ako se inteligencija mjeri po tome koliko tko moze biti zloban, jesi jako inteligentan. No ako si siguran toliko u te svoje tvdnje o meni kakva sam ja osoba, onda bi vjerovatno htio to dokazati i na sudu, jelda?

Meni bi bas odgovaralo da mi placas neko vrijeme odstetu.
Ili zapravo nemozes stati iza svojih rijeci jer su lazne?

Ajde daj mi ime i prezime, pa te pozivam na jednu lijepu raspravu na sudu da dokazes svoje tvrdnje, ako si uopce punoljetan.
Ako nisi znao Kleveta spada u Hrvatskoj pod KAZNENI zakon, a ne prekrsajnu.
Članak 200. Kaznenog zakona RH opisuje što je kleveta:
(1) Tko za drugoga iznese ili pronese nešto neistinito što može škoditi njegovoj časti ili ugledu, kaznit će se novčanom kaznom do stopedeset dnevnih dohodaka ili kaznom zatvora do šest mjeseci.
(2) Tko za drugoga iznese ili pronese nešto neistinito što može škoditi njegovoj časti ili ugledu putem tiska, radija, televizije, pred više osoba, na javnom skupu ili na drugi način zbog čega je kleveta postala pristupačnom većem broju osoba, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.
(3) Ako osoba protiv koje se vodi kazneni postupak zbog klevete dokaže istinitost svoje tvrdnje ili opravdani razlog zbog kojeg je povjerovala u istinitost sadržaja kojeg je iznijela ili pronijela, neće se kazniti za klevetu, ali se može kazniti za kazneno djelo uvrede (članak 199.), ili kazneno djelo predbacivanja kaznenog djela (članak 202.).
dakle inteligentni decko, jesi li spreman stati odgovorno iza svojih tvrdnji o meni? Mozes slobodno pozvati te svoje svjedoke na sud.