Sada je: pon maj 12, 2025 9:48 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned apr 26, 2009 5:17 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
Ali i ja sam na 7:20 gledanja pa se ipak ne osecam imuno na smrtonosne boleshtine :-) to kazhem.

i widim ne cwates od srece i euforije poput cybermikana... :wink: :glasses7:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 26, 2009 5:29 pm 
Član foruma

bad.ass je napisao/la:
Valjda? je napisao/la:
Ali i ja sam na 7:20 gledanja pa se ipak ne osecam imuno na smrtonosne boleshtine :-) to kazhem.

i widim ne cwates od srece i euforije poput cybermikana... :wink: :glasses7:

Ima pozitivnih efekata, ne kazhem. Stvarno, razlika se oseti - ali kod mene nije bash toliko drastichna kao shto miki kazhe da je kod njega.

Shto se mene tiche daj Bozhe da je HRM u pravu ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 26, 2009 5:29 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
Ne miniram temu. To sasvim lepo mozhe da bude i shirenje lazhne nade... stvarno si dobronameran , vidim ... Ali i ja sam na 7:20 gledanja pa se ipak ne osecam imuno na smrtonosne boleshtine :-) to kazhem.

Cekaj malo... znaci ako se ti osecas imun onda si imun?

svasta!!!

nemoras se osecati imun ti jesi vec imun jel si primio izmedjuostalog sungazingom D vitam u sebe i druge poklone sungazinga!!!

http://sunlightenment.com/the-fats-synd ... ar-energy/

http://sunlightenment.com/vitamin-d-phy ... vitamin-d/

http://sunlightenment.com/does-too-much ... -melanoma/

http://sunlightenment.com/new-evidence- ... ncy-to-ms/

YES!!!

you have media "warning" to put a sun glasess and offcours dont recive that kind of vitamins, and you can be infected with any desiasess, and this don´t go directly to sun light until 10- 16 o´clock ... WHY???

http://sungazingsolarnajoga.ourtoolbar.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 26, 2009 7:48 pm 
Član foruma

ja mislim da sam upravo prezivela taj meksicki virus, sve isti simptomi, dok nisam uzela MMS nisam mogla da spustim temperaturu. Jos me boli kad udahnem.
Ali ovo da na selu stari ljudi gejzuju mi je totalni SF, ja sam vec unapred znala reakcije u fazonu ma daj, opet neki tripovi, smeh i ostalo.......
U ovim mojim uslovima nikad necu stici do 15 minuta, ne mogu da se skoncentrisem kad me gledaju ko da sam neki psihopata

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 26, 2009 7:55 pm 
Član foruma

cinkoksid je napisao/la:
ja mislim da sam upravo prezivela taj meksicki virus, sve isti simptomi, dok nisam uzela MMS nisam mogla da spustim temperaturu. Jos me boli kad udahnem.
Ali ovo da na selu stari ljudi gejzuju mi je totalni SF, ja sam vec unapred znala reakcije u fazonu ma daj, opet neki tripovi, smeh i ostalo.......
U ovim mojim uslovima nikad necu stici do 15 minuta, ne mogu da se skoncentrisem kad me gledaju ko da sam neki psihopata
đ

nikad ne reci nikad! moja mama od 64 god. sa sela je na 9 minuta vec !!!

i daj bre, sta si bila u meksiku i bila si izlozena svinjskoj gripi? imas li ti imalo smisla za ozbiljnost kada je to potrebno???

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 26, 2009 8:13 pm 
Član foruma

cybermikan je napisao/la:
đ

i daj bre, sta si bila u meksiku i bila si izlozena svinjskoj gripi? imas li ti imalo smisla za ozbiljnost kada je to potrebno???

Ma mrtva ozbiljna sam, a nisam ni morala da idem u mehiko kad je grip dosao ovde samo kao i obicno nece da kazu da ne bi nastala panika.
Inace vise nikom nista ne govorim (sem ako pita), gledam iskljucivo svoja posla, ionako vec vazim za mentola jer stalno kao nesto eksperimentisem. Kao da se drugacije moze nesto postici, he who dares wins sto bi rekao del boy

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 26, 2009 8:33 pm 
Član foruma

cinkoksid je napisao/la:
đ

Ma mrtva ozbiljna sam, a nisam ni morala da idem u mehiko kad je grip dosao ovde samo kao i obicno nece da kazu da ne bi nastala panika.
Inace vise nikom nista ne govorim (sem ako pita), gledam iskljucivo svoja posla, ionako vec vazim za mentola jer stalno kao nesto eksperimentisem. Kao da se drugacije moze nesto postici, he who dares wins sto bi rekao del boy

Radi samo siguran sungazing, obavesti ljude na vreme o ovim vestima to je tvoje, a da li ce oni prihvatiti i biti spaseni to je na njima!!!

Ti samo radi siguran sungazing, i ne brini se ni za sta... uzivaj u celom procesu!!!

:wink:

Vrh

Naslov: aloha
PostPostano: pon apr 27, 2009 1:22 pm 
Početnik

ja sam skuzio od kad sun gejzam a vec gejzam oko 3 mjeseca da kad drzim mob previse u istom đepu i kad mi više puta zvoni da mi se taj dio tjela ful zagrije i pocme me peci i cak sam ga znao bacat na pod koliko me je peklo, tako da ga sad furam sto dalje od sebe... koliko je to moguce , možda se to već nekom događalo .... :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 27, 2009 3:51 pm 
Član foruma

To je itekako moguće ako imaš Kineski telefon.
Do sada je u Kini troje poginulo a desetak ranjeno od eksplozija njihovih mobilnih telefona. Zato im savetuju da ga ne drže mnogo na suncu, kad se puni da stoji malo dalje, da ne razgovaraju mnogo dugo na jedan poziv itd.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 28, 2009 7:08 am 
Član foruma

PROGLASEN JE CETVRTI STEPEN OD MOGUCEH 6 UZBUNE OD SVINJSKOG GRIPA!!!!

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=357744

SZO: Četvrti stepen uzbune
28. april 2009. | 00:42 | Izvor: Beta
Ženeva, Njujork -- Svetska zdravstvena organizacija podigla je nivo moblinosti povodom pojave svinjskog gripa sa trećeg na četvrti stepen. Broj obolelih raste.

Vršilac dužnosti zamenika generalnog direktora SZO Keidži Fukuda izjavio je da je ova odluka doneta na sastanku komiteta za hitne slučajeve zbog potvrđenog porasta broja ljudi obolelih od ovog virusa.

Podizanje nivoa uzbune sa trećeg na četvrti stepen označava da je SZO potvrdila epidemiju novog gripa u ograničenom broju oblasti, da je verovatnoća pojave pandemije porasla, ali da pandemija nije neizbežna, javile su svetske agencije.

Nivo uzbune pet znači da SZO priznaje da je epidemija zahvatila mnogo širu oblast.

Na osnovu sada dostupnih podataka SZO smatra, kako je naveo Fukuda, da zaustavljanje epidemije nije moguće i da se treba koncentrisati na umerenije mere borbe protiv širenja bolesti.

Takođe ova organizacija ne preporučuje zatvaranje granica ili ograničavanje putovanja, ali poziva sve zemlje da se pojačano pripremaju za evenutalnu epidemiju gripa. Preporučuje se osim toga rad na godišnjoj vakcini protiv virusa A/H1N1, s tim da se stalno prilagođava novonastaloj situaciji.

SAD: Raste broj obolelih

Broj obolelih od svinjskog gripa u SAD neprestalno raste tako da je u Njujorku najverovatnije sada već 45 ljudi obolelo, u Kaliforniji osam, a u Teksasu troje.

Gradonačelnik Njujorka Majkl Blumerg je izjavio da su najnovije analize uzoraka obolelih učenika iz škole "Sent Frensis" u Freš Medouzu u Kvinsu pokazale da je 28 učenika definitivno obolelo od svinjskog gripa, a da je njih još 17 verovatno obolelo.

On je dodao je da su laboratorijske analize potvrdile pretpostavku da će broj obolelih da pređe 100 u toj školi, ali da je dobro to što je ova epidemija izgleda ograničena samo na tu školu.

Zdravstveni zvaničnici oblasti Sakramento u Kaliforniji potvrdili su osmi slučaj svinjskog gripa.

U pitanju je učenik jedne škole i to je prvi slučaj ove bolesti u severnom delu Kalifornije. Dosadašnjih sedam slučajeva su registrovani u San Dijegu i Imperijal oblastima koji su uz granicu sa Meksikom.

Zdravstvene službe Kalifornije proveravaju da li je kod još 12 prijavljenih slučajeva obolevanja zaista u pitanju svinjski grip. Teksaške službe zdravlja potvrdile su treći slučaj zaraze ovom bolešću. Sva tri obolela su učenici srednje škole "Bajron Stil" u oblasti Gvadalupe u blizini grada San Antonio.

Od svinjskog gripa u Meksiku je tokom jučerašnjeg dana, kako se pretpostavlja, umrlo 149 ljudi, a pored Španije, virus se pojavio i u Velikoj Britaniji.

Mi vam kazemo opet da samo gledanjem u sunce vam jaca IMUNITET do maksimuma i da je NEMOGUCE da se razbolu oni koji gledaju u sunce od BILO kakvih bolesti!!! Samo vi gledajte u zenske grudi, to je lepo ali vam nece pomoci u ovoj posati!!! Ko ima u opste ima usi da cuje i oci da vidi!!!?

ODGOVOR NA PITANJE U ORIGINALU!!!

any one who does sungazing will be free from that diesease. even a little sg is enough. people who are effected must do sg and they will be cured. people who do sg need not worry at all ok

PREVOD:

SVAKO KO RADI SUNGAZING CE BITI SIGURAN OD OVE I DRUGIH BOLESTI. CAK I KO JE NA SVEGA PAR MINUTA (MALO VREMENA) CE BITI POSTEDJEN. LJUDI KOJI SU ZAHVACENI OVOM POSASTI MORAJU DA RADE SUNGAZING KAKO BI BILI IZLECENI. LJUDI KOJI RADE SUNGAZING NE TREBA DA SE BRINU NI STA!!!

Ovo je za one koji imaju oci da procitaju i da se osveste, sungazingom NISTA ne gubite, bez sungazinga SVE gubite! Odluka je na vama!!!!

stizu nam potvrde sa raznih krajeva sveta o izlecenjeima ljudi koji su imali rak, sidu... koji su GLEDALI u sunce samo na kratko vreme, zato HRM moze sa sigurnoscu da kaze ove stvari! Culi ste da su neki preziveli i pticiji grip, sta mislite zasto? A sungazing se siri svetom!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 28, 2009 9:56 am 
Član foruma

ode i ova tema u fundamentalne/fundamentalistichke svinjarije :twisted:

:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 28, 2009 10:15 am 
Član foruma

nat je napisao/la:

Mislim da bi trebalo temu preimenovati u: Sigurni sungazing i novosti iz svijeta :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 28, 2009 10:30 am 
Član foruma

hybrid je napisao/la:
nat je napisao/la:

Mislim da bi trebalo temu preimenovati u: Sigurni sungazing i novosti iz svijeta :lol:
=D>

Tema je hranjenje suncem, a pod tim spadaju SVE stvari oko toga, pa i iskustva, dnevnici, saveti, upozorenja i vesti, dakle obavestavanja, benefiti sungazinga itd. sve sto je vezano za temu!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 28, 2009 1:24 pm 
Početnik

a zanima me jel netko primjetio ovu (relativno) novu reklamu za ono smece od coca-cole zero? znate ono kad jezik sarkasticno kaze oku "odi zuri u sunce ... ili tako nesto" . uvijek kad to vidim spopadne me neki izrazito jak osjecaj da ta recenica nije slucajno stavljena tamo, vec da je rijec o klasicnom NLP-u... mozda se svjetska elita stvarno boji sve vece rasirenosti sungazinga...

btw, ja sam bio na 15 minuta prosle godine al onda je dosla zima.. tako da sada krecem ispocetka :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 28, 2009 1:28 pm 
Član foruma

Comrade je napisao/la:
a zanima me jel netko primjetio ovu (relativno) novu reklamu za ono smece od coca-cole zero? znate ono kad jezik sarkasticno kaze oku "odi zuri u sunce ... ili tako nesto" . uvijek kad to vidim spopadne me neki izrazito jak osjecaj da ta recenica nije slucajno stavljena tamo, vec da je rijec o klasicnom NLP-u... mozda se svjetska elita stvarno boji sve vece rasirenosti sungazinga...

btw, ja sam bio na 15 minuta prosle godine al onda je dosla zima.. tako da sada krecem ispocetka :D

TI trebas da radis po 1 minut na dan sve dokle ne stignes do vremena na kojem si prekinuo!!! Kada dodjes npr. na 15 minuta onda opet ides 1. dan 15 min i 10 sek. 2. dan 15 min i 20 sekundi.... Dakle ne kreces opet od 10 sekundi!!!

Vrh

Naslov: aloha
PostPostano: uto apr 28, 2009 2:30 pm 
Početnik

ajme kad ce ta 2012 više neda mi se čekat!!! i da sun gejzing je nesto najbrutalnije sto sam ikad radio u zivotu... i da pazite sto želite jer bi vam se moglo to i ispunit..... sretno svima i sve najbolje vam zelim i puno kozmičke ljubavi vam šaljem iz hrvatske................... peace and love!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 28, 2009 2:48 pm 
Član foruma

Comrade je napisao/la:

Pa meni je ta reklama zakon! Ja sam to shvatila kao, idi gledaj u sunce, jer to je nesto sto bi oko trebalo da radi jel?
Pa zar zimi ne moze da se gleda? Iako je oblacno ali valjda stize nesto do nas dole?
Inace moj nick "cinkoksid" je pasta koju sam stavljala ranije u krem za lice pre nego izadjem napolje jer cinkoksid na na mehanicki nacin (za razliku od ostalih uv filtera koji to rade hemijski) blokira UV zrake i to sav spektar. To je iz perioda fobije od sunca :oops:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 29, 2009 8:31 am 
Član foruma

63. dan (jutro) 25. april 2009. god.
10 minuta i 40 sekundi!
Nakon sungazinga gde je bilo vise oblaka nego sunca video sam kada sam zatvorio oci tamno plavu boju i dve crvene linije koje su mi setale ispred ociju, bilo je predivno!

64. dan (jutro) 27. april 2009. god.
10 minuta i 50 sekundi
Gledanje u sunce 2h posle izlaska sunca jel je bilo oblacno vreme ali i cimer mi je jos spavao u sobi pa nisam mogao da pristupim na terasu, inace se iz moje sobe vise ne vidi sunce u ovo doba godine. Povremeno sam zaklanjao rukama sunce ispred svojih ociju jel je bilo bas jako UV je bio na 0! Kada sam odgedao svojih 10 minuta i 50 sekundi sklonio sma pogled i video ogromno crvenilo i manji svetlo plavi krug i manji zeleni u njemu.

65. dan (jutro) 28. april 2009. god.
11 minuta!
Malo kasnije sam gledao u sunce (pola sata nakon sigurnog sata), jel je bilo oblacno i vetrovito vreme, za vreme gledanja drzao sam ruke iznad glave a naspram sunca, te sam kroz prste gledao u sunce jel je bilo poprilicno jako. Nakon gledanja sam zatvorio oci i video slabije crvenu boju ali opet mi se pojavila svetlo plava kockica unutar tog crvenila.

66. dan (jutro) 29. april 2009. god.
11 minuta i 10 sekundi
Pocecu od pocetka za danasnji dan. Sinoc sam sanjao da pevam na mikrofon, sa jos dvojicom (SVASTA)!!! celu noc sam samo to sanjao, mozda ne bi to bilo tako cudno da nisam kada sam ustao primetio da sam potpuno promukao i da me je grlo bolelo, pogotovo kad sam uzeo gutljaj vode! Spakovao sam se i otisao na plazu na Dunav- Kamenjar kod Novog Sada biciklom. Nasao sam pomesanu zemlju sa peskom bez trave, skinuo patike i carape, stao, ispravio kicmu i odradio ekstra sungazing, tokom sungazinga polozio sam ruke na bolno grlo i zapovedio u ime PRASTVORITELJA (vi ga zovite kako vama odgovara, jednog i jedinog koji je sve stvorio) da bol ode iz mog grla i nestane, i tog momenta je ista nestala kao rukom odnesena!!! Zavrsio sam sungazing i drzao zatvorene oci sve dok sam video ogromnu crvenu povrsinu koja se okretala suprotno od smera kazaljki na satu, i manji krug u sredini svetlo plave boje koji se okretao suprotno od crvene, znaci u smeru kazaljki na satu. Kada sam otvorio oci odmah sam pozvao mamu i rekao joj sta sam sanjao... ona mi je u tom razgovoru rekla i da moja rodjena sestra radi sungazing i da je danas na 100 sekundi (za 10 dana sto je i normalno), jako sam se obradovao toj vesti. Seo sam na bicikli i sa slusalicama u usima od mp3 plejera krenuo dalje da se vozim putem po ritu, i uzivam u trenutku i muzici. Odjednom su pocela da me jure dva agresivna psa da laju na mene i da me smaraju, stao sam, priblizio im se, ispruzio dlanove prema njima i zapovedio im da se smire i budu mirni gledajuci ih u oci, tog momenta su oba legla dole i spustili su svoje glave, bili su mirni. Seo sam na bicikli a oni su i dalje nastavili da leze dok sam se ja odvozao dalje... Jucer sam bio kod druga, pogledali smo zajedno Hirin interviju i Jackoba Libermana, drug mi je rekao da i on krece od danas da radi sigurni sungazing. Pre neki dan mi je i drugi drug rekao da je poceo sungazing i da je vec na 130 sekundi (13 dana) da se oseca opusteno i smireno i da uskoro krece i njegova mama jel je zena videla ogromne promene u njemu, posto mi je taj drug zivac ne vidjeni, jako lako plane i poludi...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vrh

Naslov: Aloha
PostPostano: sri apr 29, 2009 10:19 am 
Početnik

evo vam jedan dobar link s znanstvenim činjenicama koji su potvrdili i doktori i znanstvenici kakav utjecaj ima sun joga na tijelo ....... http://cybermikan-sungazing-srbija.webs ... nloads.htm pozdrav i puno ljubavi vam šaljem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 29, 2009 6:37 pm 
Član foruma

....

ladno si pevao u snu :lol: :shock:
pa nemoj da gledas van sigurnih sati, zar nije bolje da preskocis koji dan ako se nema uslova, sto je sigurno sigurno je

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.