Zdravo srebrni narode!
Juce pocnem pisati post.,,Ubijem,, se od pisanja jer nisam informaticki vjest i pred kraj teksta nepaznjom obrisem sve napisano.
Sve sto napišem uz puno truda i potrosenog vremena ,kojega bas i nemam,
napisem iskljucivo iz jednog razloga a on je da nekada,netko to procita i mozda pronađe neku informaciju koja ce ga dovesti do ozdravljenja. Jedan covjek je meni ,,puna šaka brade. Kao sto sam i ja na ovome,nadam se bezvremenskom forumu, pronasao ,,more,, informacija.
Sve sto napisem je iskreno,istinito,provjereno i isprobano na vlastitoj,,koži,,.
Smatram da je istina primarna a njena suprotnost nas je dovela do situacije u kojoj se sada Svi skupa nalazimo.
Svojim pisanjem nikoga nisam želio reklamirati,promovirati,dizati u nebesa,omalovažavati,podcjenjivati,diskriminirati a jos manje vrijeđati.
Nemam znanja iz kemije,biologije,medicine,elektronike a ni informatike. U stvari nemam znanje niti iz jedne od desetak nauka koje pokrivaju ovo podrucje. Od skole imam 2 razreda sredje,poljoprivredne skole u malom,istocnoslavonskom gradu.Neki bi rekli ,,ljakse,,. Druge dvije godine skole morao sam,iako dobrovoljno,(sad mi je krivo) zamijeniti olovku sa ,,vatrenim štapom,, u ,,uvaljenom,, ratu. Od koga nam je ,,uvaljen,, to ovdje Svi znaju. Nakon toga skolovanje vise nije bilo moguce iz ,,hrpe,, razloga.Sto se poslije desavalo moze se i pretpostaviti. Tako sam ja ostao neobrazovan a pošto mi se vojska zgadila,ostao sam i nezaposlen sve do danas. U međuvremenu sam stekao neka druga znanja i vještine.
Cijelo desetljeće sam mlađi od gosp.Dezacoa koji je za mene,od ovoga trenutka Vi,iz postovanja prema gospodinovim godinama.
Pošto smatram da je istina primarna, sva moja zapažanja na forumu bila su iskrena i istinita,a i u neku ruku skrušena s obzirom da nemam znanje.
To se također odnosi i na gđu. Feniks, a i na generator KSG-1.
Kada sam neobrazovan nahvalio generator KSG-1 to sam napravio iz samo jednog razloga,a to je da sam stvarno tako i mislio. Nakon vise mjeseci bezuspjesne potrage po svim medijima konacno sam pronasao uređaj koji bi mogao zadovoljiti kriterije moje bolesti. Sreci nije bilo kraja sto se vidi iz postova. Odusevljen ko malo dijete kad se penje na tresnju. Time nikoga nisam mislio uvrijediti,omalovažavati,podcjeniti,diskreditirati i deklasirati.Također nikom nisam htio stvarati ,,zazubice,, niti se ,,kurčiti,,. Nahvalio sam KSG-1 jer sam neobrazovan stvarno tako i mislio. Cak sam mislio da mogu biti optužen za reklamu. Od ,,bruka,, hvalospjeva o generatoru,između ostalog,sam i napisao da je ,,među prva tri u svijetu,iako druga dva nisam vidio,,. Dalje sam napisao,, MOŽDA jedino generator gđe Feniks,,. Nakon toga gosp. Dezaco a i moj drug Gal su ,,napali,, ko Kerberi, na bakutanera. Tu je bilo svega sto je neobrazovan čovjek,kao ja, mogao procitati između redova.Mogao se sastaviti psiholoski a i duhovni profil što i nije toliko bitno. Također TO mi je i djelovalo kao,, NE, MI IMAMO NAJBOLJI GENERATOR NA SVIJETU sto mi se učinilo malo prepotentno. Ako grijesim, ja se ponizno ispricavam.
Ako je u ovom usranom,materijalnom svijetu cijena proizvoda mjerilo njegove kvalitete, a jeste, onda gđa Feniks ima 13x bolji generator.
Da li je bio namjenjen am.institutu i kredit?
Mozda jeste a mozda nije. To ni gosp.Dezaco,ni Gal a ni ja ne mozemo znati. Mozemo samo pretpostaviti,sto nije dovoljno za istinu.
Da li gdja. Feniks sa time generatorom proizvodi kvalitetnu 5pmm s.otopinu?
Proizvodi. U to se uvjerio gosp. Dezaco i Gal digitalnim mjerenjem a i ja isprobao na vlastitoj a i tuđoj ,,koži,,. Kupio oko 8l u raznoj ambalazi po 150 kn za litru bez popusta.
Da li gđa.Feniks posjeduje znanje i iskustvo za proizvodnju kvalitetne s.vode?
Posjeduje. Veće od znanja i iskustva gosp.Dezaca,Gala,mene i velike vecine na forumu. Osim možda nasih ,,starosjedilaca,,. To se može uvjeriti svatko ko se potrudi ,,istraziti,, dotičnu gospođu. Ja konkretno pročitao brdo postova i izmjenio 20 mailova u kojima sam saznao puno kvalitetnih podataka koje nisam imao prilike nigdje ćuti i procitati. Zena je ljubazna,obrazovana višestruko,ne daje lažna obećanja(sto je danas rijetkost) a i profesionalna. Također je vremenski duže od nas u s.vodi.
Zašto gđa Feniks prodaje kvalitetnu s. vodu?
Treba ženi novaca. Odjednom smo svi ,,operirani,, od love za kojom svi ,,trčimo,,. Pokrenila uspjesni a možda i neuspješni biznis. Pa šta, koliko znam to je do sada bilo poželjno. Takodjer treba obratiti paznju na troškove,ulaganje,rashode te potrošeno vrijeme i rad.
Da li mi na forumu možemo proizvesti indentičnu,kvalitetnu,5ppm s.vodu?
Naravno da mozemo. ,,Stare kajle,, sa foruma i bolju.
Sve ovo gore navedeno su provjerene činjenice. Što mi drug kaže,,usrana istina,,.
Mislim da se to nije moglo u postu od gosp. Dezaca pročitati ,,izmedju redova,,.Malo ste bili,,brzi,, na tipkovnici.Neobrazovani ali i obrazovani čovjek bi mogao stvoriti krivu predođbu i asimilirati netočnu ili neprovjerenu informaciju,sto nam nije cilj jer smo rekli da je istina primarna. Isključivo zbog čitatelja u sadašnjosti,budućnosti a Velikog mi Duha, i prošlosti. Kao ja sa početka priče kada o svemu nisam imao pojma.
Takodjer mislim da gđa. Feniks na ovom forumu ne bi trebala biti OFF TOPIC jer to da nije smješno,bilo bi žalosno. Ja je više necu spominjati na ovom forumu,jer sam svoje rekao,ali smatram da je nazivati K,nije umjesno iz poštovanja prema djelu i znanju dotične gospodje.
Što se i mene tiče priča je završena a gosp.Dezacu zahvaljujem na pozivu za piće i mjerenje. Sada nisam trenutno u mogućnosti ali obećavam u bližoj budućnosti da hoću sa zadovoljstvom.
Što se tiče grijanja vode sljedeće. Uzmem veću,širu,dublju ,,šerpu,, u kojoj ogrijem vodu do ključanja. U tu posudu stavim svoju posudu sa des.vodom. Ostavim 15 min i temperatura u prvoj bude 80 stupnjeva a u ,,mojoj,, 50. Iz prve izlazi para pa upalim napu da ,,vuće,, paru gore da ne bi došlo do kondenzacije a time i ,,dekontaminacije,,. A možda svejedno dođe? Palo mi na pamet da na isti naćin stavim stavim staklenu bocu sa des. bocom ali se bojim loma jer ne znam točno koje temp. podnosi doticno staklo. Boca PRO INJECTIONE.
Što se članka u 24 SATA tiče mislim da ce to sitna propaganda koja se zasniva na starom slucaju,ako ne i jedinom( ima i am. senator) Ima na You Tube ali i na ovom forumu. Oprah ga iskoristila i kao sto gosp.Dezaco kaže. Nije imao pojma o procesu i pio stvarno previse. Mislim 1.5l nekog ,,smeca,,. ,, Šef parade,, cijenjeni Jack je o tome lijepo pisao.
Također mislim da će u buducnosti biti puno više takve politicko-medijske-farmakološko-masonske propagande na koju mi ovdje ne bi trebali nasjedat. A zasto to ovdje mislim svi znaju. U ovome kao i u životu treba postojati određena doza hrabrosti. Bez rizika nema profita.Tko se usudi,pobjeđuje. Kome opanci a kome obojci. Ljutu travu na ljutu ranu pa da vidimo čija majka crnu vunu prede.U ovom slučaju plavu. Nema predaje, nismo Talijani.
Stripove čitam cijeli život i čitat ču sve dok mi kuca ,,vekerica,,.Oni su davnih dana priznati kao umjetnost. Čak sam kolekcionar sa preko 2000 kom pa ovim putem pozivam ako neko prodaje rijetke stripove i kolekcije ispod 1990 god. da mi se jave na PM. Malo OFF TOPIC u životu u kojemu je sve ON TOPIC.
Također moj ,,problem,, sa Indijancima(kauboje prezirem) ne leži u stripovima,iako je njima podtaknut. Taj ,,problem,, je vise spiritualne prirode o kojem ne mogu pričati,na ovom forumu, da ne budem OFF TOPIC. Ali sad malo moram i mislim da mi Jack a i institucuja Galaksija neće zamjeriti. Bit ću kratak,ima veze sa drugom umjetnosti. U nedjelju bila dva filma indijanske tematike. ,,Posljedni Mohikanac,, Michaela Manna i ,,Glasnici Vjetra,, Johna Wooua. Prvi gledao nekoliko puta a i čitao knjigu prije cca 25 god ali zaboravio tko je napisao. Sad bi mi dobro došao Sinke. Opisuje rat Engleza i Francuza oko sjevernoameričkog indijanskog teritorija prije 200 i vise godina. Francuzima je naklonjen Magua(Wes Studi ) iz plemena Huron sa ostatkom plemena ćiji su veći dio zatrli Englezi kojim je naklonjen bijelac Nataniel,(Daniel Day Lewis) usvojen od poglavice Chingachgooka iz plemena Mohawk kao klinac. Zovu ga jos i ,,Oko Sokolovo,, a i ,,Duga Puška,, Tu je jos i poglavicin rođeni sin Unkas koji predstavlja zadnjeg pripadnika naroda Mohawk jer su SVE ostale istrijebili Francuzi. U pricu se uplece ljubav u vidu dvije sestre,kceri Engleza pukovnika Munroa, kojima navedeno drustvo spasava skalpove od Huronskog noža. Zaboravio sam reći da su crnci robovi. Na kraju svi izginu osim starog poglavice,Oka Sokolovog i njegove ,,skvo,,. Pod svi mislim hrpa ljudi,najvise Indijanaca. Velicanstvena prica o hrabrosti,časti,vjestini i stradavnju. Sjajne scene Majke Zemlje,borbi posebno Chingachgooka i Mague u kojem prvi pobjeđuje te njegov razgovor sa Velikim Duhom kao zadnji pripadnik istrebljenog naroda kojemu se gasi loza jer je Unkas ubijen,on star.
Drugi film govori o unovacenim,u marince, Indijancima iz plemena koje smrdljivi Ameri zbog jezika koriste u komunikaciji jer Japanci ne znaju jezik. Drugi svjetski rat. Otok Saipan. Nicholas Cage štiti jednog od mnogih i ima zapovijed da ne smije dozvoliti zarobljavanje nego u slučaju istog pogubiti jer je šifra važnija nego šifrant a tako i biva sa velikom većinom.
Da ne bi posve bio OFF TOPIC,Indijanci iz oba filma nose srebrni nakit vecinom narukvice pa bi malo skrenu i na to pažnju. Dokazano je da srebrni nakit,posebno narukvice,jer pokrivaju zglobne vene sa unutarnje a i vanjske strana ruke, jako dobro,,izvlace,, razne bolesti a i djeluje preventivno. To ,,bolesna,,osoba može i vidjet jer srebro nakon nekog vremena pocrni,vise ili manje ovisi o ,,bolesti,, Malo se raspitajte pa mozda poradite u vezi toga. Ne treba biti nista krupno ali opet treba biti ,,mesa,, za ,,izvlačenje,,. U zlatarama je gram srebra 20kn a u RPK 4 kn. Možda i ovo nekome da ideju pa nešto ,,izkombinira,,.
Smrt fašizmu.Sloboda narodu.
_________________ tatanka
|