Sada je: uto jul 08, 2025 12:02 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 23 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Napravimo PROTOKOL ALPSKO-DINARSKIH OVACA
PostPostano: pon maj 18, 2009 2:27 pm 
Član foruma

Ideja je nastala iz teme PROTOKOL DINARSKIH MUDRACA

Hajde da napravimo PROTOKOL ALPSKO-DINARSKIH OVACA koji bi sadrzao sva potrebna uptstva casnim i iskrenim dusama za borbu protiv i opstrukciju Zlih... Sve po sistemu Uputstvo - Racionalno obrazlozenje i tako tacku po tacku. Zatim bi mogli da oformimo ISTINOKRATSKU STRANKU ALPSKO-DINARSKIH OVACA OKRUGLOG STOLA - ciji bi zadatak bio da okupi sto vise neglasaca, neplatisa radio-tv pretplate, negledaca dnevnika, nekorisnika kredita i sl... Predlazem i zastitni simbol na grbu stranke koji bi bio MOZAK - SRCE - USRANA MOTKA ... Moto stranke mogao bi da bude - Nikad Parlament - uvek dobar pasulj ! ... ili nesto slicno ... Nema vas u nasim molitvama... itd...

Ajde, ima li zainteresovanih - Alpsko-Balkansko-Dinarska Alijansa za borbu protiv zla - racuna na Vas intelektualno duhovni doprinos istini...

Cekam u stavu :shock: Dajte predloge, pa da uskoro sumiramo ideje...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 18, 2009 3:31 pm 
Član foruma

hahahahaa

Mozemo da dignemo sajt online i krenemo u promociju...
nek deluje kao da je stvarno i da prikupljamo potpise online

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 18, 2009 9:13 pm 
Član foruma

Hval Deki... Dajte originalne i lucidne ideje...

Sta mislite kad bi nas bilo 3 000 000 za godinu dana? Milion nevazecih listica po svakim izborima. To stvarno nije nemoguce. Ljudima je bas dosta svega. Polako se bude cak i neke babe i dede sa kojima razgovaram...

Idemo omladinci ... kreativci...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 18, 2009 10:30 pm 
Član foruma

U vezi izbora cula sam odlicnu ideju, naime ako bi na glasackom listicu pored stranaka postojala i opcija “niko” i ukoliko bi se desilo da ta opcija ima vecinu, stranke koje nisu dobile izbore gubile bi pravo da ucestvuju na sledecim izborima u dva naredna mandata.

Po mom misljenju ohrabrili bi se ljudi koji se “gade” politike da se ukljuce, a kompromitovani bi se vec snasli i mozda i napustili politiku jer biti osam godina ili vec koliko bez izgleda na vlast nije primamljivo i ne donosi “lovu”.

Utopija, ali bi lepo bilo. Zamislite izadju svi apstinenti i pobedi “niko”.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 18, 2009 10:52 pm 
Član foruma

Hi hi hi hi
Primaju li se u članstvo i koze s Jadrana? Pa da bude bratstvo i jedinstvo stoke sitnog zuba?Preporučam se,nemam kredit,ne plaćam pretplatu,ne glasujem,pijem,pušim i psujem na radnom mjestu,grizem nokte,kopam nos,ne vjerujem u katoličku niti ijednu propisanu crkvu,religiju ili boga.Sušam Ramba,ali ga ne gledam,nacionalno sam onesviještena,ne glumim orgazam,ne koristim farmaceutske proizvode ni dekorativnu kozmetiku,ne lažem i ne kradem,sviđa mi se na Zemlji i ne bojim se ničega osim potresa.

und nicht zu werden.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 19, 2009 8:05 am 
Član foruma

agno je napisao/la:
U vezi izbora cula sam odlicnu ideju, naime ako bi na glasackom listicu pored stranaka postojala i opcija “niko” i ukoliko bi se desilo da ta opcija ima vecinu, stranke koje nisu dobile izbore gubile bi pravo da ucestvuju na sledecim izborima u dva naredna mandata.

Po mom misljenju ohrabrili bi se ljudi koji se “gade” politike da se ukljuce, a kompromitovani bi se vec snasli i mozda i napustili politiku jer biti osam godina ili vec koliko bez izgleda na vlast nije primamljivo i ne donosi “lovu”.

Utopija, ali bi lepo bilo. Zamislite izadju svi apstinenti i pobedi “niko”.

FENOMENALNO =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 19, 2009 8:07 am 
Član foruma

Klejbezabla je napisao/la:
Hi hi hi hi
Primaju li se u članstvo i koze s Jadrana? Pa da bude bratstvo i jedinstvo stoke sitnog zuba?Preporučam se,nemam kredit,ne plaćam pretplatu,ne glasujem,pijem,pušim i psujem na radnom mjestu,grizem nokte,kopam nos,ne vjerujem u katoličku niti ijednu propisanu crkvu,religiju ili boga.Sušam Ramba,ali ga ne gledam,nacionalno sam onesviještena,ne glumim orgazam,ne koristim farmaceutske proizvode ni dekorativnu kozmetiku,ne lažem i ne kradem,sviđa mi se na Zemlji i ne bojim se ničega osim potresa.

kLEJBEZABLA ZA POCASNOG CLANA SA DOZIVOTNIM CLANSTVOM!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 19, 2009 9:49 am 
Član foruma

OK, evo predlažem protokol br.1

Opstrukcija nepravne i nepravedne države i društva je borba za istinsko pravo i pravdu.
Izlazimo na izbore i glasajmo za svojeg virtualnog kandidata zvanog "nevažeći listić".
"Nevažeći listić" je ultimativni borac za slobodu i pravdu,nemoguće ga je korumpirati, nema drugih političkih ciljeva osim da unese kaos u redove ovisnih i korumpiranih političara i njihovih kontrolora, politički cilj je ostvariti što veći broj nevažečih listića.
Svaki "nevažeći listić" je pobjeda jer je barem jedna osoba odlučila iskazati svoj stav potpunog prezira prema ostalim kandidatima uz očiglednu volju i trud da izađe na biralište.

obrazloženje:
evo da citiram samog sebe iz jedne druge teme;
Citat:
...naime u svim izbornim sustavima glas onog koji nije izasao na izbore se jednostavno pripiše proporcionalno svim kandidatima. Dakle onaj ko je dobio 40 % dobije toliko postotaka glasa osobe koja nije izasla na izbore i tako dalje tj. onaj tko ne glasa u biti je ipak glasao.
Ali i za tu boljku ima ljeka a jedan se zove nevažeći listić, naime takav se ne može pribrojiti nitkom a povećava broj glasova potrebnih za pobjedu...dovoljno je prekrižiti cijeli papir ili dodati nešto svoje preko cjelog listića; npr. Svi ste vi govna....
Druga mogučnost je nedostaječi listić tj. uzmete listić i odšećete se s izbornog mjesta bez ubacivanja u glasačku kutiju....a efekt je u pravnom smislu isti kao i kod nevažećeg listića

A sada za ozbiljno;
nemojte ni slučajno pomisliti da ovo ne drži vodu, na kolegiju Ustavno pravo na svakom pravnom fakultetu se pručavaju Izbori kao najviša ustavna vrednota, svi profesori a i političari dobro znaju da je najgore za njih/"državu" kada su izbori nevaljali i kada se moraju ponoviti, zato i je uveden institut tzv. drugog kruga glasanja kada uobičajeno pobjedu odnosi onaj tko ima najviše glasova od svih izašlih na izbore (pa makar i jedna jedina osoba), "nevažeći listić" je jedini način da se opstruira taj institut i oni to jako DOBRO ZNAJU :!: (ali Vam to nikada neće reći ili priznati)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 19, 2009 10:04 am 
Član foruma

met - sad bi ti moj deda, da je jos uvek fizicki ziv uputio lepu kletvu koja glasi - Svaka ti se dala...

Sve izreceno je zdravorazumski jasno... Idemo dalje ...prikupljamo ideje... Na kraju cemo da slozimo sve ideje ... recimo za mesec-dva...

Omladinci - kreativci ... idemo...

Razmislite o spisku imena osoba kojima se zabranjuje clanstvo. Koje ljudske vrline treba da poseduje clan, a koje GRADJANSKE vrline da ne poseduje...?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 19, 2009 11:04 am 
Član foruma

Jedan od tvoraca Novog Globalnog Svetskog Poretka se obratio ovcama sirom sveta sledecim recima -

Citat:
Drago građanstvo,

Vjerujem da je sada došlo vrijeme da vam otkrijem neke od zavrzlama kojima ste bili izloženi tokom poslednjih nekoliko desetina godina. Bilo bi dobro za vas da razumijete neke od tih stvari, tako da znate kako da se ponašate u Novom Svjetskom Poretku koji se sada formira na ovoj planeti. Mi želimo da budete u stanju da se potpuno uključite i integrišete u naše novo društvo. Na kraju krajeva, u vašem najboljem interesu je da to učinite.

Prije svega, bilo bi dobro da razumijete neke od naših namjera, tako da može lakše sarađivati s nama. Ja vam ne mogu opisati s kakvim ćete se mukama suočiti ukoliko se pokušate da nam se suprostavite. Mi imamo načine kako da izađemo na kraj sa buntovnicima. Ja vam govorim ovo sada, zato što je sada prekasno da se stvari preokrenu. Oni dani, kada nas je neko mogao zaustaviti, odavno su prošli. Mi sada u potpunosti kontrolišemo ovu planetu kao i njen finansijski sistem zajedno sa svim glavnim medijskim izvorima i jednostavno ne postoji način da nas bilo koja nacija ili sila pobijedi.

Mi imamo svoje oči na svakom nivou vlade svake nacije u svijetu. Mi uvijek znamo šta se planira jer su nase uši i oči uvijek i svuda prisutne.

Sve državne tajne su nama potpuno poznate. Kina je svojevremeno optužila američke medije da lažu u vezi Kosova. Oh, glupi ljudi, pa naravno da lažemo. Na taj način mi držimo ljude neuravnoteženim i neprestano izloženim kontroverznim situacijama, što nam je od velike pomoći. Zar niste gledali spektakle u vidu šou programa? Neki od vas vjeruju da smo mi liberali a da su dobri ljudi konzervativci. U stvarnosti, obe ove grupe služe našim interesima. Nijedna partija ne postoji bez našeg odobrenja a takođe, nije im dozvoljeno da se bave stvarnim problemima. Mi stvaramo kontroverzne situacije na svim nivoima, tako da niko ne zna šta da radi. Tako, u cijeloj toj konfuziji, mi idemo naprijed i radimo ono što smo zacrtali, i bez ikakvih smetnji.
...

...ceo text je preveden na http://www.galaksija.com/znakovi/znakovi-12-06-05.htm

Budi li ovo coveka u vama ??? Hocemo li ikada preci evolutivni put od ovce do coveka...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 19, 2009 11:39 am 
Član foruma

FerdinandTheBull je napisao/la:
Omladinci - kreativci ... idemo...

inicijacija se sastoji od svečane, kolektivne zakletve: "Danas kada prestajem biti ovca, dajem časnu ljudsku riječ, da ću marljivo učiti i raditi, postovati roditelje i starije i biti veran, dobar drug koji drzi datu riječ. Da ću voljeti svoju planetu zemlju i sve njeno. Sve ću propitkivati svojim umom koji mi je Stvoritelj dao i ništa neću prihvaćati automatizmom jer mi je to neki lažni autoritet tako rekao." i završava uz zajednički poklik; No pasaran NWO

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 19, 2009 11:43 am 
Član foruma

Covece - najezio sam se - samo udri dalje... =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 19, 2009 12:30 pm 
Administrator

Samo bih dodao da bi se moralo izboriti za jedno obavezno podvrgavanje svih sadašnjih i budućih političara psihičkom pregledu kako bi se psihopate odstranile s pozicija vlasti, odnosno, spriječile da dođu na vlast. (Oni su nas do sada već previše skupo koštali).

Isto tako, psihički pregled od strane jedne istinski nezavisne komisije psihologa i psihijatara bio bi obavezan za sve one koji žele obavljati i druge autorativne funkcije s kojih mogu ugrožavati živote normalnih ljudi (vojnici, policajci, žbirovi, doktori, sveštenici , učitelji itd...).

Mislim da bi ovo bio osnovni preduslov za bilo kakve promjene nabolje u realnosti u kojoj živimo.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 19, 2009 1:03 pm 
Član foruma

galaksija je u pravu; dok npr. za vozačku dozvolu moraš proći medicinski pregled (psihičkog i fizičkog zdravlja) i test inteligencije tj. psihološko testiranje za biti predsjednik države ili zastupnik ili bilo koju drugu javnu funkciju to nije nužno... (vjerojatno je čak i otegotno)

Problem s psihopatiom je u tome što ista osim osnovnog oblika ima i pojavnost i širenje kao i kod zarazne bolesti... Narodna mudrost kaže "daj nekome vlast i moć pa češ vidjeti kakav je čovjek". Proporcionalno s dužinom izloženosti patogenu "vlasti i moći" raste i pojavnost psihopatije u inače zdrave osobe, zato i jesu izbori "sređeni" od strane kontrolora...

Uostalom što ja uopće teoretiziram, dajte meni moć moderatora na ovom foumu pa bute vidjeli u praksi kakav sam... :lol:

Predlažem tekst Protokola br.2. koji bi mogao glasiti;
Za funkcije u tijelima javne vlasti potrebno je liječničko uvjerenje o nezaraženosti patogenom "vlasti i moći" ili vanjskom manifestacijom u vidu psihopatije; uz obvezno obnavljanje uvjerenja svake godine dana ili kad to javnost javno zahtijeva.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 19, 2009 2:53 pm 
Član foruma

hmmmm, nesto razmisljam :? - ne mili mi se ova tacka Protokola, a evo i da obrazlozim...

Galaksija i Met su u pravu da bi ovim sadasnjim parlamentarcima trebao redovan pregled, ali staviti odredbu da zahtevamo njihov pregled istovremeno implicira da smo mi saglasni da nas oni predstavljaju ukoliko prodju pregled... Ja sam vise pristalica stvaranja potpunog kolapsa ovog sadasnjeg nazovi-demokratskog sistema i potpuno oduzimanje energije svim strukturama koje su do sada imale moc vlasti... To podrazumeva nase potpuno povlacenje iz ucesca u njihovim bestijalnim zeljama za vlascu... Energije nasih udruzenih misli trebalo bi da ih potpuno izbrisu iz naseg vidokruga... (e, to je vidis Utopija) ... ali pitanje je brojnog stanja i kriticne mase gradjana koji ce poceti da razmisljaju na ovaj nacin i kada ta energija naraste - a narasce - sve ove psihopate bivaju izbrisani kao gumicom jer im vise ne dajemo energiju tako sto se nase misli bave njima... Damo im samo malo prezira na pocetku, a zatim se ponasamo kao da ne postoje... Dal me neko kapira - ili mislite da sam odlepio ? :-k

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 19, 2009 4:00 pm 
Član foruma

treba upoznati protivnika tj. NWO; njegov moto je "Ordo Ab Chao" iliti red iz kaosa....i to upotrijebiti protiv njega;
Gdje NWO želi red mi želimo kaos
Gdje NWO želi kaos mi želimo red.

Kako je politika umjetnost mogućeg ne težimo nerealnom tj. utopiji, mijenjajmo što možemo postupno i koristimo sistem za borbu protiv sistema sve dok se ne zblesira i resetira.
Svačija sloboda može biti ograničena samo slobodom drugoga.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 19, 2009 7:01 pm 
Član foruma

Recimo da ovi iz sadašnjih struktura odlepršaju.Što onda?Napraviti neku opet novu strukturu koja će se vremenom izroditi u ovo što imamo danas.Ili da zavlada totalna anarhija?Mislim da je to bio Osho koji je rekao da,kad bi zavladala anarhija,prvo vrijeme biolo bi kaosa i klanja,ali bi ljudi brzo uvidjeli da su upućeni jedni na druge,da nemaju pastira da im određuje koji je njihov pašnjak,ni da ih vodi u svijetlu budućnost u klaonicu,pa bi se nagonskom željom za opstankom razvila miroljubiva koegzistencija.Meni se sviđa bušmanski način,ljudi iz zajednice sjede i razgovaraju dok ne nađu zajedničko rješenje.Kao blijedu kopiju imali smo zborove građana pri mjesnim zajednicama,a u demokraciji su i to ukinuli. Za početak ne bi bilo zgorega vratiti tu svijetlu tekovinu socijalizma,jer danas "mali čovjek" nema gdje izreći misao,a da je čuje uho kojem je upućena.Sudeći po parlamentima svih naroda i narodnosti,mi smo civilizacija palamuditelja.
Ako se neće dogoditi prosvijećena anarhija,a brat bratu i nisu neki izgledi,po kojim kriterijima birati kandidate? Npr. dati im da godinu dana sami obrađuju povrtnjak ili se brinu o jatu kokošiju?Sigurna sam da bar 80% ovdašnjih vladatelja milijuna ljudi to ne bi bili u stanju uspješno odraditi.Kako se otarasiti psihopata?Ferdo,nisi odlepio,treba im uskratiti našu energiju kojom ih tako velikodušno hranimo,voleći ih ili mrzeći - sasvim svejedno zapravo,jer nam na oba načina ti krpelji piju krv.Opet,ne možemo se praviti da ne postoje,jer postoje.Informirajmo se,ali se ne ufuravajmo.Trebamo se naučiti baviti svojim životima - rekla bih da se velikoj većini ljudi u suštini bića jebe za politiku i političare kao takve - ali politika je tako divan način bijega od vlastite stvarnosti,tako ozbiljan i značajan,sudbonosan.Kako probuditi ljude kako bi se što prije postigla kritična masa?Pa tu imamo neku odgovornost i mi koji smo malo povirili iza zavjese,ne mislim da trebamo obući haljinice i postati gurui,ali da možda malo glasnije progovorimo i drmnemo laktom onog prvog do nas i uživo,ne samo na forumima istomišljenika.Na mikro razini svatko može napraviti bar mali pomak,i tako korak po korak mikro će postati makro.
Alijansa jest malena,al je časna i poštena!

und nicht zu werden.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 20, 2009 8:19 am 
Član foruma

Klejbezabla, ja ostajem bez daha citajuci tvoje postove. To sto igrom slucaja znam nesto o tvojoj privatnosti samo mi je sada jasan pokazatelj zasto je ZLO vise puta izabralo da udari bas TEBE... Rekao bih da je to cinilo iz predostroznosti i jer te se jako plasi...
Ne daj nikada da ti naruse taj duhovni integritet koji imas :occasion5:

Met, ti imas po meni dobar i jasan pogled na stvar, nego nesto ova generacija ispod 30 kao da nije sa nama ? Omladinci - kreativci...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 20, 2009 8:55 am 
Član foruma

Danas nam u posetu dolazi Satanin NWO Izaslanik , odnosno jedan od njih... potpredsednik USA Bajden...

Dana sce se ljubitelji dupeta Hrkljusovog utrkivati koji ce jace i sladje da mu ga poljubi i time pokaze svoju lojalnost i odsustvo bilo kakvog ponosa ili razuma...

Beograd je zatvoren i mrtav danas. Saobracaj je zaustavljen, automobili rasklonjeni sa svih parkinga, snajperisti i osmatraci u prisustvu americkih operativaca za bezbednost su po krovovima i parkovima. Ukinuce na m mobilnu telefoniju na nekoliko sati. Prate ga pri ulasku u vazdusni prostor isti oni migovi (remontovani u Rusiji) koje su njegova braca obarali u prethodnom ratu.... Ide Gazda da obidje kmetove i vazale i da im dopusti da mu se NALJUBE DUPETA do mile vilje... Toliko od mene... ](*,)

Ovo sam stvio i u novosti na forumu...

Zamislite sad da imamo kriticnu masu OVACA koje bi izasle spontano na sve beogradske mostove, zaustavili automobile i otisli u setnju... To je samo saobracajni prekrsaj...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 20, 2009 10:09 am 
Član foruma

e moj ferdinande dolazi Vam u posjet dužnosnik zemlje koja vas je "bombardovala" i to civilnu infrastrukturu; mostove i električnu mrežu a svi se klanjaju & naguzuju.... (i nama su ga zavukli, budi bez brige)
Problem s generacijom ispod 30 je u tome što nisu živjeli u društvu koje je težilo utopiji, pa originalna "časna pionirska zakletva" je sasvim OK zar ne?

Oni jednostavno nisu naučili misliti i rovariti protiv sistema unutar sistema po zakonima sistema; misle da je neizlazak na izbore vrhunski čin otpora a zapravo je matrix to zamislio i programirao na taj način, namjerno se širi i podržavai apatija i apstinencija oko izbora kao programirani neučinkoviti način iskazivanja neposluha , dok se npr. stvarni način otpora "nevažeči glasački listič", ako se uoće i spomene, marginalizira, zataškuje...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 23 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.