pozdrav...ovo sto cu napisati, moze se svrstati pod vise tema u ovom forumu, ali cu dogadjaj iz ove noci ovdje postaviti
budim se oko pola jedan, idem popiti vode i nemogu spavati od tad, pa se vrtim duze vrijeme i gledam "fraktale" u sklopljenim ocima...vidim neku sliku i dozivljavam astralnu proekciju...letim tako jedno vrijeme ko telac (ko i svaki put kad dozivim astralnu projekciju) oko kuce i ko zna gdje sve...nakon nekog vremena se budim, ali opet dozivljavam astralnu projekciju koja traje jedno krace vrijeme...budim se, gledam po sobi i legnem da cu zaspati...u jednom trenutku u stanju izmedju sna i jave osjetim jake vibracije u predjelu cela (treceg oka) koje su se prosirile na cijelo tijelo, osjecam ko da mi je spojeno nesto na celo i vuce "energiju" iz mene kao da je neki link izmedju cela i neceg...u tom trenutku se budim skroz paraliziran...lezim na boku paraliziran i iz tog kuta vidim crnu sijenku koja je imala formu humanoida, tanko mrsavo tijelo i tanke ruke...glavu mu nisam mogao vidjeti jer sam bio paraliziran u takvom polozaju (moja glava je bila okrenuta prema krevetu)...desna ruka mu je bila opustena, a lijevom me pokusavao dotaknuti...u tom trenutku pokusavam izgovoriti nesto ali sve mi je paralizirano i neide bas...izgovaram "MAKNI SE" i mislim si da cu ga i pokusavam ga opaliti, ali sam paraliziran...
u tom trenutku mice ruku od mene i cujem nepprepoznatljiv piskutav zvuk...opet vraca ruku prema mojoj glavi...govorim "JEBACU TI MAJKU AKO CU MOCI DJUBRE POKVARENO" i opet si mislim da ga mlatnem, al nemogu i djubre opet uzmice i cujem opet taj piskutav zvuk...to je trajalo jedno vrijeme i onda je stalo...budim se, tjelo mi se trese, sjena nestaje, al je osjecam i dalje...kunem joj se da cu joj ako ce biti moguce jebati majku itd itd...nisam zaspao sve dok se nije razdanilo, al je i to kratko trajalo, posto je zvonio sat
vrijeme u kojem se sve to desavalo...
"The Four Kind" budim se u 03:47 (kao i svaki put izmedju 03:30 i 04:00...napisao sam par postova i naveo to vrijeme lani)...sto zakljucujem iz ovog...da sam mu nekako privukao paznju, makar nisam vidio nikog u astralu...da smo za njih stoka koja im sluzi za zajebanciju, hranu itd...ali izgleda da ima vise vrta stoke, posto je djubre uzmicalo kad sam mu govorio da cu mu jebat majku, nesto kao da se namjerim na lava i idem ga jebat u zoloskom vrtu iza resetaka, kad vidim da mi nista nemoze
citao sam dosta povrsno prije par godina jedan sajt sa dosta materijala (dal laznog ili istinitog nemogu znati) i naletio na pricu jedne clanice koja je godinama prakticirala astralnu projekciju i iznosila svoja zapazanja iz svojih "putovanja" astralom...uglavnom navodi se negdje da smo u jednoj zajebanoj poziciji, tj. da smo u jednom izoliranom dijelu svemira, posebno napravljenim za nas od strane reptila i ekipe u kojoj oni vladaju i da je sve iluzija, pocevsi od nizih, pa sve do najvisih "denziteta" i nazalost sve mi se vise cini da je tako...ako koga zanima, evo stranice, pa molim da prokomentirate ako ste ih vec posjetili
h**p://www.xeeatwelve.com
edit: trazim po netu slike...ovako nekako je izgledao kolko sam ga vidio