Citat:
Kalki, čitao sam o onim tvojim avanturama sa NLO-ima, stvarno je jako "zanimljiva" situacija, šta ima novo u vezi toga, da li se to još događa?
[/quote]
Nema ništa, posebno, novoga, mogao bih ispričati što se sve događalo ranije al ne bi da se razvodni priča... točno i ja malo kontam da mi se neš posebno nije u zadnje vrijeme događalo u svezi toga, ako iskrsne što ja budem podijelio to s vama.
Naime, stalno mi u oči upada to prepucavanje oko denziteta i svih tih nadolazećih promjena, pa moram da nešto komentiram.
Stekao sam dojam da, u pravilu, duša treba da ide nekim uzlaznim tokom do 6. denziteta da se ne bi trebala više reinkarnirati, i mislim da sam to dobro shvatio?!
Ali što to znači onda?! Gdje je ona onda?! Ona je i dalje, bez obzira na sve, u materijalnom svemiru, ali na krajnje suptilnoj razini... naime postoje duše/bića koja su u službi Svemogućeg i omogućeno im je da po svojoj volji odlučuju kada će biti materijalna na bilo kojoj razini, ali u potpunosti svijesna sveg savršenstva, te kada će po volji napuštati materiju i doći u duhovni svemir... samo ti oblici to rade po svojoj volji, mislim na taj prijelaz... sve druge uvjetovane duše moraju spoznati Transcendenciju da bi se oslobodili okova materijalne prirode... u tome nikako neće pomoći uzlazni prijalaz na više denzitete...
Uopće nije pravilo da netko na 1. 2. ili 3. nivou ne može riješiti taj problem... naime u tome i je caka... što to mi smatramo pod Znanjem tj koji nam je cilj svih naših inkarnacija... naime ja sam potpuno uvjeren da sam do sada doživio nebrojene živote, odnosno da sam se inkarnirao u gotovo svim oblicima života koji nastanjuju "naš svemir"...
To vrijedi i za većinu pojedinaca s ovog foruma, jer kako bi inače imali toliku tenziju za ovakve stvari, a da to nije duboko već potisnuto u nama, tj da to već sve zapravo znamo, samo se sad pokušavamo podsjetit i sebi to što znamo objasnit na ovome nivou...
Ma ljudi, zaboli me za više denzitete!
Svaka duša koja je ušla u proces inkarniranja mora krenuti od najnižih oblika života pa do najviših, da bi u konačnici, što je karmički uvjetovano dobivala priliku da se oslobodi ovog procesa...
Mislim da ponekad malo krivo interpretiramo neke stvari...
Naime, tko to meni može reći da sam ja duša 3. denziteta, samo zato što živim tu gdje živim i uvjetovan sam svime što određuje upravo ovu razinu?! Način gledanja na sve ove stvari daje nama puno pravo da kažemo da je dovoljno biti na ovoj razini i razmišljati Apsolutno da bi se ostvario konačni cilj!
Konačni cilj je okončati reinkarnacijski proces, i to je to.
Ja denzitete doživljavam kao školu. Krećete od prvog pa nadalje da bi postigli neki cilj. Tko kaže da nema pojedinaca koji u manjem vremenskom roku mogu svladati jednaki put...
Sve što postoji je balans duhovnog i materijalnog. Materija ne može bez duhovnog, ali duhovno može bez materijalnog. Stoga koliko god vi bili pametni i pokušavali sebi objasniti svemir u kojem živimo ,nećete moći, jer materijalne gune vas uvijek nekako skrenu s puta, bit postojanja ne može se objasniti materijalnim znanostima... to je iluzija...
Duša se nikada ne rađa niti umire.Nije nastala, ne nastaje i neće nastati.Nerođena je, vječna, uvijek postojeća i prvobitna.Nije ubijena kada je tijelo ubijeno...
... stoga duša ne može biti nikada mjerena materijalnim jedinicama, ona sama po sebi je iznad svih denziteta, njen najsuptilniji materijalni omotač, koji je vodi po svim nivoima kroz materijalni svemir, je na određenom denzitetu te se tako očituje ...
Jedina razlika pojedinačne duše od Kreatora je u kvantiteti, ne u kvaliteti.
Evo usporedbe: duša je samo mala iskra iz vatrenog ognja. Ima ista kvalitativna svojstva, ali ne i kvantitativna.
Poanta svega je, da nema potrebe težiti višim denzitetima, već treba shvatiti kako okončati cijelu priču a da se ne moraš ponovo roditi. Pa ljudi jer shvaćate, da sad imate šansu da se napokon maknete iz ovog materijalnog "sranja"???
Što više proučavaš materiju više se u nju i zapličeš!
Sve one priče koje smo mogli čuti u KS i općenito od bića s viših nivoa nisu potpuno točne, jer ako su oni u potpunosti svijesni Tvorca što rade onda u ovome nesavršenom svemiru?! Oni nemaju slobodnu volju u njenom istinskom obliku, ali je mi ljudi imamo, stoga mi možemo ono što oni ne mogu, samo što su oni svijesni da to ne mogu i sve znaju, no mi nismo svijesni da to možemo a nećemo da naučimo kako da to napravimo...
Zato nas i proučavaju, ne radi nas, nego radi njih samih, jer svaki materijalni oblik života ima svoj kraj, pa na kojem god denzitetu/dimenziji bio.
Sve se svodi na jedno!
Sve duše vrište: " HOĆU VAN IZ OVOG SRANJA!!!"

:idea: