E ovako kolko sam čitao po curezoneu dosta ljudi koristi taj sa duplim frekevencijama jednu za drugom. A sad neznam ni ja, pošto sam "zdrav" budem krenuo s jednom 1min pa postepeno dizao. i onda kasnije dodao drugu frekevenciju, al nikak da mi stigne black walnut jer sam ga naručio izvana pa budem sa njim paralelno se zapo tak da postignem maximalni efekat.
Ja sam ti kupio svoj zapper od nekog lika s ebaya
(
http://cgi.ebay.com/2-Adj-Freq-Zapper-9V-battery-11VBoosterRegulator_W0QQitemZ200305008547QQcmdZViewItemQQptZNatural_Therapies?hash=item200305008547&_trksid=p4634.c0.m14)
i sličan je ultimatu po jednoj funkciji al da ne objašnjam evo citat:
"
M.Zap4R has a built-in voltage booster-regulator giving 11V of power supply out of the 5 to 9.5V of the 9V Battery. This rare feature permits a continuous SAFE and powerful zapping you can trust, session after session, until the end of battery’s life. A must to have, if you are planning to use your zapper for plate zapping, and a “peace-of-mind” feature for everyday zapping."
I samo sam ga zbog toga uzeo jer na taj način imam konstantnu voltažu a ne da mi s potrošnjom i opada efekat zapiranja. Prvo sam htio taj UZ al cijena mi nije dala mira pa sam preturo cijeli net i naletio na tog tipa i kupim od njega.
I da ima odličnu rješeno za kontrolu kontakta, mala lampica koja svjetli do daske ak si dobro maksimalno spojen i svjetli slabije ak si slabije spojen. Onak otvaraš šaku i vidiš kak se gasi, kad opet stisneš svjetli do kraja.
http://www.maestro-zapper.com/E_maestro-zapper_english.html
Još sam kupio punjač i bateriju za punjenje u lidlu koji razara tak da mi to zakon s baterijom.
Kod stare sam krenuo agresivno sa obje frekvencije jer pošto je gripa u puno zamahu nisam htio čekat s jednom frekvencijom nego sam obje i plus footplate za maximalni efekat pa ćemo vidjet sutra. Jučer navečer sam jednom, jutros isto ali bez footplata i budem večeras bez footplata i s jednom frekvencijom jer mislim i ja da je previše svaki dan 14-20-14-20-14, kažem to sam morao jer nije bilo izbora pa ću postepeno smanjivat na 7-20-7-20-7 i tak svaki dan 2x barem tjedan-dva.
Što se tiče položaja ploča preturo sam cijeli net i nisam našao bogzna što osim na stranicama, brem meni najpoznatiji parazapper i Ultimate Zapper da ide onak kak sam spojio prvi put, znači sve plus samo jedna ruka minus.
Na svojoj stranici parazapper to detaljno pojašnjava:
"
Some zapper sellers mistakenly provide footpads arranged so that the user has two negative contact points on the body instead of the better setup which has one negative and three positive.
The resulting signal at the abdomen is actually weaker than using just copper paddles and would be expected to produce poor results. Improper footpad usage can actually degrade the effectiveness of the signal."
"
When both of the footpads are arranged with a positive connection along with one positive paddle and one negative paddle the signal to the torso is stronger and the contains higher frequencies that are needed for effectiveness."
http://www.paradevices.com/Zapper_body_voltage.html
Isto je i kod kevinovog UZ al on detaljno ne pojašnjava šta je bolje nego samo daje 2 scheme kako spojiti footplatove.
I hvala na savjetu budem joj dao to s limunom i soli jer kak se kaže - od viška glava ne boli (osim u slučaju parazita)