
Član foruma

Citat:
Čovječe mislim da stvarno osjećam kako se nešto "veliko" približava nama.
U stvari, kad malo bolje razmislim osjećam to, maltene odkad znam za sebe.

Ima nas mnogo ovdje takav osjecaj. Moramo samo paziti da ne posustanemo prije cilja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 12, 2005 1:40 am 
Administrator

Eh, tek sad primjetih - pa napisao sam već davno jedan tekst o ovoj temi tu na forumu:

http://www.galaksija.com/forum/viewtopic.php?t=68

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 09, 2006 3:31 pm 
Član foruma

Ja bih se sada vratio na temu planova vanzemaljaca.

Pre par dana na tv-u sam cuo vest koja me je zapanjila. Naime, guverner Juzne Dakote je doneo dekret kojimse zabranjuje abortus u svim slucajevima osim kada je ugrozen zivot majke. Zabrana se odnosi i na trudnocu koja je posledica silovanja i INCESTA!!!
E pa sada, meni je jasno da se nasa "hriscanska" dogma protivi abortusu, ali incest je ipak nesto drugo i kome to odgovara, ne samo da dece bude sto vise, nego da ih doista bude vise zajedno sa degenerisanim genima. Nekako mi to smrdi na kvantitet po svaku cenu!

Podseticu vas da "kasiopejci" kazu da OPS vanzemaljci 4. denziteta imaju nekakav monstruozni plan sa malom decom,i ja ovu odluku guvernera Dakote smatram tragom te price i sve to pod tzv. legitimitetom konzrvatizma i zvanicne crkvene dogme.

Pozdrav svima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 09, 2006 4:01 pm 
Član foruma

Citat:
ali incest je ipak nesto drugo

Recimo, incest je prije nekoliko tisuća godina u kulturama koje su vladale Zemljom, a naravno, to nitko nije proučio, bio sasvim normalna stvar i kao takav je bio poželjan i gotovo pravovaljan.

U današnjem vremenu nama je sasvim prirodno da to smatramo nečim izopačenim, jer na kraju krajeva, tako smo odgojeni... govorim ovo iz razloga jer znam kolika je moć odgoja, to mi je struka...

Međutim, kakvi god planovi bili bili, neki dobri neki loši, il pak izopačeni, pa u kakve god svrhe to bilo, ovakav pristup nije za raspravu!

Ali ako gledamo s duhovne strane, onda ne postoji niti jedan pravovaljani razlog niti bilo kakva, mi to volimo nazvati, genetička degeneracija materijalnog tijela, koja za pravo uzima uplitanje u slobodnu volju te, tendenciozno uvjetovane, duše, i osudu bilo kakvog oblika mogućeg materijalnog života, pa kako god nam to izgledalo mučno.

Stoga tražiti neke pokvarene razloge u ovakvim delikatnim stvarima je krajnje nepoželjno ukoliko se ne misli ići do kraja i prihvatiti Istinu koliko god da je jadna.

Ali, u svakome slučaju lijep put, zanimljivo pitanje, međutim, na ovome forumu nećeš dobiti traženi odgovor iz razloga što nitko nije voljan da ga shvati.

Dakle, perverzno, ali ipak nije za osudit nešto što, primarno ne razumijemo!

Pozdrav!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 170 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.