Sada je: uto maj 06, 2025 8:33 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet sep 25, 2008 10:47 am 
Član foruma

znaš onu staru budističku : odgovore ćeš naći u sebi:P
od nas možeš dobiti raznorazne odgovore npr da su to alieni , lizardi , anorganska astralna bića a bit će i onih koji će ti reći da potražiš stručnu pomoć. i svatko će ti kazati svoj način kako misli da trebaš to rješit i to te može samo zbunit, ali to se zapravo tiče same tebe i odgovor je u tebi.
lol , ovime sam ti i ja do svoje mišljenje što je to i šta da činiš :mrgreen:
paradoksiro sam se #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 25, 2008 11:29 am 
Član foruma

NIX

Hvala, u pravu si. Najverovatnije je moja spontana reakcija da se zatvorim i odustanem od komunikacije ono što i treba da uradim. Nadam se da ću im dosaditi i da će me ostaviti na miru kad vide da ih ignorišem :lol: :lol: :lol:

Ali videćemo ko ce duže izdržati.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 25, 2008 5:05 pm 
Član foruma

Sandra Di
Citat:
E društvo,

treba mi mala pomoć!

Već noćima mi se dešava jedna te ista stvar koja je počela polako da me remeti. Naime zadnjih 5 noći mi se dešava dok spavam da čujem da me neko doziva i to jasno i glasno!!! Čak i kad se probudim čujem taj glas kako me doziva. Iskreno jako se dvoumim da li da se odazovem ili kao do sada da se zatvorim okrenem na drugu stranu i nastavim da spavam? Nisam se do sada susretala sa ničim sličnim pa vas molim u koliko jeste i u koliko znate šta je ispravno učiniti da mi date neki savet.

Odazovi se,ali bez straha.Baš onak iz radoznalosti. :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 26, 2008 9:03 am 
Član foruma

Znaš za onu izreku

RADOZNALOST JE UBILA MAČKU. :!:

Nisam još dovoljno naoružana za takve situacije. Mada znam da za sve postoji prvi put, ja bi da ga malo prolongiram, pre nego se direkto odazovem na poziv. Ne mogu da definišem da li mi izaziva strah ili ne totalno sam ravnodušna kada se to dešava a samim tim mislim da je bolje da se ne igram sa nečim što ne mogu da definišem.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 26, 2008 1:31 pm 
Član foruma

SandradI, ja bih ti savjetovala da te glasove ignorises jer razni entiteti iz nama nevidljivih sfera pokusavaju privuci paznju tj manifestirati kroz nas i niko tebe nece dozivati na takav nacin tko ima sto pametno da ti kaze.
Kad mi damo takvima paznju onda oni nama lijepo malo, pomalo crpe svijest, energiju pa neki ljudi pocnu vidjati i materijalne pojave a nisu svjesni da su jako puno platili za to.
Naravno, tvoja volja sto ces ti da radis , takodje isto razmisli sto ti se desavalo u zadnje vrijeme, jesi li negdje otvorila prolaz za to pa ce se sve kockice sloziti.
Glas Istine se cuje u najdubljoj tisini i ne lici ni na kakvo materijalno dozivanje , budi mudra.
Sve najbolje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 26, 2008 7:13 pm 
Član foruma

Sophia
Citat:
Glas Istine se cuje u najdubljoj tisini i ne lici ni na kakvo materijalno dozivanje , budi mudra.

Dodao bih da se on čuje i u najvećoj buci,galami,itd...,a ne samo u najdubljoj tišini.
Sophia,kako to misliš da taj glas ne liči na materjalno dozivanje?Na što on tebi liči?
Glas istine može biti glas mog preminulog djeda koji mi se obraća (a i ne mora).Recimo da čujem njegov glas,a ne Sanaderov, zato jer mu moje biće vjeruje.I ćuti ću ga kao materijalan glas.
Ajde SandraDi nemožeš pogriješiti ni u koje slučaju.

ILI?
:occasion5:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 26, 2008 7:58 pm 
Član foruma

Ovaj tekst je bio na temi o Kundalini a izgleda da je bolje ga staviti ovdje za one koji imaju dileme ko ih sve moze dozivati a i spada u domene cudnih dozivljaja.

"Unutarnji glasovi

Cak i najstariji zapisi u ljudskoj historiji na zemlji zadrze informacije o individuama koje su u odredjenim mjestima i vremenu i u specijalnim okolnostima culi "glasove" koji su govorili njima i koje drugi ljudi nisu mogli cuti.

I ovisno o covjekovoj dubini unutarnjeg znanja i o konceptu vjere, oni su tako i interpretirali te glasove.

Osoba koja je cula te unutarnje glasove je bila apsolutno sigurna da je njihov autor bio neko drugo bice, izvor koji su oni mogli jasno razlucit od sebe.

Takodje, uvijek bilo ljudi koji su tako kreirali vjerovanje da su oni vodjeni od strane neke "vise" sile Duha.
I naravno ovo nije licilo na unutarnji dijalog nego je osoba jasno cula glasove unutar sebe koje je dolazilo od drugog bica.
Iako nije lako reci uvijek odakle glasovi dolaze vrlo je naivno povjerovati da to dolazi kao duhovni vodic kad osoba nije svjesna o legionima nevidljivih entiteta najraznovrsnijih oblika koji se fizicki mogu manifestirati kao unutarnji glasovi.
U takvim slucajevima, nije neobicno da cak i ljudi koji po temperamentu su osLobodjeni nekog ponosa i arogancije, pocnu biti zrtve upravo ovakvih osobina i pocnu vjerovati da su oni "izabranici Boziji" i trazice od svijeta postovanje zbog njihove Bozanske uloge koju treba da odigraju.
Ono sto je ironicno i sto nisu uspjeli pojmiti je da upravo to njihovo ponasanje je dokaz kako su prevareni od tih glasova koji su im vjerovali.
I sto je cudno pocnu vjerovati sto god im taj unutarnji glas kaze pa nekad i najveci skeptici nemaju nimalo sumnje da je to Bozija namjera koju oni cuju.
Ako je osoba jos i informisana da je izabrana da uradi neku posebnu "misiju" i smatra sebe izabranim, uzimajuci u obzir da ce ta njihova akcija obezbjediti srecu ljudskoj rasi , osoba nece uopce sumnjati u autenticnost tih misterioznih glasova.
Iako jedino oni sto cuju su glasovi i ne mogu da potvrde tko je to ko im govori.
Sljedece ce da opise ukratko upozoravajuce znake.
Prvo , bilo tko je siguran da cuje nesto sto zvuci kao unutarnji "glas" sto dolazi od nekoga ko se moze identifikovati odvojen od samog sebe , treba znati da postoje bezbroj nevidljivih entiteta koje u odredjenim uslovima mogu govoriti kao unutarnji glas i osoba mora uraditi svaki napor da se oslobodi opasnosti njihovog uticaja..
Ekstremno rijetko je situacija gdje ce autenticno spiritualno bice ciji development nadilazi covjeka ce "pricati" unutar ljudske duse i ako bi se to desilo onda bi bilo samo ako je ta individua dostigla visok stepen spiritulnog napredka.

Prema tome ako osoba je sigurna da nije dostigla tako visok stepen duhovnog napredka onda treba odbaciti svake unutarnje glasove koje pokusavaju zadobiti povjerenje te osobe kojoj govore.

Drugo, svaki "glas" koji dolazi od nekog nevidljivog entiteta treba biti ignorisan odmah ako taj glas nije dosao samo kroz unutarnji duhovno culo slusanja nego je se manifestirao kao glas koji se cuje fizickim usima.

Mnogo je vise alarmanto ako je nevidljivo bice , koja obitava u nevildljivoj sferi prirode, je vec uspjelo da zaposjeduje ljudsko bice da ce zrtva cuti glas kao fizicki glas, sopoljni glas, uzimajuci da se ne radi o nekoj zdravstvenoj deformaciji i halicinacijama.
Nece nista biti ni bolje ako osoba zauzme neprijateljski stav prema tim parazitima .
Jedina stvar koji osoba moze ovdje uraditi je da kompletno ignorira ih sa potpuno jakom rezolucijom i ako je potrebno na duze periode.
Svaka lokacija gdje je ranije osoba iskusila te glasove treba biti konstantno izbjegavana.
Nesumnjivo je moguce da osoba se oslobodi tog opsjedanja.
Ali to zahtjeva da zrtva nece ni u kakvim okolnostima obracati paznju na njihovo prisustvo nego ih ignorisati kao bilo koji slucajan zvuk.

Takodje ne treba pokazivati nikakav strah niti netko treba razviti ratnicko raspolozenje i imati namjeru boriti se sa njima.
Sto god oni namjeravili da kazu zrtvi, i posebno "naredbe" koje daju trebaju biti apsolutno ignorirane, cak netko ne treba ni misliti sto oni zele reci netkome.
Intezivan dnevni rad, aktivnosti napolju i provodjenje vrijeme u drustvu , ne biti cesto sam, mogu pomoci da se postigne unutarnja sloboda i da se osoba oslobodi nevidljivog prisustva ovih parazita.

Svatko tko je bio zrtva ovakvih stvari moze sebe smatrati izuzetno srecnim ako je jasna odluka da se ignorira njihovo prisustvo dovela do kontrole vlastitih cula i oslobodila se njihovog prisustva..
Trece, Duboka sumnja treba da se javi ako unutrarnji glas izgovori neku komandu ili kaze osobi da je on izabran da izvrsi neki "zadatak" ili misiju u svom zivotu.

Oni koji stvarno treba da izvrse neki zadatak ili misiji dobijaju njihove duhovne direkcije na potpuno drugaciji nacin.
jer takva komunikcija nije nista misticna , u stvari vrlo skromna i vrlo prozaicna i desice se u covjekovom obicnom spoljnom zivotu.
I niko od onih koji su dobili neki zadtak nece nikad ni sanjati da se vezu za neki "unutarnji" glas koji sebe naziva Duhovnim autoritetom ovdje na zemlji.
Generalno, svaki glas trebao bi se ignorirati koji ne govori o temi koja nema veze sa licnim duhovnim napredkom i koja ce osobu napraviti boljim covjekom u svakodnevnom zivotu.
Ni jedan autenticni spiritualan glas koji dolazi iz Realnosti Vjecne nece traziti da vrsi uticaj na ljudsko bice do efkta koji moze da kontrolise ljudsko bice.
Autenticni glasovi, ne traze nista vise nego da unutar ljudske duse podstaknu formu duhovne ljubavi prema drugim ljudskim bicima .
I u svakom slucaju DUHOVNI GLASOVI CE POSTOVATI VOLJU individue da pokazu tu ljubav u akciji, u kontekstu datog znacenja.
Unutranji govor takve vrste moze da bude dozivljen jedino u njadubljem bicu unutar duhovnog organizma i izgleda kao da je taj glas vlastito duhovno bice osobe.
Jer jedino kroz najdublje bice auteniticna duhovna pomoc moze biti data i regulisana najvisim Duhovnim zakonima.
I kao rezultat ideje o "okultnog" koja je danas zaposjela mnogo Umove i hranjena manija da se dozive neki unutranji glasovi i mnogi tragaoci unutarnjeg znanja zele te iskustiti po svatku cijenu.
I takve teznje pruzaju lemurijskim parazitima mogucnost da svoje prisustvo naprave poznatim i tako zadobiju povjerenje zrtve da zadovolje svoje zelje.
Tko god je nije zarazen tih nevidljivim bicima , treba da tezi za najdublju cistotu u svim idejama, emocijama i zeljama.
Drugacije moze samo postati zrtvom koja je dovela mnoge do propasti unutarnje.
Oni koji su "culi" autenticne duhovne glasove kao izraz visokog spiritualnog iskustva i vodjstva nisu nikada ni trazili to iskustvo, nego su gledali da ostvare cilj da sav njihov zivot bude posvecen najvisim duhovnim vrijednostima i da se ociste od greski, obmane i da isprave njihove licne pogreske.
Tako su oni bili u mogucnosti da dostignu unutarnji duhovni stupanj gdje se najvisa ljubav mogla manifestirati u njihovom dubokom bicu.
I samo glasovi koji ce govoriti kao najveci izvor Ljubavi ce osobi dati vjecnu i bezgranicnu radost.
Suprotno od ovoga, svatko je na dohvatu lemurijskih glasova fizicke dimenzije cak i ljudi na najnizem stupnju, za to nije potreban nikakav duhovni napredak.
Svaka osoba je obavezna da zastiti sama sebe jer se to tice njene vjecne duse i ako je njena iskrena teznja da ih se oslobodi ako je postala njihovom zrtvom moze takodje da privuce i Duhovnu pomoc i slucajevima kad je takva pomoc neophodna."

Kolos, posto si spomenuo iskustva i pricanje iz iskustva, neka iskustva covjeku nisu uopce potrebna jer ga je kreacija obdarila sa intuicijom da nesto u njemu "Zna" i ako cuva tisinu u sebi, nije bitno da li ce biti u najvecoj spoljnoj buci on ce "cuti" to sto "Zna" :D
Unutarnja tisina i nema veze sa spoljnom bukom,niti je vazno je li na glasnom koncertu ili u pustoj sumi medjutim ima mnogo buke unutra i vlastite i tudje pa se zato i ne "cuje" ta sopstvena urodjena mudrost.
Bas kako je opisano u gornjem tekstu , ljudi prije nego sto svoj obicni zivot dovedu do savrsenstva u onim najmanjim stvarima , idu pa traze nesto po nevidljivim dimenzijama , "istinu" neku a u vecini slucajeva nisu u stanju da objasne sto su tamo vidjeli a ni tko im se tamo prikazuje.
To su vrlo klizave staze koje vode u razne provalije.
I generalno ne volim da netkome direktno govorim sto je dobro za njega a sto nije ali u ovakvim stvarima osjecam odgovornost da kazem SandriDi da bude oprezna cemu sve poklanja paznju a vidi se iz njenih reakcija da i njena intuicija pravilno radi.
A kad smo vec kod postovanja slobodne volje, Duh i takve realnosti je nece zvati i drugi put ako se jednom nije odazvala ali ima onih koji nisu toliko moralni u postovanju takve volje.
A sto se tice Djedova i Baba sto nas dozivaju to je isto vrlo slicna prica kao i ova gore i nikad nisu oni ti koji ce nas dozivati materijalnim glasom.
E sad ja razumijem i ljudsku radoznalost i da sve sto dozive "cudno" i van domena materijalne percepcije shvate kao nesto pozitivno i napredak svjesnosti ALI nazalost nije uvijek tako , zato OPREZ je uvijek dobar saveznik.
Pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 29, 2008 10:57 am 
Član foruma

Sophija,

zahvaljujem ti puno na ovom postu. Iskreno razmislila sam dobro sta sam sve radila u zadnje vreme i mogu ti reći da sam sigurna da sam pravilno postupila. Intuicija me do sada nikada nije izdala. Izdala sam samo ja nju kad je ne poslušam, ali u ovom slučaju i pored moje izrazito radoznale prirode ja sam je poslušala.

Inače živim u delu Beograda gde su sve jako stare kuće izgradjene pre drugog sv.rata. Mnogo mojih komšija je imalo sustera sa kako oni kažu duhovima koji "žive" po kućama. Neki su navikli na njih a neki su se i odselili.

I ja sam sigurna da se sa nekim stvarima ne treba igrati s obzirom da nemamo iskustva u rasuđivanju i da smo po prirodi po prilično povodljivi , naročito kada su velike "ETIKETE"- (POZICIJE KOJE SE IMENUJU) u pitanju.

Hvala i pozdrav svima

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 04, 2008 11:20 pm 
Član foruma

Stvarno me cudi da niko ne primecuje neobican lik na Natovom snimku “istina” u komunikaciji slikama. :mrgreen:

Nate dugujes nam i novi snimak onog drveta sa “cudnovatim stvorom”. :-k

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 05, 2008 4:32 am 
Član foruma

agno je napisao/la:
Stvarno me cudi da niko ne primecuje neobican lik na Natovom snimku “istina” u komunikaciji slikama. :mrgreen:

agno, :D
da ne oftopicharim rechima u temi gde se komunicira slikama,prenecu tvoj post ovde:
agno je napisao/la:
Nate slike su ti prekrasne =D>

Ti si stvarno talenat da uhvatis cudne stvari obrati paznju na lik u gornjem desnom uglu na poslednjoj slici #-o

hvala najlepshe :D :love9:
kad sam stavljao sliku,najiskrenije,nisam ni zagledao ni primetio neke likove,ceshce ih vidjam na slikama sa oblacima
kad si mi ovim postom skrenula paznju na taj ugao "video" sam nekoliko likova :mrgreen: ,mozesh li biti preciznija,recimo da obelezish samo taj deo slike gde je lik,zaokruzi ga u paint-u,recimo,pa da onda stavim samo taj deo u ful rezoluciji koja je josh bolja od one koju sam stavio na temi

agno je napisao/la:
Nate dugujes nam i novi snimak onog drveta sa “cudnovatim stvorom”. :-k

nisam zaboravio,ali eto,nazalost,zaokupljen sam nekim neprijatnim okolnostima koji zahtevaju svu moju paznju i sve ostalo,
pa nikako da nadjem vremena da odem do tog drveta, :(
sori shto si toliko chekala odgovor,strpi se josh malo,vreme je lepo,mozda u narednom periodu odem i do tamo...
a do tada,meni najdrazi lik koji mi se ikad pojavio na slici,i koji mi je jedno vreme bio i avatar pa mi se chini da je vreme da zatvorim krug i stavim ga ponovo :D :
slika
primeticesh mozda da je jedno oko ljudsko,a ono drugo nije :wink:
mozda i to da iznad svakog oka stoji manji lik koji ukazuje na to,
iznad ljudskog oka lik choveka,ljudskog bica
a iznad drugog oka lik koji svakako nije ljudski/zemaljski :mrgreen:
:love3: :love5: :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 05, 2008 12:01 pm 
Član foruma

jedno od cudnijih dogadjanja je to da je crnac pobjedio na izborima amerike,sto ce to bit,kakva se kasa to kuha?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 05, 2008 1:04 pm 
Član foruma

_Dario_ je napisao/la:
jedno od cudnijih dogadjanja je to da je crnac pobjedio na izborima amerike,sto ce to bit,kakva se kasa to kuha?

:rofl :rotfl: :mrgreen:
e jesu djubrad,opet su ti iskljuchili DTM i ostavili te da radish samo u KTM modu,nije ni tebi lako :wink: 8)
pa prichali smo o tome josh s proleca,evo ovde imash chitavu temu o tome:
http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=1809&postdays=0&postorder=asc&start=0
pa se podseti zashto je malo kome na ovom forumu bilo to chudno josh tada,a sada da ne prichamo,
chini mi se da je jedino josh tebi takav ishod chudan,
ah da ,i onom Fazanu,pozdravi ortaka kad ga sretnesh :mrgreen:
sledeci put cu specijalno za tebe takve postove pisati u stihovima :wink:
nauchno (volish ovu rech,zar ne,chak i kad ne znash shta znachi :love6: ) je dokazano da se lakshe upamti neki tekst u stihu nego u prozi
:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 12, 2008 10:55 pm 
Član foruma

Nate pogledaj postu i pm

:)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 15, 2008 8:42 am 
Član foruma

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 15, 2008 6:29 pm 
Član foruma

_Dario_ je napisao/la:

Iza njega stoje Zbigniew Brzezinski i David Rockefeller... narod nije mogo izabrati gore bash da je htio :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=MouUJNG8f2k
http://www.youtube.com/watch?v=vtuXd-yD2vI

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 15, 2008 9:31 pm 
Član foruma

Nate izvinjavam se sto nisam smanjila sliku i sto sam je stavila bez texta.

Lik (zaokruzen) je bar meni vrlo neobican.

Sto se tice ociju sa slike oblaka vrlo ih dobro uocavam ali ljudski i neljudski lik nisam sigurna da li su bas tamo gde mislim da jesu. :)

Preporucujem svima da pregledaju svoje foto albume iznenadice se sta se sve uoci ako se posmatra cela a ne samo ono sto nas interesuje, ja sam bila prilicno sokirana na sta sam sve naisla. :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 19, 2008 10:35 am 
Član foruma

Pozdrav. U zadnjih par dana dogadjaju mi se cudne stvari po kuci. Vrata spavace sobe su mi se dva puta potpuno otvorila i moglo se cuti okretanje kvake. Mogucnost da nisu bila dobro zatvorena je iskljucena. Zena mi postaje malo paranoicna u vezi toga, a ja joj nemogu dati odgovor.

Sto uciniti?

Dogadjale su se slicne stvari prije nekih petnajstak godina, kad sam nalazio zakljucana vrata sa unutarnje strane, cuo korake po tavanu, televizor se gasio, tragovi voska po stepenicama itd., no to je prestalo, a posto sam bio mladji, nisam tolko obracao paznju na to. Da napisem da negdje u tom vremenu sam se jednu noc probudio, bio sam otkriven i gol, a neko je stajao pokraj kreveta i gledao u mene. Reako je da je sve u redu i da zaspim i zaspao sam u trenutku.

Inace, nakon tih dogadjanja stvorio mi se osjecaj neke lazne realnosti i blokiranosti, tj. da zivim u, kako bi opisao, "magli", kojeg nisam mogao dugo vremena razumjeti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 20, 2008 10:54 am 
Član foruma

Gordan je napisao/la:
Pozdrav. U zadnjih par dana dogadjaju mi se cudne stvari po kuci. Vrata spavace sobe su mi se dva puta potpuno otvorila i moglo se cuti okretanje kvake. Mogucnost da nisu bila dobro zatvorena je iskljucena. Zena mi postaje malo paranoicna u vezi toga, a ja joj nemogu dati odgovor.

Sto uciniti?

Dogadjale su se slicne stvari prije nekih petnajstak godina, kad sam nalazio zakljucana vrata sa unutarnje strane, cuo korake po tavanu, televizor se gasio, tragovi voska po stepenicama itd., no to je prestalo, a posto sam bio mladji, nisam tolko obracao paznju na to. Da napisem da negdje u tom vremenu sam se jednu noc probudio, bio sam otkriven i gol, a neko je stajao pokraj kreveta i gledao u mene. Reako je da je sve u redu i da zaspim i zaspao sam u trenutku.

Inace, nakon tih dogadjanja stvorio mi se osjecaj neke lazne realnosti i blokiranosti, tj. da zivim u, kako bi opisao, "magli", kojeg nisam mogao dugo vremena razumjeti.

Ova događanja su me podsjetila na jedan slučaj u Japanu gdje je vlasnik stana otkrio da unutra boravi i jedna beskućnica. Žena se skrivala u nekom ormaru koji se očito rijetko koristio te se ispostavilo da je godinama živjela tako. Vlasnik stana nije ništa posumnjao sve dok nije primijetio kako se neke stvari ne nalaze na svom mjestu, kao da ih je netko dirao.
Ne znači da je i kod tebe isti slučaj no svakako me je asociralo na to.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 21, 2008 1:01 pm 
Član foruma

MOONLIGHT je napisao/la:
Gordan je napisao/la:

Sto uciniti?

Ova događanja su me podsjetila na jedan slučaj u Japanu gdje je vlasnik stana otkrio da unutra boravi i jedna beskućnica. Žena se skrivala u nekom ormaru koji se očito rijetko koristio te se ispostavilo da je godinama živjela tako. Vlasnik stana nije ništa posumnjao sve dok nije primijetio kako se neke stvari ne nalaze na svom mjestu, kao da ih je netko dirao.
Ne znači da je i kod tebe isti slučaj no svakako me je asociralo na to.
@MOONLIGHT, hvala na odgovoru, no mogucnost nekog 3D beskucnika je iskljucena. Za sad je stalo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 24, 2008 12:15 am 
Član foruma

Nisam stvarno mjesecima bila na ovom forumu, nekako me nista nije vuklo ovdje do danas, i ajd odlucim s vama podjeliti svoje iskusto, razmisljam nekako gdje da to iskustvo svrstam i zavrsim ovdje. Citam malo postove i vidim da i drugi cuju glasove u glavi. Moram priznat da mi je pao kamen sa srca sto ima i drugih sa slicnim iskustvom kao ovaj sto cu vam sada opisati.

Tko to prica samnom???????????

Prije nekih cetiri do pet mjeseci citala sam nesto na netu (neka paranormalna tema, nesjecam se tocno sta), sama u sobi nigdje nikog. Odjednom mi se pojaca ton u glavi, kao da mi je netko u glavi ukljucio radio, i kaze mi neki muski glas; I STA SAD, KATRIN? Okrenem se, oko mene nikog.
Bila sam zapanjena sto mi se takva misao javila u glavi jer nisam nista pretjerano razmisljala o temi o kojoj sam citala. Mislila sam da se samo mozak poigrava samnom tako da se nisam previse uzbudivala oko toga.
Dogadjalo mi se to i prije samo sto nikada nista nisam razumila.

Prije dva tjedna ponovno sam se toga sjetila i rekla sama sebi: Ajd ako je stvarno netko pokusao komunicirati samnom neka to napravi ponovno.
I prosli tjedan, cetvrtak ujutro ucila sam za kolokvij do pola 4 ujutro. Decko pokraj mene lezi i gleda dvd, ja ponavljam gradivo i opet mi se ukljuci neki radio u glavi na samo jednu dvije sekundice, cujem neku zenu kako prica, kao da cita neke vijesti (al kao i uvijek nisam nista razumila) i "radio" se iskljuci. Ostavila sam knjigu, legla ali jos nisam zaspala. Ponovno se upali "radio" u glavi i neki drugi lik pocne pricati. "Da Katrin, mozes nas cuti" znam da mi rekao jos nesto ali se nesjecam sta, nakon toga sam zaspala i nesjecam se nicega.
Sada se pitam da li netko stvarno komunicira samnom ili se to moj mozak igra na gadan nacin.

A sto se tice dozivanja, KAD TE NETKO ZOVE, NEODAZIVAJ SE!!!!!!!!
I moja prijateljica cuje da je mama zove, kad dodje do mame ona mirno cita novine u kuhinji i i uopce je nije zvala. Al cuj, kuca joj vrvi duhovima i raznim spodobama. Zato je uvijek bolesna i prati je nesreca gdje god krene i sta god da napravi. Pa se ti onda odazovi!!!!!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.