Odgovor na ovo tje biti malo konfuzan, poshto mi bash ne ide od ruke koriscenje "quote" opcije haha.
Ono prvo.
Ne bas meni da pomogne, nisam se dobro izrazio. Zasto neko pomaze bas tim posrednicima?
Na kraju.. Ako postoje neke vise verzije mene sa kojima sam jedno-znam da bi onaj visi ja pokusao da prosledi sto vise moze informacija,na optimalan nachin, onom nizem, zarad njegovog optimalnog razvoja. Ali to se ne dogadja, ili ovaj nizi ja to nije u stanju da primeti.
(to sto sam naizgled skeptik ne znaci da ne radim na tome da to uspem prepoznati.Samo razmatram sve opcije koje uochim.)
Ukoliko se ovaj ja razvije na optimalan nachin, uskoro ce biti u stanju da iz ovog realiteta pomaze razvoju drugih ljudi, kroz kvalitetniji prenos znanja(ne toliko ni informacija koliko lichnog znanja o nachinu na koji je najbolje poslati neochigledan impuls,koje ce potaci one koji su prestali sa razvojem da nastave,ili ponekom resiti neku nedoumicu)iz onog viseg realiteta. Tako da u sustini chin pomaganja samom sebi(naizgled OPS) prerasta u OPD... Pogotovo ako smo, ne samo ja i moje vishe verzije, nego SVI MI(a verujem da jesmo) Jedno.Tako da ni ne mozhe biti vishe, a ni manje "vrednih". A ako smo svi zbilja JEDNO, po toj logici, ni jedna akcija ne moze biti ni OPD, ni OPS, jer su sve onda okrenute ka univerzumu, ali ostaje pitanje kvaliteta te akcije. Svestan sam koliko ovo glupo zvuchi ali mi se stvarno chini da je tako.
Tretje...to bi bilo chudno iz istog razloga iz kojeg je nekom new age zaludjeniku chudno to shto mi mislimo da su dotichni"zlice" ;p. Kao shto si rekao - zavisi od izvora informacija koji prihvatamo,ili ne.
Ako neko smatra da ce njegov optimalan rast i razvoj biti obezbedjen genetskom manipulacijom nek mu je sa sretjom. Ko zna, mozda nekome i hotje? Mislim da tu niko nishta ne mozhe da tvrdi.
200% sam ubedjen da nam je svima u odredjenom periodu potrebno votjstvo,i pomoc sa strane..Bozhje, od nashih Vishih Ja... Od prijatelja, koji nam je ni ne znajuci, kroz razgovor otvorio ochi. Mislim da je to potpuno nebitno... Tako da ako neko smatra da mu trebaju Reptilijanci i Graysi-neka mu ih. Samo nek drzhe svoje pipke podalje od mene hahahaha

Znam da za mene oni ni sluchajno ne bi bila dobra opcija.
Chetvrto
Ako i jedne i druge teorije pishu ISTI ljudi...
Analogno tome: znam kakvo je misljenje ljudi ovde o ratovima. Podrzavam,100%.
Analogno gledano - podrzati neku "new age" i neku suprotnu teoriju u kojoj su alieni dosli da nas pokarabase je isto kao podrzati bilo koju stranu u ratu - od te dve suprotnosti obe greshe. Bar mi se tako chini..a ometanje je potrebno iz razloga koji sam naveo gore. Verujem da je svaka manipulacija osmisljena od strane ljudi, nekih neandertalaca koji bi da vladaju.. a da nam alieni nisu potrebni za to. Neshto tipa one prichice iz teksta o Insideru - dobili ste alat, a vash je problem kako ga koristite. A mislim da koristimo "Mona Lizu" za potpalu, ili mikroskop da zakucavamo eksere.(u prenesenom znachenju)
Lichno bih iz dubine dushe voleo da greshim ovde... 1000 puta mi je ogavnije da me pripadnik moje vrste tiranishe nego neki hiperinteligentni lizardmen ko zna odakle. Ako su "nashi" u pitanju - stvarno nema opravdanja sto to toliko dugo dozvoljavamo. Ako su ovi drugi-teshim se onim "hiperinteligentni" ;p
Tachno tako kako si rekao, to je "sivo".
Peto.
Uzmi area51, i sve mitove vezano za nju. Sad zbroj sve chinjenice.
Svuda je zajednichko:
Pao NLO
"Ljudi u crnom" se tamo nacrtali malte ne pre nego shto je uvaj uspeo da padne;p
Nekako su uspeli da pokupe SAV video materijal (kao i za 911, uostalom) koji bi pruzhao bilo kakav chvrst dokaz o tome shta se zaista desilo.(pa majku mu zar su ljudi toliko glupi da ne znaju da sakriju parche trake?!?!)
Pogledaj prvi pad NLO-a. Ne znam tachno datum, znam samo da je bilo negde posle drugog svetskog rata.
Sad pogledaj kad je izmisljen radar. Na koji nachin bi ta prvobitna sherpica od radara detektovala NLO koji se kretje MEGA brzo,(pogledaj samo "kratere" sa "slika" pada) pa da "ljudi u crnom" to tom brzinom konstatuju, iskalkulisu gde ce da padne i tamo se, opet, rekordnom brzinom nacrtaju?!
Ako te zanimaju takve prichice - samo kucaj alien theories na netu i uzhivaj gledajutji kontradikcije... I to u okviru jedne te iste priche,a ne njenih razlichitih verzija!! Bezobrazluk...
Ok, sad uzmi u obzir tezu da su sve tipove vanzemaljaca odneli pravac u chuveni hangar18 gde smo MI nad NJIMA (aj malo i to za promenu;p) vrshili eksperimente i radili kojeshta. Ma jeste, ovi sa superiornom tehnologijom od koje bi i Nikoli Tesli poshla voda na usta ni repom da mrdnu za neku "osvetu"(ne verujem da su ljudi na najvishem,ali ni na najnizhem stepenu svesti)..a brate, da se kachi sa toliko tehnoloshki superiornijim bitjima nije lud niko zhiv, a kamoli Ameri koji su vetj tada uspeli da celu planetu drzhe u shaci...
A posle svakog "ufo" crasha nam stizhe sretjna New Agerska vest .. "doshli su da nam pomognu"! Naravno, vlada se pravi neveshta ... tu i tamo nekome iz vlade SAD-a se neshto onako "sluchajno" omakne na tu temu,shto naravno potvrdjuje da ima aliena koliko ti dusha ishte. E, te sluchajne opaske su mi najchudnije. Pogotovo shto ne samo razlichite vladine organizacije, nego ni pripadnici istih organizacija ne mogu da usklade priche po tom pitanju..samo u nekim opshtim crtama. Josh jedan bezobrazluk!
Sad sam vetj smorio sa "dokazima". Ako hoces da saznash vishe prochitaj bilo koji transkript "razgovora sa (van)zemljacima", ali ga posmatraj u kontekstu ovoga shto sam gore napisao..