Da to sto se tice newsa znam zbog Seo-a no znas sta, pre isfurana stvar opcenito. Google kao takav tu stavlja jako mali +. Bitno je jedino kakav je content, kako su rasporedjeni Heading takovi te opcenito koliko puta je nesto ponovljeno itd... Seo je lagan za poludit u jednu ruku tako da mi se neda biti jedan od onih koji rade stvari na principima "ozbiljnosti". Jebem ti ja ozbiljnost u hologramu koji sluzi da bis spoznao tj. naucio dosta stvari kroz igru. Jer ipak to i je ono sto mi stalno radimo... Igramo se.
More onda cemo stavit childrenized.com

Nemojte ju kupit !!! Ja ju sl. tjedan kupujem
@Arbitrium Liberum
Ne ne moze ovo sa upitnikom. Dozvoljeni charsi unutar domene su -_ te jos par njih. Question mark nije dozvoljen te je totalno ne praktican u IT industriji sto se tice domena. Domena mora biti sto kraca te sto originalnija kako bi covijeku ostala ucrtana u memoriju momentalno. Nazovimo to podsvijesno lomljenje

Manipulacija ili kako god da netko hoce nazvat. No ako je pozitivna te puna ljubavi manipulacija, onda to i nije manipulacija
@extranoize - Nije to diskriminacija. Radi se o tome da je ovo pozitivni portal. U koliko dozvolis apsolutno svima. Pojavit ce se neka skinjara i onda ce pocet sa losim vibrama. Pisanje svakog komentara mora proci kroz pozitivu jer i NET VIBRIRA

Tako da kad dodjes na sajt ne bude negativna vec pozitivna vibra

Samo se o tome radi. Mozes napisat heebmu hljeb i dvoglavog supa ali to treba rec kroz pozitivu
@daco - hvala ti na ponudi no inace ja sam web developer vec 10-ak godina tako da ja ovu pizdariju u frontend smislu ( website ne admin ) dignem ako se zainatim u 2 mjeseca sam bez pomoci. Doduse designer bi dosao ko budali samar no eto, nac nekog tko nije toliko financijski u blokadi da samo lovu vidi a da je izuzetno dobar designer je tesko tako da cu to morat ja nekako sklepat za prvu ruku.
Da aj ljudi idemo ovo dignut. Dajte ideje jer nije fun ako ja sam sve smisljam. Ipak hocu da nema admina te da bude defakto Open Source servis sa ciljem postavljanja prvog normalnog dnevnika na netu. Tak da, ne budite ljeni tipkat
p.s. ma ne treba 4-5 ljudi iz razloga sto ga radim na nacin da svi mogu pisat novosti. Kazem jedino je uvjet pozitiva u svemu sto se pise. Da se pise kroz smijeh i ono pozitivan pogled na sve tako da se i takve vibracije salju useru preko citanja poruke.
No otom potom, da se to prvo napravi pa onda dalje...
----------------------------------------------------------------------------------
Da ne otvaram novi post, nebim spamal...
Uglavnom, nasao sam jednu stvar zasto nisam dosao na ovaj planet u ovu realnost a to je CRTANJE DIZAJNA U FOTOSOPU! Bem ti design i boje i raspored i slaganje ka tome i usability i sve ostale dreke!....
Bas sad crtam design, I hope today neka skica pocetna pa bacim link na slikicu...