Imao sam velikih problema sa disanjem kroz nos. Nisam mislio da ima veze sa sinusima ispocetka, jer mi je bio nos suh i neprohodan. Kada sam uspravnog stava, jedna nosnica je prohodna, cim legnem obadvije se zacepe i nema disanja na nos. Strasno me je to mucilo nekih 2 godine. Za to vrijeme sam probao i koristio svasta. Od onih kapi i krema za vlazenje nosnih puteva, morske vode, raznih sprejeva koje mi je prepisivala doktorica itd.....Jedino privremeno je pomagao "Operil" koji za 10 sekundi napravi nos prohodnim i ti dises

EEEeeeee, ali po koju cijenu ? Na tim kapima pise da se ne smiju koristiti duze od 7 dana, a ja sam ih koristio skoro godinu i pol dana. Isusio sam nos, pa je i ono malo vlage unutra nestalo. Onda sam dobio "Flixonase" sprej na bazi kortikosteroida, koji je proradio tek nakon mjesec dana koristenja. Njega sam koristio 6 mjeseci.
Kada je i on prestajao da radi, otisao sam kod doktorice i ona mi se zaprijetila operacijom, ali prije toga blagim elekrosokovima na sluzini nosa, kojima se postize skupljanje nabujalog tkiva i mogucnost disanja. Ja sam se nakon toga doslovno zabrinuo za sebe i za moje zdravlje. Znao sam da moram nesto novo i drugacije poduzeti. Isti dan sam prestao sa kortikosteroidima i poceo ispirati nos kamilicom. Toliko me je peklo, da sam plakao. Toliko otrova se zavuklo unutra, da je to kamilica pocela ispirati. Preko dana nisam koristio sprej, nego sam disao na usta kad je trebalo. Samo pred spavanje sam stavljao onaj opaki "Operili" opet da mogu spavati na miru. I tako je krenulo.
Saznao sam za sirovu hranu i promijenio ishranu. U periodu od 3 mjeseca mi se prohodnost zraka u nosnicama povecala na jedno 70% sto mi je bilo dovoljno da se odlicno osjecam, ne koristim nikakve kapi prije spavanja i da budem jako sretan svojim napretkom
Nastavio sam sa sirovom hranom i osjetio sam osjetno poboljsanje zdravlja, fizicke i psihicke razvnoteze. Nakon 4-5 mjeseci od poboljsanja disanja sam ubacio zelene kasaste sokove u prehranu. Pio sam kolicinu od 1,5 litara dnevno. Poceo sam ih piti jer su mi svjedocanstva ljudi iz knjige(Zeleno za zdravlje) izgledala zanimljivo i realno. Zena je imala isti problema kao i ja i ti, i njoj je nakon 7 dana koristeenja ZKsokova iscurio sav gnoj iz nosa, nakon cega je pocela normalno disati. Upravo to se i meni dogodilo. Gnoj mi je curio 10 dana iz nosa i jako tesko je zlazio. Moram sam puhati tako jako, da su me bolili vratni misici. Ali kad je sve izaslo

prvi puta sam poceo disati kao nikada u zivotu - 100% cistim nosom
Sve od tada je odlicno i nemam nikakvih problema sa zdravljem. Naravno hranim se sirovo skoro 2 godine i dosta sam ocistio tijelo sirovom hranom, klistiranjem i urinoterapijom u zadnje vrijeme.
Moje osobno misljenje je da nikavim lijekovima neces maknuti pravi uzrok iz svoga tijela. Treba ocistiti tijelo i promijeniti prehranu na biljnu, nesluzavu hranu. Ako imas mehanicku blokadu kao ja u nosu, onda je to tkivo koje je nateklo od alergijske reakcije. Dakle tijelo je u komi i treba ga ocistit da tkivo splasne i omoguci prohod zraka. Nuspojava jedenja nezdrave i kuhane hrane je sluz, koja se duboko smjesti u rupama sinusa i u nosnoj duplji koja najteze izlazi od sve sluzi u tijelu. Promjenom prehrane i polako nacina zivota, sve ce ti to nestati, ali nikako nabrzinu. Carobna tableta ne postoji.
Dakle, put zdravlja je tezak i naporan, ali 100% uspjesan, pa ti odluci