nat je napisao/la:
Sophia je napisao/la:
Drugo najgore sto moze covjek da radi je da se plasi , nikad se nista lose nije dogodilo a da se nije prikupilo suptilno dosta lose energije , straha, negativnih emocija i slicno i vidi se jedna tendencija sirenja panike.
Jedni se plase sa svinjskom gripom da bi se cijepili a drugi sto se ne plase svinjske gripe se plase sa nasilnom vakcinacijom od koje ce isto umrijeti.
Kako god okrenes pokusava nam se predstaviti kako smo mi mala nemocna stvorenja i da ce nas ubiti ovako ili onako a mi znamo da to nismo.
drago mi je da si kroz sve to, od gripa do pocepanih korporativnih zombija u okolini, proshla nepomucenog pogleda
nekako mi se chini da je zadrzati bistrinu pogleda i oshtrinu vida u ovoj kaljuzi mnogo,mnogo,mnooooooooooooooooooogo vaznije od toga dal' ce nas grip zakachiti il' nece i kako ce,i shta ce ,...itd...
P.S.josh neshto,nadam se,duboko se nadam,do neslucenih dubina se nadam
da ce Alf pazljivo prochitati shta si ovde gore napisala

Alf pročitao!
I Alf se ispričava ako je itko njegove riječi doživio kao širenje panike na bilo koji način. Možda Alf nije svijestan da kad govori može biti pogrešno protumačen. Alf se ne boji i sve ovo prihvaća kao put na koji je krenuo i koji svakako u određenom trenu ima kraj.
A ja, koja pišem kao Alf to jako dobro znam. Istina je, moja - da se ogradim - sljedeća: ne pratim ovo iz straha, već iz nekog razloga koji ne bih sada ovdje objašnjavala! Možda jednom...
Mislim da je informacija važna, a što će netko s njom učiniti ovisi samo i isključivo o stanju svijesti određene osobe. Možda nešto što kažem pogađa nekoga, možda ne, možda se netko zabrine za mene, a ako je tako, ja sam sretna duša! I drago mi je ako se brinete - ali želim reći da to ne morate činiti - jer upravo cijelo ovo vrijeme pričam o tome da se sve ovo što se događa može objasniti samo na način da se radi o svakome od nas na osobnoj razini.
Ako pođemo od premise da je to tako, svatko od nas zaključuje na način koji mu je dan, shodno tome tako izgledaju i tekstovi koje ovdje objavljujem.
Moje je mišljenje da smo svi mi ovdje (na forumu) s vrlo dobrim razlozima, ali se oni razlikuju.
U svakom slučaju svinjska gripa - da ne odem

je nešto što je za mene puno više od bolesti koja eventualno postoji.
Da i ja sam je imala i da nisam otišla liječniku po lijekove! Ne koristim lijekove već godinama jer smatram da sve, pa i tu gripu možemo odraditi bez ičega!
Da li ste sad shvatili o čemu pričam?
Mi smo sazdani na način da ne bi trebali umrijeti od virusa niti bakterija, niti raka, mi uopće ne bi trebali umirati od bolesti!
Umiranje smo svi prihvatili kao sastavni proces našeg povratka, pa zaista ne vidim razloga zašto bih se zbog toga uzbuđivala.
Ali svinjska gripa sa sobom nosi jedan dar, poklon, milost, nazovite to kako hoćete, kao priliku da spoznamo tko smo i gdje to idemo!
Žao mi je što ponekad nisam određenija, ali istovremeno mi je i drago što sam vam simpatična!
Alf