Skoro smo renovirali sprat u kuci, Na podu smo postavili, kao neki kanal, gde smo ubacili svetla, znaci da nam svetli pod. Izmedju tih svetiljki ima prostora, i tu smo ubacili pesak, i skoljke koje smo doneli sa mora.Imali smo i jednu "zvezdu" , koju sam ja ubacio, i stavio je na jedan kamicak u tom kanalu. KAda smo sve ubacili svetla, pesak, skoljke, kamencice, kanal smo zatvorili sa staklom, debelim, koji je otporan i na koji moze da se stane, i zasrafili ga skroz. Posle par dana, posto smo sve zavrsili primetio sam, da su kamencici skroz pomereni, da zvezda vise nije na kamicku, i da su skoljke isto pomerene ( stavio sam ih u istoj ravni) . Bilo mi je jako cudno, jer niko nije mogao da ih pomeri, jer je sve zapecaceno.Pomislio sam, da smo mozda mi to uradili kada smo zatvarali staklo, i to je zaboravljeno. Danas mi zena kaze da pogledam "kanal" . U pesku su se pojavile brazde, jako, jako pravilno izvajane,kao neki znakovi.Kao da je neko necim isao po pesku, i nesto crtao. Znaci, odsekli smo se . Probacu kasnije da fotografisem, pa da postavim. Da li je to mozda duh, da li je neko imao slicna iskustva? Inace, pre jedno 6 meseci kod nas je spavala prijateljica, koja je rekla da je cula neke zvukove na tavanu.
|