Citat:
Eto, odgovorit ću ti...
Ma, prekrasno,...
Citat:
Upravo smo vidjeli tvoje sljepilo u akciji.
Toliko si zadubljen u obranu svojih stavova, ''sebe'', ega - da ni ne vidiš sa kime se raspravljaš.

Mislis da ne vidim, ili se mozda pravim da ne vidim pa onda taj ne vidi a misli da u biti vidi,...
Pa gle, nemres to sam tak nadrobit ko neka baba,...citiraj to moje sljepilo pa da svi tu progledamo, da naucimo svi na greskama mojeg sljepila....
Citat:
Šta se tiće rasprave iskustava, radije ću to privatno jer još imam jako punooo za naučiti o tome tko sam uopće ''ja'', kao i blokada koje po meni postoje. No reptilko poput tebe, izvući će bilošto šta se krivo kaže (ili protumači uvredljivim po svoj ego) da time natrlja nos autoru jer mu je to prosto neodoljivo; zar ne!?
Nemoj privatno, reci slobodno...
Da, najlakse je prebaciti sve na reptile,... ok,...
Citat:
I tu si nemožeš pomoći. Jel' da!? To je ''jače od tebe''.
Ima dosta tog kaj je jace od mene,..recimo 10 piva,..
Citat:
Ti si malecka gremlinska verzija don Huana u lošem izdanju koji uživa da provocira tuđe samovažnosti i u tome neizmjerno uživa. Samo pripazi malo - time postaješ sitni mučitelj - da te to ne zavede.
Nisam ja nicija kopija, al super,

laska mi to ako tako mislis ( uf, bildas mi ego

), jer jedan je don Huan a biti bar sitnica njega je jedan veliki napredak,...
Citat:
Nije poanta biti loša kopija don Huana ili bilokoga opisanog u knjigama, nego upoznati sebe i svoju svijest. Pa ako se to uspije, možda nešto i napraviti s time.
Ma ja sam original svoje kopije, nisam ja nicija kopija ni dobra ni losa,...to sam ja, takav sam kakvog si me upoznao...
Citat:
Ako se u kaotičnom izdanju (nesređenog tonala) iziđe u svijet naguala, bojim se da to završi kao loš trip na drogi. Ako ne i puno gore. Sve je nepovezano i u kaosu, a možda košta i života.
Nemozes to znati, nije ti se to dogodilo, to su samo predrasude... al nije ni iskljuceno...