Dobro moracu da prekinem ovo...
Pre svega se stvarno izvinjavam na svemu ali zapravo taj moj post je gledano iz jednog ugla jedna
"velika sala".....
Hteo sam samo da vidim reakcije ljudi. Mozda sam trebao ostaviti stvar da jos malo "kipi" ali bolje da se objasnim pre nego sto stvar pocne da budi negativna osecanja u nekome...
Danmagorez je napisao/la:
E pa nije tacno .. to sto vi opravdavate vase sebicno ja sa nekim OPS filozofskim objasnjenjima ne znaci da su svi nalik vama....
Ova recenica zapravo nema nikakvog posebnog znacaje sem da vas "upeca" u salu te da vas namami da citate dalje.
Ne ne svidja mi se da me svrstavas u Opredeljenog prema meni jer time vredjas moj trud.
Ovde vec pocinje da se budeo osecanja suprotnosti prema onome recenom ... a i Jack sam se nadao da ce odgovoriti bez da mu ni spomenem nadimak.
Odgovori koje je dalje napisao su zapravo ono i sto sam mislio da ce reci..
(Izvini Jack ...

)
JA i verovatno samo ja ovde mogu reci da sam OPD. A to sto nisam "nestao" je samo dokaz da ste nesto u vasim teorijama zgresili, jer na suprot vama ja ZNAM sta sam.
Ovde dolazi do direktnog napada na vase trenutno steceno znanje te pokusaj provokacije i narusavanja vaseg integriteta. Naravno tu nema realnog rizika rusenja necieg integriteta, ali neka tako glupa izjava skoro da ne moze da prodje bez pokusaja odbrane, napada i emocija.
To sve spada u opravdanje sebe. Vi kao priznajete da ste ipak OPS bica koja se "Trude" jer time mozete opravdati vase falicnosti i grehe...
Hriscani to rede uz pomoc ispovesti te se ciste time i mogu nastaviti biti gresni uz illusiju da su ipak dobri jer su se pokajali. To je samo zavarivanje sebe...
Vi ste zrtva sopstvene illuzije da ste dobri dok istina je mnogo drugacija... Vi ste crno koje mrzi crno te se pokusava ubediti pomocu lazi da ste belo. Da znate "Put" i bla bla bla...
Sa ovim sam nekako pokusao da dam verodostojnost svemu... ubacio sam neku filizofiju koja nekako i moze da stoji u nekom bolesnom umu... te drugi bi smatrali to kao mogucim njegovim misljenjem. Trebalo mi je malo vremena da smislim kako sastaviti "
verodostojnu pogresnu filozofiju".. posle mi pade na pamet da se za to moze iskoristiti religija u kombinaciji sa alternativnim vidjanjima stvari... Tako da na kraju ispade ova zadnje citirana recenica. Ono zadnje .. bla bla bla.. odgovara karakteru koji gleda ostale sa visoka te ponizava nadmecuci svoj stav tako sto tudje umalovazava.
Uh ... ala mi je ovo bilo tesko napisati, imao sam mnogo opsirniju ideju ali naprosto ne mogu...
Mozda je ovo jedina iskrena stvar u celoj prici.. jer mi je stvarno bilo tesko obuci se u budalu onu koju ja najvise i nepodnosim.
Na kraju dobro ste i reagovali... da sam ja naisao na neki ovakav post reagovao bi verovatno mnogo burnije i oterao budalu u tri pic*e materine..
Sada dodje pitanje zasto?Sve to jeste sala ali imao sam prilike citait gomilu postova o pozitivnom shvatanju, kako se odnositi prema napadima od strane drugih... i tako to na tu temu, ali kako slusati nekoga ko to tako samo kaze jer je sam sebe ubedio i lagao da je ono sto se poklapa sa "kako treba biti" ali u prakticnim situacijama zapravo pokaze svoje pravo lice.
Neverovatno za varovati ali ovde niko nije naseo na provokaciju na nacin da samo zeli zgaziti ne-istomisljenika bez obzira na totalno bezobrazan nacin izjave istoga.
Zakcljucak je da filozofija o pozitivnom stavu prema provokacijama ili da vatrom protiv vatre se ne ide je tacna!!!

Vi ste to zapravo to meni dokazali.
Izvinjavam se ponovo ...
Vrlo sam nervozna i impulsivna osoba te se lako dam losem izboru.... ali sam svestan te svoje velike mane.
Samo pokusavam nauciti nesto od vas, mada moje metode su malo cudne, ali morao sam proveriti verodostojnost onoga od koga trebam nesto da usvojim.
Nemoj te se ljutit, ajde ljibim da sve prodje...