Sada je: sri maj 07, 2025 9:53 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 174 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub dec 13, 2008 6:27 pm 
Član foruma

Citat:
Vjeruj mi da sam skroz zbunjena, ovo mi je prva trudnoca i uopce se jos ne vidim kao majka (mislila sam da nikada necu ni biti, ne zato jer ne mogu, nego uvijek mi je u zivotu bilo nesto drugo vaznije).

Mislim da sam u Plejadancima citala da zena moze da ostane trudna kad se za to oseti spremnom i suprotno ako to ne zeli, netreba joj nikakva zastita. Izgleda da si ti podsvesno spremna cim se desilo, nemoj da brines, jeste ludo vreme i pogotovu kad znas tj., bar malo naslucujes sta se desava oko tebe, prosto vise neznas kako treba da reagujes, :roll: npr. za vakcine(cjepiva) jako su stetne, a zakon te primorava da vodis dete da primi vakcinu, ali mislim, odnosno sigurna sam da ove dusice koje se sad inkarniraju dobro znaju gde dolaze :love12: i mislim da dolaze jako spremni, pa i roditelje ne biraju slucajno u to budi sigurna, to je sve deo malo vece celine.
Nista ne brini, koliko je ovo vreme tesko, toliko je i prelepo, sve u svemu voznja je luda i treba u njoj uzivati :glasses7: i kako kazu Plejadanci, uvek treba sacuvati humor \:D/

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 13, 2008 8:04 pm 
Član foruma

Vidis, upravo se i dogodilo da kad sam pocela citati Marciniak - ostala u drugom stanju (sa covjekom kojeg neizmjerno volim. Prvi put da sam uopce pozeljela dijete .. a "vec" mi je 34 ) :lol:
Jako jako cudno da za Marciniak nisam cula prije posto gutam knjige od kad znam za sebe, pogotovo o covjeku i njegovom duhovnom razvoju. Evo, prijateljica mi donjela sve njene knjige, i umjesto da mozda citam o trudnoci i bebama, ja se mogu samo koncentrirati na Pleadians, Kasiopean i ostalu slicnu literaturu. :lol:
Nesto me vuce tako snazno da sve saznam, u toj mjeri da sanjam Pleadians .. ma sta da ti pricam hehehe

A vakcine - ne dolaze u obzir!! Moji prijatelji su uspjeli izbjeci vakcinaciju, bas cu ih pitati kakav je postupak i da li imaju problema zbog toga. Ako treba ici cu u privatno rodiliste da ne bi slucajno zabili koju injekciju u dijete a da ja ne znam.
Sigurna sam da to dijete jako dobro zna zasto dolazi, i zasto bas k nama "u goste" hehe.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 14, 2008 8:19 am 
Član foruma

da, tako je i meni bilo kad sam krenula da citam sve to...pa moram da priznam jos uvek me drzi, cak ponekad toliko da zapostavim ispite zbog toga.. :roll:

Bas me zanima za vakcine, nisam sigurna ali mislim da ovde kod nas stize poziv od suda ako se dete nevodi na vakcinaciju, ali i ja moram da proverim ovu informaciju...kad budes saznala kako moze da se izbegne vakcinisanje dece, ti napisi, molim te !
:-k
Sto se tice mene, ja cu jos malo da sacekam sto se tice testa, neka prodje jos 5-6 dana , malo su mi se smucili testovi, pa sad imam fobiju od njih.

Puno pozdrava!!!! :hello2:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 14, 2008 3:31 pm 
Administrator

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=1765

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=1352

Možda su ove dvije teme povezane... prva je o partnerstvu i djeci, a druga je o cjepljenju djece...

Vrijedi istražiti...

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 14, 2008 3:45 pm 
Član foruma

Hvala ti Jack! Procitat cu (mislim da sam vec citala o cijepljenju, iako ima dvije teme i ne sjecam se koju).
Razgovarat cu sa prijateljima koji su uspjeli ne-cijepiti svoje dijete, pa cu vam javiti koja je procedure i koje su posljedice.
Fairy, pa sta cekas i (mozda) produzavas agoniju? Ja sam trcala u apoteku po test samo da ne nagadjam nista hehe

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 14, 2008 4:56 pm 
Moderator

Citat:
Fairy, pa sta cekas i (mozda) produzavas agoniju? Ja sam trcala u apoteku po test samo da ne nagadjam nista hehe

Period neizvesnosti ume da bude sladak :wink:

Srećno i mnogo uspeha sa projektom ne-vakcinisanja!

Spojila sam ovu temu sa jednom starijom na sličnu temu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 15, 2008 8:01 am 
Član foruma

Hvala Arja !! :P

Citat:

Za divno cudo, uopste me ne ubija neizvesnost, bas sam smirena i za sad mi je ok, a cekam isto da bi bila sigurna, jer nije kod svake zene ovulacija ista, citala sam da je najbolje da se radi test 10 dana od kasnjenja menstr. pa jos malo. Obavestavam o ishodu :wink:

pozzz \:D/

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 17, 2008 7:56 am 
Član foruma

Pozdrav svima!!!

Evo posto sam obecala da cu da javim za rezultate testa, vama prvo pisem, test je pokazao dve linije (trudnoca) :D

Sledeci je pregled kod cika ginekologa, gde mi se uopste ne ide, da mi zrace bebu, ali mora.... e pa znam da ce da zvuci ofucano i staromodno, ali stvarno kad zena nerazmislja mnogo o tome, desi se.....

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 17, 2008 11:17 am 
Član foruma

Fairy,LoveLight,srecno i vama i maleckim!Pricajte im,pevajte,pokazujte koliko ste srecne sto dolaze,pa vam nikakve vezbe ne trebaju! :D Uzivajte!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 17, 2008 12:47 pm 
Član foruma

Fairy, znala sam ! Jeeeeeee, cestitam! =D>

Vidis, ja sam htjela bebicu, ali se zaista nisam puno opterecivala s tim i dogodilo se (sto vjerujem nije ni bilo tesko za kombinaciju Bika i Skorpije :mrgreen: ).
Cesto slusam price kako netko jako (i previse) zeli bebu i onda se ne dogadja. Mislim da je zaista tajna u opustenosti i ne-opterecenosti.

Sumatra, hvala puno! Ja bas i ne mogu vjezbati jer cuvam trudnocu, moram mirovati hehe, ali zato pjevam bebici :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 17, 2008 3:05 pm 
Član foruma

Hvala puno Sumatra !!!! :P

Hvala LoveLight, ja sam se opterecivala nekih 3 meseca, izgleda da su mi tad divljali hormoni, pa je bilo tripovanja do 101 i nazad...
Sada opustencija..... \:D/

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 17, 2008 11:05 pm 
Član foruma

Fairy je napisao/la:
Pozdrav svima!!!

Evo posto sam obecala da cu da javim za rezultate testa, vama prvo pisem, test je pokazao dve linije (trudnoca) :D

Sledeci je pregled kod cika ginekologa, gde mi se uopste ne ide, da mi zrace bebu, ali mora.... e pa znam da ce da zvuci ofucano i staromodno, ali stvarno kad zena nerazmislja mnogo o tome, desi se.....

Fairy,dobra vilo,chestitam =D> :love5: :love3: :love9:
svim ma-ma-ma,
koje to vec jesu i koje iz-che-kuju, sve najbolje zelim poslednjom ruzom iz moje jesenje bashte:
slika
btw,bio sam u iskushenju,
josh kad si ono rekla da ti kasni,
da ti chestitam,
al' ne htedoh da ti kvarim slatke radosti iz-che-kivanja i iznenadjenja
a mozda i podsvesno nisam hteo da mi bash taj post bude 666-ti :mrgreen: :wink:
jer globus je globus 8)
a dete je neshto najlepshe :love3: :love5:
shto choveka u ovom ovde postojanju
moze oba-s(i)jati :love3:
a i globusi su nekad bile bebe
i svojim su radjanjem nekome
zivot obasjale

samo josh jedan apelchic -
Nemojte od vashe dece
na-chi-ni-Ti nove globuse
=D> =D> =D>
pazljivo prochitajte ovu temu:
http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=1765
pogotovo postove treskavice i nogarda,
sigurno ce vam biti od pomoci u tome =D>

i josh neshto,
Fairy,
mozda sam previshe indiskretan 8) ,
ali kao tvoj sa-brat po Urino-terapiji :occasion5:
ako smem ,usudio bih se da te pitam:
- da li osecash da ti je Urino-terapija pomogla u otklanjanju vidljivih i nevidljivih blokada, koje sami sebi postavljamo, na putu do toliko zeljenog zacheca?
- da li i dalje koristish Urino-terapiju?
nadam se da znash da je urin trudnice najdragoceniji lek,
jer se neke od korisnih materija kojih u urinu ima
od 16-te nedelje trudnoce udvostruchuju,
a vec od 20-te do 40-te nedelje dostizu i peto-struku vrednost od one pochetne
dakle,radi se o unikatnom koktelu kojeg je greota ispushtati :occasion5:
samo da podsetim :D ,
ako imash u okolini nekog ko pati od anemije mogla bi mu itekako pomoci,pogotovo posle 20-te nedelje :wink:
i dalje necu ovde jer imamo temu o tome:
http://www.galaksija.info/forum/viewtop ... 52&start=0

///

svim devojkama i zenama,koje pokushavaju da zachnu al' im se eto ne-da
istom ovom ruzom zelim uspeshno zachece:
slika
nek' i do vas onaj zrak stigne
i zivot vam obasja

i uzivajte u svakom pokushaju
chak i kad samo "vezbate" :D :wink:
sa srecom
vash brat
nat :love3: :love5: :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 18, 2008 1:14 pm 
Član foruma

Hvala Net puno puno!!!!

Mislila sam to odmah da spomenem, i mislim da ima puno veze, osecam se super, super i naravno da i dalje pijem, zapravo mislim da mi je urin i pomogao .....

Pijem urin vec nekih ja mislim 40 dana, od prilike i eto mislim sta reci, pomaze, bolje se osecam, kako bih rekla nikad se nisam zdravije osecala...

Nastavicu o ovome, na temu urinoterapija ( da nas moderetari ne bi :blob: ) koju je vrlo uspesno "doticni"
uspeo da ucini nezanimljivom, e pa nece mu poci za rukom... [-X

Hvala na divnim ruzama, brate Net evo tebi puno pozdrava!!!! :love11: :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 18, 2008 2:27 pm 
Član foruma

Sorry pogresno sam napisala.
Puno pozdrava nat !!!!!!!!!:love3: :hello2:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 21, 2008 5:38 pm 
Član foruma

čestitke na trudnoći!
Što se tiče vježbanja u trudnoći, ono je u normalnim trudnoćama, a to je preko 90% trudnoća je jako preporučljivo, djeluje super i na bebu. kod žena koje su vježbale u trudnoći i bile aktivne postotak komplikacija pri porođaju je znatno manji. naravno treba odobrenje doktora, ali najvažniji je tvoj osjećaj, ako se osjećaš dobro i želiš vježbati samo naprijed.
Pilates i yoga plus duge šetnje su najbolja kombinacija za trudnice.
(Inače radim kao instruktor pilatesa pa su ovo provjereni podaci) Imaš i knjigu Vježbe za trudnice od Snježane Vojvodić Schuster

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 22, 2008 1:06 pm 
Član foruma

Winnetou, znaci yoga moze bez problema? Pilates ne prakticiram, ali yogu sam dugo radila. Da, setnje obavezno, duge setnje :)

Ja nazalost sada ne mogu nista dok ne prodje prva 3 mjeseca trudnoce posto sam dobila mirovanje zbog nekih malih komplikacija. A toliko zudim za pokretom...

Pricala sam sa nekoliko ginekologa, i rekli su mi da se postotak spontanih pobacaja zadnjih godina povecao na 30% (to je stvarno puno!), i to bas u prva 3 mjeseca. Razlog - stres! I sad vecina ginekologa preporucuje bolovanje dok se beba "ne primi" kako treba ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 22, 2008 3:22 pm 
Član foruma

Yoga da ali ne bez stručne osobe koja će reći koje vježbe treba izbjegavati. možda bi bilo korisno platiti dva, tri privatna treninga s učiteljem da sastavi program i kaže koje vježbe da, koje ne u kojem tromjesečju, jer kako trudnoća napreduje tako se mijenja i program.
Koliko ja znam iz literature, većina spontanih pobačaja se dešava zbog neke kromosomske "greške" kod ploda, a tome je osim stresa kriva i nezdrava prehrana, lijekovi i raznorazne kemikalije kojima smo okruženi.
Često žene krive sebe, da sam bar ovo, da nisam ono ali osim da pazimo na prehranu i na svoje raspoloženje i psihu, sve ostalo je izvan naše moći. i Bude onako kako treba biti.
zato lijepo uživaj sa svojom bebicom i ne opterećivaj se statistikama i kojekakvim strahovima. :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 22, 2008 4:20 pm 
Član foruma

Evo ja sam vec pocela da strahujem, od silnih informacija za trudnice dize mi se kosa na glavi pa me malo plasi pilates, zenica koja drzi treninge je ucila o pilatesu samo preko literature i kaseta, pa ne znam da li se menja program za trudnice, inace pilates vezbe za noge i stomak, moram da priznam da nisu bas jednostavne...

Pozdrav!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 22, 2008 5:00 pm 
Član foruma

Winnetou, imas pravo, treba samo opusteno. Znam da ce biti kako biti mora hehehe
Dobra ideja to sa privatnim treninzima. Mozda ima negdje i yoga za trudnice pa cu se uclaniti :)

Fairy, ja sam jedno vrijeme citala forume za trudnice i na kraju me sve to izludilo. Sada ne citam NISTA :mrgreen: . Tako mi je i moja doktorica rekla, da se opustim i uzivam i da nikoga ne slusam osim svoje tijelo (dobra neka doktorica hehe)
Svaka trudnoca je potpuno individualna i prica za sebe. Ono sto vrijedi za jednu zenu, ne igra kod druge. Sad ce te malo drmati hormoni i upasti ces u razna stanja, ali nemoj da te to poremeti. Obicno se javljaju svakakvi strahovi, koji su ustvari nerealni (iako izgledaju tako stvarni). Jer zaista, bit ce kako biti mora :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 23, 2008 3:02 am 
Član foruma

Fairy je napisao/la:
Hvala Net puno puno!!!!

Mislila sam to odmah da spomenem, i mislim da ima puno veze, osecam se super, super i naravno da i dalje pijem, zapravo mislim da mi je urin i pomogao .....

Pijem urin vec nekih ja mislim 40 dana, od prilike i eto mislim sta reci, pomaze, bolje se osecam, kako bih rekla nikad se nisam zdravije osecala...

Nastavicu o ovome, na temu urinoterapija ( da nas moderetari ne bi :blob: ) koju je vrlo uspesno "doticni"
uspeo da ucini nezanimljivom, e pa nece mu poci za rukom... [-X

Hvala na divnim ruzama, brate Net evo tebi puno pozdrava!!!! :love11: :love3:

Fairy,hvala i tebi na podeljenim iskustvima i ovde i na Urinoterapiji
ja obichno ne preferiram kopi/pejstove,
ali ovi su preslatki za odoleti
slika
:occasion5: :love9:
:love3: :love5: :love3:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 174 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.