Primjećujem da je strategija ''bumerang'' uzela maha na forumu. Poprilično dugo traje, ta sadašnja strategija ''bumerang''. No, izgleda da ovo posljednje iz arsenala strategija nije ništa novo, mada je po djelovanju poprilično ''široko''. Neko reče padanje na komunistički ili kapitalistički ili drugi ...ički sistemi. Kad se već spominje sistem...uvijek se ide kvantitetom da bi eliminisao kvalitet,...interesantno, zar ne?
Čudan je taj bumerang .Ciljana žrtva pomisli da je izbjegla dotično oružje sagnuvši se , poneke je žrtve ni ne vide pa dobiju odma' u glavu, a oni koji je vide, reagujući samo saginjanjem se iznenade kad ih dočeka neprijatno iznenađenje od ''nazad''....Nego, bilo je isuviše tih strategija pa mogu reći...ccc
Hej

!!!...Ček,ček,

...nešto mi se javlja

...samo da bacim pasulj ...evo ga...Aha! Vidim, vidim, evo, jasno kao dan, bacači bumeranga su se zajebali
Bumerang se vratio bacaču neobavljena posla a biće da se vraćati sve češće. Šta da se dalje radi? Valjda da se koristi drugačija metoda. No metode nose jedan problem...kao i sa svim ponavljajućim šablonima...skontaju se.
Odbijam uvlačenje u nečije ''pohode'' koji se rade u moje ime, tj. u ime ''tragača'', te bih molio dušebrižnike da me zaobiđu. Sve nešto kao... mi (odnosno ja kao tragač) smo eto naivni, nesposobni i sve eto, nemajmo mozga da skontamo kako nam se natura nekakva nova religija putem ovog foruma (de nemojte me zajebavati !) ili nam se ispira mozak putem uređivačke politike (Ju, jadan ja, šta ću sad? Jao, pa meni je ovdje nešto ispirano! ), pa nema slobode izražavanja na forumu ( ma, daaaaj (*) )...sve neka zabrinutost za druge. Otkud toliko zabrinutosti? Ako se već brinete, brinite se u svoje ime, a ne u ime mene, u ovom slučaju ''tragača''.Sud o forumu i o tome šta ko ovdje radi ću donositi sam, empiriski, OK?
Sve u svemu, primjećujem ogroman nalet neke novokomponovane vrste empatija... ''snajper'' empatija, pa onda ''vi ste svi budale'' empatija, do '' e kad sam ja pisao na forumu'' empatija. Doista, vrlo velika zabrinutost za nas ''tragače''. Moraću izgleda početi misliti svojom glavom....uf, vala, nešto mi ne ide...Ja' jeste, baš tako

... biće da moram vratiti potpis ''Java, drvo koje priča'' (**)
(*) i opet ma daj objašnjenje...
Citat:
Sedi muž u sobi i gleda tv, tek mu prilazi žena i kaže "Više niko me ne shvata ozbiljno u poslednje vreme", a on će na to "ma daj..."
(**) ''drvo koje priča''... je proisteko iz niza viceva o bosancima i njihovoj privrženosti ''bukvi'' , posljednji iz serijala sam stavio negdje na vicevima...