Sada je: sub maj 03, 2025 5:38 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 98  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto feb 03, 2009 12:20 am 
Član foruma

sinke je napisao/la:
Ja bih probao MMS + CS.

da... ta dva zajedno mozda prave jos veca cuda
samo je pitanje da li cak sme da se MMS pravi sa srebrnom vodom 8) moguce da bi Ag reagovalo sa Cl i napravilo so srebra.
ima li aktivnih hemicara ovde? :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 03, 2009 10:57 am 
Član foruma

ras je napisao/la:
...samo je pitanje da li cak sme da se MMS pravi sa srebrnom vodom 8) moguce da bi Ag reagovalo sa Cl i napravilo so srebra...

Nije sinke mislio da u aktivirani mms dolijes CS, vec da se uzima odvojeno. Normalno pijes CS, a onda se tijekom dana opalis sa mms-om u dozama koje vec uzimas. U pravu si kad mislis da ne bi bilo dobro u mms doliti CS, umjesto obicne vode. U tom bi slucaju u casi stvarno mogao imati svakakva cuda.
Ja pijem CS odmah nakon ustajanja, mms poslije dorucka i poslije vecere, pa onda opet CS prije spavanja i za sada je sve super...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 06, 2009 9:59 pm 
Član foruma

Pozdrav srebrnom plemenu
slika
slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 06, 2009 11:38 pm 
Član foruma

Tatanka je napisao/la:
Pozdrav srebrnom plemenu

Dobro nam došao u kuhare!
Vidim da si nabavio generator koloidnog srebra. Samo me muči vrijednost koju vidim na desnom instrumentu ( nije valjda 5,86 mA?! ). Obzirom da na slici ne vidim dobro, možeš li napisati na kojoj vrijednosti se nalazi kružni prekidač na desnom instrumentu? Isto tako, bilo bi dobro da napišeš (ako se sjećaš) kolika je bila struja na početku procesa, koju vodu koristiš, te kojeg su promjera tvoje elektrode. Pitam zato jer mi je vrijednost na desnom instrumentu stvarno čudna, pa postoji mogućnost da je tu nešto krivo. Nećeš postati štrumf, ali ako nemaš sa čime izmjeriti ppm i ako nemaš laser za provjeru Tyndala, može se dogoditi da dobiješ jako lošu kvalitetu.
Na lijevom instrumentu ti je vjerojatno polaritet krivo okrenut, pa imaš onaj minus ispred. Ako su ti elektrode promjera 3mm, nemoj puštati da struja u procesu bude veća od 1,5mA.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 07, 2009 12:37 am 
Član foruma

Dezaco,srebrni burazeru stanje je ovako.
Voda je Aqua pro injectione,redestilirana,demineralizirana,apirogena. Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu Zagreb.
Srebro 99.9, Rafinerija plemenitih kovina, 2mm. Nije bilo 1mm.
Desni multimer pokazuje minus jer sam generator podesio da automatski mijenja polaritet svake minute pa kako se on promjeni tako i multimer signalizira promjenu.
Broj 584 na desnom oznacava mikroampere. Znaci pola mA. Proces zapocinje sa 200 mikroampera. Regulator na multimeru je na oznaci 2000 mikro.
Upravo zavrsavam proces sa slike. Desni multimer pokazuje 973 mikro ampera a lijevi 17.54 V. Radim do 1mA. Kuham 6h. Znam i 12 h kad malo usporavam proces. Zanima me da li je pametno usporavati proces i ako je koje su struje najbolje.
Hvala na sugestijama koje su vise nego dobro dosle.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 07, 2009 12:55 am 
Član foruma

Tatanka, sad još samo nabavi kristalnu kuglu i jednu crnu mačku da se smuca tu okolo radi općeg dojma hehehe :mrgreen:

Nemaš potrebe usporavati proces. Namjesti željenu struju, napon te vrijeme i nemoj ga ometati u radu 8)

Ajde javi mi se na PM (jer sam obrisao prethodne postove) pa da ti na e-mail pošaljem program za izračunavanje.
:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 07, 2009 3:55 pm 
Član foruma

Tatanka je napisao/la:
Broj 584 na desnom oznacava mikroampere. Znaci pola mA. Proces zapocinje sa 200 mikroampera. Regulator na multimeru je na oznaci 2000 mikro.

E, to je to! Ja svoj multimetar drzim na poziciji 20mA, pa mi na display-u pokazuje 0,nešto mA. U svakom slučaju, radiš dobro. Isto tako, kao što ti je i Gal napisao, ne moraš ograničavati proces, tj. smanjivati napon, ako ti je struja ograničena na 1mA. Samo piči!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 07, 2009 11:30 pm 
Član foruma

Haug srebrna braco i sestre!
Nisam bio ranije u mogucnosti da se javim, da sa Vama podijelim zapazanja kao sto sam obecao. Kao sto se vidi sastavio sam skalameriju u pravom smislu rijeci.
Vatrenu vodu kuham vec 6 dana. Mogu reci da sam prezadovoljan. Od kad je stigao generator ne gasim ga. Tuce ,,ko Maxim po diviziji,,. Dan noc, noc dan,non stop vec 6 dana. To mozda nije pametno ali trenutno imam hrpu ,,zarazenih,, srebrom kojima sam obecao napraviti. Sa vremenom cu usporiti a mozda i necu.
Generator je prica za sebe. Vrh vrhova kao sto mi se i cinilo kada sam ga prvi puta vidio na Galovoj slici. Sto je Aconcagua za Juznu Ameriku to je generator KSG-1 za koloidne generatore i to ne na hrvatskom nego na svjetskom nivou. Bez imalo pretjerivanja mogu reci da je medju prva tri u svijetu iako ostala dva nisam vidio. Sva sila aparata sto se moze naci na netu, u svijetu, nisu mu do koljena. Za klasu je savrseniji,kvalitetniji,strucniji,inovativniji i kompleksniji. Kategorija za sebe. On prvi pa tri mjesta prazno. Mozda jedino generator od gdje Feniks koja je uspijela preko poznanika i uz kredit nabaviti generator koji je bio namjenjen americkom institutu.
Imenjak, tvorac aparata je ing elektrotehnike sa vlastitim elektronickim servisom. ,,Strasan,, tip. Ljubazan,veoma strucan i susretljiv. Spreman pomoci u bilo koje doba dana a i noci. Elektroniku ima u malom prstu.
Klon Nikole Tesle. Starog,dobrog Nikole Tesle kojeg da se pitalo svijet bi bio 100 godina ispred ako ne i vise a meni bi za cijeli zivotni vijek bila dosta jedna sijalica a ne tisuce kupljenih. Ne bi ni struju morao placati. Na laptopu bi mi pisalo ,, Tesla,, a ne okupatorski ,,IBM,,. Sve sto,, ide,, na struju njegov je izum. Pokrali ga smradovi masonsko-kapitalisticki ko levata. Nije bio,,budan,,.Dobricina nenaviknuta na ljudsku zlobu i zavist. Sjecam se da se pricalo kako je Yugi davnih dana bio ponudio da sagradi el.magnetski stit oko drzave koji bi ju stitio od projektila svih vrsta,cak metaka. Ptice i sva ziva bica bi ga mogli prelaziti bez problema. Instalirao bi ga besplatno. Ovi rekli da je lud. A tek projekti ,,HARP,, i ,,Philadelphija,, eksperiment za americku vladu i sve ostalo sto se zna i nezna.
Malo sam skrenio sa srebra na Teslu. Sa razlogom. Generator KSG-1 je odlican a mogu reci i revolucionaran proizvod stoga predlazem mom srebrnom drugaru Galu da skrene paznju Imenjaku na Teslin problem te da se potrude da zastite i patentiraju proizvod prije nego budu pokradeni.
Sto je u ovom usranom svijetu vise nego moguce. Vise nego ocito je da koloidno srebro iako malim koracima, ulazi na velika vrata pa iz toga razloga a i ostalih predlazem da budete ,,budni,,.Srebrna makina ima veliki financijski potencijal iako lova u ovoj prici nije bitna ali nije ni zanemariva. Potvrda toga je nova naruđba generatora za prijatelja kojem majka boluje od multipleskleroze a otac bubrezni bolesnik.
Kad smo kod cijene moram reci da smatram da nije previsoka. Prijatelj elektronicar je procijenio ugrađenu instalaciju i dijelove na 400-500kn. Razlika do 800kn je Imenjakova zarada za deset dana vrlo kvalitetnog rada. Smatram da je to vise nego posteno.
Proces kuhanja zapocinjem sa ugrijanom vodom na 50 stupnjeva. Grijem na nacin da u posudi skuham obicnu vodu a onda u nju stavim posudu sa destiliranom vodom. Mikrovalna mi je odbojna jer sam cuo da mijenja strukturu glukoze. U vodi nje nema ali mi se cini da je moja metoda prirodnija. Cak iznad grijanja upalim napu da vuce paru koja je prisutna u prvoj posudi da ne bi doslo do neke nezeljene kondenzacije.
Na generatoru napon postavim na 24V a automatsku promjenu polariteta na 60 sekundi. Struju limitiram na 1mA na sljedeci nacin. Imenjakova fora. Spojim crnu i crvenu kroko stipaljku jednu na drugu na ukljucen uredjaj. Uredaj pokaze maximalnu struju koju onda spustam sa plavim potenciometrom (na sredini) do zeljenih 1mA. Nakon toga struja je ,,memorirana,, i ne moze preci zadanu vrijednost a stipaljke vratim na elektrode. Pravo dobra fora.
Generator povezem sa dva multimera. Jedan pokazuje amperazu a drugi voltazu. Proces krece sa 24V i 200 mikro ampera. Mikro ne mili. Zavrsava sa 19-18V i 1mA. Traje 6 čuka. Znao sam produzavati ali na Galov savjet odustajem. Proces prekidam svakih sat vremena radi brisanja elektroda. Zanima me da li je brisanje pametno ili nije jer sam sretao razlicite komentare?
Vec 6 dana pijem kako gdja Feniks kaze udarne doze. 120ml dnevno na 4 uzimanja. Osjecam se odlicno i nemam nikakvih problema. Spricam po licu i tjelu. Uzimam nazalno. Pije zena,punica i 15-tak poznanika. Gotovo svi imaju ili imali Jarisch-Hexaheimerov efekat ali nitko ne panicari. Pomalo im dizem doze po PS-u. Svi relativno ozbiljno bolesni. Bolesti razne. Izlijecena hrpa problema. Akne,herpesi,djeciji osipi i ojedine,razlicita crvenila,upale desni i zubobolje,gljivice po tijelu,gripe i prehlade,problemi sa grlom i sl. Zapoceto lijecenje 6 hepatitisa C, angine pektoris,2 gastritisa,cir na zelucu,multiplaskleroza,kamenac u bubrezima,srcana aritmija,2 dermo problema na rukama i urasli nokat. Imam jos bolestina u planu. Vatrenu vodu iskljucivo poklanjam jer mi tako kaze Veliki Manitou. Slobode mi moje necu nikome banke da uzmem. Cak sam u minusu kad sve zbrojim a o vremenu da ne govorim.
Odgovorno tvrdim da cu desetero srebrne brace a Velikog mi Duha,srebrnih sestara sa foruma pocastiti sa pola litre Vatrene vode by Tatanka Iyotanka besplatno. Besplatno kao đabe. Saljem postom u sve republike, nazalost bivse Yugoslavije. Ponuda vrijedi narednih 15 dana jer nekon toga ostajem bez slobode na 6 metara tj mjeseci. Moram drzavi vratiti dug iz proslosti koji je dosao na naplatu a kojeg izbjegavam vec 9 mj. Mogu slobodno reci da ovo pisem u ilegali. Iza svoga obecanja stojim i ozbiljan sam kao bolest od koje bolujem. Tko zeli neka me kontaktira na PM.
Hvala Sinketu na beatifikaciji. Ja mislio pontifikacija.
Ubacio CD od Nervoznog Postara. Pjesma ,,Jugo,jugo rodna grudo, kuco moja jedina,, sa kojom pozdravljam cijelo srebrno pleme

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 08, 2009 1:30 am 
Član foruma

Tatanka je napisao/la:
Generator je prica za sebe

Uskoro izlazi usavršena verzija KSG-1, sa kojom ćeš dobiti vrhunsku kvalitetu KS-a, bez zagrijavanja vode i za puno kraće vrijeme...
Citat:
Mozda jedino generator od gdje Feniks koja je uspijela preko poznanika i uz kredit nabaviti generator koji je bio namjenjen americkom institutu.

Gospođa Feniks je na forumu Roda svojevremeno bila zamoljena da stavi sliku svog generatora. Nikad je nije stavila... Jer bi tu sliku našli na Googleu. Zato je priča da je njezin generator bio namijenjen američkom institutu za mene najobičnija laž.
Njezin generator u Americi košta u vrijednosti 1000EUR, pa shipping + carina + PDV. Proizvodi dnevno 50 galona. Koristi običnu vodu i destilira je prije same elektrolize. Zgodan stroj. Da ga je taj američki institut htio imati (neznam što to njima uopće i treba), imali bi ga. To je bajka, kako bi jadni ljudi mislili kako je njezino KS najbolje. Valjda su Ameri neka referenca za vrhunsku kvalitetu! Kada dobijem 5 ili 6 ppm-a, a navečer sa ugašenim svjetlom jedva vidim laser u KS, da li trebam nešto bolje? Trebam li njezinih pola litre KS (koje je isto kao i moje, po ppm-ima i laseru) plaćati po 200kn?!
Moram biti iskren i reći da sam zahvaljujući toj gospođi sam počeo raditi KS. Bilo je to nakon što sam na prije spomenutom forumu pročitao njezin post, koji je glasio :"Meni je jedini cilj pomagati ljudima..." Sa cijenom od 200kn za pola litre fakat pomažeš, ali da ljudi osiromaše, ako su bolesni.
Onda sam lijepo uzeo 1000kn (dvije i pol litre KS gospođe Feniks), otišao u Chipoteku, za 800kn kupio laboratorijski ispravljač, za ostalo kupio posudu, elektrode, laser i peroksid, te počeo... I ne prodajem svoje "obiteljsko srebro"!
Zbog toga sam joj zahvalan, ali ipak spada u malu grupu ljudi s kojima ne bih popio kavu.
Oprostite na litanijama, ali kad samo čujem za gđu Feniks...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 08, 2009 2:16 am 
Član foruma

uhhh al se ovi naši literarci raspalili hehe ... ako ako ... malo razvodnjavate ovu tehničku napetost :wink:

Tatanko - jedno pitanje:
Naveo si kako kuhaš običnu vodu pa u nju onda stavljaš destiliranu.
Nekoliko puta sam to pročitao jer mi nije bilo najjasnije a tako mi je i ostalo.
Daj ti to meni (ali ukratko ! hehe) pojasni.

Osim toga - naravno da je preporučljivo obrisati elektrode, no ZAŠTO ih brisati kada radom sa ovim uređajem to nije potrebno.
Razlog stvaranja srebrnih oksida može jedino biti da ti je ili struja previsoka ili voda ne baš dobre kvalitete ili napon nije u skladu ili stavljaš presporu izmjenu polariteta.
To podesi i NEMA crnih elektrodi. (Ok, možda samo malo ali je to praktički zanemarivo jer ju ionako poslije procesa moraš pustiti da odstoji te profiltrirati)

Savjet: kada budeš prao elektrode, tada najprirodnije i najbolje sredstvo ti je obična soda-bikarbona. Neće oštetiti elektrodu, nije agresivna i otrovna kemija a očistit će savršeno. Probaj ! :wink:

dezaco - mislim da je svaki komentar glede gđe Fenix suvišan.
Poštujem i cijenim njezin trud i rad te rezultate no kao što si naveo - nije to nikakav urnebesni NASA-in uređaj kojem ovaj KSG-1 ne bi mogao parirati.
Opisan je samo na takav način kako bi podsvjesno odbio potencijalne pokušavatelje da imaju takvo što. No ok ... ne bih o tome. Pametnima je i ovo previše.

2. - što se tiče ubrzavanja procesa izrade, uvijek se pitam : a kamo ljudi žurite? Polijeće avion ? Zašto ubrzavate proces? Nema potrebe za tim. On mora trajati onoliko koliko mora i pustite ga neka se odvija onoliko koliko treba.
Ako je potrebno 1 sat .... 3 ... 5 .... 12 .... ima razloga zašto je to tako i ne požurujte ga.

Brži proces se može bez problema dobiti podizanjem napona, struje, temperature itd, no na uštrb kvalitete i učinkovitosti otopine što i nije baš ekonomična opcija.
Radije neka traje 2 sata duže ali ste sigurni da je to TO.
Moja je baba uvijek govorila : dijete drago, prije zore ne može svanuti.
:lol:

Dez .... ako stignem, naletit ću do Marka pa de se vidimo.
Kada bi ti dolazio? (da si potrudim organizirati barem 15 minuta .... mada nas dvojica kada zasjednemo, tu prođu sati i sati neopaženo)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 08, 2009 1:56 pm 
Član foruma

GAL je napisao/la:
Dez .... ako stignem, naletit ću do Marka pa de se vidimo.
Kada bi ti dolazio? (da si potrudim organizirati barem 15 minuta .... mada nas dvojica kada zasjednemo, tu prođu sati i sati neopaženo)

Neznam točno kad ću do Marka. Trebao mi se javiti kad završi modifikaciju mog KSG-a. To je trebalo biti prije 2 dana. Neću ga gnjaviti, nek radi u miru. Zvat ću ga sutra, pa ti javim...
Vezano uz ubrzavanje procesa... Sa svojom skalamerijom sam radio litru oko 20 sati. To me je umaralo jer sam morao kontrolirati struju, pa smanjivati napon itd. Nakon nekog vremena sam skužio da dobijem istu kvalitetu za puno manje vremena. Naime, nisam više išao sa početnim naponom od 12V i strujom od 0,09mA, već sa 18 ili 19V i strujom od 0,2mA. Za 6-7 sati sam imao 6ppm-a i znatno manji Tyndal nego prije. Kad Marko sredi moj KSG, biti će to gotovo savršen stroj. Ne, nisam počeo prodavati KS, već me sve više ljudi moli da im dam, a ja ne stignem raditi. Zato mi treba brzi, a kvalitetan proces. KSG to može!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 08, 2009 3:40 pm 
Član foruma

Zdravo srebrni narode!
Na pocetku bih se osvrnio na Dezacove zlobne komentare gdje Feniks.
Smatram da pametan i zivotnim iskustvima bogat covjek donosi zakljucke na osnovu cinjenica,provjerenih informacija,vlastitih iskustava,raznim ,,testovima,, i sl.
To kod tebe nije slucaj. Na osnovu nekoliko procitanih postova i sl. pljujes direktno i indirektno po necijem visegodisnjem trudu i radu.
Gdju Feniks ne poznajes ni u jednom smislu te rijeci a nazivas je lazovom.
I to najobicnijim lazovom. Kao prvo to nije kulturno zato sto ti doticna osoba moze biti majka a mozda i baka. To nas dovodi do postovanja o kojem ti nemas pojma. Toj karakternoj osobini, ako ne i najvecoj ljudskoj,nisu te naucili ni roditelji,ni ucitelji i profesori,ni drustvena uređenja,ni Titovi pioniri,ni religije a ni forumi. Vojsku i ulicu ,,asfaltnu,, nema smisla da spominjem. To nas dovodi do toga da si ,,zelen ko pacije govno,, koje ti naravno nisi vidio a pises otrovne komentare o osobi koja je kao prvo zena a tek onda daleko starija,daleko pametnija,daleko iskusnija,daleko nacitanija,daleko inteligentnija. Sto se tice znanja o koloidnom srebru tu je razlika izmedju vas ogromna. Kao nebo i zemlja.
Ti koji krckas svega nekoliko mjeseci do godine svoju ,,vatrenu vodu,, na relativno primitivan nacin, do mozda nedavno , dajes si za pravo da omalozavas neciji trud,znanje i novac. Gospodja Feniks je ispred tebe svetlosnu godinu ako ne i vise. Cijeli denzitet.
Takodjer spominjes ,,bajke,, a vidi se da ti ih roditelji nisu citali a jos manje pricali prije spavanja jer bi znao o cemu se tu radi.
Siris dezimformacije u vezi cijene Njene vode i generatora. A dezimformacija je orudje i majka patokratije o kojoj opet nemas pojma.
Takodjer postavljas pitanje zasto nije objavila sliku generatora. Zato sto je pametna. Tako je Tesla pokazao talijanu Markoniu telegraf. Oni pametniji znaju o cemu pricam a ti nesto slicno mozes procitati u mome proslom postu. Takodjer kazes da spada u ,, malu grupu ljudi sa kojom ti ne bi popio kavu,, A tko si to TI. Velikoga li autoriteta. Tu se radi o prepotenciji i aroganciji. Govoris kako ,,jadnim ljudima,, prodaje vodu za 200kn. U kategoriju spadam i ja. Nemas pojma o bolesti i nisi bolestan.
Koliko sam primjetio popijes strasljivo litru za 4 mjeseca. To je 8 ml dnevno. Ne znam kako to uopce doziras na vise dnevnih uzimanja. Gdja Feniks je tom dozom izlijecila ribicu u akvariju. Po njenim mjerilima to nije ni preventivna doza. 2 do 3 x manja. Pola litre s. vode kosta 150 kn i nije puno ako znamo kakve se cifre vrte po apotekama za lijekove koji ne funkcioniraju. Ovo barem ,,sljaka,,. Takoder joj zamjeras sto prodaje. Zena je toliko dugo u koloidnom srebru da je pravo cudo sto nije ranije pocela. Proizvodja je normalan sljed njenog znanja kao i komercijalizacija. Mislim da sve skupa veoma savjesno i kvalitetno radi sto mozes procitati na prijasnjim postovima. Da se ne ponavljam. Ja baratam sa cinjenicama,argumentima i ,,testovima,, ali ne samo kemijskim. Zena je susretljiva,nenametljiva,kulturna,nacitana i sta sve ne. Ziva nutricijalisticka enciklopedija.Ne zelim je vise hvaliti jer se sve moze procitati u mojim prijasnjim mailovima. Zelim je branit. Kad smo kod mailova napisala ih je toliko da tesko da mozes shvatiti. Sa takvim informacijama da mi je cudno sto nije knjigu napisala. Posjeduje knjisko znanje a ne internetsko. Jebes surfanje. Cudno ti je sto prodaje k.s.. To mi govori da nemas pojma o biznisu. Ko prvi njemu đevojka. Nisu svi u mogucnosti kuhati kod kuce. Nemaju mogucnosti,sredstava a ni znanja. Nisu ni culi. Nemaju svi ko ti internet. Neka raja kupi u apoteci. Ja potrosim hrpu vremena da dobijem srebro. Ja goljo.Mogu misliti tek ona ovih bruka godina. Nemam nista protiv da zena zaradi jer sve ovo kosta.A tek oprema o kojoj ti pojma nemas.Ima tu vazda rashoda. Bitno je da je voda provjerno kvalitatna i da se ne radi o prevari.
Dezaco htio sam pricati danas o pametnijim stvarima ali tvojom krivicom ovo se pretvorilo u moje dokazivnje kako ti nemas pojma.O nicemu. To je zalosno pa ti stoga predlazem da ozbiljno poradis na medjuljudskim odnosima iako mislim da je kasno. Druga varijanta je da se pokrijes usima i sutis.
Gale ne znam sta je tebi trebalo da se svrstavas u kos sa Dezacom ali iz postovanja prema tebi i tvojoj pomoci prema meni, neke stvari cu presutiti. Mislim da je bilo dovoljno kratko.
Pozdrav cijelom srebrnom plemenu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 08, 2009 4:22 pm 
Početnik

GAL je napisao/la:

Tatanko - jedno pitanje:
Naveo si kako kuhaš običnu vodu pa u nju onda stavljaš destiliranu.
Nekoliko puta sam to pročitao jer mi nije bilo najjasnije a tako mi je i ostalo.
Daj ti to meni (ali ukratko ! hehe) pojasni.

ej tatanka ali nisi u svom kratkom osvrtu na Dezacove komentare odgovorio Galu na ovo pitanje

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 08, 2009 5:01 pm 
Član foruma

Tatanko al ga ti raspali iz rafala :lol:
Nema potrebe za tim.

Ne možeš baš sve u životu tako jednosmijerno gledati.
Vidiš ... ja sam vozio Forda i zakleo se da u moju štalu više nikada neće ući ta marka.
Moj frend, isto vozi Forda i stavlja glavu na panj da je to najbolja mašinerija svih vremena.

Nadam si da si shvatio poruku.

Osim toga - mene se ne svrstava niti se svrstavam u ikakve koševe (zna se što ide u koševe) s ikim i ičim (osim medicine).
Thanx.

E sad se pokušaj vratiti ON TOPIC pa ako želiš odgovori na pitanja .... ili ne.
:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 09, 2009 1:02 am 
Član foruma

Tatanka je napisao/la:
Na pocetku bih se osvrnio na Dezacove zlobne komentare gdje Feniks.

Vidim da uopće nisi shvatio što sam htio reći. Bez obzira na tvoje uvrede, spustiti ću loptu i objasniti sve. Imam 48 godina i Feniks mi ne može biti majka. Moja majka leži nepokretna nakon drugog moždanog udara, a otac mi je umro prije dvije godine. Zato ću te zamoliti da više nikad ne spominješ ničije roditelje, pa ni moje jer ni ti ni ja nismo kompetentni da sudimo o tome kako je netko odgajao nekoga. Toliko o kulturi. Što se tiče moga općeg znanja, radim u INI, u odjelu koji se bavi projektiranjem i građenjem plinskih platformi, smjer-automatsko upravljanje, radno mjesto-viši injženjer primjene. U životu sam prošao sve, od zagrebačkih ulica do rata. Imam sina, vjerojatno tvojih godina, koji već odavno ne čita stripove o kaubojima i indijancima.
Nisam vrijeđao ničiji rad, ni iskustvo jer ga u slučaju gđe F ni ne vidim. Odeš na google, upišeš koloidal silver generators, nađeš, platiš oko 13000kn, pustiš vodu i ujutro imaš 50 galona KS-a. Tako proizvodi i firma Di-lab iz Kruševca u Srbiji.
Puno većim radom i mudrošću, smatram sastavljanje "primitivnih" strojeva kod kuće. Na prvom mjestu mislim na rad gospodina Oršolića.
Ja sam samo ljut na ljude koji tvrde da žele pomagati ljudima, a prodaju im KS po 200kn za pola litre (od F ga je po toj cijeni kupio sinke, a ja sam ga imao u rukama i na analizi u Ininom labosu). Eksperimentirao sam mjesecima dok nisam dobio potpuno isto. Zato ne pušim priču o uređaju koji je bio namijenjen nekom američkom institutu. Neznam koje još argumente trebam dati. Želim ti skrenuti pažnju na to da se F nalazi na svim forumima koji se bave alternativom, osim na ovom... Ovdje ipak ima previše ljudi koji KS rade sami. Ovdje nema prilike za biznis. Ako ima toliko iskustva, zašto ga nije podijelila s nama? Uvijek je navodila samo kakva sve čuda radi srebro. To znamo i sami. Možda je F draga bakica, ali zar nisu ljubazni i dragi i odvjetnici kad dođeš kod njih zbog osobnih problema? A kad dobiješ račun...
Ti si sam rekao da dijeliš KS i ja te zbog toga cijenim. Smatram da si na moj post reagirao prenaglo, ali to se i meni često događa, nisam zamjerio, pa te pozivam da popijemo piće i razmjenimo iskustva (ne brini, nisam derpe). Ako si za, javi na PM, da ne davimo ostale.
Osim toga, trebam se naći i sa Galom da usporedimo izmjerene vrijednosti ppm-a, digitalcem kojeg imam i kalkulatora. Bilo bi dobro da nas bude više...
Isprika ostalima za off-topic. Nema više, za mene je ova priča završena!

Zadnja izmjena: dezaco; uto feb 10, 2009 3:29 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 09, 2009 3:21 pm 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
...(od F ga je po toj cijeni kupio sinke, a ja sam ga imao u rukama i na analizi u Ininom labosu).

Potvrđujem!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 10, 2009 7:40 am 
Član foruma

Danas u 24sata čitam: "Koloidno srebro koje ljudi piju kako bi ojačali imunitet taloži se u jetri, bubrezima i mozgu te uzrokuje "bojenje" kože u plavo"
Uz tekst je i slika čovjeka plave boje kože koji izgleda kao papa štrumf :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 10, 2009 11:21 am 
Član foruma

Top_Secret je napisao/la:
Danas u 24sata čitam: "Koloidno srebro koje ljudi piju kako bi ojačali imunitet taloži se u jetri, bubrezima i mozgu te uzrokuje "bojenje" kože u plavo"
Uz tekst je i slika čovjeka plave boje kože koji izgleda kao papa štrumf :shock:

Nisam čitao, ali vjerojatno se radi o Paulu Karasonu, poznatom kao "Blue Boy". Dobra je stvar što će mu firma Sota Instruments (čiji je generator bio prikazan na CNN-ovoj reportaži, pa su se našli prozvanima) financirati liječenje. Naime, nazvali su ga i pitali da li dozvoljava snimanje razgovora. Pristao je, a oni mu u znak zahvalnosti obećali financirati liječenje od argirije. Na web-u je objavljena snimka tog razgovora u kojem je priznao da je koristio neke soli za ubrzavanje procesa, te da je pio jako velike količine KS (ustvari srebrnih soli).

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 11, 2009 2:15 am 
Član foruma

Zdravo srebrni narode!
Juce pocnem pisati post.,,Ubijem,, se od pisanja jer nisam informaticki vjest i pred kraj teksta nepaznjom obrisem sve napisano.
Sve sto napišem uz puno truda i potrosenog vremena ,kojega bas i nemam,
napisem iskljucivo iz jednog razloga a on je da nekada,netko to procita i mozda pronađe neku informaciju koja ce ga dovesti do ozdravljenja. Jedan covjek je meni ,,puna šaka brade. Kao sto sam i ja na ovome,nadam se bezvremenskom forumu, pronasao ,,more,, informacija.
Sve sto napisem je iskreno,istinito,provjereno i isprobano na vlastitoj,,koži,,.
Smatram da je istina primarna a njena suprotnost nas je dovela do situacije u kojoj se sada Svi skupa nalazimo.
Svojim pisanjem nikoga nisam želio reklamirati,promovirati,dizati u nebesa,omalovažavati,podcjenjivati,diskriminirati a jos manje vrijeđati.
Nemam znanja iz kemije,biologije,medicine,elektronike a ni informatike. U stvari nemam znanje niti iz jedne od desetak nauka koje pokrivaju ovo podrucje. Od skole imam 2 razreda sredje,poljoprivredne skole u malom,istocnoslavonskom gradu.Neki bi rekli ,,ljakse,,. Druge dvije godine skole morao sam,iako dobrovoljno,(sad mi je krivo) zamijeniti olovku sa ,,vatrenim štapom,, u ,,uvaljenom,, ratu. Od koga nam je ,,uvaljen,, to ovdje Svi znaju. Nakon toga skolovanje vise nije bilo moguce iz ,,hrpe,, razloga.Sto se poslije desavalo moze se i pretpostaviti. Tako sam ja ostao neobrazovan a pošto mi se vojska zgadila,ostao sam i nezaposlen sve do danas. U međuvremenu sam stekao neka druga znanja i vještine.
Cijelo desetljeće sam mlađi od gosp.Dezacoa koji je za mene,od ovoga trenutka Vi,iz postovanja prema gospodinovim godinama.
Pošto smatram da je istina primarna, sva moja zapažanja na forumu bila su iskrena i istinita,a i u neku ruku skrušena s obzirom da nemam znanje.
To se također odnosi i na gđu. Feniks, a i na generator KSG-1.
Kada sam neobrazovan nahvalio generator KSG-1 to sam napravio iz samo jednog razloga,a to je da sam stvarno tako i mislio. Nakon vise mjeseci bezuspjesne potrage po svim medijima konacno sam pronasao uređaj koji bi mogao zadovoljiti kriterije moje bolesti. Sreci nije bilo kraja sto se vidi iz postova. Odusevljen ko malo dijete kad se penje na tresnju. Time nikoga nisam mislio uvrijediti,omalovažavati,podcjeniti,diskreditirati i deklasirati.Također nikom nisam htio stvarati ,,zazubice,, niti se ,,kurčiti,,. Nahvalio sam KSG-1 jer sam neobrazovan stvarno tako i mislio. Cak sam mislio da mogu biti optužen za reklamu. Od ,,bruka,, hvalospjeva o generatoru,između ostalog,sam i napisao da je ,,među prva tri u svijetu,iako druga dva nisam vidio,,. Dalje sam napisao,, MOŽDA jedino generator gđe Feniks,,. Nakon toga gosp. Dezaco a i moj drug Gal su ,,napali,, ko Kerberi, na bakutanera. Tu je bilo svega sto je neobrazovan čovjek,kao ja, mogao procitati između redova.Mogao se sastaviti psiholoski a i duhovni profil što i nije toliko bitno. Također TO mi je i djelovalo kao,, NE, MI IMAMO NAJBOLJI GENERATOR NA SVIJETU sto mi se učinilo malo prepotentno. Ako grijesim, ja se ponizno ispricavam.
Ako je u ovom usranom,materijalnom svijetu cijena proizvoda mjerilo njegove kvalitete, a jeste, onda gđa Feniks ima 13x bolji generator.
Da li je bio namjenjen am.institutu i kredit?
Mozda jeste a mozda nije. To ni gosp.Dezaco,ni Gal a ni ja ne mozemo znati. Mozemo samo pretpostaviti,sto nije dovoljno za istinu.
Da li gdja. Feniks sa time generatorom proizvodi kvalitetnu 5pmm s.otopinu?
Proizvodi. U to se uvjerio gosp. Dezaco i Gal digitalnim mjerenjem a i ja isprobao na vlastitoj a i tuđoj ,,koži,,. Kupio oko 8l u raznoj ambalazi po 150 kn za litru bez popusta.
Da li gđa.Feniks posjeduje znanje i iskustvo za proizvodnju kvalitetne s.vode?
Posjeduje. Veće od znanja i iskustva gosp.Dezaca,Gala,mene i velike vecine na forumu. Osim možda nasih ,,starosjedilaca,,. To se može uvjeriti svatko ko se potrudi ,,istraziti,, dotičnu gospođu. Ja konkretno pročitao brdo postova i izmjenio 20 mailova u kojima sam saznao puno kvalitetnih podataka koje nisam imao prilike nigdje ćuti i procitati. Zena je ljubazna,obrazovana višestruko,ne daje lažna obećanja(sto je danas rijetkost) a i profesionalna. Također je vremenski duže od nas u s.vodi.
Zašto gđa Feniks prodaje kvalitetnu s. vodu?
Treba ženi novaca. Odjednom smo svi ,,operirani,, od love za kojom svi ,,trčimo,,. Pokrenila uspjesni a možda i neuspješni biznis. Pa šta, koliko znam to je do sada bilo poželjno. Takodjer treba obratiti paznju na troškove,ulaganje,rashode te potrošeno vrijeme i rad.
Da li mi na forumu možemo proizvesti indentičnu,kvalitetnu,5ppm s.vodu?
Naravno da mozemo. ,,Stare kajle,, sa foruma i bolju.
Sve ovo gore navedeno su provjerene činjenice. Što mi drug kaže,,usrana istina,,.
Mislim da se to nije moglo u postu od gosp. Dezaca pročitati ,,izmedju redova,,.Malo ste bili,,brzi,, na tipkovnici.Neobrazovani ali i obrazovani čovjek bi mogao stvoriti krivu predođbu i asimilirati netočnu ili neprovjerenu informaciju,sto nam nije cilj jer smo rekli da je istina primarna. Isključivo zbog čitatelja u sadašnjosti,budućnosti a Velikog mi Duha, i prošlosti. Kao ja sa početka priče kada o svemu nisam imao pojma.
Takodjer mislim da gđa. Feniks na ovom forumu ne bi trebala biti OFF TOPIC jer to da nije smješno,bilo bi žalosno. Ja je više necu spominjati na ovom forumu,jer sam svoje rekao,ali smatram da je nazivati K,nije umjesno iz poštovanja prema djelu i znanju dotične gospodje.
Što se i mene tiče priča je završena a gosp.Dezacu zahvaljujem na pozivu za piće i mjerenje. Sada nisam trenutno u mogućnosti ali obećavam u bližoj budućnosti da hoću sa zadovoljstvom.
Što se tiče grijanja vode sljedeće. Uzmem veću,širu,dublju ,,šerpu,, u kojoj ogrijem vodu do ključanja. U tu posudu stavim svoju posudu sa des.vodom. Ostavim 15 min i temperatura u prvoj bude 80 stupnjeva a u ,,mojoj,, 50. Iz prve izlazi para pa upalim napu da ,,vuće,, paru gore da ne bi došlo do kondenzacije a time i ,,dekontaminacije,,. A možda svejedno dođe? Palo mi na pamet da na isti naćin stavim stavim staklenu bocu sa des. bocom ali se bojim loma jer ne znam točno koje temp. podnosi doticno staklo. Boca PRO INJECTIONE.
Što se članka u 24 SATA tiče mislim da ce to sitna propaganda koja se zasniva na starom slucaju,ako ne i jedinom( ima i am. senator) Ima na You Tube ali i na ovom forumu. Oprah ga iskoristila i kao sto gosp.Dezaco kaže. Nije imao pojma o procesu i pio stvarno previse. Mislim 1.5l nekog ,,smeca,,. ,, Šef parade,, cijenjeni Jack je o tome lijepo pisao.
Također mislim da će u buducnosti biti puno više takve politicko-medijske-farmakološko-masonske propagande na koju mi ovdje ne bi trebali nasjedat. A zasto to ovdje mislim svi znaju. U ovome kao i u životu treba postojati određena doza hrabrosti. Bez rizika nema profita.Tko se usudi,pobjeđuje. Kome opanci a kome obojci. Ljutu travu na ljutu ranu pa da vidimo čija majka crnu vunu prede.U ovom slučaju plavu. Nema predaje, nismo Talijani.
Stripove čitam cijeli život i čitat ču sve dok mi kuca ,,vekerica,,.Oni su davnih dana priznati kao umjetnost. Čak sam kolekcionar sa preko 2000 kom pa ovim putem pozivam ako neko prodaje rijetke stripove i kolekcije ispod 1990 god. da mi se jave na PM. Malo OFF TOPIC u životu u kojemu je sve ON TOPIC.
Također moj ,,problem,, sa Indijancima(kauboje prezirem) ne leži u stripovima,iako je njima podtaknut. Taj ,,problem,, je vise spiritualne prirode o kojem ne mogu pričati,na ovom forumu, da ne budem OFF TOPIC. Ali sad malo moram i mislim da mi Jack a i institucuja Galaksija neće zamjeriti. Bit ću kratak,ima veze sa drugom umjetnosti. U nedjelju bila dva filma indijanske tematike. ,,Posljedni Mohikanac,, Michaela Manna i ,,Glasnici Vjetra,, Johna Wooua. Prvi gledao nekoliko puta a i čitao knjigu prije cca 25 god ali zaboravio tko je napisao. Sad bi mi dobro došao Sinke. Opisuje rat Engleza i Francuza oko sjevernoameričkog indijanskog teritorija prije 200 i vise godina. Francuzima je naklonjen Magua(Wes Studi ) iz plemena Huron sa ostatkom plemena ćiji su veći dio zatrli Englezi kojim je naklonjen bijelac Nataniel,(Daniel Day Lewis) usvojen od poglavice Chingachgooka iz plemena Mohawk kao klinac. Zovu ga jos i ,,Oko Sokolovo,, a i ,,Duga Puška,, Tu je jos i poglavicin rođeni sin Unkas koji predstavlja zadnjeg pripadnika naroda Mohawk jer su SVE ostale istrijebili Francuzi. U pricu se uplece ljubav u vidu dvije sestre,kceri Engleza pukovnika Munroa, kojima navedeno drustvo spasava skalpove od Huronskog noža. Zaboravio sam reći da su crnci robovi. Na kraju svi izginu osim starog poglavice,Oka Sokolovog i njegove ,,skvo,,. Pod svi mislim hrpa ljudi,najvise Indijanaca. Velicanstvena prica o hrabrosti,časti,vjestini i stradavnju. Sjajne scene Majke Zemlje,borbi posebno Chingachgooka i Mague u kojem prvi pobjeđuje te njegov razgovor sa Velikim Duhom kao zadnji pripadnik istrebljenog naroda kojemu se gasi loza jer je Unkas ubijen,on star.
Drugi film govori o unovacenim,u marince, Indijancima iz plemena koje smrdljivi Ameri zbog jezika koriste u komunikaciji jer Japanci ne znaju jezik. Drugi svjetski rat. Otok Saipan. Nicholas Cage štiti jednog od mnogih i ima zapovijed da ne smije dozvoliti zarobljavanje nego u slučaju istog pogubiti jer je šifra važnija nego šifrant a tako i biva sa velikom većinom.
Da ne bi posve bio OFF TOPIC,Indijanci iz oba filma nose srebrni nakit vecinom narukvice pa bi malo skrenu i na to pažnju. Dokazano je da srebrni nakit,posebno narukvice,jer pokrivaju zglobne vene sa unutarnje a i vanjske strana ruke, jako dobro,,izvlace,, razne bolesti a i djeluje preventivno. To ,,bolesna,,osoba može i vidjet jer srebro nakon nekog vremena pocrni,vise ili manje ovisi o ,,bolesti,, Malo se raspitajte pa mozda poradite u vezi toga. Ne treba biti nista krupno ali opet treba biti ,,mesa,, za ,,izvlačenje,,. U zlatarama je gram srebra 20kn a u RPK 4 kn. Možda i ovo nekome da ideju pa nešto ,,izkombinira,,.
Smrt fašizmu.Sloboda narodu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 11, 2009 11:39 am 
Član foruma

Tatanka je napisao/la:
...
Juce pocnem pisati post.,,Ubijem,, se od pisanja jer nisam informaticki vjest i pred kraj teksta nepaznjom obrisem sve napisano.
...

(SORRY svima za Off Topic)

Kad pišeš (poduži) post, uvijek s vremena na vrijeme kopiraj tekst koji si nakucao u prozoru a prije postanja odgovora tj. prije klikanja na gumb "Potvrdi" ili "Vidi kako..." uvijek, Uvijek, UVIJEK kopiraj svoj tekst da ne bi bilo nismo znali! Tako ćeš ga imati spremljenog u memoriji ako ti se desi kakva nezgoda poput ove.
Jesus saves!

P.S. Pretpostavljam da si stisnuo mouse button 3 što je u Internet Exploreru gumb "BACK".

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 98  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.