Sada je: sub maj 10, 2025 5:32 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned dec 28, 2008 7:25 pm 
Član foruma

drug_pavle je napisao/la:
pozdrav svima, moj prvi post ovde, snimljeno polovinom 2006 u Beogradu, sa Kalemegdana prema Novom Beogradu

ti gospu... #-o :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 28, 2009 12:14 pm 
Član foruma

Druže Pavle, mogu ti reći i tačan datum tvojih fotografija. Sećam se tog dana i imam i ja gomilu snimaka od kojih sam neke objavio ovde za potrebe jednog stranog foruma. To je bilo početkom septembra 2006, dve nedelje nakon što sam postavio svoj prvi orgonski top u BG. Bez orgonskog topa nema govora da nebo može tako izgledati pri tom intenzitetu zaprašivanja. Između desetina tragova je konstantno ostajalo čisto plavo a tragovi su ogromnom brzinom transmutirali, što se vidi sa slika. Prethodno, bez topa, nastupalo bi totalno sivilo u kratkom roku. Od tada su chemtrailsi nešto evoluirali, ali nedovoljno da potru uticaj orgonskih topova. Koga zanima nešto više može me kontaktirati privatnom porukom. Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 28, 2009 9:43 pm 
Početnik

gorchilo je napisao/la:
Druže Pavle, mogu ti reći i tačan datum tvojih fotografija. Sećam se tog dana i imam i ja gomilu snimaka od kojih sam neke objavio ovde za potrebe jednog stranog foruma. To je bilo početkom septembra 2006, dve nedelje nakon što sam postavio svoj prvi orgonski top u BG. Bez orgonskog topa nema govora da nebo može tako izgledati pri tom intenzitetu zaprašivanja. Između desetina tragova je konstantno ostajalo čisto plavo a tragovi su ogromnom brzinom transmutirali, što se vidi sa slika. Prethodno, bez topa, nastupalo bi totalno sivilo u kratkom roku. Od tada su chemtrailsi nešto evoluirali, ali nedovoljno da potru uticaj orgonskih topova. Koga zanima nešto više može me kontaktirati privatnom porukom. Pozdrav

Tacno, 03.09.2006. secam se tog dana sasvim jasno, bio sam naprosto sokiran masivnoscu i bezobzirnoscu akcije.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 29, 2009 10:21 am 
Član foruma

Da, ne znam da li se sećaš aviona koji su leteli, bili su jako raznovrsni, neki totalno crveni, neki žuti, neki mali, pa na raznim visinama... gledao sam kroz dvogled. Nikad nisam video ni pre ni posle tako nešto. Džaba, bio im je to spektakularni poraz, od jednog početničkog orgonskog topa koji još uvek služi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 29, 2009 2:40 pm 
Član foruma

Inače, moje dugoročno zapažanje je da orgonski top sam po sebi ne može mnogo učiniti protiv chemtrailsa. On samo obezbeđuje da nebo bude zdravo i čisto, zbog čega prvi tragovi ne uspevaju da se uhvate, i time kupuje vreme dok ne stignu silfovi (sylphs). Orgonski top primarno služi da olakša silfovima posao, tamo gde top postoji oni rado obavljaju svoju ulogu i nisam nikad video da su izgubili bitku. Ponekad se desi da ne dođu (vrlo retko) i tada nažalost nastupa sivilo. Primetio sam, međutim, da se često pojavljuju i pre nego što počne zaprašivanje, pogotovo onih dana kada bude intenzivno, što oni očigledno znaju unapred. Oni su neizmerna pomoć ljudima i planeti Zemlji, i ako biste im uputili zahvalnost od srca kad ih vidite, bilo bi to veoma drugarski. Čitao sam da oni i ginu u tim okršajima. Inače, kad je zaprašivanje intenzivno, preporuka je da se ne izlazi napolje jer je lako zaraditi tešku infekciju ako nemate dobar imuni sistem. Ovoga sam bio svedok više puta.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 29, 2009 5:56 pm 
Član foruma

Pozdrav, Gorchilo.
Jel može o tim silfovima nešto malo više?
Hvala.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 08, 2009 9:09 pm 
Član foruma

chemtrail sam prvi put primjetio unazad nekoliko godina u svom mjestu al najintenzivniji koliko sam skužio u sred ljeta kad su najveće vrućine. Ovo ljeto bude slikao i bavio se tim malo detaljnije jer dosad nisam toliko obraćao pozornost ali sad lagano (otkad sam otkrio galaksiju :D ) drugačije gledam na okolinu oko sebe i lagano uviđam veze u prirodi.
može i mene zanimaju ti silfovi ako nije problem gorchilu :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 08, 2009 9:16 pm 
Moderator

Ima nešto o silfima na ovom linku:
http://educate-yourself.org/cn/sylphand ... ndex.shtml

This is a new index page devoted to examing the recent activity of Sylphs in transmuting, neutralizing, and destroying the noxious substances being sprayed as chemtrails. The deployment of orgone generators has apparently played a significant role in helping to bring about this remarkable development. If you are new to this subject, start by reading the oldest article at the bottom and work your way up to the most recent articles at the top.

Mada moram da priznam da mi mnogo toga tu nije baš sasvim jasno :? . Ne znam šta bi ti silfi u stvari predstavljali i bilo bi zaista korisno čuti mišljenja onih koji se time ozbiljno bave.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 08, 2009 10:24 pm 
Član foruma

Sto spavamo?
Zgodno sto si pronasla i ja bih volio vise o tome cuti..

kao da nasm ova "recesija" spreava da se bavimo pitanjima puta spasavanja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 08, 2009 11:51 pm 
Član foruma

Ma da, to na "educate..." sam našao...
Nego učinilo mi se da neko zna o tome nešto više.
Ispada kao, neka bića iz oblasti "vile i vilenjaci", i nekako me podsjetilo na knjigu, koju sam jako davno čitao i gdje je bilo opisano mitsko biće (kod južnih slovena) što se zvalo "vjedogonja" , "vjetrogonja" ili "stuha", a bio je to čovjek koji ima osobinu , da mu u snu duša napusti tijelo i ode ganjat se po nebu sa ostalima iz njegova roda, ali i sa drugim silama.
Mogao je na primjer, da upravlja oblacima, te tako da svome selu donese kišu, ili šta već treba.
Prepoznavao se po tome što se budio umoran i podbuo.
E , ako se i takvi sada pojavljuju...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 10, 2009 10:19 pm 
Član foruma

I ja sam malo čitao o silfovima. To su elementarna bića zraka (postoje i elem. bića vode, vatre i zemlje). Termin sylph potječe od Paracelsusa. Navodno oni neutraliziraju chemtrailse. Također pretvaraju zrak u vodu tj. stvaraju kišu. U indijanskoj mitologiji postoje bića zvana Thunderbirds (Munjoptice?), a to su veliki silfovi. Ljudi koje je udarila munja su znali postati šamani jer su primili moć Munjoptice...

http://www.bibliotecapleyades.net/sylph ... 6jun04.htm

ovaj lik ima dosta snimki sylphova
http://www.youtube.com/profile?user=Ind ... eos&sort=d

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri mar 18, 2009 6:38 pm 
Član foruma

doista ne znam kada je nebo posljenji put bilo nebesko plavo. jucher sam bio u gorskom kotaru i nagledao se tragova. doista je chundno ili povezano u kolikoj su mjeri bitja ovog planeta bolesna u posljednje vrijeme...

neznam da li je netko spomenuo gospodina clifforda koji aktivno prati i istrazhuje 'chemtrailse' i njihove posljedice desetak godina...

http://www.carnicom.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri mar 18, 2009 8:23 pm 
Član foruma

Neznma da li je tko uspio jedno popodne pratiti od kada nastanu... onako razvuceno spusta se u nize slojeve nego kada su nastali... kao od cigare dim se spusta nisko i gusto.
Ljepo se moze vidjeti ako kojim slucajem jos koji leteci objekat prodje pa se razastre mreza.
Pokoji oblak koji je u slojevima ispod aviona, najblize s njima iz tocke gledista covjecijeg oka kasnije jasno pokazuju da tragovi iz jutarnjih sati daleko su ispod slojeva onih razastrih u posljepodnevnim satima.

Premda je svima jasno da mnoge stvari djeluju na mentane sklopove ljudi nebi se cudio da ovo fiktivno recesicko doba nema veze s time. A dobro se sjecam jedne rijeci procitne na ovom forumu.

Na planeti ima mjesta samo za 3 milijarde ljudi ostalo su sve beskorisne izjelice. Sto je ovoj recenice vise mjesto na materijelanoj razini. Pitam se da li je odrzivo i tih 3 milijarde bez beskorisnih izjelica, s stalalista materijalizma.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 05, 2009 11:10 am 
Početnik

Neka beogradjani obrate paznju na nebo danas, svasta se desava...

Vrh

Naslov: Chemtrails iznad Beograda
PostPostano: ned apr 05, 2009 2:24 pm 
Početnik

Da, da, definitivno nas prskaju necim sto ne valja. Slikala sam danas nebo iznad M.M.Luga u Beogradu i nema sumnje da to nikako nisu obicni tragovi mlaznjaka.

Nebo u 12:18
slika

Nebo u 13:35
slika

Nebo u 14:20
slika

Mozda umisljam, ali osecam i da me grebe grlo danas. Primecujete li i vi neke probleme sa disajnim putevima u vreme chemtrails zaprasivanja?[/img]

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 05, 2009 7:09 pm 
Početnik

Znači prolećno zaprašivanje je počelo! :roll:

I sam jutros oko 7 sati videh nekih 8 linija lepo paralelno poređanih i pomislh ovo nece da valja... I stvarno nebo koje je rano ujutro bilo lepo plavo, posle je postepeno dobilo sive nijanse kao što se vidi na tvojim slikama. Inače imam problema sa grlom i zapusenim nosem već prošle dve nedelje, ali danas ove njihove nano-sonde mi dodatno pogoršaše stanje #-o
A nikako da uhvatim dovoljno vremena na napravim neko orgonsko topče
:)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 06, 2009 8:19 am 
Član foruma

Jedna čudna stvar mi se desila juče.
Stajao sam pored svojih kola na parkingu, kad je počela da pada kao neka kiša ali samo po desnoj strani automobila. Pogledao sam k nebu, ali ono je bilo bez oblaka, samo chemtrails na plavoj (tačnije plavo-sivoj) pozadini. Parking je udaljen od najbliže zgrade 100 m, nema drveća niti ičega odakle su mogle doći te kapljice. I nije bila voda nego nešto lepljivo, auto mi je i danas gusto istačkan (ali samo s desne strane). Napravio sam fotke ali mi trenutno nije pri ruci kabl da to prebacim. Eto ako neko želi da uzme uzorak pre nego što operem kola, nek mi se javi :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 06, 2009 11:22 am 
Administrator

gorchilo je napisao/la:
Eto ako neko želi da uzme uzorak pre nego što operem kola, nek mi se javi :)

Ta supstanca (ili "koktel") ima konzistenciju gela i dosta ljudi se razbolilo dirajući je golim rukama. S tim vezi, pamet u glavu.

(Google search: chemtrails toxic goo)

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 06, 2009 3:50 pm 
Član foruma

drug_pavle je napisao/la:
Neka beogradjani obrate paznju na nebo danas, svasta se desava...

Traje to vec desetak dana, otkako se prolepsalo vreme. Ili se samo sada vidi, za razliku od ranije kada nije moglo od oblaka.

Mene grlo grebe u Beogradu oduvek. Sve i da to nisu nikakvi hemtrejlsi vec obicni tragovi, ruzno je i depresivno. Umesto lepog sijajuce plavog neba imamo ovo olovno, odvratno.

Bar da je uobicajeno smog crvenkasto . . . :mrgreen:

Al smire se oni povremeno, a mocna kosava razduva to preko noci.

Mislim da je efekat na "nesvesnije" mnogo veci od onog na ljude koji zele malo da razmisljaju. Kako? Pa lepo, covek koji razmislja ce da pogleda u nebo da kaze: "Fuj, opet kvare nebo, ne mogu da uzivam, nema veze, bice bolje drugi dan". Covek koji ne razmislja, obican "normalan" covek koji zivi po automatizmu, koga kao lopticu u fliperu udaraju spoljasnji uticaji, nece ni primetiti da je nebo drugacije, samo ce biti nervozniji, depresivniji i stoga jos podlozniji tim spoljasnjim uticajima.

Stvarno, znanje stiti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 08, 2009 3:36 pm 
Član foruma

Ta vasa zagadjena neba...

Pogledaj te ovo: http://news.bbc.co.uk/2/hi/in_pictures/7989948.stm

BTW, nalazim se nedaleko od jednog internacionalnog aerodroma. Mozda je vrijeme da se selim?! :? :wink:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.