Sada je: pon maj 12, 2025 12:36 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri maj 27, 2009 8:51 am 
Početnik

Pozdrav Temi.
Vrlo interesantnu knjigu niko ne spominje
Majanski kalendar i transformacija svijesti
dr Carl Johan Kalleman.Imamo je na Galaksija
linkovi i literatura download korisnih knjiga.
ako je ,pak ,neko pročitao volio bih da je malo prokomentarišemo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 27, 2009 5:48 pm 
Član foruma

johnny je napisao/la:
Medjutim, kod Mayanskog kalendara fascinantna je cinjenica da njegov prvi zapis seze daleko u proslost, prije 16.4 milijarde godina, kada je prema znanosti nastao svemir (zapravo nesto manje, oko 14-15 milijardi) te da ima i svoj kraj, a to je 2012 prema nasem kalendaru. Takodjer je fascinantno da se mnogo znanstvenih cinjenica takodjer poklapa sa 2012. ili barem upucuje na svojevrsnu kulminaciju u nadolazecem periodu.

Nazalost mi hrlimo zapadu i prihvacmo njihov nacin zivota, isprogramiran, postajemo roboti iliti robovi konzumerskog drustva. Razvijamo i radimo na novim proizvodima, dobijamo placu za to i onda na iste sve trosimo. Ako je ovo vrhunac civilizacije u kojoj zivimo, i ako ce zaista 2012. donijeti to sto kazu da hoce, mislim da nam ne treba biti nimalo zao, barem meni nije...

OVO SVE POTPISUJEM!!!

Bravo! Tako istinito!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 27, 2009 6:10 pm 
Član foruma

sigma je napisao/la:
Citat:
Sta je to "pozitivna afirmacija"?

:) Mislila sam na pozitivnu energiju. Pozitivna afirmacija u smislu SVESNOG prisecanja na energiju koju dozivljavam npr. u meditaciji iliti tihovanju. To je ono stanje koje pokusavamo ustaliti u svakom trenutku svoga zivota.Potpuna svesnost i povezanost sa prirodom, u najsirem smislu, i sa procesima u njoj.
:love3:

:love3: :love3: :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 05, 2009 12:22 am 
johnny je napisao/la:
Medjutim, kod Mayanskog kalendara fascinantna je cinjenica da njegov prvi zapis seze daleko u proslost, prije 16.4 milijarde godina, kada je prema znanosti nastao svemir (zapravo nesto manje, oko 14-15 milijardi) te da ima i svoj kraj, a to je 2012 prema nasem kalendaru. Takodjer je fascinantno da se mnogo znanstvenih cinjenica takodjer poklapa sa 2012. ili barem upucuje na svojevrsnu kulminaciju u nadolazecem periodu.

Nazalost mi hrlimo zapadu i prihvacmo njihov nacin zivota, isprogramiran, postajemo roboti iliti robovi konzumerskog drustva. Razvijamo i radimo na novim proizvodima, dobijamo placu za to i onda na iste sve trosimo. Ako je ovo vrhunac civilizacije u kojoj zivimo, i ako ce zaista 2012. donijeti to sto kazu da hoce, mislim da nam ne treba biti nimalo zao, barem meni nije...

Ma joj Johnny nema nikakvog kraja :D Gle, frende... Ti zivis u paklu :) Ulazimo ili smo usli u takozvano zlatno doba unutar kojeg, kako Jack govori mi mozemo evolvuirat. Ono ce trajat, tko zna, uzevsi po vedama 10 000 godina no kome sad tu joj... Tko ce ga znat tocnije. Nakon toga, trebalo bi se sve generalno raspast do kraja jer OPS je osudjen da se rodi iz nova. Tu se radi o gnjevu, covijek dodje do nekog kapaciteta i doslovce explodira od svog tog gnjeva u sebi tako ja to gledam lol.

Onaj tko evolvuira, vjerovatno ce se sjetit i postic svasta u ovosvijetnom izdanju no tu smo da ucimo lekcije. Prava stvarnost nakon toga ide kad odemo ca sa ove planete a da bi mi nesto vrlo visoko postigli tu na planeti, kompletna vibracija zemlje se mora promijenit a to je, gledano cinjenicama ne moguce momentalno. Sve je to relativno...

No ovo oko boldanog teksta. To je dobro receno no pazi da to ne gledas sa strane kukanja i mrznje prema tome kakva je zemlja. Tu si, prihvatio si pravila igre. Gustaj ili placi i razbijaj, radi doduse sta te volja jer zivis u slobodnoj zoni i sve ti je dozvoljeno. Nema tu mudrosti ili ne. Bitno je ono sto si ti okusio i ti znas da ne trebas ili ne zelis ili zelis radit. Slusanjem drugih postize se prividno iskustvo, radom na tome, postize se istinsko iskustvo jer osjecaje, one unikatne nikako ne mozes postic drugacije.

Uglavnom, ti si ruka, svijet ti je na ruci. Drz ga vrti, radi sta zelis. Svijet je tvoj i gustaj i ne zamaravaj se sa drugima i dobrim i losim. Sve je jedno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 07, 2009 8:31 pm 
Početnik

Citat:
Meni. I ne samo da mi se gleda i čita, već iskreno uživam u poetičnosti dotiče modro-lije...
No, avaj draga ženo! Kako ćeš razikovat samu sebe, ako nema duha jednog, koji će te upozorit od mogućnosti lizanja astralnih čmarova?
Uzalud ti cijela edukacija u kojoj nije bilo Čepetra za analne poremečaje ponašanja, o kojima je čak i polu-u pravu čića Frojd upozoravao!
Nije da se ti bojiš istine hrabra djevo, znam, ti se bojiš laži - svojih laži!
A ako ih se kojim slučajem na bojiš, onda uživaj u svoj lepoti ovog sveta, i ne potrebe da se okrećeš za drugima kada navode lekcije iz astralne anal-ogije. Živela mi draga Skela i hrabro u boj!

Da nije jadno bilo bi smješno.

Nek ti bude za diku i obraz, super ogledalo.

Zadnja izmjena: aleks; ned jul 12, 2009 5:20 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 07, 2009 9:58 pm 
Anyway, nekako se smiruje situacija na netu oko 2012 godine ste primjetili to?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 08, 2009 11:36 am 
Član foruma

noxten je napisao/la:
Anyway, nekako se smiruje situacija na netu oko 2012 godine ste primjetili to?

Mozda zatisje pred buru?

Gram prakse vrijedi više od tone teorije.

"Budi promjena koju želiš vidjeti." Mahatma Gandhi

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 08, 2009 10:21 pm 
Administrator

Svaki val ima "pred" dio... ono... tiho i mirno... a onda - što bude - bude... prije tsunamija se more povuče... zatišje pred buru... prije potresa se ne čuje pjev ptica...

"Vjesnici" valova...

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 08, 2009 11:10 pm 
Jack987 je napisao/la:
Svaki val ima "pred" dio... ono... tiho i mirno... a onda - što bude - bude... prije tsunamija se more povuèe... zatišje pred buru... prije potresa se ne èuje pjev ptica...

"Vjesnici" valova...

AHa. Znaci, statisticki gledamo, odosemo svi u 3 materine hahahahaha ( ironicni smijeh, onaj, ne-zlo-namjerni-vise-onaj-boli-me-ona-stvar tip :D ) :D :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 09, 2009 8:29 pm 
Član foruma

Potpuno sam siguran da će 2012. biti novi ''potop''.
Razmišljao i došao do zaključka da će to zapravo biti veoma dobra i preljepa stvar. To je prirodni metod naše planete kojim se ona čisti od milenijumkih govana, smrada i ološi koja se namnožila na njoj.

Stvarno, neki ljudi su toliko glupi, idioti, debilčine da 100% zaslužuju da crknu. Ne neki, već velika većina. Možete im stavljati istinu pred nos koliko hoćete, ali oni će zatvarati oči i dalje vjerovati u svoje budalaštine.

Meni se ovakav svijet smučio odkako znam za sebe. Ali vidim svijetlu budućnost!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 09, 2009 9:08 pm 
Član foruma

Postoji interesantna znanstvena cinjenica vezana za famoznu 2012.Suncev sistem bi trebao u tom periodu da bude u ravni sa Mlijecnim putem.Sta to znaci?To znaci,pojacana gravitacija zbog blizine centru galakcije a to znaci pojacane tektonske aktivnosti.Ako su pojacane aktivnosti....pojacane su i plime i oseke (cunamiji???)...Mozda ne bi bilo lose pripremiti neku konzervu kao zalihu... :oops: :oops: :oops:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 09, 2009 11:32 pm 
@miodragm2, dakle moram te razocarat no smak svijeta kao takav, nikad se nece desit za nas ljude. Dakle o cemu se radi.

Prvo, sve vjesti, sve sto se ikad izdalo, ikad hoce i sto je momentalno izdano, sve se odnosi na OPS bica, vrh, the-blood-line. Kako god da cete to nazvat. Kad se sominje smak svijeta, ne spominje se smak svijeta za nas vec za njih. Dakle, ljudi su tu samo jedna karika koja eto... Koristi se da posto se ljudi previse plase toga, da se taj strah trpa u konzerve i nosi njima da se oni time hrane.

Drugo, covjek nikada nije umro nikada ce umrijet. Samo se transformira i to je to tako da smak svijeta je opet kickan kao mogucnost.

Isto tako, niti jedan prorok nikad nije rekao da ce se 2012 doslovce desit smak svijeta vec je sve to receno metaforicki. Metaforicki moze znacit smak svijeta za momentalnu PERCEPCIJU i mozak covijeka. To mozda moze znacit da nakon 2012 se nece vise vidjet da netko napise

Citat:
Stvarno, neki ljudi su toliko glupi, idioti, debilèine da 100% zaslužuju da crknu. Ne neki, veæ velika veæina.

vec da ce umjesto toga, jednostavno rec boli me djon i da mu doduse nece vise takva stvar past na pamet jer ce bit PRE pametan da takve stvari ne govori :)

Isto nije receno da ce se to desit 2012 godine. Svi spominju tu 2012 i 21-24.12.2012 a zapravo se radi o tome da 21.12.2011 ulazimo u zadnji krug koji traje 260 dana jerbo se tu ne gleda seljacki kalendar od 365 dana vec malo profinjeniji sto je tocnije 8 mjeseci i 15 dana cirka a to je
05.08.2012. Po majama koje su bile najtocnije do sada 05.08.2012 je taj famozni 'big smak svijeta' jer tada zavrsava sve.

No nista se nama nece desit. Desit ce se samo nasoj percepciji. Za promjenu, u najgoru ruku pocet cemo samo MOZAK da koristimo na malo vecim razinama jerbo ce nam se malo geni fix-at a i zemlja ulazi u veci realitet, tocnije 4 Denzitet tako da mi idemo za njom.

Neki od nas ce poumirat ( otic u OPD ili OPS jerbo su se previse uplasili pa ih je srcani strefio ) neki ce se transformirat u nesto vece tu na zemlji ovoj realnosti tj. OPS Zemlji i eto... A neki ce ostat glupi ko tocak kao i prije sto ce bit VECINA nase populacije zahvaljujuci NWO-vcima.

No na kraju, nitko tocno ne zna sta ce se desit. Sve su to spekulacije no od svega sto postoji, smak svijeta je jedna od stvari koja DEFINITIVNO otpada jebo je to teska besmislica i nitko nije rekao da ce se bas to desit vec naprotiv, vecina govori nesto sasvim drugo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 10, 2009 12:03 am 
Administrator

Da, i više bi se trebali fokusirati na duhovni dio, nego na materijalistički.

Jerbo:

Duša ( mi ) učimo, napredujemo, a materija ( naša materijalna tijela ) se samo - recikliraju. Materija je samo sredstvo učenja. Kao trokut i šestar kod učenja geometrije.

Što je automobil BEZ vozača? Samo hrpa lima ( i plastike ) koji propadaju starenjem negdje na parkiralištu...

Trenutna UNIJA vozača i automobila čine PUTOVANJE ( učenje ) zanimljivim... ( ili ne, ovisno o percepciji vozača ili putnika ).

Hoće li 2012.g ( ili kad val transformacija zapljusne ) biti "smrtonosna" ili ne, vjerojatno će ovisiti o pojedinačnoj frekvenciji nekog entiteta koji će se ovdje naći na planeti u "to doba"...

No, 2012. se može također i percipirati kao "veliki reset" ( za neke ), kao što je miodragm2 spomenuo... zašto ne? Ako oni koji ostanu u 3D...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 10, 2009 1:17 am 
Jack987 je napisao/la:
Da, i više bi se trebali fokusirati na duhovni dio, nego na materijalistièki.

Jerbo:

Duša ( mi ) uèimo, napredujemo, a materija ( naša materijalna tijela ) se samo - recikliraju. Materija je samo sredstvo uèenja. Kao trokut i šestar kod uèenja geometrije.

Što je automobil BEZ vozaèa? Samo hrpa lima ( i plastike ) koji propadaju starenjem negdje na parkiralištu...

Trenutna UNIJA vozaèa i automobila èine PUTOVANJE ( uèenje ) zanimljivim... ( ili ne, ovisno o percepciji vozaèa ili putnika ).

Hoæe li 2012.g ( ili kad val transformacija zapljusne ) biti "smrtonosna" ili ne, vjerojatno æe ovisiti o pojedinaènoj frekvenciji nekog entiteta koji æe se ovdje naæi na planeti u "to doba"...

No, 2012. se može takoðer i percipirati kao "veliki reset" ( za neke ), kao što je miodragm2 spomenuo... zašto ne? Ako oni koji ostanu u 3D...

Jack a koliko si ti siguran, u smislu dovoljno, malo, vrlo puno da ce uopce 2012 imat nekakav takav ucinak u smislu masovnih promjena percepcija.

Stoji definitivno kako ga NWO naziva, zakon privlacnosti da je previse ljudi fokusirano na tu 2012 godinu no iskreno sto vise i vise citam, promatram neke stvari nekako mi totalno smrdi opcenito ta godina.

Znas i sam kako ljudi opcenito vole iscekivat stvari tj. zivjet u buducnosti takozvanoj. Da nije ta 2012 opet jos jedan pokusaj njih da naprave i od nekih 'svjesnijih' entiteta iscekivace a one koji su puno 'slabiji' da se samo to pecatira. Ako malo bolje pogledas kao sto i sam znas, ljudi obicno kad dodu do tih spoznaja ful se uplase onda ili pobjegnu no ona manjina koja ostane na putu i spremna je istrazit, brzo se pomiri sa time i postane 'sretna' da se ta stvar desava sto je zapravo samo drugi naziv za ja iscekujem i jedva cekam taj dan spiku.

Bez obzira na cinjenicu da je sve sada i da vrijeme kao takvo ne postoji, smrdi mi brate ta godina do kraja ali bas totalno. Jedan kaze 2011, drugi kaze 2012. Jedan 08.05 drugi 21.12 treci 22 cetvrti 23 neki idu i do 25-26 no okay sve je to vise manje 1 godina razmak no opet ne podudaraju se bas, svi nesto metaforicki spominju, vecina ide na nekakvu NWO spiku sto je vjerovatno bila 'sakrivena prerada' nwo drustva kao sto su i bibliju napisali-modificirali no kuzis poantu. Bas nekako smrdi. To mi je feeling u zadnjih 2-3 tjedna ful aktivan.

Buhaha je napisao/la:
Postoji interesantna znanstvena cinjenica vezana za famoznu 2012.Suncev sistem bi trebao u tom periodu da bude u ravni sa Mlijecnim putem.Sta to znaci?To znaci,pojacana gravitacija zbog blizine centru galakcije a to znaci pojacane tektonske aktivnosti.Ako su pojacane aktivnosti....pojacane su i plime i oseke (cunamiji???)...Mozda ne bi bilo lose pripremiti neku konzervu kao zalihu... :oops: :oops: :oops:

No gle, opet kod Maya mozes nac taj opis kao 'master reset' tj. vracanje nase DNA baze na tvornicke postavke. Moze bit da ce biti oboje ili samo to sto si ti napisao, moze biti da se nista nece desit nikome. No skuzit ces i sam, sto vise budes istrazivao, to ce te vise pucat ona stvar za to jerbo je previse upitnika i predaleko momentalno u buducnost i kad gledas i zivis sta ce biti tada, propustas onaj a sta je sada.

Ne znam, ja moram priznat da sam izgubio vjeru u tu 2012 kompletno tj. stovise uopce je vise nimalo ne vidim kao vaznom godinom za covjeka i te fore. Previse je NWO spike u svemu tome al bas previse.

Vrh

Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: sri jun 10, 2009 11:23 pm 
Administrator

Citat:
Jack a koliko si ti siguran, u smislu dovoljno, malo, vrlo puno da ce uopce 2012 imat nekakav takav ucinak u smislu masovnih promjena percepcija.

"Sigurnost" u 3. denzitetu??? Haha, mora da se šališ... ništa nije sigurno, naravno. Ali, MNOGO toga upućuje na nekakvu promjenu ( svijesti, percepcija, frekvencija... ) koja bi se trebala desiti u našoj bliskoj "budućnosti".

Uostalom, što mislite, kako bi trebala izgledati pojava KRIŽANJA REALITETA?

Vrh

PostPostano: sri jun 10, 2009 11:51 pm 
Jack987 je napisao/la:
Citat:

"Sigurnost" u 3. denzitetu??? Haha, mora da se šališ... ništa nije sigurno, naravno. Ali, MNOGO toga upućuje na nekakvu promjenu ( svijesti, percepcija, frekvencija... ) koja bi se trebala desiti u našoj bliskoj "budućnosti".

:-" Ups...

Nego, da maknem ne ozbiljnost. Dakle, znam da je sve tako varijabilno da je to za :love11: od muke hahah :) no anyway, ako ce se desit krizanje realiteta ( a to se vec sada desava. Ne znam dal ti primjecujes no barem meni, ja stalno neke percepcije switch-am kroz dan. Za sada samo na ocnom podrucju u smislu, slika ispred mene je sada ovakva, sada onakva no samo se mjenja vise hmm.. Kako da to opisem, a bas percepcija. Ne mogu to opisat ). No da, krizanje krizanje. :D Neka neka. :occasion5: u to ime :D

Vrh

PostPostano: čet jun 11, 2009 4:53 pm 
Član foruma

Dobro je :D niste i uspavani i razmisljate. Kako prevarit OPS a da on ne shvati da smo mi postali svjesni onoga sto on nama podmuklo namece? pozdr. :love3:

Vrh

PostPostano: pet jun 19, 2009 1:35 pm 
Član foruma

Kad smo već kod 2012 evo novi New Full Trailer od filma
http://www.youtube.com/watch?v=F6hGgbE-r0k
Efekti su dobri,sve u svemu dobro izgleda,viditi ćemo kako će ispasti film na kraju.

ps.nisam vidio da je već postano

Vrh

PostPostano: pet jun 19, 2009 1:48 pm 
Član foruma

I na stranici od filma je takodje kompletan trailer. Efekti izgledaju odlicno. :lol:

Vrh

PostPostano: pet jun 19, 2009 2:25 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:

Evo, prije kojih godinu dvije sam si razmišljo kak će neka svjetlosna ploha, ustvari neodređene debljine, u biti jedna dimenzija u mnogome manja od ostalih dvije te svjetlosti preći preko planete...

Poslije nisam puno razmišljao, a sad, kada sam pročitao ovo tvoje pitanje, prvo mi je palo na pamet da ćemo na nebu vidjeti spiralu u kojoj se isprepliću dvije gustoće, zatim da će svako vidjeti svoju spiralu :roll:

E i onda, ako ne ovo prije, ili skupa s ovim prije, da će naše oči moći vidjeti nove boje, izvan ultraljubičaste ili izvan infracrvene... sad :? možda u oba smjera titranja olitiga vibriranja, a možda samo izvan ultraljubičaste jer bi trebali preći u (ili bi nama trebalo doći) područje manje gustoće, a u manjoj gustoći bi sve trebalo lakše vibrirat jer je manji otpor.

8) :lol: :angel4:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.