Sada je: pet maj 02, 2025 7:16 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: DMSO
PostPostano: uto feb 03, 2009 9:29 am 
Član foruma

Jos kad bi netko objasnio sta je DMSO i gdje ga ima za kupiti :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 03, 2009 10:15 am 
Član foruma

Dimethyl sulfoxide?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 03, 2009 10:20 am 
Član foruma

dimetil sulfoksid (Dimethyle Sulfoxide) je izgleda neka vrsta otapala. Naletio sam negdje da se koristi u nekim gelovima ili mastima, kako bi one lakse penetrirale u kozu. Sto se tice nabave, neznam jos...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 03, 2009 10:44 am 
Član foruma

Alan_SP je napisao/la:
No, uputno bi bilo mijesati s DMSOom i onda takvu mjesavinu nanositi i direktno na melanom.

Procitao sam u uputstvima za mms, da se na opekotine nanosi cisti klorit, dakle bez aktivatora. To je valjda zbog kiseline koja bi mogla gadno peci na opekotini. Sad me zanima da li se i na melanom nanosi neaktivirani mms? Dalje, imas li kakvih iskustava o tome kako dmso reagira sa aktiviranim (mislim zbog kiseline), a kako sa neaktiviranim kloritom? U kojem omjeru se mijesa sa mms-om?
Hvala

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 03, 2009 2:34 pm 
Član foruma

NaClO2 + 1/2 Cl2 -> ClO2 + NaCl.
5 NaClO2 + 4HCl -> 4 ClO2 + 5 NaCl + 2H2O
2 NaClO2 + HOCl + HCl -> 2 ClO2 + H2O + 2 NaCl

Ova jednacina u sredini je bitna jer se u njoj stvara aktivna-delotvorna supstanca koju unosimo - odnosno ClO2.- a mogu se umesto HCl koristiti i druge kiseline...

Kako se dobija natrijum hlorit NaClO2:

4NaOH+Cl4 -> 2NaCl+2NaClO2+2H2O

Ako pomesamo NaOH bazu sa hlorom kao rezultat dobijamo smesu (rastvor) koji u sebi sadrzi kuhinjsku so NaCl, Vodu i ono oko cega se ovde vodi polemika a tako nam je potrebno - NaClO2 tj natrijum hlorit. Njega ne treba mesati sa natrijum hipohloritom NaClO kojeg ima mnogo na trzistu. Ovu reakciju je tesko izbalansirati a jos teze razdvojiti soli NaCl od na hlorita a osloboditi se vode...

Zato ako hocete da pravite svoj MMS, morate naci onaj praskarto granulasti 80%-tni i napraviti po recepturi koju je jos davno Pantelija objavio (pogledati)...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 03, 2009 11:35 pm 
Početnik

imam jedno pitanje za nekog od ovih mms znalaca, i veoma bih se veselio brzom odgovoru.
postoje indicije da sam zarazen lijepom kolekcijom polno prenosivih bolesti, a to su: trihomonas, klamidija i par tipova hpv-a. zanima me da li se date gadosti mogu lijeciti ovim preparatom, s obzirom da nisam bas neki pobornik farmaceutskih lijekova. unaprijed hvala.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 04, 2009 12:11 am 
Član foruma

happy je napisao/la:
imam jedno pitanje za nekog od ovih mms znalaca, i veoma bih se veselio brzom odgovoru.
postoje indicije da sam zarazen lijepom kolekcijom polno prenosivih bolesti, a to su: trihomonas, klamidija i par tipova hpv-a. zanima me da li se date gadosti mogu lijeciti ovim preparatom, s obzirom da nisam bas neki pobornik farmaceutskih lijekova. unaprijed hvala.

Sve bolesti uzrokovane patogenima se lijece MMSom. Sve prenosive bolesti (tako ih definira alopatska medicina) su uzrokovane patogenima, a sve spolne bolesti spadaju pod prenosive. Drugim rijecima, da, tvoja kolekcija je potpuno izljeciva s MMSom.

Napomenuti treba, ako je doslo do nekih fizickih ostecenja (tijela, naravno), MMS to ne moze srediti. On ce samo ubiti patogene. A tijelo se oporavlja kako moze.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 04, 2009 12:20 am 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
Alan_SP je napisao/la:
No, uputno bi bilo mijesati s DMSOom i onda takvu mjesavinu nanositi i direktno na melanom.

Procitao sam u uputstvima za mms, da se na opekotine nanosi cisti klorit, dakle bez aktivatora. To je valjda zbog kiseline koja bi mogla gadno peci na opekotini. Sad me zanima da li se i na melanom nanosi neaktivirani mms? Dalje, imas li kakvih iskustava o tome kako dmso reagira sa aktiviranim (mislim zbog kiseline), a kako sa neaktiviranim kloritom? U kojem omjeru se mijesa sa mms-om?
Hvala

Da, to je postupak za opekotine, kad se natrijev klorit (ne aktivirani, dakle, ono sto cuvas u bocici) stavi na opekotinu. Posto je luznat, on neutralizira neku kiselinu (meni nije poznata koja, ali eto, tko zna neka kaze) koja se javlja pri opekotini. Treba znati da se takav klorit mora odstraniti s vodom, jer bi inace doslo do ostecenja koze zbog luznatosti klorita. Vrijeme koje se moze ostaviti je minuta, do minuta i pol. Bolje oprati, pa ponovno staviti, ako nije pomoglo, neko pretjerivati. Sto se tice opekotina, moja iskustva s glinom su odlicna, cak i bolja nego kad sam stavljao klorit.

Sto se tice melanoma, mi tu trebamo klor dioksid, on je ono sto ubija patogene, a time i tumore. Dakle, aktivirati ga. Ne staviti puno vode, kako radimo kad ga pijemo, vec malo vode, a u tu vodu dodati i cisti (99.9%) DMSO (ali ne puno, oko 1-3mL), on pored toga sto isto ubija patogene i jos gomile drugih stvari, takoder nosi neke stvari brze kroz tijelo, a u ovom slucaju bi omogucio prodor klor dioksida u melanom.

Sto se tice nabave DMSO (dimetil sulfoksid), ja sam svoj nabavio iz Amerike. Navodno se moze i u Hrvatskoj naci, ali je problem cistoce, jer ga deklariraju kao 99.7% cist. Ovisi sto su necistoce, moze biti i opasno. DMSO ulazi u tijelo bez problema, te nosi sa sobom na sto naide (ne bas sve, ali...). U slucaju necistoca u samom DMSOu i one naravno ulaze. Zato treba nabavljati sto cisci.

I oko njega postoje mnoge kontroverze, FDA ga brani koristiti, ne prodaje se kao lijek zbog tih zakona, ali to ne znaci da ne valja i ne djeluje. Uostalom, zato i pricamo o alternativnoj medicini, a ne alopatskoj. :) Prema onom sto citam, moguca je alergicnost na njega, pa prije prvog uzimanja staviti malu dozu i vidjeti da li dolazi do zestoke alergijske reakcije. A u svakom slucaju, reakcija je na njega uvijek prisutna. Procitati upute, ima o njemu svega na netu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 04, 2009 9:47 am 
Član foruma

Alan_SP je napisao/la:
... ja sam svoj nabavio iz Amerike. Navodno se moze i u Hrvatskoj naci, ali je problem cistoce, jer ga deklariraju kao 99.7% cist

Koliko je tebe kostao taj iz Amerike? Ja sam kontaktirao jednu firmu iz Oroslavja, koja prodaje DMSO. Naveli su mi cetiri vrste. Svi su deklarirane cistoce od 99,9%, a dijele ih po postotku vode, te po ph. Tako onaj sa o,1% vode kosta po litri 950Kn. Sa 0,6% vode je 820kn itd. Uvoze ga iz Spanjolske i ceka se oko 5 tjedana, ovisno kada im ide kamion sa robom. Inace, DMSO proizvodi i Zagrebacka KEMIKA, a ja imam i sigurnosni list. Dijelove sam naveo, pa ako netko moze zakljuciti nesto o kvaliteti... Taj list sam dobio od tvrtke koja prodaje KEMIKIN DMSO po cijeni od 450kn/litra. Malo me sad muci ta razlika u cijenama jer mi je tesko usporediti kvalitete. U stvari, neznam kakav je taj koji bi mi koristili...

1. NAZIV PROIZVODA / PODACI O PROIZVOĐAČU

1.1 Naziv proizvoda: DIMETIL-SULFOKSID, p.a.
1.2 Kataloški broj: 04532
1.3 Proizvođač: Kemika d.d., Heinzelova 53, Zagreb, Hrvatska
1.4 Telefon za informacije: 01 24 41 400
1.5 Telefon u slučaju opasnosti: 01 24 41 400

2. IDENTIFIKACIJA I INFORMACIJE O SASTAVU

2.1 Sinonimi: DMSO
2.2 CAS: 67-68-5
2.3 Relativna molekulska masa: 78,13
2.4 Molekulska formula: C2H6OS
2.5 EC:
2.6 EINECS: 200-664-3

3. OZNAKA OPASNOSTI Xi - Nadražujuće!

8. KONTROLA IZLOŽENOSTI / ZAŠTITA OSOBA

8.1 Specifični kontrolni parametri: MDK: mg/m3
8.2 Osobna zaštita:
dišnih organa: respirator
ruku: zaštitne rukavice
očiju: zaštitne naočale; u radnom prostoru imati izvor
vode za eventualno potrebno ispiranje očiju
ostalo:

8.3 Radna higijena:
Izbjegavati kontakt sa kemikalijom, udisanje para, te dulje ili ponovljeno izlaganje. Kontaminiranu odjeću i obuću oprati prije ponovne upotrebe.

9. FIZIKALNA I KEMIJSKA SVOJSTVA

9.1 Oblik: tekućina
9.2 Boja: gotovo bezbojna
9.3 Miris: bez mirisa
9.4 pH-vrijednost:
9.5 Talište: 18 °C
9.6 Vrelište: 189 °C
9.7 Temperatura samozapaljenja: 270 °C
9.8 Plamište: 95 °C
9.9 Granice eksplozivnosti: 1.8 Vol %
9.10 Tlak para (20°C): 2,5 hPa
9.11 Gustoća (20°C): 1,10 g/cm3
9.12 Topljivost u vodi (20°C): topivo
9.13 Viskozitet (20°C): mPas

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 04, 2009 8:43 pm 
Početnik

nabavio mms i nakon prve doze sam dobio takav proliv da bi bilo neumjesno to ovdje opisivati, iz obzira prema ostalim forumasima.
kazu da je to dobar znak jer se tijelo tako cisti.
da li ova nimalo ugodna nuspojava nestane kad dodje do izljecenja?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 04, 2009 10:51 pm 
Član foruma

happy je napisao/la:
nabavio mms i nakon prve doze sam dobio takav proliv da bi bilo neumjesno to ovdje opisivati, iz obzira prema ostalim forumasima.

Neznam... Tesko mi je vjerovati da imas toliko patogenih u sebi i da si sa prvom dozom pobio gro njih. daj malo opisi tu prvu dozu (koliko kapi cega i kako si je pripremio). Bilo kako bilo, najbitnije je da se nakon nekog vremena osjecas bolje...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 04, 2009 11:38 pm 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
Koliko je tebe kostao taj iz Amerike? Ja sam kontaktirao jednu firmu iz Oroslavja, koja prodaje DMSO. Naveli su mi cetiri vrste. Svi su deklarirane cistoce od 99,9%, a dijele ih po postotku vode, te po ph. Tako onaj sa o,1% vode kosta po litri 950Kn. Sa 0,6% vode je 820kn itd.

Ja sam svoj kupio preko http://www.hardbodynutrition.com/index.htm

Tu mozes pogledati sto imaju. Dobra vijest, a to sam provjerio s ljudima sa sitea, koji su pak provjerili s proizvodacem, DMSO se ne kvari. Tj. traje neograniceno (pod uvjetom da nije osteceno pakovanje, otvoren ili sto tome slicno).

Za koristenje treba biti 99.9% cisti DMSO. Mozes uzeti u 100% koncentraciji (pa, mozda ima vrlo malo vode, ne znam, oni kazu da je sve DMSO), pa onda ovisi da li ga namjeravas koristiti oralno, ili pak topicalno (na kozi). Ako ide oralno, svakako ga pomijesas s malo vode, ne uzimaj cisti DMSO.

A za topicalno, najbolji omjer (i u tom omjeru prodaju) je 70% DMSO, 30% nesto drugo. To drugo moze biti aloa vera (smanjuje iritaciju koze, koja je nus pojava, a mene osobno prilicno svrbi dok se ne osusi, poslije zna biti jos malo crvenila, ali nema vise toliko svraba), koja je naravno skuplja, a moze biti i voda. Isto tako ima i oblika u gelu ili kremi.

Zavisi za sto mislis uzeti, ja sam sebi uzeo i cisti DMSO i onaj u gelu i onaj s aloom verom.

Cijene su puno manje od ovih koje si ti naveo, carina je 22% na sve (tj. PDV je to) ukljucujuci i postarinu, a za dodatke je 5% plus fiksni troskovi i postarina od carine do tebe. Od oka, da bi lakse racunao i dosao do vise manje tocne cifre, mozes racunati na 30% od ukupne cijene, ne bi trebalo biti vise. Meni stigne u prosjeku za 2 tjedna, a imas i tracking number.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 04, 2009 11:41 pm 
Član foruma

happy je napisao/la:

Ne bi ti trebalo biti muka od jedne kapi. Ako je kap 1/17mL to jest.

Meni je bilo muka tek kad sam uzeo 7 kapi, a tad sam imao i ostecene bubrege i imao sam 58kg, te bio opcenito lose zbog Crohna.

Ustvari, sto je to tebi jedna doza, tj. koliko kapi? I koliko kapi trebas za 1mL?

Dosta sam o sebi i MMSu pisao na temi o MMSu na forum.hr, pogledaj sto mozes ocekivati i kako smanjiti herxheimera.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 05, 2009 1:43 am 
Početnik

ja sam preskočio početne korake i odlučio krenuti sa 12 kapi.
nije mi bilo muka niti sam imao nagon za povraćenjem.. ali je ubrzo počelo kuhati u stomaku... sad sam se već smirio i popio još jednu dozu od 12 kapi. šta će biti, vidjećemo.

interesantno mi je da sam osjetio djelovanje mms-a u cijelom organizmu, čak i u glavi, u vidu blagog treperenja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 05, 2009 4:49 pm 
Član foruma

happy je napisao/la:
nije mi bilo muka niti sam imao nagon za povraćenjem.. ali je ubrzo počelo kuhati u stomaku... sad sam se već smirio i popio još jednu dozu od 12 kapi. šta će biti, vidjećemo.

interesantno mi je da sam osjetio djelovanje mms-a u cijelom organizmu, čak i u glavi, u vidu blagog treperenja.

Alan koji je nakon nekog vremena povećao na 7 kapi je imao reakciju a ti odmah u startu pa 12.
Čuj, a da malo staneš na loptu i kreneš polako privikavati organizam na MMS ??!!

Kud ti se žuri?
Dobro da nisi odlučio sve preskočiti pa odmah izliti cijelu bočicu u sebe za Boga miloga! :shock:
E sinko, sinko .... ak tak nastaviš u svemu a ne samo u ovome - nebuš ti dugo "happy".

.... i onda kada nešto pođe po zlu, onda bude MMS kriv .... kao i kod onog tipa koji je poplavio od CS-a ..... ccc :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 05, 2009 6:44 pm 
Član foruma

Evo novih informacija o nabavi NaClO2!

U Blizini Zagreba postoji firma koja prodaje NaClO2 u PRAHU, čistoće 100%. Imaju moloprodaju, pa može kupiti svatko. 250 grama košta 260 kuna.
Prema uputstvima o izradi otopine http://www.galaksija.com/planeta/cudotv ... odatak.htm , može se dobiti 875 grama iste, a to bi bilo 3500 doza!

Vezano za otopinu NaClO2, koju sam kupio po cijeni od 12kn po litri, citirati ću ono što su mi rekli u toj firmi. Na sigurnosno-tehničkom listu piše da se uvozi iz Italije, ima 87% natrij klorita, 12% natrij klorida i 1% nekih sitnih sastojaka koji se ne mogu ukloniti iz otopine. Tu između ostaloga spadaju živa i arsen u količini od oko 1ppm. Kad sam ja graknuo zbog ta dva sastojka, rekli su da se ne moram brinuti zbog toga jer su to izuzetno male količine. Za arsen znamo da se koristi u stomatologiji za ubijanje zubnih živaca. Što se tiče žive, rekli su mi da se živa uredno nalazi u mesu plave ribe, a da je zakonski (zdravstveno) dozvoljeno 7ppm-a. Nisam siguran otkud se to nađe u otopini, možda se jedno i drugo nalazi u destiliranoj vodi. Na drugoj temi (KS) sam naveo da voda za piće pokazuje 231ppm, destilirana 1ppm, redestilirana 0ppm-a. Možda se živa i arsen nalaze u tom 1ppm-u? Možda bi otopinu bilo bolje raditi sa redestiliranom vodom? Nemam pojma, pa vas molim za komentare...

Sad se pitate zašto ono gore košta onoliko, a ova litra samo 12kn. Možda je odgovor u slijedećem: rekli su mi da kemikalije dijele na dvije kategorije: tehničke i ako sam dobro razumio PA (to bi trebalo biti za
nešto prehrambeno). Ova za 12kn je tehnička. Razlika između tehničke i PA je u načinu transporta (sastav je potpuno isti, uključujući živu i arsen). Tehnički klorit dobijaju u cisterni (u kojoj se isključivo prevozi klorit), a PA klorit dobijaju u zatvorenim balonima od 65kg. Naravno, radi se o proizvodnji u velikim količinama i različitom pakiranju. Ne vjerujem da se PA radi u laboratorijskim uvjetima. To je isti klorit, samo se transportira u drukčijim pakiranjima. Ako dodamo i činjenicu da je klorit u prahu poprilično zapaljiv i iziskuje posebne uvjete transporta, a otopina nije, onda bi i tako niska cijena bila realna. Za cijenu PA klorita nisam ni pitao jer ga fizička osoba ne može kupiti. Naime, taj klorit se dostavlja kupcu i on sam otvara balone.

Eto! Pucajte...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 05, 2009 10:57 pm 
Početnik

GAL je napisao/la:
happy je napisao/la:

Alan koji je nakon nekog vremena povećao na 7 kapi je imao reakciju a ti odmah u startu pa 12.
Čuj, a da malo staneš na loptu i kreneš polako privikavati organizam na MMS ??!!

Kud ti se žuri?
Dobro da nisi odlučio sve preskočiti pa odmah izliti cijelu bočicu u sebe za Boga miloga! :shock:
E sinko, sinko .... ak tak nastaviš u svemu a ne samo u ovome - nebuš ti dugo "happy".

.... i onda kada nešto pođe po zlu, onda bude MMS kriv .... kao i kod onog tipa koji je poplavio od CS-a ..... ccc :roll:

Neće ništa poći po zlu, osim možda guzice. :)
Danas sam sasvim lijepo popio 12 kapi i opet se usrah baš onako muški, ali ne onako paćenički kao jučer. No, sama pomisao da ubijam nepoželjne mikrostanovnike moga tijela me oduševljava. Tako da ta mrva toaletne agonije na neki način predstavlja i pobjedničku borbu za slobodu od unutrašnjg neprijatelja. Treba to podnjieti muški. :mrgreen: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 05, 2009 11:25 pm 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
Eto! Pucajte...

slika slika
Citat:
...Tu između ostaloga spadaju živa i arsen...

Pravilnik o zdravstvenoj ispravnosti vode za piće
Arsen: MDK - vrijednost 10 mikrograma/litri =10/1000000 grama/litri
Živa: MDK - vrijednost 1,0 miligrama/litri = 1/1000 grama/litri

Mislim da bi se prije otrovali arsenom i živom pijući pitku vodu nego MMS. slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 06, 2009 1:02 am 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
Vezano za otopinu NaClO2, koju sam kupio po cijeni od 12kn po litri, citirati ću ono što su mi rekli u toj firmi. Na sigurnosno-tehničkom listu piše da se uvozi iz Italije, ima 87% natrij klorita, 12% natrij klorida i 1% nekih sitnih sastojaka koji se ne mogu ukloniti iz otopine. Tu između ostaloga spadaju živa i arsen u količini od oko 1ppm. Kad sam ja graknuo zbog ta dva sastojka

Eto! Pucajte...

Ovako, ovo sto si rekao se tice klorita u prahu. Humble navodi da je klorit u prahu 80% klorita, 19% klorida (kuhinjska sol), te 1% drugih necistoca, koje su tu zbog tehnickog postupka, a dovoljno su male da se ignoriraju, jer i tako se ne uzima MMS kao sto se pije voda. :)

E sad, taj dio je odlican, te me samo zanima, sto kazu, s cime je takav klorit mijesan, da bi se dobila tekucina od 25% (mislim da se radi o tom postotku klorita, ako se ne varam?)? Ako je to cista voda (destilirana), onda je to upravo MMS s vrlo malo jacom koncentracijom klorita, sto je zanimarivo i mozemo koristiti po svim pravilima doziranja (ne moramo nista mijenjati, samo bazdarimo kapaljku, da vidimo koliko kapi ide u 1mL). Da li mozes to provjeriti?

Ako zaista mijesaju s cistom vodom, ljudi, kupujte to na litre... :) Klorit koji koriste je cisti, to je ocito, arsen i slicne stvari su odvise male da bi u tim dozama ista ucinile. Da ne spominjem da zivimo u svijetu gdje poberemo vise necistoca samom setnjom kraj ceste po kojoj se voze auti...

Ajde molim te, provjeri da li mijesaju to s vodom, ili pak dodaju jos nesto... Za dobro svih nas, mislim da cijena od 15Kn/L, ako je voda ok, znaci godine i godine MMSa po glavi stanovnika. :) A mozete i kucu cistiti i prati pod, odstraniti plijesan sa zidova i slicno. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 06, 2009 1:04 am 
Član foruma

happy je napisao/la:

Podsjecam me na jednu prijateljica koja je odmah navalila na 15 kapi. Kazala mi je da je bljuvala po gradu kao zadnji pijanica. I zbog toga je prestala uzimati klorit, a pocela ga je uzimati da bi smrsavila (da, moze pomoci i kod mrsavljenja, izmedu ostalog).

Nije meni problem sto je tebi bilo lose, vec sto ljudi mogu steci dojam da je uvijek gadno koristiti MMS, a to je lose, jer je MMS izuzetno korisna stvar koja stvarno spasava zivote i to doslovno mislim. MMS vam moze zivot spasiti.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.