Odin je napisao/la:
Koliko ja znam Anunaki su dobri,oni su rasa znanstvenika.Stvorili su crnu rasu.Ne treba ih mješati sa drako bićima.
Pa ne znam baš koliko dobri i za koga

Ako je vjerovati nekim "medijima" (i ako se ispravno čita Sitchin i Biblija) onda za Zemljane sigurno nisu!
A to što su dečki tu navodno "glumili" znanstvenike igrajući se ljudskom DNK im nikako ne osigurava garanciju dobrote
Uostalom, lijepo se vidi na pločama iz Sumera i Mezopotamije tko je pod čijim nogama.
Anunnaki (biblijski Nefilim)
U pet navrata reptoidi su dovodili na vašu planetu i bića koja su vaši preci zvali Nefilim. To su bića 3-ćeg denziteta, ponašaju se slično kao policija tj. vrlo su slični onome što se u Njemačkoj nekad nazivalo Gestapo. U stvari, i sam uticaj na Hitlera od strane reptoida, bila je glavna proba u pripremi za ovo što će sada da uslijedi. One kamene glave na Uskršnjim Ostrvima predstavljaju upravo entitete iz grupe Nefilim.
Reptoidi su čak pokušali da kreiraju jednu "Master" (gospodarsku) rasu nasilnom inseminacijom žena nefilimskom spermom. Ti divovi nisu mogli da se održe jedan duži period na Zemlji zbog posljedica gravitacije na njihova ogromna tijela. I ta grupa, Nefilim, trenutno je na putu ka vašoj planeti, i oni «putuju» na ovom talasu i mogli bi da izvrše invaziju vaše planete za nekoliko godina.
....
Laura Knight-Jadczyk i Henry See
>svjesnost.com<
Pitanje: Jesu li Nefilim bili tu prije 9 do 12 tisuća godina?
Odgovor: Zadnji put. Bili su ovdje pet puta. Vratit će se.
P: Nefilim će se vratiti?! ( bila sam blago rečeno šokirana ) Gdje se trenutno nalaze?
O: Orion.
P: Žive u sazviježđu Orion. Na kojem planetu?
O: Nemaju ga. Trenutno su na putu.
P: Cijela ta skupina je na putu?
O: Tri vozila.
P: Koliko ih ih ima na svakom vozilu? ( u ovom trenu moj glas je podrhtavao )
O: Oko 12 milijuna.
P: Dolaze nam pomoći? ( Nadala sam se )
O: Ne. Val, skupina kometa, svi koriste istu energiju.
P: Koriste iste energije da što?
O: Prođu kroz prostor/vrijeme
...
>svjesnost.com - The Wave Series - Laura Knight-Jadczyk<