Pozdrav, dobri ljudi.
Tek sad primijetih da postoji ovaj topic, kad se zakačim za neku temu od 40 str., ne puštam dok ju ne probavim, pa mi se pogled nije spustio on it.
Val.hr, Galaksija.com su gozba za mene. Pohvala svima koji su upleli prste.
Student (apsolvent), 25 god., Zagorec, volim čist zrak (pogotovo sad nakon proljetnih kiša), životinje su zakon, treba poštivat sve živo jer kao što znamo, sve je Jedno, a ja sam jedan tip koji voli čitat, voli prirodu, u srce me pikne nepravda, a i pokoja curica

, ponekad mi je kompanjon nesanica, još moram dokučiti kaj želi da joj dam, volim koristiti sva svoja čula najbolje što mogu, samo da ih imamo još više!!!
Za one koji su u bedu, depresiji - smatram da je uvijek korisno na pameti imati misao da medalja ima dvije strane, ovisi o nama kolko, kako i s kim ćemo boravit na kojoj strani medalje.
Palo mi na pamet upravo - u Indoneziji plaču kada se čovjek rodi, a slave kada umre.
Knjiga koja mi je otvorila horizonte i nove svjetove i koju toplo (ma vruće) preporučam je: Dan Millman - The Way of the Peaceful Warrior (ima na hrv., ima na engl. kao audio book, ima film po knjizi).
Ne volim površno čitat, pa mi je trebalo koji sat da prođem ovih 40 str.,
ali izdvajam delfine, tibetanske zdjele na kojima se svira

))
Arja, osim što volim tvoje postove, sviđa mi se i avatar, a vuče me na Animatrix (animirani film), ali kao da nije.... pa otkud je??
Nastavite svi sa dobrim djelima...