Sada je: pon maj 05, 2025 2:42 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: pon jan 25, 2010 5:20 pm 
Član foruma

Citat:
E sad ovdje vidim da su neki ljudi uvjereni da ce se desiti ta spasonosna 2012 i svako proturjecje povlaci z asobom izjave kako doticnima nisu bas sve na broju i kako nisu u pravu.

stvar je unutarnjeg duha kako netko tumači izjave. i u skladu s tim razvijene nekakve "logike". većina sukoba mišljenja počinje tako da netko čita ono što ne piše.

što se mene tiče 2012 može biti i već prošla.

Vrh

PostPostano: pon jan 25, 2010 5:30 pm 
Član foruma

Citat:
Zašto ti postavljas toliko pitanja? Pitaj svoje srce, iliti osećaj, intuiciju, 66-to čulo itd, itd...

Sve je ovo znak velikog straha.

Od čega??

Nemam ja nikakav strah, pogotovo ne strah od 2012 i slicnih stvari.
Ja smatram da nam nemoze pomoci nikakva godina i nikakav val koji ce doci. Jedino sto nam moze pomoci smo mi sami.

Citat:
možda da se vratis na početak teme i procitas ispočetka? Tamo se dubioznije a u isto vrijeme jednostavnije raspravljalo o temi. Samo preporucam jer se izgubila nit u ovih 5 godina.

Procitao sam svasta vezano za 2012 god. puno vishe sto pise na ovom forumu i jednostavno sam shvatio da smo mi jedini pokretac svega i da kako si napravimo tako ce nam biti.

Citat:

Bas o tome ja i pricam. netko se zeznuo jedan dan u racunici i za nekoliko tisuca godina taj dan moze prerasti u 100godina.

Kao sto sam vec rekao ne treba se vezati za nikakav datum. Ne treba ocekivati nista od nikakvog vala. Treba se truditi zivjeti zivot u najboljem smislu te rijeci.

Vrh

PostPostano: pon jan 25, 2010 5:35 pm 
Član foruma

MonteChristo je napisao/la:
Citat:
E sad ovdje vidim da su neki ljudi uvjereni da ce se desiti ta spasonosna 2012 i svako proturjecje povlaci z asobom izjave kako doticnima nisu bas sve na broju i kako nisu u pravu.

stvar je unutarnjeg duha kako netko tumači izjave. i u skladu s tim razvijene nekakve "logike". većina sukoba mišljenja počinje tako da netko čita ono što ne piše.

Mislim da si u pravu prijatelju, ipak, oni retki koji su prethodnica nailazeće promene imaju zadatak da budu ludaci. :-"

Vrh

PostPostano: pon jan 25, 2010 5:40 pm 
Član foruma

luđak = ludđak

Vrh

PostPostano: pon jan 25, 2010 5:44 pm 
Član foruma

Hrvoj je napisao/la:
Citat:
Zašto ti postavljas toliko pitanja? Pitaj svoje srce, iliti osećaj, intuiciju, 66-to čulo itd, itd...

Sve je ovo znak velikog straha.

Od čega??

Nemam ja nikakav strah, pogotovo ne strah od 2012 i slicnih stvari.
Ja smatram da nam nemoze pomoci nikakva godina i nikakav val koji ce doci. Jedino sto nam moze pomoci smo mi sami.

Citat:
možda da se vratis na početak teme i procitas ispočetka? Tamo se dubioznije a u isto vrijeme jednostavnije raspravljalo o temi. Samo preporucam jer se izgubila nit u ovih 5 godina.

Procitao sam svasta vezano za 2012 god. puno vishe sto pise na ovom forumu i jednostavno sam shvatio da smo mi jedini pokretac svega i da kako si napravimo tako ce nam biti.

Citat:

Bas o tome ja i pricam. netko se zeznuo jedan dan u racunici i za nekoliko tisuca godina taj dan moze prerasti u 100godina.

Kao sto sam vec rekao ne treba se vezati za nikakav datum. Ne treba ocekivati nista od nikakvog vala. Treba se truditi zivjeti zivot u najboljem smislu te rijeci.

Onaj koji kaže-napiše da nema nikakav strah, taj je veoma uplašen.
Onaj koji kaže da je mnogo pročitao, ništa nije shvatio.
Onaj koji poznaje tuđe računice a nikad nije upotrebio računalo je .... Veseo.

Neću da idem u bioskop.

Vrh

PostPostano: pon jan 25, 2010 6:47 pm 
Član foruma

Citat:
Onaj koji kaže-napiše da nema nikakav strah, taj je veoma uplašen.
Onaj koji kaže da je mnogo pročitao, ništa nije shvatio.
Onaj koji poznaje tuđe računice a nikad nije upotrebio računalo je .... Veseo.

Ne znam zasto bih trebao biti uplasen?
Val dolazi, ako sam zasluzio da idem na visi nivo ici cu, ako nisam necu. Vrlo jednostavno.
Nema razloga za strahom.

Mnogo sam procitao, nisam rekao da sam zbog toga super pametan ili da znam vise od nekog drugog, samo sam htio reci da nisam neupucen u tematiku.

Ovo zadnje moram priznat da ne kontam :help:

Ako recimo postoji nekakav skup dusa odn. nekakvo mjesto na kojem sve duse obitavaju i na tom mjestu duse biraju kakav zivot zele, znaci da smo svi izabrali ovaj zivot koji zivimo, a to opet znaci da iako smo upoznati sa situacijom dosli smo ovdje da prozivimo to.
Tu se postavlja pitanje da li mozda stvarno mi uzivamo u ovome?
Negdje je pisalo da duse cekaju u redu da dodju na ovaj svijet pa da mogu proziviti taj val.

Ja NE tvrdim da val ne postoji, da se 2012 NECE desiti, da NECEMO prijeci u visi nivo postojanja.
Ja se samo pitam(i sve vas) da li nam je uistinu potreban taj VAL i ta 2012 da bi se promijenili?
Zasto se nemozemo vec sad mjenjati? Ja mislim da mozemo i da bi se trebali mjenjati, bez obzira na sve oko nas.

Vrh

PostPostano: pon jan 25, 2010 6:59 pm 
Član foruma

Citat:
Val dolazi, ako sam zasluzio da idem na visi nivo ici cu

Ne treba ništa zaslužiti, jer smo već zaslužili čim smo se rodili. Sećaš se svog rođenja, zar ne?

Vrh

PostPostano: pon jan 25, 2010 7:25 pm 
Član foruma

EKV - Neko nas posmatra.mp3

Ne morate downlodovati, skidati. Mikro player postoji ispod naslova, na vrhu strane.

Eto

Vrh

PostPostano: uto jan 26, 2010 12:59 am 
Član foruma

Ako i samo ako val dolazi tj. postoji, nece biti 'ko je zasluzio a ko nije', val ne bira i ne sudi, val ce postati 'nova fizika' postojanja. Ko zna plivati taj ce i plutati, isto tako val nikog ne favorizuje, val nije bauk, val je spasenje...
A sad sto sve to zvuci toliko dobro da bi bilo istinito a ego mi ne dozvoljava da ispadnem 'nasamaren' (ne)postojece tekuce 23.12.2012. i dnevnoj politici. Drugacije receno; sto se manje nadam - manje cu se i razocarati.
Strah? nema tu maesta strahu, prvo i osnovno pravilo u svakoj situaciji je "don't panic" a posle je lako.

:notworthy:

:love3:

Vrh

PostPostano: uto jan 26, 2010 9:44 am 
Član foruma

talas svemirske have dolazi iz centra galaksije

sanjao sam 300 kinder jaja i u svakom po neko iznenadjenje

Vrh

PostPostano: sri jan 27, 2010 12:30 am 
Član foruma

... I - ZEMLJA ĆE NASTAVITI DA SE OKREĆE!

Zora - Aurora

21. 12. 2012, sudeći prema često citiranim proročanstvima Maja, doći će do kraja vremena. Međutim, „kraj vremena“ iz njihovog ugla posmatranja ne znači „kraj sveta“, kako to neki pogrešno tumače.

Iako se čini da se trenutno sve nalazi pred krupnom promenom, ovaj globalni proces transformacije koji se događa na kraju (vremena), pokazuje se kao veoma neophodan jer nas navodi da se malo okrenemo i pogledamo oko sebe.

Šta će se promeniti ?

Grupna svesnost planete Zemlje i svih onih koji postoje na njoj biće podignuta na viši nivo frekvevcije (osnovna frekvencija).

Okidač ovog procesa je (dokazano) kosmičko zračenje koje dolazi iz srca naše galaksije i koje se izgleda već očitovalo preko usmerenih udara na naš solarni sistem i aktivnost sunca.

Povećano zračenje „solarnog vetra“ koje se događa u ciklusima, kao i polja „tamne materije“, iskrivljuju magnetno polje planete Zemlje, što dovodi do pomeranja ose magnetnog polja i stalnog porasta njegove frekvencije.

Tekuće povećanje te frekvencije koju naučnici nazivaju Šumanova frekvencija, u stvari uzrokuje evidentno pomeranje u svesnosti celokupnog života na planeti Zemlji. Tenutna frekvencija je 13 Hz.

Po Majama, godine 2012. planeta zemlja će ući u novo razdoblje u smislu frekvencije i u novi krug stvaranja koji počinje procesom buđenja (osvešćavanja) koji je, međutim - već u toku!

21. 12. 2012. naša planeta sigurno neće „propasti“ kao što se to govori sa svih strana. To će biti dan kao i svaki drugi dan pre njega!

Ali, naše psihičko opažanje vremena i sebe samih kao „bića u vremenu“ će se iz temelja promeniti u nadolazećim godinama.

Detaljnije rečeno, postaćemo svesni iluzorne prirode vremena i „stvarnosti prostora“ kao „jedno bezvremeno biće (u) SADAŠNJOSTI!“

„Novo, svesno ljudsko biće“ nikada više neće izvlačiti svoj osećaj samog sebe iz svoje osobne priče, bla, bla. Tu anomaliju nazivaju psihološko vreme. Ono će svoj osećaj sebe izvoditi iz svog sadašnjeg prisustva, postojanja. To se naziva unutrašnji opažajni prostor, iz koga to „novo, svesno biće“ SVESNO stvara svoj svet.

Kratka igra uma sa iluzornom prirodom vremena

Vreme se pokazuje kroz kretanje objekata u prostoru. Dok se planeta Zemlja okreće oko Sunca i oko svoje vlastite ose, godišnja doba kao i dani i noći se ispoljavaju. Ovi ciklusi omogućavaju istinski napredak evolucije.

E sad, ako bi neki kosmički potres doveo do uništenja sve vidljive materije u jednom potezu, ostao bi samo večno prisutni univerzum, potpuno lišen vremena – ali ne apsolutnog vremena, jer u stvari, NE POSTOJI VREME. Postoji samo SADA!

A taj „univerzum“ je „svestan“, on je život, to je univerzalna Svesnost, sama po sebi.

To je kvantno more mogućnosti koje se u određenom trenutku ispoljava unutar našeg 4D matriksa.

Ta „prostorna svesnost“ prožima sva bića u kosmosu, od kvantuma do galaksije.

To je univerzalna inteligencija koja doživljava iskustvo same sebe u vidu planete, biljke, životinje ili čoveka.

Ta univerzalna Svesnost vam je dostupna na suptilnoj i prefinjenoj granici SADAŠNJEG TRENUTKA i nigde više u vremenu!

To je jedan čisti osećaj „JA JESAM“, iznad misli, osećanja i čulnih opažanja.

To je univerzalna Svesnost iz koje se pojavljuju sve stvari.

I, uprkos svojoj neshvatljivoj ogromnosti, ta Svesnost si, paradoksalno, baš TI, tvoje stvarno JA!

Da, ti si ta Svesnost utelovljena kao ljudsko biće koje sada sedi ispred komjutera i postaje svesno totalnosti ovoga sadašnjeg trenutka. A možda i ne.

Kako god, kada se budeš probudio, sve to neće ni biti važno, u smislu bezvremenitosti.

Razmisli o činjenici da ti još uvek čitaš ove redove a to jasno ukazuje da si ti jedno od onih ljudskih bića koja samo što se nije probudilo.

Mi smo usred evolucije koja znači globalni proces Buđenja koji će uskoro doći do svog vrhunca.

Jedna divna Svesnost želi da se „rodi“ u svakome od nas koji smo ovde na planeti Zemlji.

Tokom ovih vremena krize i agonije planete Zemlje, celokupno čovečanstvo je na pragu da postane svesno svog izvora i svoje stvarne uloge na toj planeti.

Čovečanstvo će pronaći svoju istinsku svrhu u usklađivanju sa planetom Zemljom i sa svim osećajnim bićima. Ona rađa život da bi smo ga negovali i starali se o njemu, a ne da ga ubijamo!

U dolazećim dekadama, mi će mo evoluirati veliku globalnu familiju, obitelj u kojoj će svako ljudsko biće prepoznavati samo sebe u drugome i poštovati ga na način otvorenog uma.

Mi koji JESMO smo oni koji pokazuju put.

Ljudsko srce je spemno da se otvori i čovek više nikada neće zatvarati oči pred „otvorenim ranama“ svog kolektivnog bića koje je njegov bez-svestan um stvorio i koje su ga veoma pritiskale toliko dugo vremena.

I, DA, ovaj proces je bolan, pa svako rođenje je takvo! Ali, unutar te patnje je i blagoslov pročišćenja i ostvarenja ako osoba dobrovoljno sarađuje i sve to oseća iz srca.

Radi toga, prosvetljenje više nije privilegija nekolicine izabranih kao što je ranije bilo. Udruženi sa svesnošću Zemlje, mi smo na pragu da svesno uđemo u svet koji zovemo SADA! To naše „MI“ će postati Tvorac NOVOG SVETA!

Prosvetljenje je ostvarenje individualne, osobne Svesnosti na svaki način i u svemu što JESTE. Ono će vam doći onom brzinom koju određuje vaša spremnost da prestanete poistovećivati sebe sa svojim mislima i osećanjima koje one stvaraju...

Dakle, potrebno je da vaša vanvremenska Priroda posmatra kroz vaše oči i dominira životom, umesto da to čini vaš strahom upravljani um koji je krajnja samo-centriranost čija je svrha da uništi Zemlju i na taj način i samu sebe.

To vanvremensko JA u vama VIDI istinu i usklađeno je sa životom koji VOLI SAM SEBE. Ono ne poznaje strah jer je strah odsustvo ljubavi.

Vi ste ovaj ŽIVOT!

Zbog toga,

ne obraćajte bilo kavu pažnju na proročanstva o „sudnjem danu“ i na paranoidne (uplašene) sledbenike tih proroka koji su prisutni ovde na internetu.

Oni šire strah i užas zato što su uglavnom kapitulirali i predali se a u isto vreme su bića koje je progutala opčinjenost smrću i katastrofama.

Čak i ako sada mislite da stvari izgledaju kao da je nešto „krenulo naopako“ u procesu stvaranja, možete bez ikakve sumnje biti sigurni da se sve i dalje odvija prema planu. Jednostavno, sada je došao trenutak buđenja iz ovog destruktivnog sna.

U istoj meri u kojoj „nepravda vapije ka nebesima“, u toj meri je dobrota već materijalizovala samu sebe na Zemlji.

Čini se da nas očekuje puno posla, u smislu implementacije svetskog mira i lečenja Zemlje. Ipak, ovaj posao prvo započinje sa nama samima, jer stvarna promena dolazi iz naše unutrašnjosti.

U tu svrhu, obilje unutrašnje mudrosti i snage vam je dostupno:

Usidrite sebe u SADA tako što će te se usredsrediti na vaš osećaj sebe u telu. Pokrećite se sa potpunom svesnošću svoga tela, tako da možete osetiti vibraciju u svakoj njegovoj ćeliji.

Onda će kosmička svesnost rasti u vama.

Iz sveobuhvatne KOSMIČKE SVSNOSTI, MI ćemo zajedno učiniti čuda.

Dobro došao u Trenutak!

Dobrodošao kući!

Budite svesni:

„Postoji mesto u kome sve započinje, stanje čiste energije, koja jednostavno – JESTE. U tom kvantnom inkubatoru stvarnosti, sve je moguće!“

„Prolazeći kroz izvršioce:
maštu, iščekivanja, rasuđivanje, i molitvu,
mi dovodimo neke od tih mogućnosti u postojanje!
Pomoću ubeđenja o tome šta smo mi,
šta imamo i šta nemamo,
i kakvi bi trebali da budemo,
mi nadahnjujemo život našim najvećim zadovoljstvima i najdubljim patnjama!“ - Gregg Braden „The Divine Matrix“. („Božanska Matrica“)

Vrh

PostPostano: sri jan 27, 2010 12:38 am 
Član foruma

Nemate ni jedan ni drugi a ni treči pojma. Ja znam! lol :mrgreen:

Vrh

PostPostano: sri jan 27, 2010 12:59 am 
Član foruma

Top_Secret je napisao/la:
Nemate ni jedan ni drugi a ni treči pojma. Ja znam! lol :mrgreen:

lol :notworthy:

Vrh

PostPostano: sri jan 27, 2010 7:42 am 
Član foruma

Dečak je napisao/la:
... I - ZEMLJA ĆE NASTAVITI DA SE OKREĆE!

da sad ne citiram cijeli tekst od Dečka, uglavnom se slažem i tako i ja vidim cijelu situaciju. to je kompot razmišljanja i potrebnog djelovanja koji prožima cijelu ovu temu. nekako se sve svodi na takav zaključak i mislim da je to super razmišljanje. čak i ako je krivo je neškodljivo, a u isto vrijeme tjera čovjeka da se razvija u pozitivnom smjeru. vidjet ćemo...

:love12:

Vrh

PostPostano: sri jan 27, 2010 1:43 pm 
Član foruma

INDEXI - Jutro ce promijeniti sve.mp3

Vrh

PostPostano: sri jan 27, 2010 2:29 pm 
Član foruma

I ja se slazem sa detetom u potpunosti :occasion5:

Samo sto ja smatram da ne treba cekati to nesto odredjeno sto ce doci da se pocnemo mjenjati. Treba razmisljati svojom glavom i ciniti dobro prema drugima.

Bas sam jucer gledao onu emisiju na RTL-u sa onim kuharom iz francuske. Pokazivali su isjecke iz svih emisija dosad i vrlo sam zaprepasten kako su svi ti ljudi(kuhari ponajvise) bili uvjereni da su samo oni u pravu i da oni znaju kuhat najbolje. Moze bit da je emisija namjerno napravljena tako ali opet se cisto konkretno vidi kako je ljudska rasa skrenula.
E to se treba promjenit.

Vrh

PostPostano: sri jan 27, 2010 2:42 pm 
Član foruma

promjena nije trenutna. već se događa.
najbolja usporedba mi se čini sa zvukom. trajanje amplitude nikad nije 0.
što je veća razlika u frekvenciji kraće traje, al ipak traje (iako naravno zavisi i o snazi).
inače zvuk mi je osobno najbolja analogija za duhovnost. npr. više frekvencije troše manje energije.

Vrh

PostPostano: sri jan 27, 2010 5:57 pm 
Član foruma

MonteChristo je napisao/la:
...inače zvuk mi je osobno najbolja analogija za duhovnost. npr. više frekvencije troše manje energije.

odlična analogija!

to objašnjava vezu niske frekvencije OPS stava i uništenje resursa ove naše prelijepe planete.

ma, da samo mogu, ta bi gamad posisala cijeli univerzum!

i još im ne bi bilo dovoljno!!!

:love3:

Vrh

PostPostano: sri jan 27, 2010 6:59 pm 
Moderator

I polovi se izgleda miču sve brže, vjerovatno će kako idemo prema tom datumu sve više ludovati dok se ne smire ne nekom mjestu.

http://dnevnik.hr/vijesti/znanost-it/sj ... sibir.html

U protekloj se godini magnetni Sjeverni pol pomaknuo za rekordna 64 kilometara, praktički 'pobjegao' iz Kanade prema Sibiru, i time zadao znanstvenicima još jednu glavobolju.

Vrh

PostPostano: sri jan 27, 2010 9:15 pm 
Član foruma

TALAS BUĐENJA, PREDATORI, BUDNOST I SPAVANJE, MUZIKA FREKVENCIJE SVESNOSTI - IZVEŠTAJ IZ SVETA SVETLOSTI

PREDATOR

Predator je naš prirodni i urođeni um samo iskvario, nije nam ga on stvorio.

To ti je kao kad u kompjuter uđu virusi pa naprave ozbiljno sranje. Tako su i "virusi" u
našem, ponavljam, prirodnom umu napravili sav jad, bedu i užas ljudske egzistencije u
zadnjih 1oooooooooooooooo... godina. Trebalo bi, dakle, očistiti-dezinfikovati um. A verujte
mi, svi mi imamo urođeni antivirusni program koji je nepobediv.
Al, jbga, on kod većine nije uključen jer ne znaju (NISU SVESNI) da on postoji.
Neki slute da je tu negde, međutim, uvek dobiju neku hackovanu verziju koja ne obavi posao do kraja.

Snovi i spavanje su do skoro jedina „odbrana“ od DREVNIH kod prosečne slabo – svesne osobe jer oni nemaju tamo pristupa ili je on vrlo ograničen. Zato se posle spavanja osećamo osveženi i odmoreni. U stvari, oporavljeni smo od j...banja predatora ali odmah nastupa novi sex, do sledećeg spavanja... Sa glavnom fazom kosmičkog talasa koja je pristigla na planetu 1987. godine, u svakodnevnom „budnom“ stanju svakodnevice se pojavila mogućnost da veći broj ljudskih bića upotrebi bolju i efikasniju odbranu a to je SVESNOST ili drugačije rečeno – SPOZNAJA - ZNANJE.

Spoznaja je nemi čin POSMATRANJA, bez ikakvih racionalnih tumačenja i definicija onoga što posmatramo. Definiciju prepuštamo OKU SRCA koje je urođeni deo tvorca u nama. Ali to oko se ne bavi pokretanjima jezika, bilo fizičkim, bilo zaUM-išeljenim. Do ovoga se dolazi upornim nastojanjem da svoju Svesnost i pažnju održavamo u SADAŠNJEM TRENUTKU. Kako se to radi, preciznije je opisano u prethodnom tekstu koji sam poslao, a još detaljnije o tome možete saznati od Echarta Tolle-a, koji je ceo svoj život posvetio pomaganju drugima da se probude u stvarnosti SADAŠNJEG TRENUTKA.

Naša Svesnost i umna kontrola se svakako na kraju proširi i na oblast snova i spavanja, ali tek kada očistimo um od sranja koje čuči u njemu i to se obavlja isključivo dok smo „budni“. U stvari, kada to uspešno obavimo, tada prestajemo da spavamo i budni smo 24 sata! Spavanje nam naime više nije potrebno kao prirodni štit od pogubnog uticaja DREVNIH. Prvo je potrebno čišćenje u budnom stanju a onda više nikad nećemo ni spavati jer će sve biti jedna jedina stvarnost, 24 sata gledanja direktno u izvor našeg bića i kosmosa...

Ja sam uvek budan (SVESTAN) i odmoran i radujem se životu - duhu jer sam svestan svog izvora i direktno sam i totalno stopljen sa njim, a opet sam svoj.

Važno je reći da niko nije "kompletno" budan i svestan osim izvora i tvorca univerzuma. Među živim bićima postoje različiti nivoi ili razine svesnosti tj. budnosti. Reč "budan" koristim za osobu koja je dostigla prirodni maksimum "budnosti" što će reći - Svesnosti. Verujte mi, taj maksimum je veoma daleko od bedne i jadne svesnosti prosečne osobe.

Mnogi misle da je strani uticaj potpuno obuzeo naš prirodni um ali to jednostavno nije tako. Uticaj neljudske inteligencije je veliki ali nije totalan, tako da kad govorimo ili pišemo, mi čas to radimo iz našeg prirodnog uma a čas pod tim stranim uticajem. Ponavljam, jer to izgleda da nikako nije jasno, naš um nije potpuno porobljen, i u tome je naša šansa, da podstaknemo onaj zdravi deo njega kako bi preuzeo kontrolu i otereao stranca u tri p. materine. To se postiže pomoću SNAGE SRCA koja dovodi do buđenja u SADAŠNJOSTI.

Mislim da ovde treba nešto detaljnije reći o svetu predatora. Svet Drevnih je slojevit i ima više vibracijskih nivoa. Kretanje između tih nivoa omogućava um predatora koji nosimo NA sebi. On želi da nam fokusira našu totalnu pažnju na njihove frekvencije vibracije jer znaju da kad promenimo frekvenciju u više nivoe onda nam ne mogu ništa. Postoji nešto što nije deo ljudskog svetlosnog tela već je to jezgro i suština strane inteligencije koja je prilepljena za to svetlosno telo. Prilepljena je na leđima i glavi. To je neljudski teret koji većina ljudi nose. Ej bre, ljudi, oni su nas stvarno uzjahali kao magarce na nivou svetlosnog tela. Ja to po nekad vidim kao nekakav tamni ranac koji svako nosi na leđima.

SVETLOSNO TELO

Prema mom iskustvu, svi mi imamo svetlosno ili ako više volite, energetsko telo. Meni se više sviđa naziv "svetlosno telo" jer ono to i jeste. Ceo svemir je sastavljen od svetlosti a ovo što obični ljudi vide je samo izuzetno mali opseg frekvencije sveopšte svetlosti. Oni ne vide da je sve, pa i njihovo fizičko telo svetlost u različiti frekvencijama, gustinama i formamama.

Osnovna stvar u buđenju ljudskog bića je kad postane SVESNO ove istine. To obično počinje tako što postepeno postajemo svesni svog svetlosnog tela, a postajemo sposobni da opazimo i svetlosna tela drugih živih bića oko nas.

Kada nam se otvori duhovno oko srca i ono koje je usred čela, onda sve to vidimo, a posle toga počinjemo u praksi da delujemo kao svetlosna bića, što i jesmo. Kada probudimo svest o svom svetlosnom telu i oporavimo se od ŠOKA BUĐENJA i priviknemo se na stvarnost, onda nam spavanje i iluzije više nisu potrebni jer smo podigli vibraciju veoma visoko, van domašaja niskofrekventnih, hladnih (mračnih) energija predatora.

Probuđen, kako sama reč kaže, dakle - ne spava! Ili si živ ili si mrtav, ne možemo biti i jedno i drugo. Spavanje je privremena smrt... Svaki dan nas ubiju i mi umiremo pa ponovo ujutro oživljavamo. Ipak, to se može promeniti.

Što se tiče svetlosnog tela, primetio sam jednu zanimljivu stvar. Naime, energetski centri svetlosnog tela kod neprobuđenog čoveka izgledaju poput spiralnog levka i ima ih 7 glavnih, međutim, kod probuđenog su u obliku lopte. Oni postaju kuglasti i sijaju poput sunca. Osim toga, pojave se još nekoliko centara na svetlosnom telu, tj. aktiviraju se pošto ranije nisu bili u upotrebi. Spiralni oblik i tok energije svesti odgovara onome što neki opisuju kao OPS, dok kuglasti predstavljaju OPD princip. Spirala je uvlačenje, usisavanje i odgovara vrlo niskim vibracijama a zračeća lopta visokim frekvencijama i energijama svesnosti. Dakle, promena koju donosi kosmički talas koji će 2012. god. dostići vrhunac, odnosi se na potpunu promenu prirode svetlosnog tela.

MUZIKA SVETLA

Biti BUDAN, takođe znači podići frekvenciju svog svetlosnog tela.

To je kao kada u muzici idemo od veoma dubokih tonova ka onim visokim, najvišim. U sferi tih, da tako kažem, dubokih basova, borave ta stvorenja koja vi zovete predatori, voladoresi i sl. Oni ne mogu da nas slede u visoke tonove te kosmičke energetske muzike jer je njihov
prirodni maksimum - prag frekvencije daleko niži nego naš. To bi bilo kao da nekog operskog pevača sa dubokim basom teraš da otpeva "visoko C".

Predatori mogu da nam čine to što nam čine jedino ako vibriramo na istoj frekvenciji sa
njima. Ja to zovem kompatibilnost svetlosti. Oni imaju veoma lukavo razrađen sistem pomoću koga ljude održavaju na tim svojim, niskim, mračnim frekvencijama energije svesti. Ako hoćeš da svojim svetlosnim telom zapevaš visokim tonovima energije svesti, isključi misli, uđi svom pažnjom u svoju energiju srca, pronađi tu nešto kao oko koje gleda u svim pravcima a onda pomoću njega ĆUTI I GLEDAJ apsolutno sve što je SADA I OVDE. Ovo podiže frekvenciju svetlosnog tela a dalje ne vredi opisivati, dalje treba doživeti.

Potrebna je samo žestoka želja i luda upornost i rešenost da se do ovoga dođe. Potrebna je snaga srca, probuditi vatru u njemu. Sve što vatreno želimo i verujemo u to - BIĆE.

Put buđenja se svodi na to da se oslobodimo svih definicija i predstava uma koje imamo o svetu i sebi. POSMATRANJE bez definicija. Stav svedoka, to je to. A onda, jaka i vatrena želja za buđenjem, tj. podizanjem frekvencije svesti.

NAOČARE

Za prosečnog, slabo-svesnog čoveka, ovaj svakodnevni svet je san, iluzija. Ali on nije SVESTAN toga. Opsena je to, prijatelji moji, jer ljudi imaju jedan filter između sebe i svetakoji prilagođava i menja ono što opažamo. Taj filter su postavili DREVNI. On je poput naočara koje nam ne dopuštaju da vidimo objektivnu realnost.

Sve je to ringišpil u luna parku iluzije, deca se igraju skakanja po beskrajnom prostranstvu snova koje sanjaju Drevni. Zabavan je to park, ali vodi u veliku nevolju. Oni su izmislili razne religije, učenja, materijalizam, ideologije, itd. kako nikada ne bi iz te iluzije izašli. Oni su majstori iluzije tj. snova, i nude znanje o svojoj majstoriji „odabranima“ obećavajući šarene laže o raju, nirvani, bogatstvu, sreći i ispunjenju....To znanje ne daju besplatno, cena je gubitak slobodne volje i ljudskosti. Drugim rečima, postaješ rob i ne-čovek. No, koliko god se trudili da postnemo nešto drugo, uvek ćemo u suštini ostati ljudi jer smo tako stvoreni i rođeni.

Na sreću, došlo je konačno vreme velikih promena u ljudskoj svesti i Drevnima je odzvonilo. Stvarno probuđeni ljudi su dobili dozvolu da progovore i deluju u pravcu nesebičnog pomaganja onima koji su počeli da se bude. To je njihova uzvišena misija.

Zapevah "visoko C" i padoše mi naočare...

Svest treba OSLOBODITI pa će sva velčanstvenost ljudskog bića zasijati kao sunce. Prvi korak ka oslobađanju je BUĐENJE. Uzjaši kosmički vetar promene. Ali ko voli da spava u iluziji, neka spava, slobodna mu volja, ako mu se tako sviđa. No, taj izbor vodi u veoma bolno i neprijatno buđenje, jer će se SVI uskoro morati propuditi, hteli – ne hteli.

SMRT

Smrt nije nikako gubljenje svesti i svesnosti. Problem je u tome što kada se vratimo u ovaj ovde svet, mi se ne sećamo gde smo bili i šta smo radili. Dakle, napori nekih da zadrže svesnost prilikom i nakon umiranja su smešni jer nema šta da se zadrži, Svesnost uvek postoji.

Pamćenje... SETI SE.

Pravi problem je gde ćemo stići tokom umiranja i posle njega.

Živi bili. :love3:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.