Evo UPRAVO PREVODIM Kasiopejske transkripte i vidim mali "uvod" u debatu o čakrama!!! Baš SAD! Slučajnost ?!? Heh... možda ovo odgovori na pitanje Arwen dor...
P: Vi ste istakli da tu ima neka vrsta veze između lokacije i energije planate. Energija planete je sveukupna oko planete i planeta na nju utječe i na sve što je na planeti, u planeti, na vrhuncima planete i kroz čitavo područje planete. Mi smo na jednoj lokaciji. Kad se ta energija smanjuje i ima tok smanjivanja, ona utječe na posao koji mi ovdje radimo. Da li sam na pravom putu?
O: Blizu.
P: Dobro. Dakle, forme energetskog toka kore, ako se one smanje, mi gubimo snagu... i trebamo povlačiti više snage da bi zadržali konekciju ( vezu )?
O: ?
P: Čak ni neznam što sam rekao! L: Pokušaj ovako. Mi govorimo o oauri. U sistemu aure u fizičkom tijelu, ponekad ona može reflektirati oba stanja, duhovno i fizičko, od osobe. Da li je ova lokacija slična čakri?
O: Ako preferirate, ili drugog.
P: Slično čakri?
O: To su sve samo nazivi.
P: Dobro, dakle to su kao energetski vrtlozi?
O: Dobro...
P: Kao energetski vrtlozi u tijelu, čakre, to je mjesto gdje se energija tijela povezuje s univerzumom. Reci nam o čakrama, S. SV: Ima različitih vrsta. Ima sedam glavnih čakri, pa onih u dlanovima, skoro svaki spoj u tijelu ima čakru... T: Što one rade? L: Mjesto povezivanja? SV: Da. L: Da li o tome govorimo ovdje? Spoju između ovog denziteta i ostalih denziteta?
O: Kao prvo, "čakre" su malo razumljiv i nedokazan fenomen. Sad, one se samo pojavljaju kao egzistirajuće, ali u drugačijim formama nego što to tvrde mnoge takozvane "psihičke" zajednice. Dakle, vidite, otvorili ste opet još jednu "kanticu sa crvima".
P: Pa, crvi su mi! Znala sam da će ovo pitanje trajati cijelu noć! Zašto sam ga pitala? SV: Pa, hajde! L: Dobro, prvi crv... T: Crv broj jedan... J: Crv Jedan... L: ...što je, zapravo, čakra?
O: Energetsko polje koje spaja denzitete jedan, dva, tri ili četiri sa petim.
P: T: Fokusna točka koja spaja denzitete sa 5. denzitetom, kontemplacijskim nivoom?
O: Blizu.
P: Koju svrhu imamo s povezanošću s kontemplacijskim nivoom kroz čakre?
O: Vi ste svi povezani s nivoom 5 u malom valnom ciklusu, pregledajte tekst.
P: L: Da li je svaka čakra vezana uz boju kao što se govori?
O: U nekom smislu, ali nije primarna bit.
P: Što je primarna bit?
O: Povezanost sa fizičkim lokatorom u kojem je otisnuta.
P: Dakle, to ima veze s ovim područjem ovdje? Da li smo opet na mjestu na kojem je kuća?
O: Na fizičkom tijelu, nivoima denziteta od jedan do četiri.
Dakle, ne ovisi da li si organski portal ili nisi... imaš čakre!!! Neke se "vrte", a neke ne kod portala... U biti vjerojatno ovisi od osobe do osobe koje su mu čakre aktivne a koje i nisu baš... Dakle, duša nema direktne veze s tim koje se čakre vrte, a koje ne! Mislim, kao ne znači da ako se nekome vrte sve čakre trenutno, da automatski ima i dušu...
Neznam, možda ovo malo "prosvijetli" stvar. Bar trunčicu...