Iz bringers of the dawn - prijevod quote:
"Koliko vidimo, pojaviće se jedno ogromno podzemno tržište za pronalaske. Ti pronalasci se
neće nikada pojaviti na tradicionalnim tržištima jer bi vas nanjušili i likvidirali, u slueaju kad bi se saznalo da imate te sposobnosti. Među takvim komunama doći će do razvoja trgovine tih underground tehnoloških otkrića koja će za vas obavljati svakojake znaeajne stvari.".....
"
U tom podzemlju izuma neki novi izumi ce isplivat na povrsinu jer nikada nece dobiti patente
da bi bili promovirani na trzistu. Postojat ce citava podzemna ekonomija temeljenja na
razmjeni u kojoj ce odredjeni izumi biti razmjenjivani medju ljudima. Postojat ce tehnologije
koje mogu djelovati na frekvencijsku kontrolu: te tehnologije mogu promijeniti kvalitetu vaseg
zraka i vode i mogu zapecatiti vas dom tako da budete jedan nezavisni skup energije i da vas
nista ne moze bombardirati. Postoje tehnologije koje rade fenomenalne stvari."
molim vas, ja sam tek početnik u drukčijem viđenju svijeta od onog kako su programirana
većine ljudi od rođenja. Da li itko zna išta o uređajima za frekvencijsku zaštitu?
Mislim da bi svi trebali usmjeriti energiju na na nabavku, vi koji ste najvišoj vibraciji
i na čak "izum" takvih uređaja, za kasniju što širu distribuciju.
OPD OPD