Artemida je napisao/la:
Ja bi samo primijetila kako vas je sve lijepo čitati, pozitivni, iskreni, mudri i svi stremite kako da budete bolji a da se pritom ne napuhavate svojom duhovnošću i tim glupostima. I super mi je što vas je odasvuda - i Bg i Zg i šta ti ja znam otkuda. Svaka čast. Još nam koji Slovenac fali.
Vjerujem da je dosta onih koji čitaju a da se ne registriraju tako da je dobro da nastavite s tim "radom" jer će vjerojatno još mnoge privući da se malo razbude. uglavnom bravo
kolos je napisao/la:
Imamo i slovenca i makedonca.........australca,amerikanca,...,hrvata,srba,rusa,...
samo nikako da dođe neko normalan!!!!
unapred se izvinjavam ako budem pogreshno shvacen,ne bih da kvarim ove izblike bratstva i jedinstva
samo da podsetim da ovde na forumu Imamo i onih za koje je program "osecaja pripadnosti" bilo kojoj grupi,okupljenoj na verskoj,nacionalnoj,navijachkoj ili bilo kojoj drugoj osnovi koja podrazumeva preuzimanje odredjenog
"grupnog identiteta" - oblachenje dresova daleka proshlost
pa su takvi i ovde na forumu,bez dresa,goli
ponekad zalutaju poneki "biseri" koji ,navikli da sve pred sobom kalupe i etiketiraju i usput izazivaju svadje izmedju razlichitih grupnih programa,pokushaju da lokalizuju ovaj forum lepeci mu etiketu da je bosansko-hrvatski,ili srpsko-bosanski,ili samo hrvatski i slichne kombinacije srodnih kontejnera,ali takvi dodju i prodju...
ja i dalje,budala kakva jesam,ovaj forum vidim samo kao
Ljudskine-bitno ko je odakle i chiju je sisu sisao
kolos je napisao/la:
Citat:
Primecujem povecanu nervozu, ljubomoru, zavist i svasta nesto lose kod ljudi iz moje okoline, kao da se sve raspada.... Velika negativna energija....tu i tamo po neke koji se bude, ali vise ovih koji pucaju po svim savovima....
Znači da sve ide po planu
da
prichali smo o tome,na vreme
ovo je takav period,treba biti jak i izdrzati i bash me juche jedna dobra dusha podseti na ovo jednom rechenicom,da se ne zaboravi:
"abe povrzani sme site nekako samo treba da si ja najdeme linijata"
" svi smo nekako povezani samo treba da pronadjemo liniju/vezu"
.............