Alan_SP je napisao/la:
vaporizer je napisao/la:
bas me zanima misljenje nekoga tko je narucio i poceo primjenjivati ovaj preparat kao sto je slucaj kod cs-a .
Ja ga nisam narucio od njih, vec ga nabavljam za sebe besplatno (nije skup niti kad ga platite, a moze se nabaviti i u Zagrebu). Imao sam Crohna, natrijev klorit je to sredio vrlo brzo. Da ne spominjem da cijena (besplatno je cijena koju je tesko pobijediti) odgovara...

E sad, posto sam malo vise o tome pisao na drugom mjestu, ne da mi se ponavljati sve to i ovdje, pa netko tko je zainteresiran (pored vec pomenutog i vaznog linka
www.miraclemineral.org) moze pogledati i moju pricu
http://www.forum.hr/showthread.php?t=412447Nadam se da ce ovaj moj post zainteresirati ljude, a MMS ce im svakako pomoci.
Alane,
nadam se da ti je MMS pomogao pogotovo zato sto je besplatan i sto ga ti vjerovatno bog zna kako i gdje pripravljas u svojoj kuci. A pitanje je i odakle i na koje nacine dolazis do samog Natriumhlorita. Koja je cistoca % dali imas sve potrebne labaratorijske instrumente da bi odredio cistocu ? Dali znas da je NaClO2 u svojoj najciscoj formi 80 % koji se moze dobiti na trzistu ? a nudi se ispod ruke na crnom trzistu koji je samo 50 - 58 % cistoce.
Ko stoji iza tog MMS-a koji je besplatan ? Ko daje garanciju ?
Gdje ga valjate ispod stola ? na sajgama ?
Nemoj se ovdje igrati haby laboranta niti hoby doktora jer je stvar suvise ozbiljna da bi se neki laici nakacili i lijecili svoje komplekse od onoga sto nisu nikada bili.
Koja labaratorija stoji iza tog MMS-a koji je besplatan ?
Ko podrzava taj MMS koji je besplatan ?
Ko nadgleda proizvodnju kvaliteta tog MMS-a ?
Gdje se NaClO2 moze nabaviti djaba ?
MMS definitivno pomaze i sa MMS-om treba postupiti veoma ozbiljno.
mmsDoc