Sada je: pon maj 05, 2025 11:31 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1194 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 60  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Umetnost Sanjanja
PostPostano: pon feb 08, 2010 10:06 pm 
Član foruma

nevidis di je post ili "ju" ne vidis.
ako "ju" ne vidis tu ti ja nemogu pomoci, to je tvoja percepcija, no pitanje koje se poteze je zasto ti zelis zapravo vodit temu o meni kao osobi? Moze bit da si histerican ako imas potrebu pricat o meni kakva sam ja osoba... To nema veze sa Castanedinim ucenjem zar ne? A na toj temi smo.
Onak kaj tebe briga jel sam ja u vezi ili nisam , jel sam luda ili nisam, jel sam ovo ili nisam, jel imas tv? ak imas okreni na njega i gledaj sapunicu... ak ti fali dinamike tamo, odi sjedni se na prozor sa bakom i komentirajte prolaznike. Ak nista svi se mozete zaposliti kod modnog macka pa cete bit sretni sto vas placaju za komentare :mrgreen:
:hello2:

"Ljudi koji mrze to su najpre glupaci, zatim kukavice, ali nikad heroji." def. Hater = a person that simply cannot be happy for another person's success. So rather than be happy they make a point of exposing a flaw in that person.

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 10:23 pm 
Član foruma

Alcy1 je napisao/la:
nevidis di je post ili "ju" ne vidis.
ako "ju" ne vidis tu ti ja nemogu pomoci, to je tvoja percepcija, no pitanje koje se poteze je zasto ti zelis zapravo vodit temu o meni kao osobi? Moze bit da si histerican ako imas potrebu pricat o meni kakva sam ja osoba... To nema veze sa Castanedinim ucenjem zar ne? A na toj temi smo.
Onak kaj tebe briga jel sam ja u vezi ili nisam , jel sam luda ili nisam, jel sam ovo ili nisam, jel imas tv? ak imas okreni na njega i gledaj sapunicu... ak ti fali dinamike tamo, odi sjedni se na prozor sa bakom i komentirajte prolaznike. Ak nista svi se mozete zaposliti kod modnog macka pa cete bit sretni sto vas placaju za komentare :mrgreen:
:hello2:

uprawo tako! to je Moja percepcija i od kuda onda ti imas potrebu da Drugima dokazujes da su na owom forumu neki korisnici, unutar teme "umjetnost sanjanja", strana 28. - histericni? to je samo Twoja subjektiwno-interakcionisticka percepcija. nista wise. nista...

:love12:

Zadnja izmjena: bad.ass; pon feb 08, 2010 11:09 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 10:35 pm 
Član foruma

Eto dragi prijatelji doso je i taj tren.
Da se nebi zagadjuvali topici znanja osobnim off topic prepirkama otvorio sam za Vas posebno mjesto za tu namjenu. Pa svratite tamo i galamite kolko god zelite.

http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?f=16&t=2813

Nemorate mi zahvaljivati ! :wink:

Vrh

PostPostano: sri feb 10, 2010 10:40 pm 
Član foruma

Vag je napisao/la:

usput sam htjeo ispricati jedno iskustvo u vezi snova.

htio, kako bi ispravljala moja profesorica hrvatskog. :)

Nevjerovatno zanimljivo iskustvo. Omen koji si dobio prije i zatim pronalazak i dobrog i lošeg mjesta. Očito tebe i tvoju frendicu vežu neke stvari. Moć je taj dan napravila predstavu samo za vas, i to za oboje. Impresivno, zbilja. Očito ste našli na mjesto moći koje se može koristit u sanjanju, samo ne bi se tamo usudio slat početnika. Kao što si i sam vidio takvo iskustvo može bit i opasno. Trezvenost i s obje noge čvrsto ne zemlji. I ne "prepuštat se ko zadnja ništarija" reko bi DH carlitosu :D. Da sam na tvojem mjestu pokušao bi otić tamo ponovo. Možda za prvi put ne sanjati, nego recimo proboravit koji sat u unutarnjoj tišini tamo pa vidjet malo što se događa. Ali nisam. :wink:

Vrh

PostPostano: sri feb 10, 2010 11:15 pm 
Član foruma

riderx je napisao/la:

svi su je bivsi koristili samo kratkotrajno, jer su vidjeli s kim imaju posla. cak i onaj sto joj je napravio dijete je pobjegao od nje :rotfl:

uglavnom je hvatala naivne balavce. ali zadnju godinu se bacila na hvatanje ozenjenih (promatrac, kalki), medjutim i to je zavrsilo krahom po nju.

Baš si našao crkvu u kojoj ćeš Boga molit. Da malim i pravovjernim i opičenim kastanedijancima, zgubidanima koji briju na meditaciju, "mir i dobro" filozofiju i ubijanje ega i ostala new age sranja pričaš o tome tko je koga iskoristio, pobjegao kome, napravio dijete, i ko je i koliko krahirao i propao. :)

E jesi luzer :mrgreen:

Da te poučim nešto, mala nesvjesna jedinko energetskih polja u sveukupnosti naguala. Svi smo mi ljudi, neki više neki manje :D i svi mi radimo greške i gluposti. To nam je urođeno. Dolazi, što bi se reklo, u paketu. :) Svako od nas šest ili koliko već milijardi je potpuno jednak i ni po čemu poseban. Kao da nas je ista majka rodila. Svi smo u istim govnima. Tako da ono što ti pokušavaš natuknut o njoj o tome što je možebitno jednom radila ili nije je nebitno. Ispričana priča. Odgledani film. Tebe daleko više diskreditira način na koji nastupaš i ono što želiš postić nego što bi neka njena možebitna prošlost ikad nju mogla, samo to ne shvaćaš, ili barem nisi do sad.

Vrh

PostPostano: čet feb 11, 2010 1:14 am 
Član foruma

Citam umjetnost sanjanja i nesto me buni.

Objasnio mi je kako sve što je u vezi s energetskim tijelom
ovisi o odgovarajućem položaju spojne točke. Budući da sa-
njanje nije ništa drugo doli način na koji se ono pokreće, kočo-
perenje
je, dakle, način da se spojna točka učvrsti na najpri-
kladnijem položaju, drugim riječima, položaju na kojem ener-
getsko tijelo može biti upotpunjeno i s kojeg naposljetku po-
lazi na dalja putovanja.
Don Juan mi je rekao kako trenutak kada energetsko tije-
lo može krenuti dalje vlastitim snagama vračevi smatraju naj-
pogodnijim položajem spojne točke koji se može dosegnuti.
Idući je korak kočoperiti ga, to jest, učvrstiti na tom položaju
kako bi se energetsko tijelo upotpunilo. Primijetio je kako je
takav postupak vrlo jednostavan. Valja samo namjeravati ko-
čoperiti se
.

»Dozvoli svojem energetskom tijelu namjeru da dostigne
najpogodniji sanjački položaj«, objasnio mi je. »Potom neka
tvoje energetsko tijelo namjerava ostati u položaju i konačno
ćeš se kočoperiti

Kako kocoperti energetsko tijelo?
Kako namjeravati kocoperiti se?
Konacno kocoperenje?! :shock:

Kaj je uopce kocoperenje???

Vrh

PostPostano: čet feb 11, 2010 1:38 am 
Moderator

Možda bi to bilo ispoljavanje, izražavanje preko energetskog tijela, da konačno nešto radiš sa energetskim tijelom.
Znači osjećaš ga, u njemu si, isprobavaš manevre, probavaš raditi što si radio u fizičkom tijelu i pritom izgledaš prilično čudno, neprilagođeno. :)

To bi moglo izgledati ko kočoperenje - prvi nespretni "koraci" u energetskom tijelu, koje pokušava glumiti fizikalnost, jer još nismo ulovili spontani fluidni način "gibanja" u energiji.

Vrh

PostPostano: čet feb 11, 2010 1:37 pm 
Član foruma

Da moguce.
Hvala!

Jer ima netko englesku verziju kaj veli engleska verzija knjige?
Na strani 190. ima poglavlje koje se zove Kočoperenje Kočoperca.

»Riječ je o posljednjem zadatku
trećih vratiju sanjanja, a sastoji se u kočoperenju kočoperca,
najtajanstvenijem zahvatu. Kočoperenje kočoperca znači hoti-
mično izvlačenje energije iz svijeta anorganskih bića kako bi
se ostvarila umješnost vraćanja.«

Mozda bi to bilo i traganje u sanjanju da bi se tom energijom nadopunilo svoje energetsko tijelo ?! :shock:

Vrh

PostPostano: čet feb 11, 2010 2:50 pm 
Član foruma

"It's the last task of the third gate of dreaming, and it consists of
stalking the stalkers, a most mysterious maneuver. To stalk the stalkers means to
deliberately draw energy from the inorganic beings' realm in order to perform a sorcery
feat.'

Vrh

PostPostano: čet feb 11, 2010 3:00 pm 
Član foruma

MonteChristo je napisao/la:
"It's the last task of the third gate of dreaming, and it consists of
stalking the stalkers, a most mysterious maneuver. To stalk the stalkers means to
deliberately draw energy from the inorganic beings' realm in order to perform a sorcery
feat.'

A hvala !

Sad je sve jasno i cinilo mi se da bi moglo biti traganje al nisam bio siguran.

Ebo ih prijevod ! :wink:

Vrh

PostPostano: čet feb 11, 2010 3:10 pm 
Moderator

Uf koji prijevod je to bio!

Sad mi se upalila lampica za nešto što radim često.

Stalking the Stalkers..... recimo da ulazim u neorganska bića, u njihovu svijest i letim s njima u njihovim "tijelima", prije svijestima.
To nije nikakav nasilan čin nego je jednostavno dozvoljeno, normalno, kad se desi da se uspostave ti neki odnosi i svijest. Ta bića predstavljaju vozilo za dio moje svijesti koji je u njihovom svijetu i nemaju problema s tim. Primjetio sam da znaju "koordinate ovog svijeta i kako osjetiti nešto tu u našem svijetu.

A kako su ta bića tu oko nas na neki čudan način i mogu i ona u nas ulaziti, onda su i ta bića "Stalkers" za nas.

Znači ako ih ja promatram i ulazim u njih, u biti radim to "stalking the stalkers".
Ali to radim primarno svojevoljno na javi, a u snovima više slučajno. U snovima vjerovatno u edukativne svrhe, kao neko upoznavanje, kao vježbu kako se ponašati kad si u nekome.

A to sve opet ispada ko prikradanje samom sebi (jedino pravo prikradanje), jer ako si u nečem i tome se prikradaš, opet se prikradaš samom sebi.

Vrh

PostPostano: pon feb 22, 2010 4:44 pm 
Član foruma

Do sad sam bio svjestan u snovima a nocas sam otkrio kljuc za otvaranje polozaja skupne tocke odvajanja energetskog od materijalnog tjela. Stalno sam stajo kraj toga nevjerovatno da mi je stalno bio pred ocima a nisam ga uopce bio svjestan.

Hvala duhu na vodjenju prema tome takvome slozenom procesu i tom velikome poklonu!

Vrh

PostPostano: pon feb 22, 2010 9:02 pm 
Moderator

Jel bi mogo u znak zahvalnosti prema duhu podjeliti to sa nama na forumu?

Vrh

PostPostano: pon feb 22, 2010 9:12 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Jel bi mogo u znak zahvalnosti prema duhu podjeliti to sa nama na forumu?

Rado !

Ali tek kad ujdem u to stanje znam sta raditi rijecima nazalost neopisivo.

Vrh

PostPostano: ned feb 28, 2010 2:11 pm 
Član foruma

lone_bird je napisao/la:
Vag je napisao/la:

usput sam htjeo ispricati jedno iskustvo u vezi snova.

htio, kako bi ispravljala moja profesorica hrvatskog. :)

Nevjerovatno zanimljivo iskustvo. Omen koji si dobio prije i zatim pronalazak i dobrog i lošeg mjesta. Očito tebe i tvoju frendicu vežu neke stvari. Moć je taj dan napravila predstavu samo za vas, i to za oboje. Impresivno, zbilja. Očito ste našli na mjesto moći koje se može koristit u sanjanju, samo ne bi se tamo usudio slat početnika. Kao što si i sam vidio takvo iskustvo može bit i opasno. Trezvenost i s obje noge čvrsto ne zemlji. I ne "prepuštat se ko zadnja ništarija" reko bi DH carlitosu :D. Da sam na tvojem mjestu pokušao bi otić tamo ponovo. Možda za prvi put ne sanjati, nego recimo proboravit koji sat u unutarnjoj tišini tamo pa vidjet malo što se događa. Ali nisam. :wink:

nije mi bas daleko to mjesto, koji 40 km, ali i ovdje gdje sam sad je dost dobrih takvih mjesta...s tom osobom sam imao vise slicnih iskustva, tu vald pasu energije, a primjetio sam da je to i kod vise ljudi, da kad se pomjesaju energije i to nemora biti seks, vec je dovoljna prisutnost zene (desava mi se najvise s zenama)...

dok sam jos zivio u tom gradu, imao sam posjetu jedne prijateljice, odnos je bio prijateljski, zenska je puna energije, bila je 5 dana kod mene...prezadnji dan, rekla je da je boli glava, nisam imao pojma o reiki davanju energije, ali sam imao taj osjecaj na dlanovima, stavio sam ljevi dlan izvan glave, iznad sedme cakre i pustio sam taj osjecaj...s zeljom da joj prestane bolit glava, nisam joj ni rekao da sam stavio ruku, nakon 30 i vise sek je mahnula rukom izvan svoje glave i rekla sta je to, i skuzila da mi je tu ruka, rekao sam sta sam napravio i pricali smo jos malo, pa sam ja otisao u svoju sobu, koja je bila tako napravita da je ulaz bio toliko mali da se moralo ulaziti na sve cetiri, u sobu bi pasalo samo dvoje...

u tom momentu kad sam usao u sobu, sam imao osjecaj kao da sam u balonu i u sljedecem momentu sam cuo glasan zvuk mljacka kao da se nesto s velikom privlacnosti se razdvaja, ogromni mljacak koji je bio iza mene u visini izmedju pleca i PUCK u sljedecem momentu je sve bilo crno samo sto se je vidjelo su preljepa usta i nos jedne zene, oci nisam vidio, stojala je pred menom i iz usta joj je izasla zmija, s svim bojama duge, boje su bile jedna iza druge kao prstenovi na zmiji, pri izlasku sam znao da se moram oduciti za jednu, ali sam se odlucio za dvije, jer su mi bile naj ljepse, kad sam ih izabrao ostale su te boje a lice zene i zmija su nestale, tad i jedna boja je nestala i ostala je jedna, bila mi je najljepsa...tad sam i dosao sebi, opet sam bio u sobi, kad sam zatvorio oci imao sam tu tocku boje, svjetlilo je kao da je zivo...

kasnije sam citao u tolteskom, samo neznam od castaneda knjiga ili od florinde donner grau, gdje govore o tocki boje na koju se mozemo koncentrirat i tako s lakocom uci u real snove...

taj dozivljaj sam ispricao prijateljici s bazena, jer ona je imala dost znanja o snovima, wicca i zene...rekla je da se boginja pokazuje bez da joj vidis oci...

imao sam ljep poklon od zenske energije...dali ju je prestala bolit glava nisam je pitao niti je ona spomenula glavobolju...

@lone bird, to zbog hrvatskog jezika je mozd, jer zivim u stranoj zemlji...ali i inace mi je tako da si kazem, pa covjek stvara jezik, a sta sam ja, covjek...:)

Vrh

PostPostano: ned feb 28, 2010 6:25 pm 
Član foruma

Vag je napisao/la:
kasnije sam citao u tolteskom, samo neznam od castaneda knjiga ili od florinde donner grau, gdje govore o tocki boje na koju se mozemo koncentrirat i tako s lakocom uci u real snove...

O kakvoj tocki boje se radi?

Vrh

PostPostano: ned feb 28, 2010 7:17 pm 
Član foruma

white deer je napisao/la:
Vag je napisao/la:

O kakvoj tocki boje se radi?

sve boje duge, i sve koje se jos mogu mjesat...
meni su se dopale plava i rubin crvena boja...

Vrh

PostPostano: ned feb 28, 2010 11:20 pm 
Član foruma

Vag je napisao/la:

Di ih vidis ? Polusan, san ili nesto trece?

Vrh

PostPostano: pon mar 01, 2010 7:26 am 
Član foruma

white deer je napisao/la:
Vag je napisao/la:

Di ih vidis ? Polusan, san ili nesto trece?

neznam dali si sve procitao sta sam napisao...
tu zivu boju vidim kad zatvorim oci, najbolje je kad legnem u krevet i ugasim svjetlo, zatvorim oci i tu je ta tocka zivog svjetla, kod mene crvene boje i preko toga, ako se koncentriras na tu tocku boje lakse ulazis u lucidne snove...

inace se se mogu jos vidjeti boje, koje dolaze ka bljeskovi svjetla, to mi se desava preko dana, vidim ih kao bljesak, ljevo, desno, ispred mene, ispod ili gore, ti bljeskovi su od crvene do ljubicaste boje ( ostale boje cakre se vide na mom avataru), to su ti boje cakri ili vitalnih centra i kad se oni opet otvaraju, mogu se vidjeti boje...
oko godinu dana kad zatvorim oci onda mi nije sve crno pred ocima vec je vise ljubicasto...ljubicasta boja stoji za vitalni centar glave ili bjela, tamo gdje sjedi parazit... :roll:

Vrh

PostPostano: pon mar 01, 2010 6:16 pm 
Član foruma

jos malo da jasnije objasnim, ta tocka crvene boje je vidim zatvorenih ociju, i to tek kad se na nju koncentriram, bude sve jaca tad, sve dok ne udjes preko nje u lucidni san, ponekad je i nevidim i ka dje vidim je kocentracija na nju veoma teska, barem za mene...

inace boje cakre koje kao bljestovi svjetla se pokazuju samo da kundalini energija tu cakru upravo otvara i pokrece, od kad mi je sve vise ljubicasto nego crno kad zatvorim oci od tad su i bljeskovi svjetla manja pojava...

to znaci za mene da su mi se cakre donekle otvorile i da je kundalini energija stigla do 7 cakre na glavi, ali se jos puno blokada moram rjesit dok kundalini energija slobodno moze teci...

kaze se da kad je covjek spreman za kundalini energiju, kad je ocistio i uredijo svoj tonal, kad nema blokada tad i nema nikakvih bljeskova boja, osjecaj da mu struja niz kraljeznicu tece prema gore i ostale pojave kod budjenja kundalinija(energetskog tjela) vec se samo osjeti radost, snaga, optimizam, ljubav i one ostale price o sposobnostima covjeka kad mu je kundalini budna...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1194 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 60  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.