Već neko vrijeme sam član stranica kao što su Saviours of the Earth (Save yourself by loving yourself – lightworkers united to save the world) i 2012.Evolution. To su stranice gdje se sreću ljudi iz svih djelova svijeta kako bi kao što mi ovdje radimo, djeleći informacije i družeći se, radili na podizanju individualne i samim time kolektivne svijesti. Pojedini članovi su toliko angažirani da pokušavaju čak razviti tehnologiju koje bi pomogle podizanju frekvencije kako ljudi tako i same Zemlje, neki su i uspjeli. No da ne duljim previše, ono što želim reći da ljudi tamo zaista aktivno rade na podizanju naših frekvencija, pronalaženju kojekakvih načina i fascinantno je to da među njima ima tako dobrih ajmo reći self-evolved znanstvenika koji pokušavaju pronaći način kako se oduprijeti negativnom bombardiranju svakodnevnice, kao što su recimo frekvencije koje se koriste za manipaluciju ljudima putem medija, najviše tv i radio prijemnika! Sad dok ovo pišem me čak podsjetilo na jedan dio donositelja svitanja gdje je rečeno (ako se ne varam) da će doći dan kada će članovi obitelji svjetlosti „podzemnim“ putem razvijati tehnologiju i djeliti je međusobom i samim time se boriti protiv prisutnih sistema i frekvencija koje emitiraju.
Razlog zašto sam počeo ovaj topic je taj što sam pretražujući tu stranicu naišao na korištenje takozvanih “Ancient Solfeggio” Ascension Frequencies. Bacam copy-paste na engleskom, ako nekome engleski ne ide najbolje, javite, prevest ću!
The “Ancient Solfeggio” Ascension Frequencies are frequencies that can start your ascension process.
How these different types of tones affect our health
Consequently, since all music in our contemporary world (from commercials, to modern hymns and symphonies) has been composed utilizing the 12-Tone Equal Temperament Scale, they all have vibrational limits. As a result, vibrational frequency of the tones of modern music can create situations such as "boxed-in thinking," stuffed and suppressed emotions; and fear-based " lack" consciousness—all of which then tend to manifest into physical symptoms of "dis-ease."
This is in contrast to music created from the Ancient Solfeggio Scale, which stimulates the vibration of expanded creativity, easier problem solving and holistic health.
Again, it should be noted that although there are contemporary notes that approximate the Solfeggio tones, they are not the same frequencies as the ancient tones. Example: The Solfeggio tone, Mi. vibrates to 528 Hz. The closest, comparable, contemporary tone is C, above Middle C, which vibrates at 512 Hz. Our research indicates that the vibrational frequencies contained in the Solfeggio tones hold these original healing potentials.
The Six Solfeggio Frequencies include:
UT – 396 Hz – Liberating Guilt and Fear
RE – 417 Hz – Undoing Situations and Facilitating Change
MI – 528 Hz – Transformation and Miracles (DNA Repair)
FA – 639 Hz – Connecting/Relationships
SOL – 741 Hz – Awakening Intuition
LA – 852 Hz – Returning to Spiritual Order
For example, the third note, frequency 528, relates to the note MI on the scale and derives from the phrase "MI-ra gestorum" in Latin meaning "miracle." Stunningly, this is the exact frequency used by genetic biochemists to repair broken DNA – the genetic blueprint upon which life is based!
Sve o njima (povijest cijele priče) možete saznati na dolje priloženom linku...isto tako možete skinuti te frekvencije! Ukoliko se odlučite za skidanje i upotrebu tih frekvencija pažljivo pročitajte sve s tog linka kako bi znali kako rukovati sa zvukovnom datotekom kako bi funkcioniralo (npr. ako prebacite u mp3 format frekvencije neće imati učinka), uglavnom, upoznajte se sa svime prije nego krenete u rad.
http://2012evolution.com/ascension-audio-frequencies/I da, kako ne bi bilo da bacam nešto na forum u što nisam upućen, navesti ću to da sam osobno koristio frekvencije, i da ima nečeg u tome, a ako želite, možete malo istraživati po tim stranicama i vidjeti kakva su iskustva drugih ljudi koji rade na podizanju svoje frekvencije koji su koristili Solfeggio frekvencije.
Lijep pozdrav svima!