Sada je: pon maj 05, 2025 7:02 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: čet feb 11, 2010 7:57 pm 
Član foruma

Ja sam to viđeo ovako. Kad nastupi promjena tad nam se mijenja način opažanja okoline i viđećemo stvari koje ranije nijesmo nikad viđeli u bojama za koje nijesmo ni znali da postoje i čuti zvuke vrlo neobične i svi doživljaji će biti nešto do tad nedoživljeno i po intezitetu i po raznovrsnosti. Kako nećemo znati o čemu se radi potrebno je hladnokrvno sačekati da se śećanje vrati i ne zvrjati i u panici trčati okolo. Kad se śećanje vrati više vam niko ne treba i onako će te sve znati. Ali je vžno mirno sačekai śećanja to je naročito važno jer se inače čovjek može oštetiti.

Vrh

PostPostano: sub feb 13, 2010 8:06 pm 
Član foruma

Terence McKenna i 2012.

Naš planet je na pragu sudara s nečim za što, s obzirom na naše sadašnje znanje, nemamo riječi. Crna rupa je jednostavno - gravitacijski masivan objekt, tako masivan da ne postoji svjetlo koje mu može umaknuti. Ono o čemu govorim je nešto slično, osim da to nije toliko gravitacijski masivno nego vremenski masivno. Mi ćemo uskoro biti usisani u samo tijelo vječnosti. Moj model ukazuje na 11:18 h, (srednje vrijeme po Greenwichu), 21. prosinca, 2012. (Terence McKenna)

Više na: http://www.2012-transformacijasvijesti. ... 202012.htm

Vrh

PostPostano: sub feb 13, 2010 10:45 pm 
Član foruma

A na osnovu cega mu je graf u 2009 i na dalje u padu?

Vrh

PostPostano: ned feb 14, 2010 12:58 am 
Član foruma

konus je napisao/la:
A na osnovu cega mu je graf u 2009 i na dalje u padu?

An a osnovu cega postoji 2009.?
:love3:

:notworthy:

Zadnja izmjena: glock; uto feb 16, 2010 5:49 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: ned feb 14, 2010 10:59 pm 
Član foruma

Izvinjavam se onima koji su vec van vremena i prostora!

Vrh

PostPostano: pon feb 15, 2010 9:45 am 
Član foruma

Citat:
"The YELLOW BOOK" was provided by the Ebens. It isn't exactly a book. It is a block of material, approximately 2 1/2 inches thick and transparent in nature and appearance. The reader looks at the transparent surface and suddenly words and pictures appear. It is an endless series of historical stories and photographs of our Universe, the Eben planet and their former homeworld, and other interesting stories about the Universe. It also contains an historical story and various accounts about Earth's history and distant past.

"knjiga" koja je snimljena 1972-1973 od stranog entiteta kojeg su nazvali EBE 2. navodno sadrži podatke i o budućnosti i o 2012 godini. nisam baš puno uspio saznati o tome jer je to strogo čuvana tajna a i možda moje vještine u guglanju nisu vrhunske. pa ako tko može saznati nešto više samo naprijed!

:love12:

Vrh

PostPostano: pon feb 15, 2010 7:13 pm 
Član foruma

Ovde raspravljaju o tome ali nigde knjige http://lucianarchy.proboards.com/index.cgi?board=projectserpo&action=display&thread=713&page=4

Vrh

PostPostano: pon feb 15, 2010 11:51 pm 
Član foruma

Bojim se da je New Age pokret dovoljno zatrovao medije lažnim viđenjima 2012. godine. Odavno je postalo jasno da je New Age zapravo jedan od niza NWO programa, putem kog se uvodi konfuzija na poljima alternativne duhovnosti. Ova slika zorno pokazuje NWO ruganje:
slika

Zapravo evidentan je strah vladajućih elita od 2012. godina, što može biti naša prednost. Ali ne smijemo se zavaravati da to nije još jedan trik NWO-a.

Vrh

PostPostano: uto feb 16, 2010 2:20 pm 
Član foruma

@tao om: sviđa mi se tvoja web stranica! :wink:

ali nije mi baš najjasnije što si u svom zadnjem postu mislio reći s ovim:

TaoOm je napisao/la:
Ali ne smijemo se zavaravati da to nije još jedan trik NWO-a.

Jer ako se 2012-te dešava galaktičko poravnanje, tada NWO-u nitko ne može pomoći, a za sve nas ostale to je "booster" koji će nas spasit, jer će totalno i nepovratno RASTURIT sve mračno i negativno!

Duboko sam uvjeren da će sve na koncu dobro završit, jer se ionako cijeli "scenarij" odvija naprosto SAVRŠENO! :D

:occasion5:

Vrh

PostPostano: uto feb 16, 2010 6:01 pm 
Član foruma

NWO je debelo krahirao sa virusom A/H1N1 o kojem se gotovo vise nista ne cuje i to zahvaljujuci ovom i ovakvim mestima 'okupljanja'. Temelji su im potkopani i svakim njihovim daljim delovanjem ce se pogorsavati, na nase zadowoljstvo i njihovo razocarenje.
Sve se odvija bas kako treba, a i kako bi drugacije?

:hello2:

Vrh

PostPostano: uto feb 16, 2010 9:51 pm 
Član foruma

@aamon

Ma nisam ni primjetio da mi se slučajno obrisao završni dio komentara!!! :lol:

Nedavno sam gledao jedan New Age dokumentarac kojim se poziva na formiranje Globalne države i religije 2012. godine zbog uticaja pozitivnih kosmičkih strujanja. Međutim pažnju mi je privukla navedena slika, koju sam nedavno slučajno pronašao na jednom lokalnom linku. :shock: :shock:
Ona je klasično ruganje NWO-a i postavio sam je da ljudi, koji nadam se razumiju tematiku, uvide klasični oblik manipulacije. Očito je da su svjesni da je transformacija svijesti neminovna i da se NWO boji 2012. godine jer su velike šanse da im neće ići u korist. Stoga žele što više ljudi gurnuti u lažno očekivanje i njihove misli zloupotrijebiti. Iako možda ovo izgleda naivno i glupo, ako uzmemo u obzir istočnjačku mistiku i duhovnost u kojoj se govori što misliš to si, ovaj NWO scenarij se otkriva do "gole kože". I bojim se da upravo nametanjem misli o, kako ja to zovem religijskoj (lažnoj duhovnoj) globalizaciji, ne postanu dominantne u odlučujućem trenutku 2012. godine. Jer isključivo od nas i poglavito naših misli zavisi ishod transformacije naše i svijesti čovječanstva. I to je trik NWO-a na koji sam mislio.

Vrh

PostPostano: sri feb 17, 2010 2:43 am 
Član foruma

:offtopic: TaoOm, tebi i ostalima, koji radite stranice. zasto stavljate neke jeftine fractale skinute sa neta za pozadinu, samo unistite mozda dobar tekst, jer kada to vidim, izgubim volju za citat, jer mi oci otpadnu od tolikih promjena boja, ili od poklapanja pozadine sa bojom teksta, mislim da je to skroz bespotrebno na takvim stranicama koje sluze iskljucivo za citanje.

Vrh

PostPostano: sri feb 17, 2010 7:34 pm 
Član foruma

yasuni je napisao/la:
:offtopic: TaoOm, tebi i ostalima, koji radite stranice. zasto stavljate neke jeftine fractale skinute sa neta za pozadinu, samo unistite mozda dobar tekst, jer kada to vidim, izgubim volju za citat, jer mi oci otpadnu od tolikih promjena boja, ili od poklapanja pozadine sa bojom teksta, mislim da je to skroz bespotrebno na takvim stranicama koje sluze iskljucivo za citanje.

Moram priznati da si upravu i da sam uvažio tvoju sugestiju... i hvala na kritici koja daje poticaj da nastavimo sa daljim usavršavanjem =;

Vrh

PostPostano: uto feb 23, 2010 12:41 pm 
Administrator

Prilično dobra prezentacija (subjektivno rečeno) materijala koji ima dosta veze s ovom temom, pod naslovom - "Destroyer star and the future of mankind", u 13 dijelova:

LINK ZA PRVI DIO

Pozdrav

Vrh

PostPostano: uto feb 23, 2010 4:16 pm 
Član foruma

odlična prezentacija!

Vrh

PostPostano: uto feb 23, 2010 5:33 pm 
Član foruma

mikeš je napisao/la:
odlična prezentacija!

Slažem se! Ali ona publika šta ih non-stop prekida, stvarno zna bit iritantna!!!
Dobro je šta nisam bio tamo! :twisted:

Vrh

PostPostano: uto feb 23, 2010 5:41 pm 
Član foruma

Kakvo god galaktičko poravnavanje se dogodilo,kakv god da se pojavio bog ili boginja,ako mi sami ne odlučimo nešto mijenjati ništa nam neće pomoći.

Vrh

PostPostano: uto feb 23, 2010 5:42 pm 
Član foruma

Možda se radi o prijevari seviranoj od NWO-a:
Citat:
Jedini argument u cijeloj priči za pobornike proročanstava o velikim promjenama (ili kraju svijeta) 2012. godine je upravo zimski solsticij. Zimski solsticij je bio veoma važan astronomski događaj starim antičkim civilizacijama, gradili su velebne opservatorije, hramove i piramide koji su na spektakularan način, obično igrom svjetla i sjene, označavali ovaj dan. To je bio kraj i novi početak, smještajući u centar svog obožavanja Sunce te personificirajći ga s bogovima. Sunce na zimski solsticij ima najslabiju snagu, tama vlada svijetom, ali i nagovještava povratak snage u Sunce gdje noć i tama polako počinju gubiti bitku sa danom i svjetlom. Također upravo oko zimskog solsticija, Zemlja je fizički najbliža Suncu, međutim najbliža točka smješta se oko 5. siječnja. Zemlja se oko Sunca giba po elipsi, i za razliku od kružnice na kojoj su sve točke ravnopravne, elipsa nam dopušta da odaberemo 4 točke koje se na poseban način ističu. To su dvije najbliže i 2 najudaljenije točke od centra elipse (Sunca). Pošto je sama zemljina orbita oko Sunca malo pomaknuta, tj. ekscentrična je, fizička točka kada je Zemlja najbliža Suncu je 5. siječanj, ali u pojas najbližih točaka Suncu možemo smjestiti i zimski solsticij.

Uglavnom, računica kojom se bavimo je vrlo osjetljiva, jedan dan pogreške u terminu uvjetuje desetke godina pogreške u manifestaciji događaja. Galaktičko poravnanje se često prikazuje kao događaj jednom u 26 000 godina, a prešućuje se njegova dužina od 36 godina. Također se za termin uzima 2012. godina kao kulminacija, što je pogrešno jer je kulminacija samog događaja bila 1998. godine. A to sve pod uvjetom da nam je centralni dan 21.12. U periodu od 26000 godina Zemljine precesije, svake godine je jedan određeni dan galaktičko poravnanje, trenutno smo u periodu kada galaktičko poravnanje pada na 21.12. Kako vrijeme odmiče, svakih nekoliko desetaka godina (36 godina) galaktičko poravanje će se odvijati na slijedeći dan, 22.12, pa 23.12. itd. da bi za puni krug od 26 000 godina dakle 21.12.28 000 (plus minus stotinjak godina) galaktičko poravnanje ponovno bilo upravo 21.12.

Sama težina našeg datuma može se ogledati jedino zbog činjenice da pada na zimski solsticij. Ovdje želim malo elaborirati ovu činjenicu. Naime, zbog elipse i cikličnog kruženja, neki vanjski promatrač (napredna izvanzemaljska civilizacija) logičnim bi slijedom u bilježenju protoga vremena na Zemlji kao početni događaj (i krajnji) uzela vjerojatno onu točku kada je Zemlja najbliža Suncu, a to je 5. siječanj. Ako malo korigiramo taj datum, uzmemo u obzir zimski solsticij, za datum početka i kraja nameće se 21.12. Međutim, ovo je velika spekulacija za koje nemamo niti jedan dokaz pa stoga ne možemo temeljiti naše teorije i opservacije na ovoj klimavoj pretpostavki.

http://darkglobe.bloger.hr/post/galakti ... 54462.aspx

Vrh

PostPostano: uto feb 23, 2010 5:44 pm 
Član foruma

vještica je napisao/la:
Kakvo god galaktičko poravnavanje se dogodilo,kakv god da se pojavio bog ili boginja,ako mi sami ne odlučimo nešto mijenjati ništa nam neće pomoći.

Neće nam ništa pomoći ni ovako - ni onako!

Desit će se šta se treba desit - i to je to!

Mislim da je hladnokrvna, skulirana glava, najbolji lijek

Vrh

PostPostano: uto feb 23, 2010 5:53 pm 
Član foruma

aamon je napisao/la:
vještica je napisao/la:

Neće nam ništa pomoći ni ovako - ni onako!

Desit će se šta se treba desit - i to je to!

Mislim da je hladnokrvna, skulirana glava, najbolji lijek

Istina, život ide dalje, ako hoćeš kruh moraš ga i zaraditi a ovo dalje su sve nagađanja koja su jako zanimljiva i interesantna a što je pozadina svega, neka katastrofa ili neko "prosvjetljenje" to nezna nitko a i da znaš šta češ napraviti, zakopati se u rupu i čekati taj dan?
Valjda je sve zapisano u zvijezdama i što treba se dogodit, dogodit će se :glasses7:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.