tamna_shuma je napisao/la:
sjemenka je napisao/la:
ja vecinom jedem povrce, a meso kad mi zatrazi tjelo. Inace ne volim meso jer mi nije ukusno jos od djetinstva. U zadnje vrijeme mi se gadi piletina pa ju izbjegavam u sirokom luku.
neki kazu ne treba jesti meso jer to ziva bica, no i to je jedna vrsta diskriminacije, jer i bilja su ziva bica, da nisu ziva nebi rasla, jel imaju svjest ili ne to je upitno a i nedokazivo trenutno.. svi zivimo u simbioznom odnosu jedno drugo jedemo a i nas ce jednog dana jesti crvi, ono sto je neprirodno bi recimo bio ljudisku uzgoj zivih bica za svrhu prehranjivanja, ono sto bi bilo prirodnije je da izadjes van uhvatis zeca i pojedes ga pri tome naidje lav dok ti cucis iza drveta i skoci na tebe i tebe pojede

e to je vec zivot u skladu sa prirodom...
...da definitivno se slazem sama sa sobom

ne vjerujem da bi to bila prava priroda. to je matrix priroda, kako kaže icke.
Icke je americki proizvod kao kokakola - znas ta kokakola kaze "always coca cola" - nek amerika zadrzi svoj otrov kod sebe na kontinetu.
Icke je americka verzija J. K. Rowling, samo puno losije pise i krade ideje bazirajuci se na mitove iz proslosi. No dobra mu je ideja da odglumi Castanedu - "SVE JE TO ISTINA" jeah right. A kad u povijesti amerika nije imala NEVIDLJIVOG NEPRIJATELJA!? Prouci malo povijest - indijanci, vjestice, komunisti, rusi, muslimani, vijetnam, irak, iran, bla bla... mislim da im je nestalo naroda kojeg ce napast - e pa da imamo ideju kaze jedan amer neprijatelji su nam VANZEMALJCI, idemo se boriti protiv cijelog svijeta svih skupa (mocnika) jer su oni svi vanzemaljci i upravljaju sa nama stavljajuci nam chipove u glavu i slujuci nas kao djecu u svojim ritualima di puno muskaraca svrsava po djeci i tako nam umecu programe - WTF koji BOLESNI mozak moze tako nesto smisliti?! Icke i njemu slicni su za mene oni istinske sotonjare u srcu. Kako nekome na um moze uopce pasti tako nesto - tko to moze uopce "popusiti"?! heloooooou...
E da... i za kraj jedna od ICKE - "beskrajna ljubav je jedina istina" - kaze naslov knjige puna mrznje
NHF ali kao sto vidis... ja nisam bas ljubitelj ICKEa

(IKE uragan -hahahah- koja paralela)