Neno0801 je napisao/la:
Pozdrav svima.Ima li itko saznanja kako srebrna voda utječe na akne i prišteve,kako na licu tako i po ledjima.Unaprijed hvala.
saznanja sa terena ukazuju na to da srebrna voda utiche veoma loshe na akne i prishteve,pogubno chak,jer ih nemilosrdno unishtava,
mada ne uvek
to valjda zavisi od jachine i kvaliteta s.vode
kao i od razloga i korena manifestiranja tih promena na kozi
recimo postoje zadivljujuci primeri gde je nanoshenjem srebrne vode potpuno unishten herpes u samom procesu nastajanja,
shto ukazuje na jachinu s. vode,
jer herpes je zilav kuchkin sin i kovencionalna sredstva mu ne mogu bash nishta u tom pochetnom procesu izrastanja,tek kad za par dana potpuno izraste i sazri,konvencionalna sredstva ubrzaju njegovo dozrevanje i raspad,shto bi se svakako desilo ali mnogo sporije,dakle tu pochinje i zavrshava dejstvo konvencionalnih preparata,
dok je s.voda zaustavila rast u samom pochetku, par sati nakon nanoshenja s.vode umesto pochetka izrastanja se videla samo crvena flekica,kao osnova na kojoj je promena pochela ,a nakon josh jednog nanoshenja i josh par sati ni te crvene osnove nije bilo,kao da herpes nikad nije ni pocheo da izrasta
ali,postoje i primeri kad s.voda ne pomaze,ili pomogne privremeno pa se problemi opet vrate,
zato...
Vicke_bg je napisao/la:
Ono što bih ja uradio, jeste da odeš prvo kod nekog dobrog, proverenog kozmetičara, koji neće da ti stavlja neke revolucionarne stvari na lice, već obične, old school stvari. I posle toga nastaviš sa srebrom i mislim da bi to bio pun pogodak.
... se i meni chini da je kombinovanje pun pogodak
a kad smo vec kod obichnih,old skul stvari,
najstariji lek,bar shto se tiche sachuvanih zapisa tih starih shkola,kao i usmenih predanja sa kolena na koleno,
za sve promene na kozi a i mnogo toga usput
je
Urinoterapijahttp://www.galaksija.info/forum/viewtop ... 52&start=0do sad(od letos) sam kombinovao
s.vodu u koju je ukapan i
vodonik peroksid sa
Urinoterapijom,a od pre 20 dana sam u kombinaciju ukljuchio i chudotvorni
MMS i za sada su iskustva tog kombinovanja veoma povoljna

,elementi kombinacije,ne samo da se ne ometaju vec naprotiv,pomazu se medjusobno pospeshujuci rast efekata i olakshavajuci odvijanje svih procesa chishcenja tela i dushe
enpapier je napisao/la:
Ajde baš javi kako ti ide, ja nemam rupe, nego imam dosta tih sitnih po bradi i čelu.. Stalno idem od jednog do drugog doktora i svatko svoju priču tepe i svoje proizvode daje..
zato je najbolji onaj sopstveni,nasushni prozvod,koji ima sve to shto trpaju i prodaju u tim skupim kremama,i josh vishe i bolje i prirodnije od toga
ne trebash nikome verovati,prochitaj temu,probaj
posle nekoliko dana sa Urinoterapijom zaboravicesh da si ikada imao akne
ako zazelish da ih se secash,onda se pre toga slikaj
POzdrav