[Hahahahaaaa!!!
Sad će morati u Vatikanu napraviti i posebne sletne piste za NLO-e, koji će u velikoj masi pristizati, posebno na mise i slične prodike... sad će jadni Papa morati naučiti i dodatnih 234554 svemirskih jezika da im čestita Sretan Uskrs na njihovom jeziku !!!
Ahahahaahhhahaaa!!!
A u prodaji su i novi lančići sa križem na sebi, posebno konstruiranih za vrlo raznolike tipove vanzemaljaca i napravljeni su od posebnih materijala da bi izdržali sve te svemirske nedaće koje vanzemaljce mogu zadesiti na putovanju iz udaljenih galaksija prema ovamo, na Zemlju, u Vatikan da bi vidjeli Papu i mahali mu svojim čudnim rukama ( i tko zna čime još )... Za one glavate, moraju uzeti 2 metra lančića da im ide oko glave, a za poneke treba potrošiti i do 5 kg zlata da bi se napravio križ i lanac oko vrata. Nefili su u toj grupi. Neke vrste traže da se križ radi od specijalnih kristala jer im metali ne odgovaraju. Kristali će se vješati na špagu ili flaks, pa neće biti bilo kakvih metala na njima.
Vatikan se već počeo pripremati za invaziju vanzemaljaca, i čak planira napraviti papamobil u obliku svemirskog broda, a Mercedes je popušio posao jer su mu svemirci uzeli izradu vozila kojim se Papa vozi po svijetu. Novo vozilo će lebdjeti i tiho kretati se zrakom i Papa iz njega može pozdravljati razdragane gomile koja mu maše, pogotovo kad će ići na putovanja Marsom, Venerom, Jupiterom, a i u udaljenije krajeve našeg Sunčevog sistema... Iduće godine ide na izlet na drugi kraj Galaksije, a za nekoliko godina posjetit će i susjedne galaksije.
Hahahahaaa!
quote]
Aaauuuu otkad se nisam tako slatko nasmejao.Hvala.
Ponekad zaboravim koliko je smeh delotvoran lek za dusu.Sad mi je dusa tako radosna i razigrana nadahnjujuci me da ispricam moje vidjenje ove vesti.
[Da nije tih vanzemljaca, ne bi imali ni Vatikane, Kurane, Biblije, Mormonske Knjige, tj. sve ove sadašnje religije, kojekava Tajna Društva i sve ove mentalne programe koje sada imamo. Možda bi imali i genetsku strukturu koja bi nam omogućila lakše povezivanje sa višim nivoima Svega Što Jeste tj. izlazak iz ove septičke jame. quote]
O DA.Sve su to "plave pilule" samo razlicitih ukusa i dodatnih zacina(obavezno ostaviti i malo istine u gomilama lazi da bi pilula bila sladja!) sa ciljem da nas tako uspavane jos vise podele i zakrve i ... i dalje znamo.
Polazeci od ovoga,krscanstvo(u ovom konkretnom slucaju Vatikan) ja vidim(osobito,gledano istorijski/3Dvreme,od 300 i neke kada su seli i dogovorili se da u vec ionako nekoliko puta preradjenom i zacinjenom svetom pismu(bibliji) ima puno istine,mogu se ovce probuditi i pobuniti pa su to jos jednom razbucali i napisali novije lazi koje su odgovarale tadasnjem stadijumu scenarija postavljanja krscanstva kao cenra moci(drzavne,odnosno carske religije)kao onaj biser sa porezima.tu spada i preuzimanje mitova iz "paganskih" religija koje su itekako bile razvijene u mnogim provincijama tadasnjeg rimskog carstva da bi pagane lakse uterali u svoj tor,mada su taj deo u starom zavetu odradili jos puno ranije ali su zato novi zavet skrojili po svojoj meri.
Kazu da je bilo oko tridesetak jevandjelja(to vam je kao Isusov C.V.)od kojih je pola bilo fejk(kao i kod drugih scenarija,UFO,NWO i sl. vrlo efektna metoda),izabrali su i doradili cetiri a ostalo bacili,spalili,ali prica se da se neki delovi izbacenih spisa jos cuvaju u Vatikanu i jos na ponekim mestima.Od tih nestalih spisa najvise se prica o "jevandjelju po Tomi"(film "Stigmata" R.Sherbedzija)i jevadjelju po Judi(koje su kao nasli pre par godina i spremaju promociju ali se vec godinama svadjaju ko ce pokupiti lovu kad se to objavi pa se zbog toga ne objavljuje dok se ne dogovore oko autorskih prava).
Problem je u tome sto to sto su izbaceni iz finalne verzije ne znaci da nisu fejk.(potpuno ili delimicno)ali to je tema za neki drugi topik.
Zanimljivo je da se i glasalo(znate ono 2/3 vecina i sl.) pa se izgleda dosta toga i provuklo opet i u toj verziji.Onda su Kontrolori pocetkom 17v. dali domaci zadatak F.Beconu da ponovo prevede(napise) Bibliju da bi je prilagodio savremenom engleskom jeziku,i ta je verzija najrasirenija i dan danas(King James Bible).A Frensis se toliko potrudio da je napravio preko tridesetak hiljada "greshaka u prevodu",tako da sad ti vidi koliko je jos tu Istine ostalo
Kao sto rekoh,polazeci od ovoga,Vatikan vidim kao jednu politicku partiju u "parlamentu"-piramidi moci 3D i 4D OPS,ili internacionalnu korporaciju ciji su interesi ugrozeni,pa su sazvali sastanak upravnog odbora(ili CK) i odlucili da krenu sa preventivnim PR(public relations) aktivnostima dok nije kasno jer izgleda blize se "izbori".
Da obrazlozim.
{METODA CRNOG LUKA - by Natalandza
U svakoj zaveri,da bi dobro i dugo funkcionisala,postoji zavera u zaveri u zaveri u zaveri... tako da,da bi se otkrila celokupnija istina treba skidati sloj po sloj po sloj do srzi problema.Nemoj skinut samo prvi sloj i reci,aha,to je to,jer i sledeci sloj je deo zavere,laz.I ,gle,kao i kod crnog luka,u sredini/srzi nema nista-SVE JE LAZ.}
Elem,iako svi centri moci na ovoj planeti rade za iste gospodare,4D OPS, podeljeni su po timovima iz vise razloga:Kontrolori
1.lakse upravljaju Farmom jer kad god im treba mogu suprotstaviti dva ili vise timova da naprave rat i sve ostalo sto cine da bi nas drzali u ropstvu pokorne.
2.Kako ces se osigurati da ce tvoj tim pobediti uvek i u svakoj utakmici?Lako.Kupis sve timove u ligi i ko god pobedio uvek je pobednik tvoj tim(Coca-cola i Pepsi,ali i to je druga tema).
3.Dobro je za kadrovsku politiku,jer gledajuci kako se 3D OPS medjujsobno tuku oko plena i grabljenja vece moci mogu lakse oceniti ko je prikladniji i sposobniji (executiv material) za sledeca scenarija.
4.Upravo postojanjem vise timova uspevaju napraviti taj Crni Luk da bi se sto vise ljudi koji nesto ceprkaju po tome posle prvog ili drugog sloja otkazalo i ponovo uspavalo oblaceci navijacki dres jednog od timova uz obavezno:Ma vidis,ovi su sve krivi a ovi su bolji,idemo za njih navijati.
Ajdeeeeee.... E DOSTA JE BILO!!!
I,da nastavim zasto ja ovu vest vidim kao PR aktivnosti jedne internacinalne korporacije:
Poslednjih godina u opticaju je jedna Nova Plava Pilula -new age religija.
Toliko se rasirila da su navijaci tima Vatikan poceli menjati dresove i prelaziti u tor new age tima.
I sad su se ovi iz SS(strucni stab

) Vatikana uplasili,jer idu izbori,brojace se glasovi,a koliko im je stado - toliki ce im deo kolaca moci pripasti,odnosno, onaj tim koji najbolje manipulise ovcama,cija je pilula najsladja taj ce imati i najveci deo moci.
Ova vest je pokusaj spreciti odliv ovaca u new age tor i privuci ovce iz protivnickog tora.
btw,ova dva tima imaju punooooo dodirnih tacaka,izmedju ostalog,new age tim svojata veliki broj svetaca iz Vatikan tima.Ovi kazu "otimaju nam svetce",a ovi drugi "vracamo mitove gde im je mesto",i za ovo treba imati razumevanja,jer ko ne bi hteo da u svojoj ekipi ima "dream team"
[Kad sam to pročitao ima sam umrit od smija, iako sam zna da će doć do toga, jer je u planu da se preko crkve i predstavi reptilska rasa kao dobročiniteljska.
Kad je moj stari zavarija na tu vijest, onda znajte da ljudi to neće svatit ozbiljno./quote]
Upravo tako,i zato su u panici,jer utakmica jos nije pocela a navijaci im beze na suprotnu tribinu.
U jednom od scenarija postoji i ova varijanta:
Na pocetku utakmice,za podizanje navijacke atmosfere,umesto raspupelih omladinki publiku(ovceeeee) ce zabavljati hologrami sa likom Isusa i Marije(Fake Rapture Scenario).BIG SHOW!!!
Pozdrav i hvala na smejanju,bilo je zaista plodotvorno.
P.S. Oprostite na gomili metafora, kao sto rekoh u svom prvom postu, ne mogu pricati o ovim stvarima osim na ovaj nacin,pa ako vam pase,pricacemo jos,ja sam Natalandza,sakupljac kamencica,shtapova i plavih pilula na putu do Istine,trenutno na "postdiplomskim studijama" na Trecem kamenu od Sunca.