SuperFrog je napisao/la:
Sto ne osporava ono sto je on (ili oni) iznijeo(li)...
Može iznositi što god hoće, ali ne može vrijeđati ljude.
Citat:
Eto, i mene interesuje kako to da MMS napada samo lose u organizmu
Sve je objašnjeno u knjizi, a da ne pišem toliko, pošalji mi mail adresu na PM, a ja ću ti rado poslati istu, prevedenu na hrvatski. Napomenuti ću ti samo ovo: poznato je da se problemi stvaraju na kiselim mjestima u organizmu. Isto tako znamo iz kemije da se kiselina i lužina neutraliziraju, a mms je lužina. Sad možeš i sam zaključiti zašto je mms tako "pametan" i zašto tako selektivno rješava probleme.
Citat:
... te kako to da je glavni sastojak u listi otrova?!
Ovdje te molim da navedeš što je točno taj glavni sastojak i na kojoj se listi otrova nalazi kao takav. Onda ću ti odgovoriti, ovako ne mogu...
Citat:
No za razliku od blogera, ja citam i pokusavam da potvrdim negdje da je MMS doista 'magical'...
Ako stvarno sa zanimanjem čitaš o mms-u, kao što si napisao, onda si morao naletjeti na moj raniji post
http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?p=63919#p63919.
Sa njegovim sinom, koji živi u Zagrebu se čujem dosta često. Nedavno mi je rekao da mu je otac počeo ponovno voziti i bicikl, nakon što nije mogao ni normalno hodati jer mu je bio zahvaćen centar za ravnotežu. Vjeruj da je za tog čovjeka i njegovu obitelj, kao i za mene i moju, sve to i puno više od "magical". Isto tako i moj slučaj: kad sam imao 18 godina, na nogometnom treningu sam dobio strahoviti udarac glavom u nos. Od toga dana su krenuli problemi sa sinusima (zaboravio sam kakav je osjećaj udisati svježi zrak kroz nos, maramica mi je bila stalno u ruci, ljeti i zimi). I tako 30 godina... Sve do prije dva mjeseca (bio sam na 14 kapi mms-a), kad sam se usred noći probudio i osjetio da je jastuk sav mokar. Mislio sam da mi je krenula krv iz nosa. No, bila je to samo voda, sinusi su se otvorili nakon 30 godina. Promjer fleke na jastuku je bio 30-ak cm! Danas najnormalnije dišem.
Moja prijateljica Višnja je imala "samo" karcinom na plućima i u usporedbi sa tim čovjekom, njezina dijagnoza je bila mala beba. Vjerovala je u službenu medicinu. No, živjela je samo 8 mjeseci nakon dijagnosticiranja. Pokopali smo je prije desetak dana...
E sad, ako netko ne vjeruje, njegov problem. Ja sam tu, čovjek u Tovarniku i stojim iza svega što sam napisao. Treba probati, pa onda reći dojmove. To ona ekipa sa foruma nije učinila. Pišu gluposti o mms-u, a indikativno je da se nitko od tih "humanih boraca za ljudsko zdravlje" nije zabrinuo ni dignuo glas što se ljudima daje kemoterapija. Naime, Herxsheimerov efekt nije ništa drugo do isti simptom koji se javlja poslije kemoterapije. Tijelo se čisti od otrova. No Herx traje samo dan-dva i još nikome nije otpala kosa. Tu činjenicu oni jednostavno ignoriraju. Zašto to rade, možemo samo pretpostaviti. Ja poznajem dosta medicinskih djelatnika i znam kako im je bilo prije, a kako im je sada. Razlika je velika i to boli. Zato ću opet ponoviti da ih ne treba previše osuđivati zbog njihove reakcije na to da postoji nešto bolje od njihove kemije. Liječnike ne svrstavam u grupu onih gore jer oni ljude liječe sa onim što imaju i sa onim što smiju dati. Badava ti je ako si vrhunski majstor, ako ti gazda nije nabavio dobar alat. U tom slučaju ćeš ga nabaviti sam, ukoliko imaš stvarnu volju nekome nešto popraviti. E, upravo to je alternativa...
Eto, vjerujem da si shvatio što sam želio reći. Nadam se da ćeš sad imati jasniju sliku o mms-u, a svima ostalima isprika za eventualni off-topic.