demiurge je napisao/la:
nego, da vam bude ponuðen OPS polaritet, biste ga prihvatili?
hum...
Mislim da kao sto je vec receno, OPS i OPD ne zive jedan medju drugima s toga ovo je OPS zemlja.
Ja to ovako zamisljam -> cisto da mi lakse bude sa predocit si.
Imas recimo covijeka, i sad na njemu imas razne bakterije. Recimo da su te bakterije ljudi. Ako ih zelis, one se kote, ako ne onda ih ubijas tj. unistavas i mices ca sa svojeg organizma.
Na isti nacin i planeta funkiconira. Imas milijarde planeta kao i milijarde ljudi. Dosta planeta je mrtvo kao sto imamo nase 'grobnice i mrtve ljude' dok je dosta planeta naseljeno dal manjim, vecim slicnim ili drugacijim entitetima/organizmima premda je to skoro jedno te isto.
Kako ima planeta di se nalaze OPD-ovci tako ima planeta di se nalaze OPS-ovci. OPD bi znacilo zdravo tijelo dok bi OPS znacilo tijelo puno bakterija.
Nasa zemlja, puna je bakterija jer kad malo realno gledas. Realno, to je tako.
Poanta svega je da smo mi OPS bica ili OPD kandidati. Nitko od nas nije OPD jer da je OPD bi bio u paralelnom svemiru ili samo sakrivenoj planeti ili na nekoj drugoj planeti ili tko ce ga znat di bi bio. Zasto je bitan jing jang kod nas na zemlji je bas taj razlog jer da bis uopce postao OPD-ovac ti moras biti Yin Yang tj. Balansirano bice koje je eto, cudno za poludit po ovosvijetnom misljenju. Ako si to, onda mozes birat oces li OPD ili ces i dalje ostat u OPS-u.
No da, mi smo svi OPS-ovci i ne moze ti biti to ponudjeno nikako. To si odabrao prije recimo 309 000 godina kako neki kazu. Moze ti jedino biti ponudjeno da postanes svjestan OPS-ovac a kad gledamo, svi mi sa ovog foruma smo tocno to, svjesni OPS-ovci. Neki vise , neki manje i zato oni sa 'vezama' imaju vece OPS-ovske moci nego li oni manji, mi ljudi koji trazimo svaku dlaku da skuzimo tocno o cemu se radi.
Biti balansiran je nista ne zeljeti a sve raditi kako bi dosao do necega sto zelis. To je samo jedan od koncepata koje mi ljudi moramo skuzit da bi nesto dospjeli a ovo gore za skuzit i stvarno napravit da funkcionirazahtjeva puno puno logike jer nas, ovosistemski nacin putem kojeg su nas zakrzljali ne dozvoljava bas da abstrakcije shvacamo vrlo jednostavno.
Isto tako, zivot ko zivot, ovozemaljski totalno je abstraktan pojam. Metafizika kao takva je jos vise abstraktnija a da ne pricamo koliko su abstraktni pojmovi poput OPS i OPD.
Zato i je receno da se nista ne shvaca doslovce jer pa cak i da se spojis sa samim sobom, takozvana delta ili takozvani chaneling sam sa sobom i da shvatis pod navodnicima sve sto jest, sve sto je bilo i sve sto ce biti opet ne mozes biti siguran u to jer ko kaze da se negativan entitet nije zakacio za tebe i bacio ti misao u glavu da je to to.
Izvan ovosvijetnog sustava OPD i OPS ne postoji. Pitanja koja mi mozemo postavit ima ih previse, pravih odgovora mozda niti jedan jer ni kad se lupis po nozi ne mozes rec da si se lupio jer iskreno, uzevsi kvantnu fiziku recimo, kad ti netko odvali cepu, ti mislis da si popio cepu a zapravo te ta ruka tudja nikad nije ni takla jer u stvarnosti, 2 materijala istog ili drugacijeg spoja, uopce se ne dodiruju vec dodju do jedne ultramalene blizine i onda se odbiju jedan od drugoga. Covjek je u stvarnosti vrlo elasticno bice.
Malo jesam otisao u off topic no cisto da pobolje objasnim stvar tj ono sto ja mislim i kako ja smatram da bi trebalo biti. Sad ovo je moje misljenje...