mmsDoc je napisao/la:
Ko stoji iza tog MMS-a koji je besplatan ? Ko daje garanciju ?
Gdje ga valjate ispod stola ? na sajgama ?
Nemoj se ovdje igrati haby laboranta niti hoby doktora jer je stvar suvise ozbiljna da bi se neki laici nakacili i lijecili svoje komplekse od onoga sto nisu nikada bili.
Ovako, imate u mom originalnom postu u ovom forumu link na forum.hr. Tamo je moja prica iznesena u detalje. Za one koji ne zele ici tamo (nije tesko, mozete i kao gost citati, ne morate se registrirati), samo ukratko.
MMS (ovo sto mmsdoc dila nije MMS) je natrijev klorit u prahu (80% cistoce) koji se mijesa s vodom u omjeru 28% klorita, 72% destilirane vode. Sto daje oko 23% klorita u vodi. Pored toga, MMS je i nacin kako se aktivira (imate o tome vise na
www.miraclemineral.org, ili pak mom postu u forum.hr), velicina kapi (nije svaka kap jednako velika, jako je vazan otvor kapaljke), kojih treba 17 kapi za 1mL. Kada bazdarite kapaljku koju mislite koristiti, morate koristiti MMS (23%natrijev klorit), ne vodu, jer je razlicita gustoca vode i MMSa, sto bi dalo razliciti volumen kapi. I pored toga, a to je moja najveca zamjerka ovih sto prodaju MMS (iako to nije MMS) po Bosni je to sto oni pricaju o dozama koje ne mogu izlijeciti niti prehladu. Tocno doziranje mozete naci na
www.miraclemineral.org, s time da morate znati koliko kapi kapate, a krajnji cilj je 1mL (15 kapi je malo manje, ali to nije problem). Tek s tim postupcima (a i ja vam mogu pomoci, odite na forum.hr, vidjeti cete moje savjete, mozete i pitati sto vas zanima, rado cu pomoci svakome) uzimate MMS.
MMS je izumio Jim Humble, iako rijec izumio moze djelovati cudno. Ustvari, on nije izumio natrijev klorit kao generator klor dioksida (djelatna tvar), on je ustvari izumio proceduru uzimanja (aktiviranja) koja je sigurna za ljude (koristenje jestivih kiselina, koje spustaju pH mjesavine na 5-5.5pH, jer je natrijev klorit jako luznat pH13), te doziranja koja su efikasna za ubijanje patogena. Tek to je MMS. Ovo sto se reklamira kao MMS u Bosni (
www.mms-aktivator.com ili kako vec, ako sam pogrijesio u adresi) je preslabo, radi se pauza od tri tjedna, ne spominje se velicina kapi, pitanje je da li je u pitanju uopce 23% klorita. Ukratko, opasna mjesavina koja cini MMS neefikasnim i samim tim, osoba koja trazi pomoc po tim uputama, nece ju naci.
Sad sam malo napisao sto je MMS (provjerite
www.miraclemineral.org i vidite sto izumitelj metode kaze o tome).
A da sad odgovorim gdje ja nabavljam i kako.
Moj prijatelj (o tome mozete citati i u mom postu na forum.hr) radi na sistemima za ciscenje vode. Projektira ih i gradi (za jednu firmu u Zagrebu, necu sad ici u imena i prezimena). Samim tim, pretpostavljam da znate kako je klor dioksid jedan od nacina za ciscenje vode od patogena. I on mi nabavlja (ne u velikim i neogranicenim kolicinama, ali dovoljno da imam za sebe, svoju porodicu i prijatelje) 24,5% natrijev klorit, koji se koristi i inace za generiranje klor dioksida u industrijskim pogonima koji koriste klor dioksid za ciscenje vode. Dakle, vodovodima u Hrvatskoj koji koriste klor dioksid, a ne klor. Ako primjetite, kolicina natrijevog klorita je malo veca (23% u MMSu, 24,5% u "mojoj"). To je zanemariva razlika, nije bitna. Limunsku kiselinu kupujem, svaka veca trgovina u Hrvatskoj (a vjerujem i u Bosni, Srbiji i gdje god vec ne) ima limunsku kiselinu. To je bar jednostavno napraviti. Upute imate i na
www.miraclemineral.org, a i ja sam ih napisao na forum.hr (tocan link posta imate u mom prethodnom postu).
Sto se tice nabave za druge ljude, ja njima ne mogu nabavljati, jer je ocito da se ja time ne bavim kao biznisom. Ali, srecom, znam covjeka koji je izmedu ostalog preveo na Hrvatski Jim Humbleovu knjigu, trece izdanje, te on radi po Humbleovoj recepturi MMS. Cijena 80Kn za 1dcL (ili 100mL, ako je to nekome lakse). Ja covjeka znam, jer me kontaktirao nakon sto sam pricao o sebi, o tome kako je meni pomogao MMS. Prije ga nisam znao, a i sad ono sto ja radim je samo sirim informaciju da MMS zaista pomaze, da je stvarno koristan i efikasan, te da moze pomoci ljudima. Ali MMS je i kako se uzima. Ovo sto je MMS aktivator, to nije MMS. Obratite paznju na kolicinu klorita (ako je uopce 23%). MMS ne djeluje kao homeopatski pripravak (sto manje, to je jaci). MMS djeluje na principu obicne kemije, gdje trebate uzeti vise MMSa da biste ubili vise patogena. Premalo MMSa i necete ubiti patogene, a oni su zivi i mnoze se dalje.
Molim da shvatiti i da sam malo revoltiran, jer sirenje takvih dezinformacija, kako to radi MMS aktivator je stetno. Ljudi koji ne upotrebljavaju MMS u dovoljnim dozama, jednostavno ne mogu pobiti patogene. A onda nismo nista napravili. U Americi 4oz (oko 112mL) kosta $20. Ovdje, koliko sam cuo, MMS aktivator prodaje 20mL za 18 eura. Hej ljudi, 20mL (oko 5,5x manje) za ekvivalent od $27 dolara. I jos onda platite postarinu. I jos platite carinu. A da ne pricam koji je standard u Americi (iako je kriza, veci je svakako nego ovdje). I da ne zaboravim, oni jos zele da vi koristite ekstra male (definitivno nedovoljne) doze, koje su "projektirali" samo da bi njihovih mizernih 20mL trajalo sto duze.
Ucinili su MMS neefikasnim, opasnim (jer ne lijeci), skupim, prave se da su tu neki laboratoriji u igri, a ustvari, MMS je jeftin, efikasan, stvarno pomaze, moze se napraviti u svojoj kuci i koristiti bez pomoci drugih ljudi. Namjerno mistificiraju jednu tako divnu i mocnu, korisnu stvar kao sto je MMS, samo da bi namlatili pare, bez obzira sto ljudi nemaju koristi od MMSa, kad ih uzimaju po njihovim pravilima.
Molim vas, ako pricamo o MMSu, onda pricamo samo o onom sto je Humble izumio, a to je na
www.miraclemineral.org.
Ako netko treba pomoc, ja sam spreman pomoci. Sve sto znam sam o tome ucio od Jim Humblea, isprobao na sebi, uvjerio se da radi. Mozete vidjeti moju pricu na forum.hr (direktan link na prethodnom postu).
Ne dozvolite da pohlepa beskrupuloznih ljudi unistava nesto tako efikasno kao MMS.