Citat:
Rad pokreta u grupi je ritual zbilja, ali svi rade isto i ne unose kaos u zemljinu svijest.
Budući da svi rade isto, svijest se okrupnjava, nastaju veći fragmenti što je u suprotnom smjeru od kaosa.
Hm, moram se stvarno zapitati jer ti uopce znas cemu sluze pokreti, jesi citi knjigu ?
Citat:
A kad pozoveš ljude na ritual da pokreću skupnu točku zemlje, svatko radi nešto svoje jer nitko nezna što bi ti u stvari htio i kaos se pretvara u još veći kaos, pogotovo ako si ti inicijator. To je pomak zemljine skupne točke suprotno od traženog.
Takvi rituali kaosa se rade i bez tebe, zato i jesmo u komi.
Gle, ima nekolicina ljudi koji isto misle i koji savrseno dobro to kuze, taj "ritulal", ...
Jooj, kolko li je samo rituala don Huan pokazivo Kastanedi, od razgovora sa biljem do svega ostaloga....
Ima i ljudi kao ti koji tome pristupaju sasvim sa suprotne strane,..nema tu nista lose..
Kaos se dogadja upravo zbog razlicitih gledanja stvari,...recimo, ja i ti u ovih zadnjih par stranica bas to i radimo,...ajmo rec da si ti na sjevernom polu ja na juznom a oba zelimo doci do sredista zemlje,...tako nekako...
Znaci, glupo je uopce diskutirati,... bar meni sa tobom i suprutno... tako bar momentalno izgleda.... zanimlijivo je to da prije par godina kad si mi nesto reko a ja sam to sve prihvacao onda smo ljepo pricali, nije bilo kaosa, al cim sam uvidio nesto lose u onome sto pricas odma si se poceo buniti, stvarati kaos,... jer izgleda da je ovca pobjegla iz tora,...
Ja recimo uvijek poslusam tvoje rijeci, isfiltriram korisno i pokusam to uglazbiti u svoje znanje, dok ti jednostavno ne prihvacas ama bas nista sa tudje strane gledanaja,.....
Bilo da se kaze nesto korisno ili nekorisno, ti jednostavno sve, ama bas sve pripisujes letacima....

ok, velim, valda znas kaj radis, stvarno bi mi bilo zao da neznas,...
Citat:
Nisam ni ja, samo sam mislio da će mi biti bolje, no nije bilo. Ti ni ne znaš kako AD djeluje, nisi hepi i sve je za 5. Zapravo nema od tog neke euforije, to jedva da se nešto osjeti,
Pa normalno da nije bilo, prvo velis kak su letaci savrseni W7, ovo ono, onda se hoces njihovim oruzjem boriti protiv njih,...
Nisam ni mislio da si hepi, znam kak djeluju, jednostavno te zguzvaju, nist ne osjetis sve ti je ravno...
Citat:
ALI, ima nuspojavu da preusmjeri seksualnu energiju, to sam itekako primjetio.
Pimpilimpi radi ako ga žena treba, ali sam ne traži ništa, radi bez očekivanja!
Pa ako nisi zanao ima i drugi nacin za to, prirodniom putem, prirodni cajevi, valerijana, maticnjak, hmelj pa cak i kamilica, isto ti rade preusmjeravaju en. a nisi zguzvan od toga i fino ti opuste tijelo, osjecas samo svijest,...