lone_bird je napisao/la:
Vag je napisao/la:
usput sam htjeo ispricati jedno iskustvo u vezi snova.
htio, kako bi ispravljala moja profesorica hrvatskog.
Nevjerovatno zanimljivo iskustvo. Omen koji si dobio prije i zatim pronalazak i dobrog i lošeg mjesta. Očito tebe i tvoju frendicu vežu neke stvari. Moć je taj dan napravila predstavu samo za vas, i to za oboje. Impresivno, zbilja. Očito ste našli na mjesto moći koje se može koristit u sanjanju, samo ne bi se tamo usudio slat početnika. Kao što si i sam vidio takvo iskustvo može bit i opasno. Trezvenost i s obje noge čvrsto ne zemlji. I ne "prepuštat se ko zadnja ništarija" reko bi DH carlitosu

. Da sam na tvojem mjestu pokušao bi otić tamo ponovo. Možda za prvi put ne sanjati, nego recimo proboravit koji sat u unutarnjoj tišini tamo pa vidjet malo što se događa. Ali nisam.

nije mi bas daleko to mjesto, koji 40 km, ali i ovdje gdje sam sad je dost dobrih takvih mjesta...s tom osobom sam imao vise slicnih iskustva, tu vald pasu energije, a primjetio sam da je to i kod vise ljudi, da kad se pomjesaju energije i to nemora biti seks, vec je dovoljna prisutnost zene (desava mi se najvise s zenama)...
dok sam jos zivio u tom gradu, imao sam posjetu jedne prijateljice, odnos je bio prijateljski, zenska je puna energije, bila je 5 dana kod mene...prezadnji dan, rekla je da je boli glava, nisam imao pojma o reiki davanju energije, ali sam imao taj osjecaj na dlanovima, stavio sam ljevi dlan izvan glave, iznad sedme cakre i pustio sam taj osjecaj...s zeljom da joj prestane bolit glava, nisam joj ni rekao da sam stavio ruku, nakon 30 i vise sek je mahnula rukom izvan svoje glave i rekla sta je to, i skuzila da mi je tu ruka, rekao sam sta sam napravio i pricali smo jos malo, pa sam ja otisao u svoju sobu, koja je bila tako napravita da je ulaz bio toliko mali da se moralo ulaziti na sve cetiri, u sobu bi pasalo samo dvoje...
u tom momentu kad sam usao u sobu, sam imao osjecaj kao da sam u balonu i u sljedecem momentu sam cuo glasan zvuk mljacka kao da se nesto s velikom privlacnosti se razdvaja, ogromni mljacak koji je bio iza mene u visini izmedju pleca i PUCK u sljedecem momentu je sve bilo crno samo sto se je vidjelo su preljepa usta i nos jedne zene, oci nisam vidio, stojala je pred menom i iz usta joj je izasla zmija, s svim bojama duge, boje su bile jedna iza druge kao prstenovi na zmiji, pri izlasku sam znao da se moram oduciti za jednu, ali sam se odlucio za dvije, jer su mi bile naj ljepse, kad sam ih izabrao ostale su te boje a lice zene i zmija su nestale, tad i jedna boja je nestala i ostala je jedna, bila mi je najljepsa...tad sam i dosao sebi, opet sam bio u sobi, kad sam zatvorio oci imao sam tu tocku boje, svjetlilo je kao da je zivo...
kasnije sam citao u tolteskom, samo neznam od castaneda knjiga ili od florinde donner grau, gdje govore o tocki boje na koju se mozemo koncentrirat i tako s lakocom uci u real snove...
taj dozivljaj sam ispricao prijateljici s bazena, jer ona je imala dost znanja o snovima, wicca i zene...rekla je da se boginja pokazuje bez da joj vidis oci...
imao sam ljep poklon od zenske energije...dali ju je prestala bolit glava nisam je pitao niti je ona spomenula glavobolju...
@lone bird, to zbog hrvatskog jezika je mozd, jer zivim u stranoj zemlji...ali i inace mi je tako da si kazem, pa covjek stvara jezik, a sta sam ja, covjek...