Pozdrav svima, ovako da zapocnem pricu jednu, malo je mozda pre naivna ali sigurno sto stoji je da je vrlo dobra ideja i da ima sve moguce temelje. Nisam siguran kako, niti na koji nacin ali ZNAM, osjecam i 100% sam uvjeren da je ovo itekako moguce napravit.
Pokusajte, samo na momenat me pratit bez smijanja, trazenja zasto ne ili nekakvih negativnih pogleda na sve ovo.
Danas, kako sam gledao onog stand up komicara zvanog Lewis Black (
http://www.youtube.com/watch?v=EXmtQii9 ... playnext=1 ) i nekako sam dosao do zakljucka da bi trebao istrazit tog tipa pa sam otisao na njegov website i vidio da je glumio u jednom starijem filmu ( 2006 ) koji se zove Accepted.
Da objasnim sada o cemu se radi i zbog cega je mene sve lupilo kako me lupilo.
U filmu se radi o tome kako mladji ljudi koji zavrsavaju srednju skolu pokusavaju se upisat na fakultet. Sad glavni lik, koji je inace bio jedan od normalnijih naravno da se sprdao tokom citavog skolovanja i sa time se sjebao u smislu pogleda na faxove. Di god da je slao zamolbe nije uspio da upadne. Posto je imao rigoroznije roditelje koji su full htjeli da ide na fakultet, desilo se to da je on izmislio fakultet sa jos par ljudi. Uglavnom, dosta se prijavilo u taj nepostojeci fakultet, poslali cak lovu za sve itd... I na kraju bla bla bla... Da skratim pricu jer americki filmovi vec svi znamo kako zavrsavaju.
Poanta svega je dok sam gledao taj film, koliko god djetinjast bio, koliko god abstraktan mozda bio, znate sta cu vam reci. IMA ITEKAKO SMISLA.
Dakle, ostavimo na stranu sada lovu. Ovaj momenat ostavite lovu izvan gledanja svega i skoncentrirajte se na ideju.
Na svijetu, u hrvatskoj recimo postoji jaaaako puno ljudi kojima je dosta:
- Ucenja onoga sto im ne treba i sto ih apsolutno ne zanima
- Ponasanja u nekakvom rigoroznom sistemu di moraju slusat i radit kako im se kaze.
- Placanja nekakvih abnormalnih cifri da bi se upisali u neki fakultet
Sve to ljudi kao ljudi trpe kako bi dobili nekakve statuse u svome zivotu. Dali doktorate, dali magisterije ili kako god da ljudi to zovu no ipak postoji jedna skupina ljudi kojoj se:
- SERE OD DIPLOMA! Tog obicnog papira koji ti samo sranja donese jer te isprere do kraja!
- Sere od ovog rigoroznog sistema, ove holografije di smo strpani premda smo sami pristali na ovo.
- Svakodnevnih dizanja, ucenja necega sto te ama bas apsolutno ali apsolutno ne zanima. Nije problem ucit za dobit znanje. Pitanje je sta mi ucimo i koliko to zelimo!
- Stvari koje moramo ucit napamet bez da koristimo i malo KREATIVNOSTI!
- Stvari koje nas nikada nece dovest na vecu razinu k vragu ma ne samo kao bica vec kao kompletnu civilizaciju
- Stvari di ne mozemo razvijat i bavit se necime sto ce pomoc NAMA a ne samo nekoj njusci.
- A da ne govorim stvari koje sve sto rade jest da nas ZATUPE!
Di su nestali pojmovi poput:
- Kreativnosti
- Self evolving-a odnostno kontinuiranog unapredjenja sebe kao osobe, bica koji kroci ovom predivnom planetom
- Ljubavi prema bliznjima, ljubavi prema sebi
- Postovanja
- Kulture
- Shvacanja astrologije i astrofizike
- Shvacanja fizike, kvantne fizike odnosno ovog naseg materijalnog svijeta jer to je JAKO BITNO ZA ZNAT TAKODJER!
- Shvacanja visih svijetova, visih realnosti
- da ne nabrajam... Shvacate poantu.
Ja ovdje ne pricam o nekakvom HITU i IN stvari. Jebe mi se za to. Jebe mi se za novac. Jebe mi se za bilo sta sto je povezano sa bilo jebeno cime sto ovaj jebeni princip svijeta jebeno prezentira da to ovako prosto docaram. K vragu, ja ovdje pricam o STVARNOM zivotu koji nas okruzuje. Koliko ljudi moze za sebe reci da je napredovalo? Koliko ljudi moze za sebe reci da kuzi pojmove astrologije/astrofizike, nacina na kojeg ovo nase tijelo funkcionira, nacina putem kojeg nasa materija funkcionira? Koliko ljudi moze za sebe reci da SHVACA barem malo sebe kao osobu? Da on zna tko je i sta je? Na kraju krajeva, tko od nas ovdje na ovoj planeti, uzmimo samo hrvatsku za sada moze meni doci i reci da IMA MJESTO osim virtualnog svijeta di moze PRICAT sa svojim tipom ljudi, ucit kroz njih kao sto ce i oni ucit kroz njega?
Mjesto na kojem moze stvorit svoju kreaciju, mjesto di se moze povezat i shvatit u drustu PRAVO ZNACENJE ZIVOTA i kako funkcionirat u istom. Mjesto di ce biti ucenik i ucitelj u istom momentu. Mjesto di ce moci koristit ideje koje je dobio spoznajom, znanje koje je dobio spoznajom i putem kvantne/fizike NAPRAVIT TO a da on ima znanje za to.
Uglavnom, pala mi je ideja da se k vragu vise krene radit Institut za Metafiziku Te Napredne Znanosti. TA STVAR NE POSTOJI! Ta stvar je toliko abstraktna da bi ista USPJELA SAMO TAKO! Isto tako sam siguran u slijedece:
- Da bi ja prvi donirao maksimalno sto mogu da se ova stvar realizira. Em financija, em vremena, em znoja truda ma apsolutno svega pa makar ja sam ne napredovao u ovom svijetu zbog toga ali se stvara CASNA stvar. Nesto sto ce POMOC ljudima opcenito a ne samo nama. Nesto sto ce STVORIT nesto a ne UNISTIT.
- Da je puno ljudi koji se recimo bave fizikom i kvantnom fizikom, astrologijom, bioenergijom te raznim ostalim aspektima tipa reiki koji bi sa GUSTOM dosli prenjet svoje znanje, naucit nesto vise od samih ljudi i upoznat se, stvorit si krug prijatelja koji TE SHVACAJU i zele SLICNO sto i ti od sebe, ovog svijeta, ovog zivota a to je ZNANJE i STVARANJE a ne NEZNANJE i UNISTAVANJE!
- Da je puno ljudi na svijetu koji su financijski potkovani i koji ZIVE METAFIZIKU i koji bi unjeli dasak nade ovome!
- Da je jako puno ljudi koji bi ovome PRISUSTVOVALI sa gustom a samo otvaranje ovakvih stvari SJEBALO BI KONCEPCIJU SVEGA i ljude dalo na RAZMISLJANJE sto je najbitnija stavka svega! Obrazovanja koji se odnosi na SELF OBRAZOVANJU sa ciljem da ti osoba koja je iskusnija samo da puteve i ako radis nesto sto ne treba da ti olaksa put kako i di doc ako ti treba a ne standardan tip obrazovanja di te trpaju besmislicama.
- Da obrazovanje nema LIMITA! Traje dokle traje. Starta sa upisom i traje dok jebeno ta osoba nije spremna i ne zeli napustit stvari. Takva stvar traje CITAV ZIVOT i ostaje u predivnom sjecanju a od tebe stvori osobu koja postane novi anstajn. Osoba koja je svjesna svih svojih sposobnosti, osoba koja poznaje astrologiju, astrofiziku, kvantnu fiziku, metafiziku, fiziku do fascinantnih granica. Osoba koja je toliko kreativna da niti jedan pHD.ovac ili bilo koji drugi tip diplome ne moze se nosit sa njim i njegovom snagom uma, znanja i kreativnosti.
Ja jednostavno, znam da sam mozda malo cudan ali ljudi ja jednostavno vise ne mogu. Ne mogu gledat kako se sve ovo raspada i ne PODUZIMAT ama bas apsolutno nista u stvarnosti a ne virtualnom svijetu. Svakim danom sve vise i vise ljudi se budi. Svakim danom sve vise i vise ljudi postaju ONO STO JESU htjeli oni to ili ne htjeli. Pitanje je samo momenta kad ce se ovakva stvar razvit i nastat a hrvatska je idealna pozicija za ovakvu stvar.
Koliko bi samo vanjskih predavaca doslo ovdje sa gustom predavat. Ja sam siguran da ako bi se pokrenulo da bi i Icke dosao i ostatak kompanije tipa willcock. Koliko li je samo elite svjetske upuceno u ovo. Samo je primjer bez obzira sto je on bio i kakav je pokojni M.J. Ma siguran sam da se ovo da izvest. Imamo Oprah k vragu koja kakva god da bila sigurno bi nas spomenula i pogurala jer zena pa makar zbog nekakvih sakrivenih, svojih interesa radi nesto sto NITKO NE RADI i to ne mozete osporit. Svako osporavanje pokazuje samo koliko li smo ljubomorni a ne svjesni. Vjesti bi brujale o ovome. Ovo bi bio opci kolaps i to je ono sto ovaj svijet treba! Globalan shake-up jer ako se otvori INSTITUT za ovo, ljudi koliko god da to gledaju kao abstrakciju u svojoj dusi, svojoj podsvijesti ovo bi poceli shvacat ozbiljno i pitanje je samo momenta koliko bi trebalo da to ispliva na povrsinu!
Ovu ideju startao sam pisat kao tekst i nesto dobro i na pola puta od kad se svadjam sam sa sobom dosao sam do zakljucka da ovo jednostavno treba biti napravljeno i da je moguce do kraja jer za ovo ti ne treba skola. Ne treba ti doktorat i bilo kakav shit da bi ti ovakvu stvar otvorio. OVO je NOVA BRANZA, nesto sto ne postoji i NITKO ali AMA BAS NITKO ako imas jezik i svoje ja ti NE MOZE osporit ovakvo otvaranje.
Jebes hijerarhiju. Jebes lovu ( premda je potrebna u abnormalnim kolicinama za ovakvu stvar ). Jebes sve to skupa. Bitna je ideja da kad ju pogledas u buducnost u samo jednom momentu istu vidis kao totalan ali totalan uspijeh no ne mene, tebe ili nekog sa ovog foruma. Uspijeh NAS kao ljudi, dokaz da SMO TU I DA SE NEDAMO! I da se necemo samo tako predat vec dat maksimum od sebe da evolvuiramo! Vrijeme je da se krenemo odvajat kako spada u jebenoj javnosti i da SVI ZNAJU da smo mi ODABRALI drugaciji put i da POSTOJI vise a ne samo jedan jebeni put putem kojeg covijek kroci.
Eto , ovako malo predavanje tu na forumu o ovome, moja primarna ideja pa javite response ali bez onoga da je ovo nemoguce i te fore. Recite nesto konstruktivno k vragu pa makar ma jebi se al nesto konstruktivno da vidimo sta se misli o tome i dali bi to vama bilo zanimljivo. Ali gledajte globalnu sliku! Open minded na ovo a ne ko ovca koja gleda ravno ( premda je ovaj forum poznat po tome da smo svi mi crne ofce

)
Pozdrav.