Sada je: uto maj 06, 2025 10:33 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Urinoterapija
PostPostano: ned jun 21, 2009 8:25 pm 
Član foruma

Lek u nama samima je urin i svest.
Ako to udružiš nema bolesti od koje ne možeš da se izlečiš, ako se uopšte i pojavi.

daco je napisao/la:
Zanima me jel procedura ista kao ovdje opisano za vodu i morsku sol http://www.yogacentar.hr/disanje_07.html.

Ne treba ti specijalna posuda, dobra je svaka široka posuda u koju možeš da umočiš nos i da snažno udahneš kroz nos, tako da uvučeš tečnost kroz nosnice, zabaciš glavu pozadi da se ona slije do grla i zatim ispljuneš.

Vrh

PostPostano: ned jun 21, 2009 8:33 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Za pročišćenje nosa koristi se razblažen urin sa toplom vodom. Odnos do 50%.
Ja sam tako izlečio upalu sinusa i nos koji je slinavio kao česma.
Bilo je dovoljno samo dva puta da ušmrknem taj rastvor, da prođe kroz nosnicu i ispljunem ga. To se, dakle, ne pije.

Da dodam, ne treba ni da se dodaje soli, jer je urin već slan i prilagođen organizmu.
Problem je jedino hlor u vodi. Zato bi trebalo koristiti destilisanu vodu, ili onu sa česme ali prethodno je dobro ohladiti u fružideru sa otvorenom flašom. Tako će ishlapiti sav hlor u vodi za sat vremena. Zatim je zagrejati na temperaturu tela.
Odnos vode i urina može biti i manji od 50 % vode, a više urina.
Razblažuje se samo zbog neprijatnog mirisa amonijaka.

Vrh

PostPostano: pon jun 22, 2009 9:59 am 
Član foruma

Ljubica je napisao/la:

I ja mislim da je urinoterapija lek za sve bolesti koje nas mogu napasti.Kod sebe vidim vidljive rezultate a tek dva mjeseca praktikujem tu terapiju.
Sto se tice sinusa kod mene su bili potpuno zacepljeni.Sada je ok.

Ljubice, da li imas jos nekih pozitivnih efekata urinoterapije?Mislim da sam procitala tvoj post o izlecenju od bolesti samo pijenjem jutarnjeg urina. Da li to jos praktikujes? :hello2:

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 8:11 pm 
Početnik

Imam ali se ne sjetim da napisem.Jetra se veoma brzo oporavlja to je trenutno prioritet.Mnogo vise snage imam za sve a i one zivotne koja me pokrece na zivot.Koza se podmladila problemi sa kurjim ocima nestaju , ten se vratio na boju koju sam imala kada sam bila mlada a trenutno mi je blizu pedeset.Ponekada me je znalo peci u predelu grudi to je nestalo.Problemi sa vidom se postepeno regulisu.Sada jasnije vidim nego ranije.Mladezi koji su nastali iritacijma koze neki su nestali a neki se jos uvek smanjuju.Sinusi godinama nisu funkcionisali zivim u hladnoj Kanadi.Dok su se cistili tamni i suhi gnoj je izlazio iz njih.Modrice mnogo brze nestaju nego ranije.Tjelo se skroz podmladilo i napunilo tecnoscu.Zanoktice na noktima same nestaju a nokti dobli svoj sjaj.Sve u svemu velike su promjene u cjelom organizmu, veoma vidljive.Tek sedamdeset dana koristim ovu terapiju.Nemam namjeru nikada ni prestati sa njom.Kod doktora jos uvek nisam bila i jedva cekam sta ce mi on reci kada me pregleda.
Da li iko zna da li urinoterapija moze pomoci kada je grip u pitanju.Posebno ovaj svinjski u mome gradu vec ima dosta slucajeva obljelih ljudi.Smrtonosan je kod ljudi koji vec imaju neku tesku bolest.Iskreno, mnogo se plasim.

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 8:11 pm 
Početnik

Imam ali se ne sjetim da napisem.Jetra se veoma brzo oporavlja to je trenutno prioritet.Mnogo vise snage imam za sve a i one zivotne koja me pokrece na zivot.Koza se podmladila problemi sa kurjim ocima nestaju , ten se vratio na boju koju sam imala kada sam bila mlada a trenutno mi je blizu pedeset.Ponekada me je znalo peci u predelu grudi to je nestalo.Problemi sa vidom se postepeno regulisu.Sada jasnije vidim nego ranije.Mladezi koji su nastali iritacijma koze neki su nestali a neki se jos uvek smanjuju.Sinusi godinama nisu funkcionisali zivim u hladnoj Kanadi.Dok su se cistili tamni i suhi gnoj je izlazio iz njih.Modrice mnogo brze nestaju nego ranije.Tjelo se skroz podmladilo i napunilo tecnoscu.Zanoktice na noktima same nestaju a nokti dobli svoj sjaj.Sve u svemu velike su promjene u cjelom organizmu, veoma vidljive.Tek sedamdeset dana koristim ovu terapiju.Nemam namjeru nikada ni prestati sa njom.Kod doktora jos uvek nisam bila i jedva cekam sta ce mi on reci kada me pregleda.
Da li iko zna da li urinoterapija moze pomoci kada je grip u pitanju.Posebno ovaj svinjski u mome gradu vec ima dosta slucajeva obljelih ljudi.Smrtonosan je kod ljudi koji vec imaju neku tesku bolest.Iskreno, mnogo se plasim.

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 9:16 pm 
Početnik

Zaboravila sam da dodam.Od djetinjstva sam imala problem sa koljenom ponekada me boljelo sada se i to regulisalo.Imala sam i manje probleme sa reumom izgleda da se i to regulisalo.Dok je reuma izlazila iz kostiju (trajalo je nekoliko dana ) mngo me je boljelo dok se nisam sjetila da stavim oblog od urina i poslje toga je bol prestao.Vise se nije ponovio.Krvi sudovi na clancima su mi od ciroze popucali, sada se i to regenerisalo 80%.
Moja prijateljica koja praktikuje urinoterapiju vidi velike promjene na bolje.Nju je ruka boljela i trnila, nocima nije mogla spavati od bola.Nakon mjesec dana praktikovanja urinoterapije taj problme je skroz nestao.Njen sin je imao problem sa ocima to kod nas kazu oci na vodi.Ne znam strucni naziv.Stavljala mu je obloge na kapke.Ponekada mu je ukapala po nekoliko kapi urina u sok, da on ne zna i sve se regulisalo.Problem sa crvicima isto je nestao bez upotrebe farmacetskih sirupa i tableta.
Izgleda da je tesko i pohvatati cuda urinoterapije,koja se desavaju.

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 10:34 pm 
Član foruma

Ljubica je napisao/la:

Naravno da leči od gripa, ja sam se od njega dva puta izlečio za svega dva dana, bez ležanja.

Više treba da se plašiš vakcine koju će da nametnu svima protiv te njihove svinjarije od gripa. Uvek su u ovakvim slučajevima vakcine daleko opasnije i smrtonosnije po ljude od same bolesti koju oni šire sa propagandom.
Gledaj da izbegneš tu vakcinaciju kako znaš.
Ali mislim da urinoterapija može da te sačuva i od štetnih efekata vakcine, ako nastaviš da je koristiš tako sa poverenjem i svešću kao do sada.

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 10:53 pm 
Početnik

Hvala Pantelija na brzom odgovoru.
A sto se tice tvoga sajta u slucaju da dodje do problema sa serverom znaj da je to zbog pretrpanosti posjetilaca kojima sam poslala link za tvoj sajt.

Vrh

PostPostano: sri jun 24, 2009 6:30 am 
Član foruma

Ovo je divno svedočanstvo!!!Tako me raduje! A kaži mi , moli te, oprosti ako sam dosadna, da li piješ samo jednom, ujutro i koju količinu? Da li si primetila pozitivne promene i što se menopauze tiče i da li si promenila svoju ishranu pre prelaska na urinoterapju?
Hvala još jednom!

Vrh

PostPostano: sri jun 24, 2009 6:42 am 
Član foruma

Strašno, ja sam davno čula za urinoterapiju - čini mi se da to kinezi ili japanci koriste kao zdravi (da bi još zdraviji bili).
strašno mi je to što velika većina ljudi ne vjeruje, ne želi vjerovati ali zato slijepo vjeruju medicini i čarobnim tabletama i kemoterapijama, imam baš prijatelja bolesnog - inače i radi kao medicinar neki - taj nema šanse da bi neš alternativno uzeo - sve mu to smiješno, vjeruje medicini a nažalost bolestan je i dalje....
ja s druge strane otvorena sam za sve i o svem promišljam i nedaobog da mi zatreba - ali probala bi sve ali medicinare i čarobne lijekove NE.
a od čeg se rade "čarobni" lijekovi - to se nit ne pitaju ljudi.
Super je ovaj članak o urinoterapiji. hvala

Vrh

PostPostano: sri jun 24, 2009 6:16 pm 
Član foruma

Ljubica je napisao/la:

Ljubica je napisao/la:
Zaboravila sam da dodam.Od djetinjstva sam imala problem sa koljenom ponekada me boljelo sada se i to regulisalo.Imala sam i manje probleme sa reumom izgleda da se i to regulisalo.Dok je reuma izlazila iz kostiju (trajalo je nekoliko dana ) mngo me je boljelo dok se nisam sjetila da stavim oblog od urina i poslje toga je bol prestao.Vise se nije ponovio.Krvi sudovi na clancima su mi od ciroze popucali, sada se i to regenerisalo 80%.
Moja prijateljica koja praktikuje urinoterapiju vidi velike promjene na bolje.Nju je ruka boljela i trnila, nocima nije mogla spavati od bola.Nakon mjesec dana praktikovanja urinoterapije taj problme je skroz nestao.Njen sin je imao problem sa ocima to kod nas kazu oci na vodi.Ne znam strucni naziv.Stavljala mu je obloge na kapke.Ponekada mu je ukapala po nekoliko kapi urina u sok, da on ne zna i sve se regulisalo.Problem sa crvicima isto je nestao bez upotrebe farmacetskih sirupa i tableta.
Izgleda da je tesko i pohvatati cuda urinoterapije,koja se desavaju.

=D> =D> =D> :thumbup:
Ljubice :D ,hvala josh jednom na podeljenim iskustvima :love9:
:occasion5:
:love3: :love5: :love3:

Vrh

PostPostano: sri jun 24, 2009 6:26 pm 
Član foruma

Shivambu Shastra
Godina II Dan 1
samo da javnem
komp mi je bolestan a njega ne mogu izlechiti urinom
shto se mene i teme tiche
godinu dana pijem urin svakodnevno(sa dve pauza od nekoliko dana)
zajedno sa svim ostalim nachinima primene urina
i eto
stil alajv & kiking :mrgreen: \:D/ :love11: :love12:
idemo dalje :thumbup:
:occasion5:
:love3: :love5: :love3:

Vrh

PostPostano: sri jun 24, 2009 10:12 pm 
Početnik

Au bre, drugarica Ljubica baš lepe rezultate iznese , milina je pročitati, a ti Nat vrlo šturo.
Ima li kod tebe kakvih rezultata, i koju količinu Šivambu piješ.

Vrh

PostPostano: čet jun 25, 2009 12:06 am 
Početnik

Pijem tri puta dnevno, sve skupa dec ipo - dva.Koliko uhvatim ...Ishrana se sama promjenila, ne sto sam ja htjela nego mi se jednostavno ne jede meso.Pojedem po nekada.Mljecne prozivode svakodnevno jedem u vecim kolicinama.Povrce, voce i zitarice sa mlijekom.Sto se menopauze tice ne znam sta bi ti rekla.Neke simptome tog vremena i ne osjecam.Ja vjerujem da i tu moze pomoci , produziti ciklus radjanja kod zena.
Sada vidim da me pitas za ishranu prije pocetka terapije da li sam mjenjala.Nisam nista , jedino sto vec duze vremena koristim sirutku koja cisti ogranizama od svega i svacega.Sok od cvekle takodje , tako da nisam krenila sa specijalnom pripremom ciscenja organizma.
Hvala i vama na podrsci, koju mi pruzate da se ohrabrim i pisem.

Vrh

PostPostano: čet jun 25, 2009 12:20 am 
Član foruma

Zanima me posto sam procitao vec pored da ne bi trebalo da se pusi, pije alkohol, droga, fast food itd, pored toga izbegavati i meso? Hm, posto sam ja inace sportista moram unositi odredjeni unos proteina (i to naravno iz mesa, uglavno je to belo meso, pilece), dali ce to onda uticati na efekat urina kad ga budem konzumirao? :roll: :occasion5:

Vrh

PostPostano: čet jun 25, 2009 6:21 am 
Član foruma

Ljubica je napisao/la:
Pijem tri puta dnevno, sve skupa dec ipo - dva.Koliko uhvatim ...Ishrana se sama promjenila, ne sto sam ja htjela nego mi se jednostavno ne jede meso.Pojedem po nekada.Mljecne prozivode svakodnevno jedem u vecim kolicinama.Povrce, voce i zitarice sa mlijekom.Sto se menopauze tice ne znam sta bi ti rekla.Neke simptome tog vremena i ne osjecam.Ja vjerujem da i tu moze pomoci , produziti ciklus radjanja kod zena.
Sada vidim da me pitas za ishranu prije pocetka terapije da li sam mjenjala.Nisam nista , jedino sto vec duze vremena koristim sirutku koja cisti ogranizama od svega i svacega.Sok od cvekle takodje , tako da nisam krenila sa specijalnom pripremom ciscenja organizma.
Hvala i vama na podrsci, koju mi pruzate da se ohrabrim i pisem.

Hvala draga!!! I ja pijem , juce je bilo tačno 2 meseca i oduševljena sam, kao i ti! Zbog toga mislim da bi trebalo da se o tome piše na ovaj način, da javno podelimo svoja iskustva, jer jedno je čitati u knjizi, a drugo imati lično iskustvo. Tako će i oni koji se dvoume, moći da znaju da postoje ljudi koju to praktikuju, da bi i sami ozdravili i produžili svoj život.
To sa nemanjem potrebe za mesom je ono o čemu je Malahov pisao, to je apsolutno tačno - jednostavno ti se ne jede. Mlečne proizvode sam i ja jela neko vreme dok nisam prešla na sirov način ishrane i sada uopšte nemam volje za tom vrstom hrane, a bukvalno sam živela na njoj. Mislim da to ima veze sa urinoterapijom, tim pre što piješ 3 puta dnevno, a to je i hran, pored toga što je lek. Za menopauzu te pitam jer sam primetila da se kod mene ciklus normalizovao i to odmah, od početka pijenja.

Vrh

PostPostano: čet jun 25, 2009 6:36 am 
Član foruma

UrosZlo je napisao/la:
Zanima me posto sam procitao vec pored da ne bi trebalo da se pusi, pije alkohol, droga, fast food itd, pored toga izbegavati i meso? Hm, posto sam ja inace sportista moram unositi odredjeni unos proteina (i to naravno iz mesa, uglavno je to belo meso, pilece), dali ce to onda uticati na efekat urina kad ga budem konzumirao? :roll: :occasion5:

Da se puši, pije, drogira i koristi fast food ne treba ni u jednom slučaju :D :D ! A što se tiče konzumiranja mesa, iako ono ne spada u gore navedenu kotagoriju, ima mnogo oonih koji ga ne koriste i postižu izvanredne sportske rezultate, ali to je :offtopic: Upravo skeniram fenomenalnu knjugu, staviću je u svoj 4share, u folder ZDRAVLJE, zove se "Vegetarijanac da ili ne", sve je na jednom mestu prikupljeno vezano za vegetarijanstvo, a pisano je izvanrednim stilom...Pogledaj za par dana, ako te interesuje, literaturu i linkove.
Na efekat (i ukus urina, ako ga koristiš oralno) sve utiče. Pantelija je nasvom sajtu sve detaljno izdvojio što se urinoterapije tiče, imaš literature, svega...Pročitaj, razmisli i svako dobro! A urinoterapija je definitivno dobro :occasion5:

Vrh

PostPostano: čet jun 25, 2009 7:47 am 
Član foruma

Evo ja bi molila da napišete svi vi koji pijete urin:
1. koliko dnevno pijete i u koje vrijeme?
2. koji urin uzimate - jutarnji, noćni.....?
3. kak to pregrmite - ja mislim da bi odmah povraćala, sama pomisao diže mi želudac- jel je i vama tak ispočetka bilo ili?
.... općenito pojasnite mi ta praktična iskustva - miris, okus....... zanima i mene to al nemam hrabrosti zasad.

Vrh

PostPostano: čet jun 25, 2009 7:53 am 
Član foruma

Zbog čega bi želela da piješ?

Vrh

PostPostano: čet jun 25, 2009 7:54 am 
Član foruma

UrosZlo je napisao/la:
Hm, posto sam ja inace sportista moram unositi odredjeni unos proteina (i to naravno iz mesa, uglavno je to belo meso, pilece), dali ce to onda uticati na efekat urina kad ga budem konzumirao? :roll: :occasion5:

ma wjeruj mi moze se bez toga (mislim proteina iz mesa). ja jedem mlijecne preradjewine, jaja, biljke, a kao sto sam wec procitao prije, ZABLUDA je (i to WELIKA!) da su proteini iz mesa jedini koji na prawi(!) naci mogu opskrbiti tijelo aminokiselinama. raspitaj se malo...

ja recimo igram (rekreatiwno) basket, waterpolo, dizem tegowe sa wegetarijasnkim nacinom prehrane i unosim oko 200g proteina dnewno. dakle cca 2g/kg tezine. swe za 5! :thumbup:

:love3:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.