Sa znanjem, dolazi i nuspojava koja se zove koriscenje tog znanja. Kad ga strpas dovoljno u sebe, sam od sebe pocnes radit neke stvari.
Jedina zastita od lizzija i ostalih nadobudnih entitea jest sreca, pozitiva, znanje i ne samo filozofiranje. Sto vise si pozitivniji, to vise oni nestaju jer eto, frikvencije vam se vise ne podudaraju. No dat ce sve od sebe na jedan svoj unikatan nacin prije da te zblokiraju da ne dodjes do toga. Kad dodjes, ti odlazis, oni ostaju.
Zapravo i opd i ops i sve zivo i nezivo sto postoji, tu je i ovog momenta sada... Mi smo ti koji misle da je proslost buducnost vrijeme, treba nam, cekaj itd...
I da, nista ti ne mogu. A gledaj sada ovo.... Par scenarija.
Ako dodju po tebe, odvedu te...
1.) Odveli su tvoje fizicko tijelo. Tad ce i tvoj mozak biti svjestan da je sve sto si je rekao istinito i krenut ce... Doduse instantno... Da ga vidis, samo bi se transformirao u OPD ako si dosao do te granice ili ako i nebis se transformirao, samo bis poceo istinski ne vjerovat vec znat da je sve istina. - To njima ne ide u korist jer od tog momenta ti si slobodan.
2.) Ako te doma i napadnu i 'ubiju' samo ce ubrzat proces tvog osvjescivanja i otici ces na drugu stranu. Tu se ne radi o obicnoj smrti covijeka. Tu se radi o smrti covijeka koji zna da je entitet. U tom slucaju, ops-ovci gube kandidate te se isti vise ne vracaju ovdje. Idu dalje u vecini slucajeva. - to opet nije njima u korist
3.) Ako te puste i samo te 'pikaju' iz zasjede, tad su sigurni u 2 stvari..
3.1.) Ili ce uspijet pikanjem da se vratis u hrdo
3.2.) Ili ce ti trebat jako dugo da odes ca sto njima odgovara jer ce malo duze crpit tvoju energiju nego u ova gore dva slucaja.
S toga, oni tebe nece dirat, zajebavat hoce ali dirat nece.
4.) Losi entiteti ovog svijeta pojavit ce se pred tobom u 2 solucije.
1.) Ako si toliko osvijesten a toliko los pa te zele ubacit u njihov odred.
2.) Ako prevrsis po njima sve mjere i totalno razdrmas njihove temelje tj. temelje njihovog rada... No to su ljudi recimo poput icke-a. No ajde mi recite jednu stvar. Sta bi itko od vas mislio da sutra icke umre. To nebi islo u korist reptila vec kontra toga jer bi previse ljudi pocelo znat stvari.
U kojem god slucaju, njihovo otimanje je bullshit kao i smrt itd... Nego valjda? Jel made in china ili USA? Lol