Pantagruel je napisao/la:
Organski portal osobno je napisao/la:
Sofija,
procitao sam gornju knjigu. Tip koji ju je napisao mi se cini malcice trknut.
Realno, ja sam se gusio od smijeha dok sam je citao. Suze su mi isle na oci. Pazi, ja nisam rekao da tip nije u pravu nego da je ta knjiga odlicna da u covjeku pobudi strah od Baba - Roge. Dakle informativna na nacin da "svi cete vi gorjeti u paklu". To jednostavno izbija iz tipa i on to nije u stanju sakriti u svojim recenicama.
Smijesno...
Ovo apsolutno potpisujem, čitao sam tu knjigu i ubijao se od smijanja hehehehe... Još k tome tip opisuje neke bendove tipa Nazareth, THE EAGLES (HAHAHAHA) itd. Hehe, ja sam slušao a nekad si i sad pustim najbrutalniji death ili black metal tipa Dying Fetus, Forlorn ili nešto deseto pa se smatram ispunjenijim ljubavlju, tolerancijom i što je najvažnije zdravim razumom nego mnogi drugi hehe...
Ajd ne seri, prodani prog rokeru

:o
Knjiga je stvarno smece. Mislim da mi jos uvijek ima pocasno mjesto u podrumu izmedju starog vodokotlica i bora na rasklapanje

Smatram da bi goru knjigu od ove mogao napisati samo trojac Culic / Glavan / Semencic. Pitam se samo zasto se nitko u tom moru neznanja o metal glazbi nije zapitao koliko je metal ko cjelina najblizi temama o kojima se govori na ovom forumu. Evo par primjera :
Hypocrisy - na albumu " Fourth Dimension " govore o mutilacijama, otmicama, zavjerama, Draco rasi...Na albumu " Abducted " ne trebam ni pisat o cemu govore. Glavni " hit " sa albuma je " Roswell 47 " .
Evergrey - band koji je cijeli opus podredio greysima i zrtvama otmica vanzemaljaca.
Therion - " Sirius B " i " Lemuria " - nazivi su dovoljni
Bal - Sagoth - " Black Moon Broads Over Lemuria ", " Atlantis Ascedent "
Paradise Lost - " Draconian Times "
Katatonia - " Ihva Elohim...The Arrival "
Zatim bandovi poput Illuminate, Reptilian te gomila novijih prog power i melodic death izvodjaca imaju barem jednu pjesmu na albumu koja tematski ima veze sa teorijom zavjere ( bilo intraterestrijalne bilo ekstraterestrijalne ), dok se doom, gothic i post black metal izvodjaci sve vise bave pitanjima ezoterije.
Dakle, " bauk " u metal i rock glazbi krije se samo u neznanju onoga koji ga trazi