Sada je: ned maj 04, 2025 12:38 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 68  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto mar 10, 2009 7:41 am 
Iskusni... Recite mi jednu stvar.

Ja vec neko vrijeme ili sanjam ili doslovce vidim Mona Lisu. Okay, ima ko ideju? Ja nemam. Dodje mi da se smijem samo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 10, 2009 2:48 pm 
Član foruma

noxten kao što znaš svatko ima svoju interpretaciju i nekome nešto govoriti a da nije upoznat s emotivnim,psihičkim i fizičkim stanjem pojedinca je skoro besmisleno.
Meni Mona Lisa predstavlja umjetničko dijelo a recimo s obzirom na to da puno razmišljaš o svojem sajtu-kako da bude to bolji,itd....-pretpostavljam da je to.Tvoja MOna Lisa je tvoj websajt.
Ali u snovima si ljudi često zapamte neke sitnice poput emocija,boja ili nešto drugo.Pokušaj se toga prisjetiti možda ti pomogne.
Moje je sanjanje jako rijetko,ali kao i dada većinu sam ih dobro interpretirao. :thumbup:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 10, 2009 2:59 pm 
Kolos mudro zboris. Moguce moguce. Ima veze sa umjetnoscu... Ma znam no eto tek tako sam pitao da vidim kakve sve ideje mogu past oko takvih snova. Kud mona lisa, mogla se jessica alba pojavit bolje haha.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 10, 2009 6:59 pm 
Član foruma

0 daaaaaa he he he :love11:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri mar 11, 2009 10:54 am 
Početnik

Obzirom da ima dosta zanimljivih snova , evo da i ja ispricam u kratkim crtama svoj san ili bolje, nocnu moru ...

Relativno davno sam to sanjao i radnja se desavala u mojoj kuci (evo sad dok pisem ovo jeza me hvata , imam osjecaj da mi je svaka dlaka na tijelu nakostrijesena) odjednom niodkuda se pojavi nekakvo bice bolje receno nakaza sa crnim ocima, sav u crnini i sa potpuno bijelom glavom bez kose i mislim da sam kako to u snovima biva , dobio informaciju o njegovom imenu , ali sam zaboravio, ako se sjetim reci cu naknadno....Nakaza me pocela ganjati po kuci , i kuca mi se cinila kao dvorac iako je srednje velicine... poslije odredjenog vremena prodje mi misao kroz glavu da je to san i tad sam skuzio da sanjam, u toj potjeri stanem i pocnem se smijati , okrenem se prema njemu , on stoji i gleda u mene... obzirom da sam bio svjestan da sanjam odlucim malo ja njega da ganjam, da bi on pobjegao na balkon i lagano kao pauk pentrajuci se po zidu pobjegao u potkrovlje koje tad nije bilo zavrseno... tad sam se probudio sav mokar od znoja i nisam imao hrabrosti ponovo zaspati ....

Sad me interesuje znacenje ovog sna....

snove o alienima nisam imao kao takve , mozda skrivene poruke imam u snovima, ali moja mati cesto sanja brodove i aliene

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 14, 2009 7:06 pm 
Član foruma

Evo mog sna od juce:

Na cistini, nasred neke sumetine, na nekom visokom zidu ili ogradi od cigala, sedimo moj najbolji prijatelj i ja. Ograda je veoma oronula pa se stalno premestamo da ne padnemo. Moj prijatelj jede "Plazma" keks.

Ispod nas na travi su jedan tigar, jedna macka i jedan cupavi beli pas. Taj beli pas stalno trci okolo, laje na nas i pokusava da nas smakne sa zida. Ja se iznerviram i proderem na njega. U tom trenutku pas progovori i kaze: "pa dajte nam bar da jedemo nesto, dajte bar tu plazmu sto taj jede". Moj prijatelj mu da plazmu i oni sve to lepo pojedu. Tada pas kaze: "a dajte nam jos nesto, jel imate jos plazme?". Mi kazemo nemamo, odakle nam. E tad se pas razljuti i rece: "e jebiga onda, moram i dalje da lajem i da izigravam psa".

Eto, to je san.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 14, 2009 7:44 pm 
Moderator

Evo i mojeg od neki dan, taj mi baš spada u red zanimljivijih snova.

Nađem se po nekom zadatku u nekom vlaku mračnom i čekam, pomalo se bojim, no znam da moram nešto pokupiti.
I dobro, uleti nešto u mene iz mraka, pomalo ružno, znam da je to to, zadatak obavljen.
Odlazim iz vlaka i hodam po stepenicama na ulicu. No usput se neka žena tamo razvaljuje, skida nešto sa sebe, dušu?... ne znam, ali znam da umire.
Viće ona moje ime, zove me. Ja polako shvatio što trebam uraditi, trebam uzeti njenu dušu pošto ona umire. No već imam jednu pa je još jedna problem, posvađat će se u meni.
Počnem je bježati da njena duša ne uleti u mene i naravno raspao sam se na cesti, pao ko žaba........ još jedna duša uleti u mene.
Ja sav u brizi da se te dvije duše ne pomješaju brzo idem tražiti onog kojem predajem duše. Taj "onaj" je ne znam u biti što, ali je nešto mračno, u mračnoj je sobi.
Ispovraćam ja te dvije duše ovaj "mrak" tip pokupi to pa mi vrati jednu dušu, onu prvu da je dalje nosim. Ne znam što je sa tom prvom dušom, možda ne ide ovome mrak tipu, nego nekom drugom. Dalje se ne sjećam što je bilo sa prvom dušom ili bar nisam siguran.

Ima drugi dio sna odvojen, isto u vezi duša i umiranja.
Zbog nečeg sam se morao utopiti u rijeci, i neki glas me je vodio što da radim, kako da se utopim, tipa "plivaj prema kamenu" "primi se za kamen" "zapomaži" "moli pomoć, viči" "potoni" "utopi se".

Ja sam to sve radio i istovremeno se gledao odozgo odnekud, utopio se, umro... i tad mi je glas rekao "sjedni i smiri se". Tad me zapljusnulo iskustvo da sam tako mnogo puta umirao, jako mnogo puta i da sam u biti vječan, samo se fizikalnost zaustavlja pa krene opet, ili možda i ne opet fizikalnost, možda se prijeđe u nefizikalnost. No znam da smrt nije ništa naročito. To je tako nešto tipa "lezi" pa "sjedni" :) pa možda nakon .... umiranja budeš primarno na višem obliku postojanja. To sam tako nekako vidio u snu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 14, 2009 8:31 pm 
Član foruma

Blago vama ljudi, uglavnom ovo sto sam procitao su snovi koji daju skriven odgovor na neka pitanja koja vas sasvim sigurno muce, bilo svesno bilo podsvesno.
Mene takvi snovi najcesce zaobidju.. a i kada ih imam, ako odgovor nije direktan, obicno nisam u stanju da ih prepoznam.

Kolos, sa tobom se potpuno slazem.

Ali, evo jednog kosmara(zapravo, dva povezana) koji sam imao kao mali.. i koji se dosta puta ponavljao.

Naime, kao mali sam imao strah od hipnoze(u chijem je korenu bio strah od kontrole uma). Bojao sam se da cu biti hipnotisan toliko da cesto nisam smeo da gledam "sumnjive" ljude u oci.

Prvi kosmar
Nalazim se u skoli, i penjem uz stepenice na drugi sprat.. 4 doktora idu u mom pravcu, postepeno se razdvajaju da me uhvate i ritmicki me zabljeskuju sa onim otorinolaringoloskim ogledalcima na chelu. Glavni medju njima mi govori
"To cemo resiti hipnozom", bezim pod sto i kad se solidno nagutam straha probudim se.

Drugi kosmar

Setam po gradu ... osetim da mi neko prilazi, okrecem se taman na vreme da vidim transofrmaciju setaca u neko dlakavo,glavato prugasto cudoviste, visine oko 2m, sa onim spiralama koje se vrte ka unutra umesto ociju.
Panicno bezim od njega, gde god stignem, ali on je uvek blizu mene i uvek na istoj razdaljini.

Ovo se stalno ponavljalo, periodicno, jednom mesecno... Jednom prilikom sam shvatio da sanjam. Posto je ovo san, ne moze mi nauditi itd.. pa sam se okrenuo prema njemu. Prisao mi je, i rekao " Plasis se bez razloga, necu ti nauditi. Postojim da bih ti pomogao, stoga cu uvek biti tu i za tebe, ali i za svakog kome sam potreban.Toliko ti sada mogu reci. Kada ti budem potreban doci cu ponovo. Rekao je sve to na nekako cudan nacin,kao da ne zeli da dva puta ponovi rec sa istim ili slicnim znacenjem...Osetio sam ogromnu ljubav i razumevanje prema njemu, i prema svim ljudima koji prolaze pored, a ne vide ga. Tada sam se naglo probudio... a jos neko vreme posle budjenja mi je po glavi odzvanjala rech SHVATI...

Imajte u vidu da sam ovo sanjao kad sam imao 8-9 godina... I toliko ozbiljne rechi jednostavno nije mogao da smisli neki nesvesni deo mog uma, sa obzirom da sam bio toliko mali, i da mi je to bio prvi lucidan san(na zalost, u medjuvremenu sam izgubio tu DIVNU sposobnost).

Sa druge strane - to cudoviste mi se vise nikada nije pojavilo..Tako da ne znam sta da mislim.. Ali,posle toga vise nisam imao kosmare, osim u formi sleep-paralysis-a(sto je gore od bilo kog kosmara..ali i zanimljivije) ili haoticnih snova.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 14, 2009 8:48 pm 
Član foruma

Jos jedna stvar, neko je pominjao lucidan san i astralnu projekciju.. Pitanje za sve koji poseduju bilo koju od tih sposobnosti: Kako razlikovati astralnu projekciju od lucidnog sna? Memorija je paklena stvar, informacije o svemu sto smo bilo kad i bilo gde videli, culi...osetili se nalaze u podsvesti. Ako je tokom sna granica izmedju svesti i podsvesti nestabilna, odnosno slabija - kako neko moze da bude siguran da astralna projekcija nije obican lucidan san dopunjen tim podacima? A astralni odlazak na mesta na kojima nikada nismo bili,ili jesmo samo jednom, secanje upotpunjeno imaginacijom naseg podsvesnog? Ili samo obican nusprodukt jednog od gadnih sleep paralysis tripova.

Ne kazem da astralna projekcija ne postoji, ni slucajno.. to bi mi srusilo pola sveta kao kulu od karata ;p. Samo - kako znati sta je prava stvar a sta proizvod preaktivne maste?
Sigurno da ima ljudi koji su svesno ovladali tehnikama astralne projekcije, ali sam prilicno siguran da je 90% "astralnih" slucajeva u sustini ovo gore spomenuto.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri mar 18, 2009 3:10 am 
Moderator

@Valjda? smatram da te nije ništa zaobišlo i da moraš tražiti što se dešavalo u vezi tih doktora.

Evo jedan san koji je subejktivno trajao čak i više od dana i nisam ga se baš ni usudio negdje stavljati, no evo....
Možda ili sigurno spada u manipulacije i moj "drugi" nočni život, ali eto nek bude tu.
Poslije tog sna sam cijeli dan bio dosta uznemiran i depresivan jer sam se i sebe sjetio u nekoj kadi prozirnoj ispunjenoj prozirnom želatinom, pun priljepljenih nekakvih senzora.
Ko zna što je bilo, vjerovatno sam se i patetično trzao od elektro šokova... čovjek se osjeti tako jadnim.

Evo sna:

Svodi se na to da sam neki programirani vojnik ili nešto slično u bliskoj budučnosti.
Bio sam na zadatku, mislim da je bilo nešto u šumi, lovili nešto. To je jako sakriveno što i kako, no znam da sam morao raditi ono što mi teško pada.
Kad sam se budio kako su mi dolazile vizije, još se radilo da meni da se ubije u korjenu ono što je ostalo u sječanju.

Baza svega je neki kompleks sa uredima, krevetima, kabinama za tuširanje... nije u podzemlju, zgrade su normalne.
Mislim da je sve u bližoj budučnosti, a opet sad.
U kompleksu ima i mnogo laboratorija. Svi ljudi koji su tamo su programirani tako da se nikad ne sjete što su tamo radili.
Večina ih to zna, ali se nemaju što buniti.
Vidio sam osobu koju znam iz snova jaaako dugo kako radi u laboratoriju, vidio pomoću gedanja na daljinu.
Imao je neku alien pijavicu na prstu i proučavao ju je. Bio je potpuno miran i u meditativnom stanju, tako je radio.
Lab je imao svakakvih jako čudnih sprava, sa jedne strane je bio kavez sa dvije vrste papiga koje su se non stop nešto svađale i zezale međusobno.
Sa druge strane je bilo nešto mnogo čudnije, što sam tamo znao što je a sad ne znam, na sredini je bio neki proziran sanduk pun ... hm... nisam siguran, rekao bih da su neke bijele elektrode i da je u sanduku bio uspavan čovjek u jako gustoj gelatinastoj masi.

San nema mnogo linearnosti u vremenu nego su razbacani vremenski isječci.
Znam da ja i "kolege" volimo pobjeći van preko zida iz kompleksa u grad. Vlada siromaštvo, ali nekako se živi, ljudi su pomalo ko zombiji.
Tako kako sam izašao iz kompleksa, krenuo sam onome što mi je bio dom kod roditelja... no odustao sam od toga jer sam se zabrinuo nešto nedefinirano oko toga. Sad nagađam da tamo više nema roditelja ili tako nečeg jer je to u drugom vremenu... i moram se vratiti u kompleks da me vrate nazad tu gdje ovo pišem.

Tu je nastao problem, jer je tamo gdje smo morali ući u kompleks, neki naš voditelj učio nekog tipa vani kako što savladati sa obuke, jer ovome nije išlo nešto, zapravo svi smo imali svojih problema.
Nekako sam se prebacio preko zida negdje drugdje u kompleksu i ušao ko da ništa nije bilo.

Opet mi se ugasio taj isječak vremena, nastavljam san na nekoj nastavi gdje nas je malo, recimo četvoro.
Svi se pomalo šalimo, jer ne ide odmah sve to gradivo u glavu, pritom se netko našalio na račun voditelja
i rekao da je njemu S. stavljao poskrivečki limun u vruču čokoladu da bude bolje i izdrži.
Taj sat sam učio kako iza bilo kojeg tanjura satelitske antene postaviti nešto što prima signal.
To nešto je nalik na pentagram, ima na krakovima i brojke od 1 do 5. Treba se postaviti na sredinu iza tanjura i zakretati dok se ne ulovui polarizacija. Kad sam našao kut, to, ta sprava se smanjila jako i ostala tako sitno zaljepljena iza antene...

Ima još tu svašta ...

Eh da, ljudi u gradu su podjeljeni/programirani u dvije skupine, tako da su se uvijek spremni pobiti, ko neki navijači.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri mar 18, 2009 1:13 pm 
Član foruma

Hvala na predlogu, ali od psihologa i psihijatara bezim ko djavo od krsta.. ako me neki ne daj boze dokaci odoh u instituciju po kratkom postupku hahahaha :P
Probao sam da to resim autohipnozom, nisam nista nasao.

Sa druge strane - to sto ti opisujes je DALEKO previse kompleksno za jedan san! E, to valja istraziti... Pogotovo ako "sanjas" iste osobe i sa njima imas vec izgradjen odnos... Dogodilo se i meni nesto slicno par puta, kao da baratam sa uredjajem, za koji u snu znam a na javi ne znam ni za sta sluzi ni njegovo poreklo, ili da koristim neke sposobnosti koje inace nemam da bih popravljao stvari, i zapocinjao dogadjaje.Takodje i to da povezujem ljude iz drugih snova sa onima koje trenutno sanjam ali sve nekako mutno, jasno se secam samo jedno desetak minuta posle budjenja kasnije zaboravim. Ali takve kristalno ciste snove nemam vec nekoliko godina.. da imaju dublje znachenje- definitivno da, mozda cak ni nisu snovi nego secanja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri mar 18, 2009 5:18 pm 
Moderator

Ma ne moraš psihijatru, mnogo je i to da si svjestan da te vozaju okolo. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 19, 2009 11:23 am 
Član foruma

Ovaj.. shta me to konkretno voza i shta me to nije zaobislo ? :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 19, 2009 4:04 pm 
Moderator

Valjda? je napisao/la:
Ovaj.. shta me to konkretno voza i shta me to nije zaobislo ? :)

Vidi ovo, na to sam mislio:

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=4

Ima mnogo toga na temi, biraj što te ide. :)

Vrh

Naslov: Re: Snovi
PostPostano: sub mar 21, 2009 8:28 pm 
Član foruma

ZANIMLJIV SAN. DA LI TI JE PALO NA PAMET DA JE TO SPONTANA ASTRALNA PROJEKCIJA. VELICANSTVENA SIMBOLIKA. MORAS JE ODGONETNUTI SAMA. JA VEC DUZE VREME VODIM DNEVNIK SOPSTVENIH SNOVA I OTKRILA SAM DA SU VECINA NJIH PREKOGNITIVNI. OTKRIJEM TEK KAD SE OSTVARE. PROSTO NEVEROVATNO. DANAS MI VISE NIJE NISTA CUDNO. U SVOJIM SNOVIMA NALAZIM ODGOVORE NA MNOGA SOPSTVENA PITANJA. CAK STA VISE, RESAVAM I NEKE KRAJNJE EGZAKTNE STVARI. VELICANSTVENO.....SAMO NAPRED....SNOVI SU REALNIJI OD OVE STVARNOSTI KOJU SAMO MISLIMO DA SVESNO ZIVIMO. POZDRAV. SUZY

Zadnja izmjena: SUZY; uto mar 24, 2009 1:52 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 21, 2009 8:34 pm 
Član foruma

jimmy je napisao/la:
Obzirom da ima dosta zanimljivih snova , evo da i ja ispricam u kratkim crtama svoj san ili bolje, nocnu moru ...

Relativno davno sam to sanjao i radnja se desavala u mojoj kuci (evo sad dok pisem ovo jeza me hvata , imam osjecaj da mi je svaka dlaka na tijelu nakostrijesena) odjednom niodkuda se pojavi nekakvo bice bolje receno nakaza sa crnim ocima, sav u crnini i sa potpuno bijelom glavom bez kose i mislim da sam kako to u snovima biva , dobio informaciju o njegovom imenu , ali sam zaboravio, ako se sjetim reci cu naknadno....Nakaza me pocela ganjati po kuci , i kuca mi se cinila kao dvorac iako je srednje velicine... poslije odredjenog vremena prodje mi misao kroz glavu da je to san i tad sam skuzio da sanjam, u toj potjeri stanem i pocnem se smijati , okrenem se prema njemu , on stoji i gleda u mene... obzirom da sam bio svjestan da sanjam odlucim malo ja njega da ganjam, da bi on pobjegao na balkon i lagano kao pauk pentrajuci se po zidu pobjegao u potkrovlje koje tad nije bilo zavrseno... tad sam se probudio sav mokar od znoja i nisam imao hrabrosti ponovo zaspati ....

Sad me interesuje znacenje ovog sna....

snove o alienima nisam imao kao takve , mozda skrivene poruke imam u snovima, ali moja mati cesto sanja brodove i aliene

JIMMY, MORAS SE ZAMISLITI KO TE TO U ZIVOTU GANJA. A POSTO SI SVESTAN U SNU, VEROVATNO NISI SVESTAN SOPSTVENE SPONTANE ASTRALNE PROJEKCIJE....EEEEE....STO STA MI NE ZNAMO. MALO SVRLJAS PO PODZEMNOM SVETU....RADI SUOCAVANJA. POZZZZZ

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 21, 2009 8:47 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
Jos jedna stvar, neko je pominjao lucidan san i astralnu projekciju.. Pitanje za sve koji poseduju bilo koju od tih sposobnosti: Kako razlikovati astralnu projekciju od lucidnog sna? Memorija je paklena stvar, informacije o svemu sto smo bilo kad i bilo gde videli, culi...osetili se nalaze u podsvesti. Ako je tokom sna granica izmedju svesti i podsvesti nestabilna, odnosno slabija - kako neko moze da bude siguran da astralna projekcija nije obican lucidan san dopunjen tim podacima? A astralni odlazak na mesta na kojima nikada nismo bili,ili jesmo samo jednom, secanje upotpunjeno imaginacijom naseg podsvesnog? Ili samo obican nusprodukt jednog od gadnih sleep paralysis tripova.

Ne kazem da astralna projekcija ne postoji, ni slucajno.. to bi mi srusilo pola sveta kao kulu od karata ;p. Samo - kako znati sta je prava stvar a sta proizvod preaktivne maste?
Sigurno da ima ljudi koji su svesno ovladali tehnikama astralne projekcije, ali sam prilicno siguran da je 90% "astralnih" slucajeva u sustini ovo gore spomenuto.

GDE POMENUH TU ASTRALNU PROJEKCIJU?!!! ISTINA NE ZNAM RAZLIKU IZMEDJU ASTRALNE PROJEKCIJE I LUCIDNIH SNOVA, ALI SU MOJI SNOVI POTPUNO, PRE BIH REKLA *BLESAVI, A JA SAM LUCIDNA....HAHAHA. I DA ZNAS, SNOVI SU MI PREKOGNITIVNI = PROROCKI....HEHEHE, OSTVARUJU SE POSLE NEKOG VREMENA, RESAVAM TAKVE STVARI U SNOVIMA DA NE POVERUJES. MNOGO LJUDI PREKO SNOVA DOZIVLJAVA SPONTANU ASTRALNU PROJEKCIJU. JA SE CESTO, TAKO SETKAM PO NEKIM MENI NEPOZNATIM PROSTORIMA. I DOLAZIM DO NEVEROVATNIH SAZNANJA O SEBI, SVOJOJ POTISNUTOJ PROSLOSTI, NALAYIM ODGOVORE NA NEKA PITANJA....I POSLE TOGA SE JAKO DOBRO OSECAM. KOLIKO GOD GADNO BILO, VERUJ MI, ISCELJUJE ONE UNUTRASNJE NEMIRE, POTISNUTE STRAHOVE.... MOC PODSVESTI JE CAROBNA....SUZY

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 21, 2009 9:26 pm 
Član foruma

VV je napisao/la:
Evo sta sam ja sanjao pre 10-ak dana:

Citat:
Subota, 16. Jul 2005. 3:51 h

Stojim na zamlji, tvrdoj zemlji bez trave. Vidim klikere. Puno klikera koji se kotrljaju. Veliki i mali.

Sa visine vidim deo ispred zgrade moje tetke u Derventi. Vidim ogradu obdaništa i deo parka, B***-ninu kuću i, preko ulice, I***-ovu. Želim da se vidim sa I***. Želim da vidim Derventu. Nedostaje mi majka.

Ponovo sam na zemlji, na istom mestu. Vidim dve grane. Kapiram da su to ona dva koca na kojima je spušten mamin sanduk u grob. Ništa mi ne znače te grane. Nedostaje mi majka. Na ivici suza sam. Ali ne plačem.

Vidim prugu, a iza pruge, u daljini, promiču bilbordi. Ništa se ne kreće osim njih. Želim da se približim šinama. Da vidim bilborde. Znam da sam u krevetu i spemam se da snagom svojih misli prevalim to rastojanje. Spremam se za napor kao da ću preroniti tih 30-ak metara. Nema napora, već sam ispred šina, nosom ih dodirujem, ležim na stomaku. USPEO SAM!

Pokušavam da se pridignem. Oslanjam se na dlanove kao da radim sklekove i polako dižem glavu i stomak. Osećam snažno zujanje u ušima i vibracije po celom telu. Vidim sebe ispod sebe. U mraku sobe nazirem svoje lice ispod sebe. Strah.

Odustajem od dizanja. Vraćam se u telo. U telu sam. Osećam kako mi strašno trnu lice i usne.

Ponovo odlučujem da se dignem. Oslanjam se na dlanove. Spreman sam. Očekujem kontrakciju mišića, ali nje nema. Dižem se bez napora. Više nego prvi put. Opet nejasno vidim svoje lice ispod sebe. Zuji mi u ušima i drhtim celim telom. Okrećem glavu na levo i vidim plavu kosu moje B*** i nešto belo umesto lica. Opet skrećem pogled na svoje lice. Nejasno je. Mrak je. Zujanje i drhtanje se nastavlja. Strah.

Vraćam se u telo. Lice, usne i ruke su mi utrnule. Osećam strašno bockanje. Pokušavam da se probudim, nelagodno mi je. Dižem B***-nin jorgan i zavlačim se pored nje.
- Šta je bilo?
- Ništa, loše sam sanjao.
- Šta si sanjao?
- Da sam odvojio astralno od fizičkog tela.
- Spavaj.

Opet mi zuji u ušima i vibriram. Osećam strah. Snažno tresem glavu pokušavajući da se probudim. Uspeva mi. Ležim na strani, mrak je, ali ne toliki kao maločas. Vidim B***-ninu plavu kosu i beli jorgan preko lica. Nisam uplašen. Zadovoljan sam. Ustajem, palim cigaretu i računar. Kucam.

BRAVO MAJSTORE. IZGLEDA DA JE PRAVA ASTRALNA PROJEKCIJA. NE ZNAM SAMO DA LI SI PROCITAO PORUKU SA BILBORDA, BAR NEKOG, VEROVATNO NEKA PORUKA VEZANA ZA MAJKU. BILBORDOVI SU DUZ PRUGE, A PRUGA JE PUT...TVOJ PUT....TVOJ ZIVOT. NE ZELIM DA SE MESAM, ALI MOJA INTUICIJA POVODOM TVOG SNA MI GOVORI DA NISI NESTO USPEO U TOM SNU DA ZAVRSIS. DA SE ISPLACES. I TO DA SE POSTENO ISPLACES, JER SUZE ISPIRAJU DUSU OD RAZNIH MUKA, TEGOBA, TUGE.... I TREBALO BI DA SE KONACNO OPROSTIS OD NJE, I DA JE PUSTIS DA NADJE SVOJ MIR. MOZDA UPALIS SVECU. TADA CES I TI IMATI SOPSTVENI MIR....VELIKA JE TO TEMA. POZDRAV. SUZY

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 21, 2009 10:03 pm 
isključen/a

Ja sam nocas sanjao da me je jedan covek upucao iz vatrenog oruzja. Ne znam ko je on. Pretio je okolo ljudima, a onda sam ja poludeo i jos dvojica, cija lica nisam video, ali sam imao osecaj da ih znam. Rekao sam mu:"Ajde pucaj j***m ti m***r". Okrenuo sam mu ledja i on je pucao. Nisam osetio ni metak ni bol, ali sam video rupu na grudima, majica mi je bila krvava, lepila se za grudi i krvario sam. Ni tada nisam osetio bol, cak sam i tamo nesto setao okolo. San se onda zavrsio, nisam ni umro niti mi se nesto lose desilo.
Ne mogu to povezati ni sa cim sto mi se desavalo ovih dana.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 21, 2009 10:23 pm 
Član foruma

Cezar je napisao/la:
Ja sam nocas sanjao da me je jedan covek upucao iz vatrenog oruzja. Ne znam ko je on. Pretio je okolo ljudima, a onda sam ja poludeo i jos dvojica, cija lica nisam video, ali sam imao osecaj da ih znam. Rekao sam mu:"Ajde pucaj j***m ti m***r". Okrenuo sam mu ledja i on je pucao. Nisam osetio ni metak ni bol, ali sam video rupu na grudima, majica mi je bila krvava, lepila se za grudi i krvario sam. Ni tada nisam osetio bol, cak sam i tamo nesto setao okolo. San se onda zavrsio, nisam ni umro niti mi se nesto lose desilo.
Ne mogu to povezati ni sa cim sto mi se desavalo ovih dana.

SAN NE MORA DA ZNACI DA JE POVEZAN SA DOGADJAJIMA ZADNJIH DANA. POTSVEST JE VELIKA. AKO SI ZAINTERESOVAN MOZDA BI MOGLI DA ZAJEDNICKI ANALIZIRAMO SAN. ANALIZA SNA ZADIRE MNOGO DUBLJE. JAVI SE. POZDRAV

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 68  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.