Sinoc sam gledao film "Dan kada je zemlja stala" tj. rimejk istoimenog filma iz pedesetih godina proslog veka. Film je prepun simbola i prikrivenih informacija (neki ce reci dezinformacija) kao i mnogi drugi filmovi i serije koji su izasli iz manipulatorskog centra kakva je Sveta (Chudesna) Shuma!
Konkretno, u vezi ovog filma pojavljuju se sfere koje nalikuju ogromnim biserima (letelice bica Sirius A - Gini), biomehanicki kiklop (mitsko (istinsko) bice sa kojim nema zajebancije), i jos mnogo toga, rekoh film je prozet informacijama.
Interesuje me sta cenjeni clanovi i gosti Galaksije misle o ovoj temi i sa kojim znanjem raspolazu kada je u pitanju filmska industrija. Mozete davati svoje komentare u vezi filmova i serija koje se bave vanzemaljcima (molim vas bez Kusturicinih filmova mada neki glumci zaista podsecaju na vanzemljake).
Evo mali spisak filmova i serija:
- Alien
- Predator
- Dan kad je zemlja stala
- X-Files
- E.T.
- Gremlini
- gde ja stadoh ti produzi
Naravno mozete komentarisati simbole, glumce, producente i sta god smatrate da je bitno za osvescivanje sirokih narodnih masa.
Komentari mogu biti prosireni i na filmove i serije koje se ne bave vanzemaljcima vec sadrze odredjene sublimirane poruke i simbole u cilju manipulacije odredjene starosne, polne, socijalne, ... grupe.
Serije kao sto su:
- CSI: Miami, NY, Las Vegas, Mojmilovo, Donji Ljubish...
- Prijatelji
- Ocajne domacice
- Ch(m)ari
- Nestasne godine
- Teletabisi
- itd
i naravno Oprah Show oooooouuuuuuuuuu yeeeeaaaaaaahhhhhhh
Pozdrav!!!