Sada je: uto maj 06, 2025 7:47 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto mar 03, 2009 2:35 pm 
Evo momentalno mojih par cudnih osjecaja sa kojima se eto svaki dan susrecem sve vise i vise.

1.) Imam ne feeling vec doslovce sam poceo gledat na drugaciji nacin sve. Ko da gledam iz neke realnosti u sebi na sebe, ovo postojanje. U kojem momentu sam dosao do takvih stanja da naprimjer idem se pocesat, ja iz sebe gledam ruku kako ide, razmisljam u stilu zasto te ju spustim. Koji puta imam osjecaj kao da sam ispred one refleksne reakcije koju covijek napravi a da nije svjestan. Tesko mi ovo opisat.

2.) prije recimo 2 tjedna, mozda malo manje probao sam se opustit i zagledat u crninu kad zatvorim oci. Okay uspio sam to , no poanta svega je dok sam istu stvar gledao odjednom mi se stvorilo kao krug, sa vise boja koje su najblize boji sunca te narancastoj, u recimo sekundi je doslo i nestalo malo se vrtio krug i to je to. Koji je to drek bio jos uvjek neznam.

3.) Koji puta imam osjecaj kao da cujem sebe dok pricam. Tipa da pricam doslovce sam sa sobom a ne da mislim.

4.) poceo sam full osjecat energiju oko sebe na neki wierd nacin unutar kojeg sam shvatio da je ona losa energija koju mislim zapravo dobra jer se sa istom ne mogu pomirit.

Da, da dodam.

5.) U zadnje vrijeme naprimjer pogledam u zid ili u recimo ekran od monitora i onda ga vidim onako kao da vibrira u valovima kao more recimo... To mi je jos cudnija stvar. Sad mi se to desilo pa sam se sjetio.

Je imao itko slicna iskustva. 1 i 2 su mi nekako najvise fascinantni reklo bi se.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 09, 2009 10:19 am 
Član foruma

Ako netko može razjasniti šta bi ovo moglo biti.

Sinoć oko 3.40 ujutro idem spavati i nakon 40 minuta mi se dogodilo slijedeće.

Dakle, iz stanja sna u polusvijest/svijest se pojavio zvuk u uhu, vrlo sličan zviždanju, kada je Gandalf prizivao bijelog konja (za one koji su gledali LOTR trilogiju).

To mi se sada čini kao znak upozorenja ili početka slijedeće pojave. Kao da mi je iz tjemena neka sila nešto izvlačila iz tijela. Objasnio sam si to analogijom usisavača, kao da mi je netko pokušao nešto isisati iz tjemena. Kada je to počelo, iako mi je teško odrediti trajanje, nisam se mogao pomicati uopće pokušavao sam i nije išlo. Pozicija tijela mi je izgledala kao da sam spavao obrnuto od smjera u kojem jesam i kao da sam se vrtio iznad kreveta ili tijela, samo nisam u potpunosti toga bio svjestan, ali vrtnje jesam. Stanje me uplašilo pa sam se pokušao razbuditi ali nije išlo jedva da sam nakon nekoliko trenutaka počeo jecati.
Od ostalih osjetilnih senzacija je bilo to da sam usisavanje osjetio, na malo širem području tjemena, kao toplinu. Stanje me poprilično uplašilo, ali je toplina oko tjemena bila ugodna.

Zahvaljujem unaprijed!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 09, 2009 10:24 am 
Mozda energetski wampir?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 09, 2009 2:17 pm 
Član foruma

noxten je napisao/la:
Mozda energetski wampir?

Da sam svjestan što bi moglo biti nebih pitao :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 09, 2009 2:20 pm 
Plitki je napisao/la:
noxten je napisao/la:
Mozda energetski wampir?

Da sam svjestan što bi moglo biti nebih pitao :wink:

haha lol :) znam no dodao sam ti ovo da se pozabavis tim linkom jer mozda pronadjes neke slicnosti sa istim.

Tesko je definirat tko ti je bio tamo. Moze biti da ti je netko otvarao polja dok moze bit da te netko crpio da ti izvadi sto vise energije.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 10, 2009 6:44 am 
Član foruma

Citat:
U zadnje vrijeme naprimjer pogledam u zid ili u recimo ekran od monitora i onda ga vidim onako kao da vibrira u valovima kao more recimo...

To se meni desava svremena na vreme. Bas kao sto si opisao vidim monitor kao da idu talasi po njemu. Ja sam to povezala sa prelaskom Zemlje u 4D, zbog pojacanog uticaja el. magnetnog zracenja. To je neko moje skromno misljenje :-k

I meni se pre nekoliko dana desila cudna stvar.
Bilo je oko 22h kada sam se uspavala i budim se posle pola sata, ni sama ne znam zasto pogled mi je bio usmeren ka zidu sobe po kome je gmizalo nesto nalik pauku - slepom misu, vrag ce ga znati, prvi put sam videla tako nesto, a samo da napomenem da mi je goreo tv, nije bio popuni mrak, to bice je vuklo nekakvog insekta, kao da ga je ulovilo , ja sam skocila iz kreveta, uzela mob. i pozvala muza, koji je te noci radio u trecu smenu, i sve vreme gledala tok stvora kako migolji po zidu da bi u jednom trenutku nestao...
Sta je bilo nezam, samo znam da nisam sanjala, niti sam sklona mesecarenju...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 10, 2009 9:52 am 
isključen/a

Plitki je napisao/la:

Dakle, iz stanja sna u polusvijest/svijest se pojavio zvuk u uhu, vrlo sličan zviždanju, kada je Gandalf prizivao bijelog konja (za one koji su gledali LOTR trilogiju).

To mi se sada čini kao znak upozorenja ili početka slijedeće pojave. Kao da mi je iz tjemena neka sila nešto izvlačila iz tijela. Objasnio sam si to analogijom usisavača, kao da mi je netko pokušao nešto isisati iz tjemena. Kada je to počelo, iako mi je teško odrediti trajanje, nisam se mogao pomicati uopće pokušavao sam i nije išlo. Pozicija tijela mi je izgledala kao da sam spavao obrnuto od smjera u kojem jesam i kao da sam se vrtio iznad kreveta ili tijela, samo nisam u potpunosti toga bio svjestan, ali vrtnje jesam. Stanje me uplašilo pa sam se pokušao razbuditi ali nije išlo jedva da sam nakon nekoliko trenutaka počeo jecati.
Od ostalih osjetilnih senzacija je bilo to da sam usisavanje osjetio, na malo širem području tjemena, kao toplinu. Stanje me poprilično uplašilo, ali je toplina oko tjemena bila ugodna.

Zahvaljujem unaprijed!

Da li si imao osecaj da se nesto iz tebe izvlaci?
Da li si posle osecao prazninu ili se TO nesto opet vratilo u tebe?
Kako si se osecao kad si se probudio? Umorno?

Ne mora se to odmah povezivati sa necim losim. Pokusaj malo analizirati sta ti se desavalo prethodnih dana, ili bas taj dan. Mozda povezes sa necim. Mracne ili negativne sile ne postoje. U pitanju je samo nedostatak "svetla", znanja.

Vrh

Naslov: e
PostPostano: ned maj 17, 2009 4:38 pm 
Početnik

Evo sta se meni desava u zadnjih mesec dana.Cim ustanem i odmah odem do kupatila bez zadrzavanja u krevetu,kad pogledam u sijalicu direktno ili preko ogledala vidim snopove svetlosti oko nje svih mogucih boja od kojih ni jedna nije dominantna a sve su tu,cudno skroz.Meni se to desava svaki dan,potraje nekoliko minuta a onda nestane...
Takodje pre dvadesetak dana nekoliko dana za redom igrao mi je levi kapak non stop,po ceo dan bukvalno...

Vrh

Naslov: Re:
PostPostano: čet jun 11, 2009 4:49 pm 
Moderator

noxten je napisao/la:

4.) poceo sam full osjecat energiju oko sebe na neki wierd nacin unutar kojeg sam shvatio da je ona losa energija koju mislim zapravo dobra jer se sa istom ne mogu pomirit.

Da, da dodam.

5.) U zadnje vrijeme naprimjer pogledam u zid ili u recimo ekran od monitora i onda ga vidim onako kao da vibrira u valovima kao more recimo... To mi je jos cudnija stvar. Sad mi se to desilo pa sam se sjetio.

Je imao itko slicna iskustva. 1 i 2 su mi nekako najvise fascinantni reklo bi se.

meni se ovo dešavalo od pocetka ''buđenja''. Dobro si opisao poput mora koje talasa ili nešto slično onome što se da vidjeti na asfaltu ljeti kad topli vazduh prelama svjetlost i mreška sliku u pozadini. Kao da nije zid taj nego ja zračim pa prelamam svjetlost pred sobom. Obično se dešava kad ležim u krevetu. Sa monitorima vrlo rijetko, već 12 godina buljim u njih pa se oko naviklo valjda. Isto mi se dešava kad hodam trotoarom koji imaju poprečne linije, kocke, da se uduplaju tj. da se prelamaju te linije, kao da ideš mnogo brže nego što bi trebalo. Ukoliko se fokusiram nestane taj efekat. Znači taj fenomen se manifestuje kad sam opušten u hodanju, kad ne brzam nego idem sporim ritmom a glava mi prazna.

Energiju osjećam u sebi. Nije uvijek tako jaka kao na početku ali se javlja, sporadično. Sad ju ne osjećam npr.. Inače ne mogu spavati, odnosno prelak mi san, pa se često budim, traje već mjesecima. No navikavam se, mada bih radije da se vratim na prirodni ritam.

Vrh

Naslov: Re:
PostPostano: sub jun 13, 2009 10:31 pm 
Član foruma

Plitki je napisao/la:

Zahvaljujem unaprijed!

:read:
Hmm...sa mog laičkog stanovišta gledanja, ti si bio pod napadom nekog entiteta, koji ti je izvlačio energiju, jelte? :glasses7:
To se obično dešava(napadi tih entiteta) prilikom astralne projekcije, naime prilikom podizanja astralnog tela dolazi do tzv zujanja u ušima, što je jasan znak astralne projekcije- barem sam za toliko informisan XD
Ne, šalu na stranu, msm da ti se upravo ovo desilo, jer imam slično iskustvo, s tim što ja nisam bio svestan da sam uspeo da izvedem ap, kad sam bio napadnut, a ti očigledno jesi :love6:

Nego, jesi li slučajno uspeo da vidiš "Mr. Dotičnog"?
Ako jesi, jel imao možda lik nekog tebi poznatog, možda neke drage umrle osobe ili neke osobe za koju si emotivno vezan?

Pozdrav :angel4:

Vrh

Naslov: Re: Čudna dešavanja
PostPostano: ned jun 14, 2009 7:00 pm 
Član foruma

Od 8 razreda srednje škole, ili prvog srednje dešava mi se sledeća stvar. Bili smo na nekoj exkurziji i našao sam crnu gumicu za kosu, i uzeo je, misleći da ju je neka drugarica izgubila. Međutim, i ako je ona bila u našem autobusu, nije bila ničija.

Ono što je čudno, da od te exkurzije, s'vremena na vreme, viđam crne gumice na ulici. Prvo sam mislio da su kao neki znak, da će mi se desiti nešto loše, jer su crne, ali nije. Viđao sam i drugih boja, uglavnom roze (što je opet čudno), i tada su mi se dešavale neke stvari koje baš i nisu išle meni na korist (davno je to bilo, pa se i ne sećam).

Da li neko zna nešto o ovome ili može da mi da neko tumačenje?Hvala :shock:

Vrh

PostPostano: uto jun 16, 2009 10:22 am 
E iam par faking weird situacija koje mi se full desavaju pa da napisem.

1.) Totalan blesav osjecaj al citav dan, citavo vrijeme, ja se jednostavno NE OSJECAM stacioniran u samo jednom realitetu. Kao da sam iza nekakvog prozirnog plasta i gledam iz jedne sobe u drugu. Bolesna stavka.

2.) Konstantno - 0-24 osjecam neki kurac s oprostenjem oko sebe. Stalno mi netko ubacuje u glavnu neke perverzne stvari tipa scena iz horora. CIni mi se da mi se neki ops-icar zakacio za mene opet.

Uglavnom, ludo dijete u jos ludjem svijetu.

Vrh

PostPostano: uto jun 16, 2009 2:16 pm 
Moderator

noxten je napisao/la:
2.) Konstantno - 0-24 osjecam neki kurac s oprostenjem oko sebe. Stalno mi netko ubacuje u glavnu neke perverzne stvari tipa scena iz horora. CIni mi se da mi se neki ops-icar zakacio za mene opet.

Nox, činilo se tebi ili ne ono je tu, opet. Pitanje je što je, no tu je. Probaj da promatraš .Promatraj(isto zaboravim često). Mene je nosilo do toga da sam ubijao, tukao i sl u mašti. Totalni bijes. No mislim da to kod mene nema veze toliko sa djelovanjem spolja nekog OPS-ovca. Kod mene je bilo djelovanje iznutra. Iznutra izlazi bijes kroz maštu jer nema kud pa udara u glavu i srce. Danas se i meni opet desila jedna epizodica iz tog asortimana, horor kako ti kažeš. Ja gledam na te horore da dolaze iz mene. No, ovo je samo moje mišljenje, osjećaj, i isto kao i ti ostavljam otvorene sve mogućnosti. Ima i ove, kad razmišljam na tu temu... ako je neko drugi ''kriv'' onda ispada da sam Ja ''prav'' pa mislim da se ne bi striktno trebalo prebacivati odmah odgovornost na OPS-ovce ali ih treba zadržati u opciji, svakako. Možda samo kupimo ili upijamo iz okoline, negativnu ali i pozitivnu energiju? Svašta je u opticaju. Znanje mi je malo. Ja na žalost mogu samo isto kao i ti da postavljam pitanja i donekle da razlučim ponešto.

Pozdrav
{crveno srce} pošto ne rade smajlići {osmijeh zelenka aka mr.Green}

Vrh

PostPostano: uto jun 16, 2009 3:30 pm 
isključen/a

Ja nocas oko 1 sat nisam mogao da spavam od gomile misli, ali se ni jedne ne secam. Samo sam se okretao po krevetu, kao lud i glava me je rasturala. Kao da su se nekoliko licnosti borili u meni, ili informacije spolja. Ne znam, jer se ne secam ni jedne. Posla pola sata sam zaspao kao top.

Vrh

PostPostano: uto jun 16, 2009 5:13 pm 
Java je napisao/la:
noxten je napisao/la:

Nox, činilo se tebi ili ne ono je tu, opet. Pitanje je što je, no tu je. Probaj da promatraš .Promatraj(isto zaboravim često). Mene je nosilo do toga da sam ubijao, tukao i sl u mašti. Totalni bijes. No mislim da to kod mene nema veze toliko sa djelovanjem spolja nekog OPS-ovca. Kod mene je bilo djelovanje iznutra. Iznutra izlazi bijes kroz maštu jer nema kud pa udara u glavu i srce. Danas se i meni opet desila jedna epizodica iz tog asortimana, horor kako ti kažeš. Ja gledam na te horore da dolaze iz mene. No, ovo je samo moje mišljenje, osjećaj, i isto kao i ti ostavljam otvorene sve mogućnosti. Ima i ove, kad razmišljam na tu temu... ako je neko drugi ''kriv'' onda ispada da sam Ja ''prav'' pa mislim da se ne bi striktno trebalo prebacivati odmah odgovornost na OPS-ovce ali ih treba zadržati u opciji, svakako. Možda samo kupimo ili upijamo iz okoline, negativnu ali i pozitivnu energiju? Svašta je u opticaju. Znanje mi je malo. Ja na žalost mogu samo isto kao i ti da postavljam pitanja i donekle da razlučim ponešto.

Pozdrav
{crveno srce} pošto ne rade smajlići {osmijeh zelenka aka mr.Green}

Uh lol lol joj. Uglavnom, isto kao i ti mene nosi bas do toga da ne da ubijam vec da se bas inatim generalno i tucem naravno u masti. Uglavnom prije spavanja me copi za glavu neka perverzija di mlatim nekog ops-ovca u bas doslovnom smislu no iskreno ja sam skuzio da su to moje pizdarije i taj unutarnji kako ti kazes bijes kojeg imam u sebi od ovoga di jesam. Dakle jos uvjek se nisam pomirio sa cinjenicom da sam tu na zemlji i da cu bit tu jos neko vrijeme. To je barem kod mene stvar koja mi zadaje dosta problema i pokusavam izac na kraj sa time. Malo izadjem pa se opet vratim i tako u krug a od kad znam za sebe defakto.

A ovo oko horora, nekako is zamislim feeling iz kruga, onaj demon iz kruga kako mi otvara vrata od stana i ulazi onako brzo prema meni u sobu i onda sve jednostavno prestane ono pored mene je lol ali nakon toga nikad nista. Sve ostane kull valjda jer se previse bojim da bi vidio sta ce se dalje desit. Jos jedna nuspojava straha.

No uglavnom, pizdarije u glavi lol.

Vrh

PostPostano: uto jun 16, 2009 7:41 pm 
Moderator

Rudaru, ostavi ponekad kramp ili pijuk, te hemisku u ruke a može i plajvaz :mrgreen: . Pa kad te pohode misli u roju a ti udri po papiru. Radi, provjereno
:wink: a glava manje boli. Ko zna? Možda pomogne...

Nox, primjećuješ da sam se obratio u prošlom vremenu, ono oko ubistava i sl. :wink: . Bilo loše ili dobre misli ''pumpaju'' a onda kad pređe u maštu i ja se naravno priključim na taj put s njima, tj. ne posmatram se, onda bude belaja. Sav sam onda u mašti. Adio pameti! Istrošim masu energije. Boreći se ili ljubeći, svejedno, energija je potrošena. Za ova dva mjeseca i kusur (da sam koliko-toliko svjestan šta se dešava) sam mnogo puta ''pumpao'' energiju u sebi (emocije, misli,maštanja) ili jednim ili drugim polom, a onda bi dolazilo do pražnjenja tj. emitovanja, koja su možda loša, ne znam, ali gubim energiju! Dobro je da se dešavalo, kao jedno novo iskustvo, da se nauči, dobro barem za mene i ne mogu ništa zasigurno da tvrdim, sve mi je ovo čudno. Evo, juče mi se vrzmala po glavi jedna pjesma. Kao da je neko pustio ploču i stalno se okreće. Ispizdeo sam načisto. I onda rekoh aj' se prepusti. I prepustio sam se, nikakav otpor nisam pružao. Nek ide, nek se vrti, ja tu ništa ne mogu. Doista, nisam mogao da prekinem! Niti da skrenem na nešto drugo odmah se vraćalo, niti da nešto mislim, odmah se vraća. Poslije je otišlo samo. No ostade stih. Evo ga, stih koji se vrtio na ripit...

Borim se borim,
borim sa sobom,
bolna sam ti dušo,
bolna za tobom...

a ne slušam narodnjake iliti cajke mada je ovo dosta star narodnjak. Podsvest poručuje nešto. Na meni je da saznam šta. A na tebi je, isto, da skontaš zašto se ti to kaniš obračunavati sa OPS-ovcima, opet i opet i opet i opet....ripit, lipi, ripit...ko na lijevku (točir) samo nikad da iscuri...a treba jednom i da iscuri. Kad mi se desila ova mala epizodica ''obračuna'' danas brzo sam je primjetio. Ovo je uspjeh! Jedan ali vrijedan! No neuspjeh je što nisam primjetio da sam poslije mahinalno zgrabio za džep, izvukao cigaru i pripalio...Šta da ti kažem, Nox...so welcome, welcome to the machine...Pink Floyd...

biraj...
original (probaj da pogledaš do kraja jer je poenta na kraju):
http://www.youtube.com/watch?v=FbifrXX2 ... L&index=23
ili razrade...
Zeigeist verzija za one kojima se tehno-civ mnogo dopada
http://www.youtube.com/watch?v=qHnRfw9qqvk
V For Vendetta verzija...
http://www.youtube.com/watch?v=zaCvkK1MZac
dehumanizacija-rat verzija...
http://www.youtube.com/watch?v=NCfVFxRsKQc

:occasion5:
:love5:

Vrh

PostPostano: uto jun 16, 2009 7:49 pm 
isključen/a

Citat:
Rudaru, ostavi ponekad kramp ili pijuk, te hemisku u ruke a može i plajvaz :mrgreen: . Pa kad te pohode misli u roju a ti udri po papiru. Radi, provjereno
:wink: a glava manje boli. Ko zna? Možda pomogne...

A nije to bilo dok sam bio budan. Trudio sam se da zaspim. I kako se okrenem, pocnu neke budalastine, ne znam ni sta. Onda me to probudi, pa se okrenem, pa nastavim i onda me opet probudi. Ne secam se ni jedne misli, niti bi i se mogao setiti i da sam hteo da zapisem. Glava me je tako bolela, da sam pazio kako se okrecem u krevetu. I onda sam otisao do kuhinje, vratio se i nakon kraceg vremena zaspao. I danas me bolela glava nekih sat vremena, oko podne i samo od jednom prestalo A ne secam se kada me je poslednji put bolela glava, pre koliko godina.

Vrh

PostPostano: uto jun 16, 2009 8:20 pm 
Član foruma

Sinusi, alergije, nedostatak keksa,... :roll: :wink: :mrgreen:

Vrh

PostPostano: uto jun 16, 2009 8:38 pm 
isključen/a

SuperFrog je napisao/la:
Sinusi, alergije, nedostatak keksa,... :roll: :wink: :mrgreen:

E to je pravi odgovor. Keks cu sutra da resim, i to neki dobar, sa puno ja**. :mrgreen: :rofl

Noxten, citas li ovo? Pusti borbu sa OPS-ovcama. Daj im keks. :occasion5:

Vrh

PostPostano: sri jun 17, 2009 11:45 am 
Član foruma

hm..... kaj sam ja jedina "normalna", kod mene kao sve OK. Osim što sam umorna i umorna i umorna ali mislim da je to zbog vampira s kojima radim u firmi a baš si i ne mogu pomoći, oni piju i piju i koliko se god trudim biti pozitivna povremeno imam eksplozije jada, bijesa i nemoći, znam - trebala bi bit pozitivna, okrenut se duhovnom, Reiki, zakon privlačnosti......... uh. ne ide, nadam se bit će bolje, valjda neću puknut.
Ima jedan čuda događaj zapravo - kad sam rodila, došla sam iz rodilišta i drugo jutro (bila je jesen, lijep sunčan dan) ušla nam kroz terasu mala mala slatka zelena žabica. Čudno je jer u blizini nema nikakvih voda, bara, jezera, ima suha livada a ta žaba je bila toliko mala da nije ni skakat mogla - to mi je bilo baš super, iznijeli smo je u prirodu, ne znam šta joj se dogodilo.
Kao mala sam živjela u kući i ta kuća je bila malo čudna, jednom sam vidjela i crnu sjenu kako ide "u zid" - prošla je kroz zid, inače u toj kući je rasulo - alkohol, nesloga, tučnjave....
Sad živim sa svojom obitelji u jednoj kući koja je predivna, pozitivna, puna prozora i svijetlosti i sigurna sam da zrači pozitivom skroz naskroz.
A ima svašta, želim svima snage i da vas okruže dobra bića i nemojte mi reći da je sad to relativno - nije relativno.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.