Ne znam, šta je više pametno i dobro? Iznositi stvari o sebi tražiti sugovornike sa istim ,,biserima,, ili se povući, i to ostaviti dalje, i sam za sebe pratiti situacije.
Uglavnom to traje godinama. Oduvijek sam imala nekakve vidovnjačke sposobnosti, za čijim učenjima nisam tragala.U tome vjerujte nisam uživala, i čak sam te stvari bacala od sebe, kao nešto što neću i nešto što se ne uklapa u moj život koji sam živjela. To je jednostavno bilo kao, nametnuto.
Nakon godina sam ušla u reiki da spoznam sebe,(prosto rečeno da vidim, zašto mi se dešavaju te čudne stvari) i tad sam počela o svim ovim stvarima čitati više.
Pročitala sam i Karlu Tarner i sve živo gdje sam mogla naći neke odgovore vezane za ovu pojavu.
Čitajući je, šokiralo me je puno stvari koje sam već doživjela, a i bilo mi je drago u neku ruku da se to ne dešava samo meni.
Slažem se sa Karlom da se maltene nemoguće oteti ,,kontroli,, i da onima koji žele pomoći takođe mogu ući u začarani krug. Meni nije jasno, kako su mi onda dozvoli da ja eto kroz reiki uspijem pomoći nekim ljudima . Iza tretmana sam, i ja i ta osoba imali slične snove ,,uniformisanih,, i tad sam ih otkrivala i pobjeđivala, i zaista je u stvarnosti tim ljudima bilo bolje.
Sad ako razmišljam, da je i ovo vid kontrole i manipulacije sa mnom, mislim onda ne znam, šta je više pametno.
Na regreso terapiju nisam išla, niti imam priliku, i slažem se sa tvojim mišljenjima ,,gajaksija,, jer nekad kad sam ja išla nekima da ,,očitaju,, ta dešavanja, ili mi nešto kažu, bogami su imali slab uspjeh. Čak su mi neki i priznali da im je gledanje ometano tj. da te moje buduće stvari vide kroz ,,maglu,,
I na kraju, najveći paradox u svemu tome, što su iza toga krenule te moje vidovnjačke sposobnosti i njihovu najavu sam opet imala u snu.