Sada je: pet maj 02, 2025 7:45 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 83 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Postoji li "pokret otpora"?
PostPostano: pet jan 08, 2010 7:40 pm 
Član foruma

vještica je napisao/la:
Bogovi koji jesmo
(Verovanje coveka da je Bog je tipicna satanisticka doktrina, gde covek se smatra kreatorom sopstvenog sveta i realnosti (Narcizizam)).

Kod new agea mi posebno smeta što stavlja naglasak na ideju da je svatko od nas bog i da je sve bog.Nikad mi to nije sjelo.Bog je bog,a čovjek je čovjek.

Citat:
Otpor prema danasnjoj situaciji ce stvoriti (Uz pomoc i drugih faktora, kao lazna vanzemaljka invazija) novi svetski poredak. Vanzemaljska invazija ce potvrditi Humanizam-Illuminizam kao svetsku religiju (Religiju bez religije, jer illuminizam ce se potvrditi kao "cinjenica" a ne teorija o univerzumu), i svet ce se ujediniti pod "naucno potvdjenim cinjenicama". Taj pokret otpora ce dovesti do mnogo gorih rezultata nego sto je otpor u sovjestkom savezu kostao 20 miliona mrtvih od gladi i istrebljenja.
U zavisnosti od sopstvene sposobnosti indoktrinacije jedan deo populacije ce biti istrebljen a drugi preobradjen. Ko se "ne probudi" on predstavlja pretnju i zlo, ugrozava humani kolektivni napredak, siri negativnu energiju, on mora biti uklonjen ako se ne prihvati razvoju svoje svesti (pod razvoj spostvene svesti se podrazumeva illuminizam, jedan i jedini "istiniti i iskreni" nacin razmisljanja za kolektivno dobro)... jedan primer illuministickog-satanistickog (Khabbalah) primera razmisljanja imamo ovde na samom sajtu.

To sam shvatila ovako.

Sve one teorije u fizici,teorija polja i slično,zatim približavanje znanosti i duhovnosti je u službi iluminizma.Onda svo ono nazivanje ovcama ljudi koji su skeptični prema graničnim područjima.I ne samo ovcama,nego i svo to promatranje "ovaca" svisoka.Meni osobno je veća ovca onaj koji vjeruje da će ga spasiti aštarove divizije i onaj koji vjeruje u kanalizirane informacije tipa kasiopejci,ra,aštar,vi,oni,glupost.Odakle kanalizatorima dokazi da sva ta bića ne lažu i da nisu zlonamjerna?Mogu i ja reći bilo što i sad netko povjeruje da sam dobronamjerna samo zato jer sam ja tako rekla.New ageri se rugaju katolicima jer dogmatično vjeruju u bezgrješno začeće,uskrsnuće i ostalo,a ni sami nisu bolji od njih jer dogmatično sami sebe smatraju bogovima i dogmatično,da ne kažem histerično,vjeruju guruima,izvanzemaljskim "spasiteljima".Kad su već bogovi i kad je sve bog zašto se sami ne spašavaju?

New ageri su poznati po tome što te smjesta popljuju ako ideš preispitivati njihove tehnike,gurue i svjetonazore.Što je najopasnije,mnogima od njih su illuminati,čipovi,reptili i zavjere nešto čime se oni ne žele baviti jer im je to negativno i jer im je to samo iluzija uma.Znači,ono što zamisliš to je stvarno.E pa nije.Oni su izgubili svaki kontakt sa stvarnošću.Što više proučavam ova područja više mi se čini da je new age u kratko vrijeme ne toliko na materijalnom koliko na drugom planu napravio toliko štete da bi se čak i religije mogle posramiti.Zato se ne bih čudila da se obistini mišljenje da je new age samo uvertira za new world religion iluminiranog sotonizma.

New Age bi bio ajmo reći neki otpor prema dosadašnjim religijama.Ajmo reći pokret otpora.Onda je ispalo da nas čeka NWO.Onda smo počeli razgovarati o pokretu otpora.Što će biti slijedeće?Još ne shvaćam protiv čega se borimo?Neki kažu da postajemo ono protiv čega se borimo.Pardon,ali ako se borim protiv nekoga jedino što mogu imati zajedničko s njim može biti to da se spustim na njegovu razinu time što se služim istim sredstvima kao i on.Ali nema šanse da ću postati on.Zna se tko je tko.Ako se borimo protiv NWO-a nećemo postati NWO.Dobro,ne mora to biti borba oružjem.Može to biti borba svakoga pojedinačno da ne potpadne pod utjecaj.

Zanimljivo je da new ageri vole najavljivati neko novo doba u kojem ćemo se dići na višu svijest i u kojem će nastupiti blagostanje.

Vrh

PostPostano: pet jan 08, 2010 8:48 pm 
Član foruma

vještica je napisao/la:
Lanze je napisao/la:
Bogovi koji jesmo
(Verovanje coveka da je Bog je tipicna satanisticka doktrina, gde covek se smatra kreatorom sopstvenog sveta i realnosti (Narcizizam)).

Kod new agea mi posebno smeta što stavlja naglasak na ideju da je svatko od nas bog i da je sve bog.Nikad mi to nije sjelo.Bog je bog,a čovjek je čovjek.

Mislim da takav "dojam" nije neobican ni redak. Mozda ce ti ovo biti zanimljivo:
viewtopic.php?f=7&t=815

Pozdrav

Vrh

PostPostano: pet jan 08, 2010 11:41 pm 
Član foruma

Lanze je napisao/la:
I to je razlog zašto je svet ovakav kakav jeste – velika masa ega hranjena u svojim telima i njihovi prazni umovi.

Ovo bi mogao biti i opis onoga što na forumu nazivamo Organski portali vidi ovu temu viewtopic.php?f=7&t=23&hilit=organski+portali .

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 83 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.