..da čitala sam jamuscheen...zanimljivo

..mislim da bi za ostvarenje/održavanje takvog načina prehrane/življenja ndividua trebala imati dosegnuto i zadržano određeno stanje svijesti...jogisti primjerice, to stanje postižu kroz opetovane vježbe i "predan" način specifičnog življenja, iako postoje i primjeri gdje osobe koje nisu prošle određeni put kroz vježbu duhovno-intelektualnog samo-razvoja također mogu trigirati takvo stanje_pretpostavljam da ste čuli tu i tamo za ljude koji su kroz predanost vjeri (nebitno kojoj) trigirali iznenadnu promjenu gdje su od prosječnog ljudskog bića "bogomoljca" postali osobe "koje se hrane vjerom" - nemaju potrebu za nikakvom hranom osim ponekad vodom (i naravno, hostijama

)...to su uglavnom osobe starije dobi;bakice koje su većinu svojih života posvetile "bogu"..
..mislim da je ključno dugotrajno usmjeravanje misaono-duševne energije prema ideji eteričnog, čiste energije, izvora svjetla,života,...bez obzira koji oslonac (u smislu vježbe) se prema (svjesnom ili nesvjesnom) postizanju cilja izabere_
(u svjesnoj verziji to bi se između ostalog moglo poistovjetiti sa "namjerom" na koju upućuje castanedin "don huan")
..ali to samo doprinosi dokazu kolike mogućnosti, u ovom "materijalnom" svijetu, imamo - a ne koristimo...umjesto da se u školama od malena učimo razvoju tih sposobnosti (život od "prane", remote viewing,telepatija,telekineza, itd.,), takva praksa se strpava u koš dogme i servira nam se priča kako se to događa samo slučajnim i rijetkim individuama (za znanost - "zbog iznenadne traume", za vjeru - "zbog milosti božje"). time se udaljavamo od prave prirode, zatirući jednostavan potencijal - matricu razvoja završavajući živote sa iskorištenih 20% mozga (uključene funkcije za sranje i pišanje) a u pubertetima ludujemo i bunimo se ne toliko zbog hormona koliko zbog "zadnjih trzaja" prije (u većini slučajeva) totalne predaje sistemu_ ili pak, u rjeđim slučajevima, neki od nas dobar dio života provedu u pokušajima ponovnog otkrovenja/aktivacije svojih istinskih potencijala (uz još uvjek paralelno robovanje sistemu)_
...u svakom slučaju, "teška rabota"_
trezveno prosuđivanje svakako pridonosi razvoju svjesnosti; samim tim i podizanju vibracija koje su onda u skladu sa provođenjem "praktične strane" življenja od prane...jednostavno, rezonancije u skladu..neki to nazivaju ljubav, neki neprianjanje,..no bez obzira na verbalne etikete, svi koji želimo, znamo točno kakvo stanje svijesti je potrebno..."problem" je jedino doseći ga i zadržati.
mislim, kada bih sada pokušala "živjeti od prane" u duševno/mentalnom stanju kakvom se nalazim trenutno, tijelo bi mi vjerovatno reagiralo zbunjeno i počelo jesti samo sebe (..stoga, ću radije step by step.. ako postoji reinkarnacija, potrajat će par 100tina života dok nadođem, ako ne postoji, jbg. joke's on me

)

a što se tiče nježnog buđenja drugih, od silnih frustracija u tom reprogramiranju i čupanju iz mulja, često bih radije budila vaspitnom toljagom (uključujući i sebe) ...čini se bržim
...sretno nam bilo