Ne prican o denzitetina 3D, 4D i tako to na tu temu... nego ideja je "bila" da se oslobadjanje od elitne robije moze postici sa vise resenja istovremeno. Jedan od tih je osvestiti ljude i sebe, usmeriti ih u korektno znanje pa ko hoce nek izvoli, a medju raznim resenjima ideja je bila da ipak se mora slomiti po koje jaje da se napravi kajgana.
Ja sam bio u nedoumici sto se tice toga ali mislim da sam se danas opredelio. Jebe mi se vise za ljude i za njihovu buducnost. Ljudi kakvi su danas a i kakvi su bili oduvek mislim ne zasluzuju nista drugo nego bedu u koju su se danas navukli. Zlatno pravilo je da Kralj sam ne komanduje nicim. To sto ga vecina prati i omogucava mu da ih jebe je njihov izbor.
Zasto to sad kazem .... pa evo primera koji me je danas navuko na razmisljanje na temu da li vredi uciniti nesto za ljude ili ne:
Stojimo na semaforu, mi imamo uslovno za desno a lik stoji za pravo. Nama fali mozda deset santimetara da bi prosli a on stoji bar metar i po od stopa za napred. Od njega niko ko hoce desno nemoze. Mi mu svirnemo a on nista ... nastavimo sve jace da sviramo a on nista!!!
Na kraju uspemo da ga zaobidjemo tako sto smo se popeli na trotoar i jedva izmedju njega i jednog stuba prosli. Tu sam mu pogledao facu a on sa nekom pockom nas gleda i smeska se u fazonu .."Staje bre". Lik je bio onako krupniji kako ih ja najvise volim (Da im lomim libanju umisljenu da su jaki) ... tu sam mu se izdrao i gadjo ga kartonskom casom za kokakolu dok smo odlazili ali picka od coveka je na zalost ostala tamo u mesto da nas prati pa da mu jebem mater i oca zajedno. Kolega mi u medjuvremenu govori govori da se smirim dok drugi se smejao jer zna kakav sam kada popizdim al kako da se smirim kada te tako neko namerno jebe .....
Da sam bio sam i sa svojim kolima verovatno bi pokusao da pretrpim stvar te da ga pratim dok na nekom "opustenijem" mestu stane te bi ga tu njega i onu njegovu kurvu sa metalnom sipkom tako izlomio da ne bih se ni seciali sta ih je snaslo... u slucaju da je bas mesto opusteno slomio bi mu i kicmu tako da vise nece nikada voziti i jebati nekog drugog

to je bas lep oseciaj kada ostavis "utisak

" na zle ljude.
(sad za detalje kako to izvesti a da vas ne uhapse koristite svoju mastu..)
Sada ... da li vredi uopste biti deo nekog pokreta otpora ili boriti se za ljude koji su u principu samo jedna gomila mesa i kostiju koja smeta prirodi i zivotinjkom svetu. Gledaju ci se oko sebe sada znam da ta elita koja tezi ka novom svetskom poretku i smanjenju populazije je u stavari u pravu. Ko jebe ljude ... ti ih maltretiras, trujes lekovima, hemijom i hranom, radis im svasta, skracujes im zivot, oduzimas im slobodu ... ali to tako i treba, jer to je stoka koja ne saljuzuje nista drugo. Svako misli da je naj pametniji te da se svet mora vrteti oko njega. Svi zive samo u nekoj svojoj realnisti a dugi su samo pojave! Njuh i treba trovati i pobiti. Na ovom svetu se ljudi samo razmnozavaju kao crvi. Skoro svaki od njih ne sluzi nicemu sem da trosi, smeta drugima, i zagadjuje okolinu... Ljudi su kancer ove planete.
Svi teze ka nekim sebicnim ciljevima kao muve na govno! Njihove zelje su samo JA, JA sto vise a za to unistavaju svet oko sebe. Serem ti se u ljude...!!!
A najgore od svega ljudi su ljubomorni drugoga ... idu po principu ako ja nemogu onda nemoze niko, ako je meni lose onda neka je celom svetu lose. Oni nece da znaju.. jednostavno NECE!!! Raspodelili su se po randovima u piramidi i svako uziva u svom malom jadnom statusu koji je dostigao.
Ko je pametan taj se zastitio, a ko je lenj i glup taj ce vecno patiti i crknuti ne znajuci nista.
Podcenio sam "glavonje" ovoga sveta jer da sam ja na njihovom mestu, videci kakav je narod od pamtiveka, radio bi im verovatno i gore.
Na kraju to je kao filter za budale... Jebes ih sa svih strana a ostavis samo malo lufta za one koji stvarno hoce, te nisu lenji da se obrazuju kako treba. Taj luft ostavis samo malo taman kolko treba da samo naj pametniji do toga dodju.
Mi koji tezimo ka razumevanju stvarnosti i istine nismo nista drugaciji od njih... Vladara sveta iza zavese. Samo sto su se oni pomirili sa idejom da se ljudi dele na jedan veoma mali deo koji su u mogucnosti da se osveste a oslalo je samo djubre bez nade za bazanje.
Sada napokon razumem. Problem nisu nikada bili vladari nego sami ljudi.
Sovrapopulacija je veliki problem ovoga sveta, ali ne mozes ti objasniti glupim ljudima da se manje jebu... Evo primer ovaj forum sam po sebi.. ovde se niko ni na jednoj temi ne slaze potpuno sa svima.. grupisu se istomisljenici a najgore je sto niko ne menja misljenje nego svi pokusavaju samo da ubede na finjaka da su oni u pravu. Niko nije na ovom forumu prihvatio misljenje drugoga koji je u pocetku bio u suprotnom sa njegovim. Samo su se grupisali ljudi slicnomosljenici da tvrde svoje. Interesantno je da su svi stekli ta toliko tvrda mosljenja samo citaljuci miljenja drugih ali potvrdjenijih mudraca un'aokolo po internetu ili po knjigama ne kontajuci da isti ti sto su napisali te knjige su samo ljudi nista drugaciji od svih nas ovde na forumu. Ali ipak kada je to rekao neki provereni mudrac onda to je to i preko njega se stice svoje misljenje te se onda pametuje protiv drugih ovde koji nemaju neku svoju popularnu knjigu kao da su oni na nekom nizem nivou misljenja od onoga koji je publikovao nesto. To znaci da vi prihvatate ideje samo onih koji su uspeli dopreti visoj masi preko neke vrste medija.
Opet poenta price o forumu je da ako ste vi nalazite u polozaju da odlucujete, kao ta elita koja ternutno vlada svetom, verovatno imate visegeneracijsko znanje da sa ljudima kako god da ga okrenes nema vajde te je jedina da ti sam iz stecenog znanja, o coveku i njegovoj prirodi, preuredis svet... Tako sto sa ces "slomiti sva jaja i na kraju ces imati kajganu".
Dobro i lose pod ovakvim uglom imaju sasvim drugi pojam.
Recimo treba smanjiti populaciju za 70\80% da bi sve funkzionisalo kako treba... OK,
Racunajuci da nema vajde to sve postici fino sa ljudima jer ce oni uvek pametovati ili filozofirati tu nesto te da za neke stvari jednostavno sa ljudima, znajuci njihovu masovnu prirodu, nema duge nego da ih NATERAS (jebem ih u dupe) da urade kako treba.
Ti nasi vladari su se jednostavno pomirili sa time da treba i crno i belo ako hoces da usmeris covecanstvo na pravi put. Oni ostavljaju uvek ono malo lufta da se pametni spasu ako ste to primetili. Treba se razumeti funkcija filtera... I ovaj sam sajt je ono sto filter dozvoljava.Jer je tu.. al nije lako dostupan te ces ga naci samo ako hoces, a i da ga nadjes ne trebas biti lenj da ga pogledas... jeste lako je prepustiti se gluposti nekih drugih sajtova cisto jer to ne remeti tvoj status glupog coveka al aonda i trebas da crknes, veselo i zadovoljno u ono sto ti serviram.