Prije nešto manje od godine dana na post gospođice - mmirjana " Doktor Roso" - ustvrdio sam da dotični nije Doktor , niti ima veze sa bilo kakovim oblikom medicine,liječenja , bilo alternativnim,bilo klasičnim.Rasprava se povela u raznim smjerovima , dok ju admin. nije zaključio , sa komentarom namjenjenim meni,na što sam mu osobno odgovorio.
Cilj moga uključenja bio je savjet mmirjana-i , da ne gubi vrijeme i novac,dok joj otac umire na prevaranta.Također ,poruka ostalima bila je da pogledate oko sebe tko vrši manipulaciju,prevaru,laž...a ne samo ameri,tajne službe,reptili,kraljevine...jer malo ćete tu postići,a otkrivajuči takove, poput "DR.Rose" kokretno ćete utjecati na pozitivne promjene.
Vijest objavljena danas u HR kaže: Beograd : Beogradska policija uhitila je i odredila mjeru zadržavanja od 48 h Nenadu R. (56) državljaninu Hrvatske i njegovom vršnjaku iz Barajeva , osumnjičenima za nekoliko prevara.Oni su zakupljivali termine za više televizijskih kanala ,gdje se Nenad lažno prdstavljo kao liječnik alternativne medicine.Time su promovirali metodu liječenja električnim aparatom za koji nisu imali certifikate." Što če im još dopisati u optužnici, čuće se. Dotični je 1988.g. također boravio u OZ Bg,također zbog prevare. Zanimljivo da mu je u HR,odobren rad od organizacije HUPED, u kojoj ima svakakvih,možda i gorih , jer nikoga nije briga,niti provjeravaju znanje i rezultate-pošalje se novac , i "titula" je tu. Njegova "diploma" izrađena je u BG od tamošnjeg falcifikatora još prije 10 g. Za sada toliko.
"Istina če te osloboditi" ( a ponekad i "utarabiti").